Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Рейчъл
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Mai4et0
wub.gif excl.gif NaThaN & RaCheL excl.gif wub.gif

{:.. ... ... ... ... ..:}

Фенове:
1.Mai4et0
2.DaniEl
3.CiNdEreLLa``
4.*PeyT*
5. Peyton Sawyer
6._HriS_TinA_
7. ZuZka yeah
lovely
Ами така като гледам май могат да стигнат и до доста далече, поне ако всичко зависеше от Рейчъл...А Нейтън уж ми изглеждаше по-серозен , но почвам да си мисля,че и той може да се подхлъзне и да свършат нещо с Рейчъл..., което силно се надявам да не стане, но..кой знае! А иначе почвам да се замислям дали не му стана нещо на Нейтън след инцидента...май не е много добре, доста е объркан и ... в такъв момент май може и да поддаде на "чара" на Рейчъл dry.gif
solenka
Аз чак сега забелязох, че на снимките е Рейчъл. 16.gif Ами незнам какво може да стане между тях, но се надявам да няма нищо. Макар че на външен вид не изглеждат зле като двойка. Ей сега май си изпросих гневни възгласи. Нали уж съм фенка на Нейт и Хейли пък говоря за Рейчъл. Ами аз по принцип си харесвам само Нейт и за мен няма значениe той с коя е.
Bloody_Tears
тая мръсна ку... пфффф...не мога да я понасям вече!!!!!!мразя я тая гадна ку.ва0027[1].gif 0002[1].gif 1iangr[1].gif
извиням се на феновете им (ако въобще има такива),но тая овца с кого ли не опита?първо с люк,после с купърчо,с целият Три Хил и после с нейт!е кфо го наричате т'ва съществоconfused.gifаз го наричам уличница!!! 1iangr[1].gif
Mai4et0
(dqvol4e7o_mims @ Oct 6 2006, 18:42) *

тая овца с кого ли не опита?първо с люк,после с купърчо,с целият Три Хил и после с нейт!е кфо го наричате т'ва съществоconfused.gifаз го наричам уличница!!! 1iangr[1].gif

Eee... ако разсъждаваме така я сметни с кои е била Брук wink.gif Първо беше на нон-стоп партита и прекарвания с някви непознати за една нощ (което ми напомня това, което прави Рейчъл) После тръгна с Люк, Феликс и Крис (сори ако изпускам някой).Според мен Рейчъл до толкова прилича на Брук (ранен етап), че нищо чудно в следващите 2 сезона 18.gif да я видим като уравновесена и самоуверенна жена 18.gif
Nasi
Аз предлагам някой да направи по една тема за Нейтън и стриптизьорката от втори сезон, за Нейтън и сестрата на Хейли, дори и за Нейтън и Джижи. Може тема за Деб и Тим дори, как щях да забравя за Лукас и Ники, за Лукас и Фейт, въобще за всички възможни комбинации.
По този начин ще надминем и комбинациите в сапунките като Дързост и Красота.
milen4eto
Хмммм определено не си отиват... хич даже. Тва същество на има Рейчъл много ме дразни, може да е красива и много други неща, но е ужасно гадна... Как искам да и смачкам физиономията wqd.gif
borko
(Nasi @ Oct 6 2006, 20:17) *

Аз предлагам някой да направи по една тема за Нейтън и стриптизьорката от втори сезон, за Нейтън и сестрата на Хейли, дори и за Нейтън и Джижи. Може тема за Деб и Тим дори, как щях да забравя за Лукас и Ники, за Лукас и Фейт, въобще за всички възможни комбинации.

Или за Рейчъл и онова момче, с което преспа вчера (така де, в последния епизод) biggrin2.gif

Estell
Ей това заслужава тая патка!!! 12.gif Аз съм сигурна, че Хейли ще я сложи на мястото й!
siska
Ако можехх така щях да я подредя, чее простооо... мн ме дразни. И дано Нейтънчо не се подлъже с тая ПАЧА! (е да наистина е симпатична, но по-добре да не пипа Нейтънsmile.gif )
DaniEl
Да ви кажа чесно ги харесвам като двойка Едвали той ще и вържи,но нека незабравяме,че Рейч може да бъде много коварна 15.gif В четвърти сезон ги искам заедно mrgreen[1].gif Само за Хейли ще ме е жал ,но тя ще го приживее Сигурно съм единствения който мисли така biggrin2.gif
^HiLaRy_DuFF
DaniEl,Are you in sane!!!!!!!
DaniEl
Ами да нормален съм с всичкия съм си бъдете спокойни Това си е мое лично мнение нито искам да се съгласявате нито да го удобрявате Какво толкова?И без това не ми харесват Хейли и Нейтан (пак ще напомня че не съм луд 18.gif )Хейли ми харесва много ,но не и с Нейтан А докато Нейтан с Рейч 15.gif
seduction_55
Две банерчета на winona,на които попаднах докато се ровех във ФФ.Не съм им фенка,но са много хубави 4.gif

Mai4et0
Ето и от мен два (не съм ги правила аз)

*PeyT*
Олеее банерите на winona са адски яки! 3.gif worthy.gif Браво! 13.gif Ммм... Нейт и Рейч - КрАсОтА! blush.gif 15.gif
Nasi
Защо няма отговор на въпроса на Brooke 92^confused.gif
Въпроса от първият пост!

