Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сара,Ника или Вероника?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Страници: 1, 2
Хейли
Коя от трите най ви харесва?
The Black Dragon
И трите, но като че ли малко повече надделява Холи Валанс wink.gif
lyubenski
Като външност естествено Холи, но съм по съпричастен на героинята на Сара wink.gif
Devil_Wish
Аз съм за Ника и визията, и героинята й ме кефят wink.gif
loretka
Вероникаsmile.gif
f0rgy
Сара е яка мооооого...Ама да ви кажа и Марикруз не е лоша 4.gif
toti_barabata
(f0rgy @ Oct 10 2006, 22:25) *

Сара е яка мооооого...Ама да ви кажа и Марикруз не е лоша 4.gif

Мен Марикруз не ма кефи!Иначе от горе изброените като визия естествено Ника а като героиня пак Ника!
Menna
И Вероника и Ника са ми симпатични,но все пак гласувах за Вероника. wink.gif
Колкото до докторката-толкова ми е противна,че едвам я издържам на екрана.
Devil^Rose^^
По метода на изключване .. Ника печели 10.gif
Значи Вероника - винаги ме е дразнела, вечно неразбрала и като прибавим "чудните" й очи -> blink.gif ... не glare.gif
А Сара - тя е толкова сложна.. и айде няма да я обиждам rolleyes.gif за нея има надежда този сезон mrgreen[1].gif
Heaven's a Lie1
Хм, интересно.
На мен лично и трите ми харесват. Ника е много красива, но като характер не ми харесва особено. Също така не ми хареса как постъпи във втори сезон ( не си спомням коя беше точно серията, но онази в която Белик ги хваща и .. когато тя чу разговора на Майкъл и изревнува и т.н )

Сара е изключително трудна или по-скоро с труден характер, но има нещо специално в нея което ме радва. Надявам се, да се съберат с Майкъл защото изглеждат много сладки заедно.

Колкото до Вероника, хм, много привлекателна и умна. На моменти дразнеща, но беше приятна.

BledPoet
Абе не мога да кажа коя ме кефи най-много 2thin[1].gif
П.П. За тези които харесват вероника - само ще кажа купете си, учебници по анатомия, за да можете да си я зглобите 18.gif 18.gif ( 15.gif малко черен хумор - и да не чувам, че някой се е обидил 9.gif )
Abruzzi
Сара Танкреди,много ясно.Страшно много ми харесва,притежава страхотни качества и визуално слага Ника и Верчето в малкия си джоб.
Иначе от мацките в сериала любимката ми е Силвия Абруци,нищо че се появи само половин серия...достатъчно да засенчи останалите женски персонажи smile.gif
CheerFuL-F
Сара!!!
cool_girl
Сара
Gossip Girl
Гласувам за Сара, защото е умна, чаровна и си заложи задника, за да помогне на Майкъл да избяга. От друга страна Ника е най-красива, но самия персонаж е някава продажна измамница. Вероника пък е интелигентна и уморита(толкова упорита, че си получи куршума.), но като започне с тия погледи, чак дразни, а и искаше Линк, ама се правеше на луда..
Tutor_Girl
Сара много ясно!Тя е много умна,красива и самият й характер много ми допада,плюс това момичето умее да рита задници! 4.gif
^EmPiRe^GiRl^
Сара наи-много ме кефи, макар 4е и Ника не е лоша и ми допада
Jolly_GirL
Сара,но и Ника ме кефи!
fenka_lucas_i_brooke
Jolly_Girl на абсолютно същото мнение съм и аз
Sucre
Въпреки, че глªсувªх зª Сªрª искªм ги и трите 4.gif . Нªй-секси е Никª 3.gif , но нЗ зªщо предпочитªм Сªрª. Нещо от вътре ме кªрª... biggrin2.gif
seduction_55
Вероника е най-силния женски персонаж в сериала и естествено гласувах за нея.И визуално ми харесва най-много(макар че с къса коса й отива повече)
Другите две не ми харесват,особено Сара.
SweetDreams
Еми според мен на външен вид от трите най-хубава е Ника...но по ролята и всичко останало бих избрала Сара и на нея заложих и в анкетата...просто са ми много сладки с Майкъл wink.gif А за Вероника по-добре да не си давам коментара, защото едва ли ще съдържа добри думи wacko.gif
Svetlety
Ника ми харесва най-много.. Сара не ме кефи щото е прекалено близка с Майкъл и ревнувам tongue.gif
DeSiNCeTu
Holly Valance - Kiss Kiss
Ника, разбира се 4.gif
lena_george
(Хейли @ Oct 6 2006, 18:09) *

Коя от трите най ви харесва?

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ САРА, тя е страхотна

Mod Edit: Пиши на кирилица. В този форум шльокавицата не се толерира.
Auriga
Сарааа 10.gif
PoISoN{KiSseS}`
на мене Сара най много ми харесваа 10.gif
SuMMerS
Хорца,повечето сериозно са сбъркали темата-тук става въпрос за героините на трите жени,а не за Сара Уейн Келис ,Холи Валенс и Робин Тъни.Ми направете темка за тях тогава.

