Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: С кой от двамата ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
DaniEl
Кой от двамата ви харесва за Бъфи и защо?Аз съм за Спаик В началото Ейнджал ми беше по симпатичен ,но в последствие Спайк ми стана любимец biggrin2.gif

angel1.gif Ейнджъл angel1.gif

15.gif Спайк 15.gif
Хейли
ЕЙНДЖЪЛ Copy of wub.gif inlove.gif
Alanna
Спайк естествено ..няма такъв образ, направо неописуемо як вамп!!! 4.gif 4.gif 4.gif
seduction_55
Аз винаги съм била за Ейнджъл.Той беше идеалния мъж за Бъфи-добър,обичаше я,имаха духовна връзка и т.н.
Anne Summers
с Ейнджълл ест wub.gif 4.gif
miss knightley
Ейнджъл естествено (как така със Спайк!? sick1.gif shocking.gif 18.gif )
ThePinkDuck
Със Спайк бяха жестока двойка. Мнооого ме радваха, само дето Спайки поумекна докато бяха заедно ама иначе... Гласувам за него! mrgreen[1].gif
Хейли
Първо по горе писах че с Ейнджъл но сега бих казала че и с Спайк са страхотна двойка..
Ледено_момиче
Със Спайк ! 4.gif emoticon1 (55).gif 1236.gif
ancksunamun
определено Спайк и аз незнам защо в него има нещо blush.gif
Госпожица Вещицата
Ох,ако Спайк не беше толкова....рус ( 18.gif ) може би щях да гласувам за него-кефи ме като образ,обаче Ейнджъл от началото ми стана любимец и все още гласувам с две ръце за него tongue.gif
VanIcHka
Определено Ейнджъл. Двамата бяха много сладки докато бяха заедно smile.gif
·٠•●tUti-FrUti●•٠·
Със Спайк повече си подхождат... emoticon1 (106).gif
Estell
С две ръце за Спайк!! Страхотен е, пък и бяха страшна двойка.
sladuranka
Със Спайк. В началото бях за Ейнджъл, ама от време на време с Бъфито ставаха много банални, та затова ми харесва повече със Спайк biggrin2.gif .
Life_is_a_Bitch
със СПАЙК естествено
kingsize-4eto
Цитат(VanIcHka @ Jan 8 2007, 15:11) *

Определено сме на едно мнение biggrin2.gif
heli
С две ръце, два крака и две уши съм за Спайк!!! Бяха невероятни заедно. Толкова много страст...
Buffy_Naley
Определено със СПАЙК.Двамата с Бъфи бяха супер двойка. 4.gif
beiby boo
И аз съм за Бъфи и Спайк. emoticon1 (55).gif

Ако не е много нохално някой може ли да ми каже от каде да се изтегля всички сезони на Бъфи и Ейнджъл, щото в ZAMUNDA.NET ги няма всичките.
haley16
Ейнджел след това Спайк
Aurora
Спайк, разбира се!!!Толкова е забавен и сладък, и гадничкия му сарказам направо ме разбива.worthy.gif
sydney
на мен и с двамата ми допада rolleyes.gif rolleyes.gif марак че със Спайк са по-забавни biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif докато с Ейнджъл имаше много драма sad.gif sad.gif така че съм за Спайк 15.gif 15.gif 15.gif
Snejito
Ейнджъл blush.gif
Polly``
ЕЙНДЖЪЛ!!! Още от началото та чак до края Ейнджъл е моя фаворит (заедно с Бъфи) от целия сериал!!! Бъфи и Ейнджъл според мен си подхождат най-най-най-много 4.gif
Saphira
хъх аз съм гледала само две серий и сега го тегля целят та енджъл него понасям по принцип а спайк еееееееее многооооооооо секси SPIKE FOR PRESIDENT go_team.gif иначе бъфи и тя не ми е особено симпатична така че могат да се земат със ейнджъл
Hazel^eyes
Angel wub.gif (поне за мен е префектен happy.gif )
sisiiitooo
Цитат(Aurora @ Mar 23 2007, 01:27) *
Спайк, разбира се!!!Толкова е забавен и сладък, и гадничкия му сарказам направо ме разбива.worthy.gif

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ladysunshine
Естествено че с Ейнджъл Оооо Дейвид wub.gif
Peyton___
ЕЙНДЖЪЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ inlove.gif
brooke_scott
Ейнджъл
dEniChka
Цитат(brooke_scott @ Aug 14 2007, 22:50) *
Ейнджъл

4.gif 4.gif 4.gif
borislava
и аз съм за ейджъл
angel_girl
Aaaaaa, със Спайк бяха много готинки! Точно един за друг.! happy.gif

ПП:А Ейнджъл остава за мен.
Gossip Girl
Ейнджъл си е Ейнджъл! С Бъфи бяха много хубава двойка, сладка. От друга страна Ейнджъл е много по-изискан и класен вампир от Спайк(не ме убивайте Спайк-фенове). Страшно се ядосах, когато Бъфи и Ейнджъл се разделиха!
koti987
Бъфи и Спайк!!!Такава бурна любов не се среща често. 4.gif Много ме кефят когато се бият и в същото време се целуват. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 4.gif
zornica
ейнджъл много ясно! Той и Бъфи са супер яка двойка worthy.gif 4.gif
PayTon__
Ами отначало харесвах повече Ейнджъл , а и с Бъфи ми изглеждаха готини , но после започнах да харесвам и Спайк , така че незнам и с двамата ми харесва biggrin2.gif
Beti_ss
Цитат(kingsize-4eto @ Feb 4 2007, 18:06) *
Цитат(VanIcHka @ Jan 8 2007, 15:11) *

Определено сме на едно мнение biggrin2.gif

4.gif 4.gif 4.gif Ейнджъл
milenchita
Ейнджъл Ейнджъл Ейнджъл wub.gif Много са сладки двамата
Nightly^Evil
В началото, когато започнах да гледам сериала си бях върло Бейнджълче. Но после ми се прииска да има нещо ново... Докато гледах 3 сезон научих, че Бъфи ще се събира със Спайк. В началото се ужасих. После изгледах епизода "After life" случайно и се влюбих в тази двойка. И тази любов си остава> Така че, Бъфи&Спайк завинаги!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.