А аз искам да попитам как от 3 или 4 сцени...може да се стигне до извода, че може да има "нещо" 18.gif ?!?. Ми Рейчъл имаше с Лукас миналият сезон доста повече сцени и никой не ги определи като "нещо".
И от последният епизод с кое мъничко си действие Нейтън показа, че би искал да има "нещо" с с нея?!
Единствената причина, за да я заговори беше, за да разбере дали може да е видяла някой във водата, дори не оточни кой може да е това.

Щом подкрепяте Рейчъл спрямо намеренията й към Нейтън, това означава, че подкрепяте идеята за изневяра. С какъв морал някой може да подкрепи такъв тип поведение?!! Брук си го каза много добре в серията...

До този момент няма такова положение като Нейтън И Рейчъл. Няма, а и ме съмнява някога да има.
Може да има Рейчъл и "наградата на Нейтън" 18.gif .

DaniEl казваш, че не харесваш Нейтън и го искаш с рейчъл, това значи, че найстина не го харесваш, дори мъничко, щом му пожелаваш "такова чудо" 18.gif като Рейчъл. Тя си го каза: I'm a mess. 18.gif

Както е тръгнала скоро може и към Дан да се насочи, ама него като го гледам в какво положение е и той ще я изгони. След това остават само Белия и Скилс, ама Бевинчето е лудичка и със сигурност ще й оскубе червената коса. 18.gif
^HiLaRy_DuFF
Мале Насе много хубаво го каза БРАВО за мнението smile.gif
winona
(Brooke 92^ @ Oct 6 2006, 18:55) *

тая овца с кого ли не опита?първо с люк,после с купърчо,с целият Три Хил и после с нейт!е кфо го наричате т'ва съществоconfused.gifаз го наричам уличница!!! 1iangr[1].gif

Eee... ако разсъждаваме така я сметни с кои е била Брук wink.gif Първо беше на нон-стоп партита и прекарвания с някви непознати за една нощ (което ми напомня това, което прави Рейчъл) После тръгна с Люк, Феликс и Крис (сори ако изпускам някой).Според мен Рейчъл до толкова прилича на Брук (ранен етап), че нищо чудно в следващите 2 сезона 18.gif да я видим като уравновесена и самоуверенна жена 18.gif

3.gif Това е най-умното мнение което съм чела напоследък! Не се бъзикам. Браво Мая!

Татяна благодаря ти че си постнала банерчетата. Радвам се че ви харесват. Имам и нови, скоро ще ги видите smile.gif
Nasi
аз пък си мисля, че тук няма място за сревнение на характерите на Рейчъл и Брук, безсмислено е. Няма хора, които да си приличат толкова много по отношение на характерите. Тогава света нямаше да е толкова интересен.

и все още си чакам отговор на въпросите?!!!! wink.gif 10.gif
Mai4et0
(Nasi @ Oct 14 2006, 19:40) *

Щом подкрепяте Рейчъл спрямо намеренията й към Нейтън, това означава, че подкрепяте идеята за изневяра. С какъв морал някой може да подкрепи такъв тип поведение?!! Брук си го каза много добре в серията...

Насе, аз не подкрепям никаква изневяра.То е ясно, че такава няма да има.Но искам поне малка интрига м/у "Аlways and Forever" Би било супер тъпо да ги гледаме всеки епизод заедно, без никви проблеми и с бебенце в ръка 16.gif

(Nasi @ Oct 14 2006, 19:40) *

Както е тръгнала скоро може и към Дан да се насочи 18.gif

Ееее, неее....... ша хване въшките и ще стане тя една wacko.gif

(winona @ Oct 14 2006, 19:53) *

(Brooke 92^ @ Oct 6 2006, 18:55) *

3.gif Това е най-умното мнение което съм чела напоследък! Не се бъзикам. Браво Мая!

Татяна благодаря ти че си постнала банерчетата. Радвам се че ви харесват. Имам и нови, скоро ще ги видите smile.gif

хаха.... мерси 18.gif shocking.gif

winona
(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 20:13) *

искам поне малка интрига м/у "Аlways and Forever" Би било супер тъпо да ги гледаме всеки епизод заедно, без никви проблеми и с бебенце в ръка 16.gif[/b]

честно искам да ти стисна ръката! happy.gif
Nasi
в тази тема и всички останали не се допускат спойлери, май трябва навсякъде да скагаме предопреждения с големи червени букви.