За мен най-силната жена в сериала това несъмнено е Сара.В епизод 13 на втори сезон тя доказа на света и себе си(отново) своята женска борбеност и решителност...Има ли нужда да коментирам защо.

За Ника-ми... wacko.gif мнооого объркана мацка ,факта че щеше да прецака браточките... 16.gif Вероятно за нея помощта,която оказа на Майкъл,не е приятелство а просто дълг и неуредени сметки...

А за Вероника-смятам,че и при нея основната причина за силната й воля е любовта към Линк.И тя не се отказа,до последно се бореше.
~F.A.T.E~
ами на мен лично мн ми харесва сара супер мацка е и играе мн добре 4.gif
*AdDiCTeD*
Сара - най-интересна ми е като героиня, пък и актрисата много добре влиза в образ. Ника не ме кефи много-много, може би защото самата Холи Валанс хич не ми е симпатична, но не мога да отрека, че играе добре. Вероника също не ми е любимка, но ми харесва това, че е умна и правеше всичко, което може да помогне на Линкълн.. ;P
DesiTo
Вероника е най-силния женски персонаж в сериала
И аз така мисля, затова и гласувах за нея. Хареса ми как до последно се бори за да помогне на Линкълн.
Ника изобщо не ми харесва. А Сара на моменти изключително много ме дразни.
А визуално най-много ми харесва Холи Валанс.
ALeX4e7y^
Мен най ме кефи Ника и давам гласа си за ния biggrin2.gif
Naminator_X_
Е фен съм на това момиче как да не гласувам за нея Copy of wub.gif inlove.gif
<Radost>
Гласувах за Сара, защото е сладка,

но и Ника не отстъпва по нищо
siska
Определено Сара smile.gif
^mileto^
Аз съм за Сара!!!Най-много ми харесва! 4.gif
Mimi
Сара. smile.gif
VanIcHka
Сара , но и Ника ми харесва smile.gif
kingsize-4eto
Сара най-много ми харесва... smile.gif
bo7evka
Сара рулз smile.gif ам, въпреки че ми стана мн гадно когато Вероника умря
AnGeLchetO
Сара, естествено! biggrin.gif Рулз!
seduction_55
Добре харесвате Сара,ами обосновете защо я харесвате.Какво толкова има в нея,което го няма в другите две. smile.gif
f0rgy
QUOTE(seduction_55 @ Jan 31 2007, 23:45) *
Добре харесвате Сара,ами обосновете защо я харесвате.Какво толкова има в нея,което го няма в другите две. smile.gif

ЖИВОТ 18.gif ...Ха ся сериозно..Еми нз защо Сара ми харесва най-много...отначало мислих че е доста глупава,ама после тва се оказа грешка blush.gif ..на външен вид също ми харесва много,е Ника е с по-хубаво тяло,а Вероника незнам ама хич не ми беше приятна,смисъл нз ама може да се каже безразлична...
Devil^Rose^^
Цитат(seduction_55 @ Jan 31 2007, 23:45) *

Аз ще ти кажа mrgreen[1].gif значи .. Сара е за Майкал inlove.gif има невероятна химия между тях, много са сладки заедно и трябва да направят и невъзможното за да са заедно щото иначе се губи целия смисъл, а сега нали ще се съберат и ще има туй онуй 1eyeb[1].gif .. и бла бла бла ... 16.gif феновете ще са доволни 18.gif
julia1990
ами нз,може би Сара от 3те ме кефи най-много,въпреки че според мен понякой път се държи малко неадекватно 18.gif На външност Ника е много готина също,но пък Сара е по-умна smile.gif А Вероника пък въобше я изклщючвам вече от класацията,нали вече я няма и без тва...иначе не беСега ми е интересно да видя в крайна сметка Майк и Сара като истинска 2ка ,за да преценя дали си подхождат,защото досега(пояснявам че още съм на 11епизод от 2ри сезон) не мога да кажа,че съм ги видяла като такава.. unsure.gif Но времето ще покаже 4.gif
Desire
Сара
vm_93
[size="7"][/size]SARAAAAAAAAA
AnGelChe
Вероника.Много беше миличка...жалко че я убиха.Сара ми е много завеяна...нещо не ме радва.Ника пък си пада истеричка wink.gif Иначе и тя ме кефиwink.gif
Always&Forever
Харесвам и 3-те по принцип,но за мен няма по-добра от Сара!Харесва ми това че е умна,красива,смела,находчива и как се жертва за Майкъл!Вероника няма грешка,а Ника в 1-ви сезон повече я харесвах,не ми хареса факта че била влюбена в Майкъл blink.gif
Adorkable
Вероника ,има нещо специялно в това момиче,някак ми напомня на мен самата.
Сара ми е изключително противна,а Ника на външен вид е най-хубава,обаче нещо в характера й ме дразни.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.