Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя убийца предпочитате?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Anne Summers
аз съм За Бъфи макр че и Фейт ме кефи страшно много 4.gif
DaniEl
Аз пък ще гласувам за Фейт Защото знам,че повечето ще гласуват за Бъфи biggrin2.gif Та Фейт ми е любимка обичам си я ...
FrAgMaKeR
Коя от трите какво? Ами нямам нищо против Бъфи и Фейт да се опитат да ме "слейнат" някоя вечер.. smile.gif Иначе лошата слейърка кърти отвсякъде, малко луда, много лоша.. затова ще гласувам за нея.
mad
Фейт, по-симпатична ми е пък и доста луда което си е + поне по маята гледна точка biggrin2.gif biggrin.gif
Хейли
Бъфи 4.gif
Gossip Girl
Ами предпочитам Ейнджъл. 18.gif 18.gif
Шегата настрана. Фейт е уникална! Направо я обожавам. Момичето има характер, не е лигла, която само мрънка за любовните си проблеми.
sladuranka
Глаувах за Бъфи, ама Фейт няма равна на себе си - особено на нейният характер 4.gif .
miss knightley
Бъфиии 4.gif ама и Фейт ми харесва... rolleyes.gif
Estell
Ами и на мен Бъфи ми е на сърцето... Фейт също е симпатична ама големи каши забърка.
RoseRed
Фейт много ясно.
kingsize-4eto
Бъфи естествено 10.gif
bo7evka
айде сега бива и да кажа някой друг Бъфката рабира се нооо мн се радвам че Фейт минава към добрите и тя е печено слейарче 18.gif
·٠•●tUti-FrUti●•٠·
Бъфи icon_peace.gif
VanIcHka
Бъфи
Buffy_Naley
Фейт е страшно яка, но Бъфи е ВЪРХА . 4.gif
beiby boo
И аз съм за Бъфи 4.gif ама някой можи ли да ме светни, коя е тая Кендра?
haley16
Кендра също беше убийца,но я убиха!
А тук гласувах за
Бъфи естествено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------

Buffy_Naley
Кендра беше убийца и приятелка на бъфи.появи се след като бъфи умря за малко. дру я уби,когато ангелус искаше да събуди акатла мисля,но може и да бъркам името на демона.
ladysunshine
Емии.. Бъфи, след нея Кендра. А пък Фейт - тя е кучка. Въобще не ме кефи
brooke_scott
ами Бъфи, макар 4е фейт също ме кефи мн (е поне като беше добра де)
buffy_faith
Гласувах за Фейт,защото мисля,че е по-борбена и ме кефи повече. smile.gif След нея Бъфи,а Кендра много не ме кефи,защото когато Дру я уби убвиниха Бъфи.

acm_pippo
Фейт bounce.gif rolleyes.gif
PayTon_
Бъфи
LimonkaTa`
Бъфи - главния герой е, ама и Фейт е добра tongue.gif
fai7h
аз съм фенка на Фейт happy.gif
sweet_slayer
Апф.. БЪФИ БЪФИ и пак БЪФИ .. Кендра беше симпатична ама умря мн бързо .. а Фейт мн я обичкам .. ама Бъфи я ОБОЖАВАМ ! rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
fenkanabrooke
Бъфииии, естествено. Тя е номер едно.
RoX My SoX
Фейт (:
Бъфи е прекалено мекушава, пък и в последните епизоди ми падна мн в очите.
А Кендра я имаше за колко... 3 серии?
allnitess
Фейт
PayTon__
Buffy
**Naley*
Бъфи tongue.gif
kashlakov
Определено Бъфи.
* КаТеРиНчЕтО *
Бъфи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.