Насе, аз не подкрепям никаква изневяра.То е ясно, че такава няма да има.Но искам поне малка интрига м/у "Аlways and Forever" Би било супер тъпо да ги гледаме всеки епизод заедно, без никви проблеми и с бебенце в ръка

тогава според теб, ако няма изневяра как ще има интрига?
Mai4et0
(Nasi @ Oct 14 2006, 20:22) *

Насе, аз не подкрепям никаква изневяра.То е ясно, че такава няма да има.Но искам поне малка интрига м/у "Аlways and Forever" Би било супер тъпо да ги гледаме всеки епизод заедно, без никви проблеми и с бебенце в ръка

тогава според теб, ако няма изневяра как ще има интрига?

Тук зависи за каква изневяра говорим confused.gif Как имаше такава с Крис Келър wink.gif

(Nasi @ Oct 14 2006, 20:22) *

в тази тема и всички останали не се допускат спойлери
, май трябва навсякъде да скагаме предопреждения с големи червени букви.

Извинявам се за предположението ми blink.gif Повече няма да го повтарям 16.gif
winona
(Nasi @ Oct 6 2006, 20:17) *

така е Наси, която двойка се ожени само тя заслужава тема! 16.gif

ето ги и последните ми банери:

DaniEl
DaniEl казваш, че не харесваш Нейтън и го искаш с рейчъл, това значи, че найстина не го харесваш, дори мъничко, щом му пожелаваш "такова чудо" като Рейчъл. Тя си го каза: I'm a mess.

Ех Насе как разбра бе? 18.gif
Ами незнам докаде биха стигнали Претполагам ,че ще има нещо между тях ,но нещо малко примерно една страстна целувка която Хейли ще види и така ще стане поредната драма rolleyes.gif Иначе Рейчал може да стигне многоооооооо далече А Нейт лесно ще се потдаде Спомнете си какъв беше преди да срешне Хейли biggrin2.gif

аз пък си мисля, че тук няма място за сревнение на характерите на Рейчъл и Брук, безсмислено е. Няма хора, които да си приличат толкова много по отношение на характерите. Тогава света нямаше да е толкова интересен.

Според мене това е най-доброто мнение до тук 10.gif
Nasi
(winona @ Oct 14 2006, 20:42) *

така е Наси, която двойка се ожени само тя заслужава тема! 16.gif

не....тема заслужават, хора които са показали, че имат чувства един към друг без значение, дали са романтични или приятелски. wink.gif

Тук зависи за каква изневяра говорим Как имаше такава с Крис Келър

ами аз мисля, че в момента говорим в настоящето. smile.gif

Ех Насе как разбра бе?
Ами незнам докаде биха стигнали Претполагам ,че ще има нещо между тях ,но нещо малко примерно една страстна целувка която Хейли ще види и така ще стане поредната драма Иначе Рейчал може да стигне многоооооооо далече А Нейт лесно ще се потдаде Спомнете си какъв беше преди да срешне Хейли

Благодаря за отговора. smile.gif 4.gif Нейтънчо преди Хейли беше също супер. wink.gif
Bloody_Tears
дори и да я мразя тая к...а рейчъл,ще си призная,че са много якички банерчетата. smile.gif
DaniEl
(dqvol4e7o_mims @ Oct 14 2006, 18:54) *

дори и да я мразя тая к...а рейчъл,ще си призная,че са много якички банерчетата. smile.gif

Е моля ви без такива глупости де 9.gif
Нищо лично happy.gif
Ani4ka__
Малеее,тая не мога да я понасям.Дано остави Нейт намира,че аз ще я бия вместо Хейли.Направо ми иде да й отскубна косъм по косъм червената перушина.Къде се бърка там,където не й е работата 14.gif
Mai4et0
(Ani4ka__ @ Oct 15 2006, 18:12) *

Малеее,тая не мога да я понасям.Дано остави Нейт намира,че аз ще я бия вместо Хейли.Направо ми иде да й отскубна косъм по косъм червената перушина.Къде се бърка там,където не й е работата 14.gif

Ани, мерси, че се записа в скромното списаче с феновете й worthy.gif 18.gif
Ani4ka__
[b]Как няма да се запиша 19.gif Тука като гледам има доста нейни фенове 18.gif
DaniEl
(Ani4ka__ @ Oct 15 2006, 16:17) *

