Коя от трите най ви харесва?
The Black Dragon
Oct 6 2006, 23:38
И трите, но като че ли малко повече надделява Холи Валанс
lyubenski
Oct 7 2006, 11:51
Като външност естествено Холи, но съм по съпричастен на героинята на Сара
Devil_Wish
Oct 9 2006, 23:06
Аз съм за Ника и визията, и героинята й ме кефят
loretka
Oct 10 2006, 17:01
Вероника
Сара е яка мооооого...Ама да ви кажа и Марикруз не е лоша
toti_barabata
Oct 10 2006, 21:54
(f0rgy @ Oct 10 2006, 22:25)

Сара е яка мооооого...Ама да ви кажа и Марикруз не е лоша

Мен Марикруз не ма кефи!Иначе от горе изброените като визия естествено Ника а като героиня пак Ника!
И Вероника и Ника са ми симпатични,но все пак гласувах за Вероника.
Колкото до докторката-толкова ми е противна,че едвам я издържам на екрана.
Devil^Rose^^
Oct 11 2006, 20:19
По метода на изключване .. Ника печели
Значи Вероника - винаги ме е дразнела, вечно неразбрала и като прибавим "чудните" й очи ->

... не
А Сара - тя е толкова сложна.. и айде няма да я обиждам

за нея има надежда този сезон
Heaven's a Lie1
Oct 12 2006, 11:36
Хм, интересно.
На мен лично и трите ми харесват. Ника е много красива, но като характер не ми харесва особено. Също така не ми хареса как постъпи във втори сезон ( не си спомням коя беше точно серията, но онази в която Белик ги хваща и .. когато тя чу разговора на Майкъл и изревнува и т.н )
Сара е изключително трудна или по-скоро с труден характер, но има нещо специално в нея което ме радва. Надявам се, да се съберат с Майкъл защото изглеждат много сладки заедно.
Колкото до Вероника, хм, много привлекателна и умна. На моменти дразнеща, но беше приятна.
BledPoet
Oct 13 2006, 19:12
Абе не мога да кажа коя ме кефи най-много
П.П. За тези които харесват вероника - само ще кажа купете си, учебници по анатомия, за да можете да си я зглобите

(

малко черен хумор - и да не чувам, че някой се е обидил

)
Abruzzi
Oct 25 2006, 12:29
Сара Танкреди,много ясно.Страшно много ми харесва,притежава страхотни качества и визуално слага Ника и Верчето в малкия си джоб.
Иначе от мацките в сериала любимката ми е Силвия Абруци,нищо че се появи само половин серия...достатъчно да засенчи останалите женски персонажи
CheerFuL-F
Oct 29 2006, 13:30
Сара!!!
cool_girl
Nov 1 2006, 14:19
Сара
Gossip Girl
Nov 1 2006, 14:31
Гласувам за Сара, защото е умна, чаровна и си заложи задника, за да помогне на Майкъл да избяга. От друга страна Ника е най-красива, но самия персонаж е някава продажна измамница. Вероника пък е интелигентна и уморита(толкова упорита, че си получи куршума.), но като започне с тия погледи, чак дразни, а и искаше Линк, ама се правеше на луда..
Tutor_Girl
Nov 4 2006, 15:46
Сара много ясно!Тя е много умна,красива и самият й характер много ми допада,плюс това момичето умее да рита задници!
^EmPiRe^GiRl^
Nov 5 2006, 10:06
Сара наи-много ме кефи, макар 4е и Ника не е лоша и ми допада
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 12:38
Сара,но и Ника ме кефи!
fenka_lucas_i_brooke
Nov 5 2006, 14:27
Jolly_Girl на абсолютно същото мнение съм и аз
Въпреки, че глªсувªх зª Сªрª искªм ги и трите

. Нªй-секси е Никª

, но нЗ зªщо предпочитªм Сªрª. Нещо от вътре ме кªрª...
seduction_55
Nov 5 2006, 19:39
Вероника е най-силния женски персонаж в сериала и естествено гласувах за нея.И визуално ми харесва най-много(макар че с къса коса й отива повече)
Другите две не ми харесват,особено Сара.
SweetDreams
Nov 22 2006, 00:52
Еми според мен на външен вид от трите най-хубава е Ника...но по ролята и всичко останало бих избрала Сара и на нея заложих и в анкетата...просто са ми много сладки с Майкъл
А за Вероника по-добре да не си давам коментара, защото едва ли ще съдържа добри думи
Svetlety
Nov 22 2006, 20:03
Ника ми харесва най-много.. Сара не ме кефи щото е прекалено близка с Майкъл и ревнувам
DeSiNCeTu
Nov 22 2006, 23:31
Holly Valance - Kiss Kiss
Ника, разбира се
lena_george
Nov 30 2006, 12:10
(Хейли @ Oct 6 2006, 18:09)

Коя от трите най ви харесва?
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ САРА, тя е страхотна
Mod Edit: Пиши на кирилица. В този форум шльокавицата не се толерира.
Auriga
Nov 30 2006, 17:12
Сарааа
PoISoN{KiSseS}`
Nov 30 2006, 17:49
на мене Сара най много ми харесваа
SuMMerS
Dec 1 2006, 11:56
Хорца,повечето сериозно са сбъркали темата-тук става въпрос за героините на трите жени,а не за Сара Уейн Келис ,Холи Валенс и Робин Тъни.Ми направете темка за тях тогава.
За мен най-силната жена в сериала това несъмнено е Сара.В епизод 13 на втори сезон тя доказа на света и себе си(отново) своята женска борбеност и решителност...Има ли нужда да коментирам защо.
За Ника-ми...