[b]Как няма да се запиша 19.gif Тука като гледам има доста нейни фенове 18.gif

Ами може да сме малко ама като се има напредвит колко бели и порази направи това все пак е нещо
До колкото виждам във форома до този момент са се преброили 193 човека От тези цели 6 човека харесват Рейч За което аз много ги обичам bigarmhug.gif
8.gif 1.DaniEl 8.gif
2.CiNdEreLLa``
3.*PeyT*
4.Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6._HriS_TinA_

go_team.gif
Estell
Не мога да повярвам, че видях Рейчъл в по-добра светлина! Много ме изкефи, че веднага се отдръпна от Нейтън като разбра за бременностна на Хейли. Тя даже му вдъхна кураж като му каза, че ще бъдат прекрасни родители!
Bloody_Tears
(Estell @ Nov 4 2006, 23:56) *

Не мога да повярвам, че видях Рейчъл в по-добра светлина! Много ме изкефи, че веднага се отдръпна от Нейтън като разбра за бременностна на Хейли. Тя даже му вдъхна кураж като му каза, че ще бъдат прекрасни родители!

Да,това беше най-хубавото нещо което е направила май през цялото си време в сериала. blink.gif biggrin2.gif
{HoNeY}
Абе хора, тя играе роля на лоша! biggrin.gif Какво толкова я мразите? Без нея филма нямаше да е толкова интересен, ако всичко вървеше по вода... wink.gif

А по темата мисля, че Нейтън и Рейчъл биха стигнали просто до приятелство... За нещо повече изобщо не може да се говори! Много ме изкефи Нейт как отряза Рейчъл обаче. biggrin.gif blush.gif
Bloody_Tears
Дано да стане по-добра Рейчъл.Защото ако не станеее 1iangr[1].gifВ последният епизод много ме изкефи,държа се страхотно.Като истинска приятелка! 1clap[1].gif
НО ТЕ НЯМА ДА СА ЗАЕДНО!!!!!!!!!
**Sophia**
Не ми харесват като двойка незнам!Нейтън просто трябва да бъде с Хейли,те са си....ДВЙКа!Така че Рейчъл остава последна,няма я в списъка!Вън от играта!
SeMiNi
Много ме дразнеше това момиченце Рейчъл като все се нахвърляше на Нейт при положение ,че е женен..Нищо няма да стане между тъх според мен.smile.gif
Haley_James_Scott
Не от тях неможе да има никаква двойка smile.gif Тая овца Рейчал я мразя от дъното на душата си 15.gif 15.gif 15.gif Квото и да правеше и дори Хейли да небеше бремена пак и пак нямаше да стане нещо между тях smile.gif 15.gif smile.gif
ALeX4e7y^
Мен колкото и да не вярвате ме кефят като двойка!

Върховни са,но жалко че не са заедно!!!Много си приличат и са мн сладки smile.gif
*BringMeToLife*
До къде биха стигнали .. ?! ХаХаХааААХааа... До кривата круша и обратно mrgreen[1].gif Никога не е имало и няма и да има Нейтън и Рейчъл .. Най-много се изкефих,когато Нейтън каза на Рейчъл,че Хейли е бременна,и тая го пита "Ако тя небеше бременна..щеше ли да има нещо м/у нас..?" и Нейтън само каза нещо от сорта на "Не си го и помисляй"..а и то тая Рейчъл с кой ли не се забива..пфф mad.gif
dEniChka
ХАХАХАХАХАХАХАХ .. те заедно confused.gif ...НЕВЬЗМОЖНООО .. hmm.gif
ladysunshine
ако всичко зависеше от Рейчъл можеше и доста надалеч. Рейчъл не ме дразнеше с нищо докато не започна да се пречка между Нейт и Хейли. Много ме издразни тогава, но аз вярвам, че Нейтън нямаше да и се поддаде, защото си обичка Хейли
brooke_scott
може да бъдат добра двойка.... о боже кого залъгвам Naley & Brucas 4ever
HiLaRy`DuFf{}
Определено много си ходят .. smile.gif
Miss_Duff
Ауу,не,в никакъв случай не си ги представям двамата.. Тц,тц ..
Mr. Winchester
Ами не мисля че тези персонажи могат да си паснат , Рейчъл е доста откачена а Нейт не чак толкова мисля че той може даси пасне по добре с Брук //Брунейт// biggrin.gif . Рейчъл си пасва с Крис Келър те са си създадени точно един за друг,//жалко че не ги събраха\\
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 15 2007, 14:52) *
Ами не мисля че тези персонажи могат да си паснат , Рейчъл е доста откачена а Нейт не чак толкова мисля че той може даси пасне по добре с Брук //Брунейт// biggrin.gif . Рейчъл си пасва с Крис Келър те са си създадени точно един за друг,//жалко че не ги събраха\\

Брук и Нейтън са Брейтън, нз от къде фго измисли тва Брунейт 16.gif 18.gif
GeriOTH
Аз Рейчъл е мразя.Тя е много тъпа овца sick1.gif sick1.gif и никога няма да е с Нейт.Дори той сам и го каза в трети сезон.
"Always and Forever"[poklon2] worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.