мнооого объркана мацка ,факта че щеше да прецака браточките...

Вероятно за нея помощта,която оказа на Майкъл,не е приятелство а просто дълг и неуредени сметки...
А за Вероника-смятам,че и при нея основната причина за силната й воля е любовта към Линк.И тя не се отказа,до последно се бореше.
~F.A.T.E~
Dec 1 2006, 15:15
ами на мен лично мн ми харесва сара супер мацка е и играе мн добре
*AdDiCTeD*
Dec 23 2006, 11:02
Сара - най-интересна ми е като героиня, пък и актрисата много добре влиза в образ. Ника не ме кефи много-много, може би защото самата Холи Валанс хич не ми е симпатична, но не мога да отрека, че играе добре. Вероника също не ми е любимка, но ми харесва това, че е умна и правеше всичко, което може да помогне на Линкълн.. ;P
DesiTo
Dec 26 2006, 17:23
Вероника е най-силния женски персонаж в сериала
И аз така мисля, затова и гласувах за нея. Хареса ми как до последно се бори за да помогне на Линкълн.
Ника изобщо не ми харесва. А Сара на моменти изключително много ме дразни.
А визуално най-много ми харесва Холи Валанс.
ALeX4e7y^
Dec 27 2006, 20:10
Мен най ме кефи Ника и давам гласа си за ния
Naminator_X_
Dec 27 2006, 20:40
Е фен съм на
това момиче как да не гласувам за нея
<Radost>
Dec 28 2006, 11:11
Гласувах за Сара, защото е сладка,
но и Ника не отстъпва по нищо
Определено Сара
^mileto^
Jan 2 2007, 15:54
Аз съм за Сара!!!Най-много ми харесва!
Сара.
VanIcHka
Jan 14 2007, 21:03
Сара , но и Ника ми харесва
kingsize-4eto
Jan 30 2007, 08:52
Сара най-много ми харесва...
bo7evka
Jan 30 2007, 12:31
Сара рулз

ам, въпреки че ми стана мн гадно когато Вероника умря
AnGeLchetO
Jan 30 2007, 14:09
Сара, естествено!

Рулз!
seduction_55
Jan 31 2007, 23:45
Добре харесвате Сара,ами обосновете защо я харесвате.Какво толкова има в нея,което го няма в другите две.
QUOTE(seduction_55 @ Jan 31 2007, 23:45)

Добре харесвате Сара,ами обосновете защо я харесвате.Какво толкова има в нея,което го няма в другите две.

ЖИВОТ

...Ха ся сериозно..Еми нз защо Сара ми харесва най-много...отначало мислих че е доста глупава,ама после тва се оказа грешка

..на външен вид също ми харесва много,е Ника е с по-хубаво тяло,а Вероника незнам ама хич не ми беше приятна,смисъл нз ама може да се каже безразлична...
Devil^Rose^^
Feb 1 2007, 15:32
Цитат(seduction_55 @ Jan 31 2007, 23:45)

Аз ще ти кажа
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
значи .. Сара е за Майкал

има невероятна химия между тях, много са сладки заедно и трябва да направят и невъзможното за да са заедно щото иначе се губи целия смисъл, а сега нали ще се съберат и ще има туй онуй
![1eyeb[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1eyeb[1].gif)
.. и бла бла бла ...

феновете ще са доволни
julia1990
Feb 2 2007, 20:32
ами нз,може би Сара от 3те ме кефи най-много,въпреки че според мен понякой път се държи малко неадекватно

На външност Ника е много готина също,но пък Сара е по-умна

А Вероника пък въобше я изклщючвам вече от класацията,нали вече я няма и без тва...иначе не беСега ми е интересно да видя в крайна сметка Майк и Сара като истинска 2ка ,за да преценя дали си подхождат,защото досега(пояснявам че още съм на 11епизод от 2ри сезон) не мога да кажа,че съм ги видяла като такава..

Но времето ще покаже
[size="7"][/size]SARAAAAAAAAA
AnGelChe
Feb 24 2007, 23:33
Вероника.Много беше миличка...жалко че я убиха.Сара ми е много завеяна...нещо не ме радва.Ника пък си пада истеричка
Иначе и тя ме кефи
Always&Forever
Apr 3 2007, 17:55
Харесвам и 3-те по принцип,но за мен няма по-добра от Сара!Харесва ми това че е умна,красива,смела,находчива и как се жертва за Майкъл!Вероника няма грешка,а Ника в 1-ви сезон повече я харесвах,не ми хареса факта че била влюбена в Майкъл
Adorkable
Sep 13 2007, 20:05
Вероника ,има нещо специялно в това момиче,някак ми напомня на мен самата.
Сара ми е изключително противна,а Ника на външен вид е най-хубава,обаче нещо в характера й ме дразни.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.