Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри за епизод 2!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Връзка от АренаБГ: Smallville.S06E02.HDTV.XviD-LOL.torrent

Връзка в ЛинкосБГ: Smallville.S06E02.HDTV.XviD-LOL.avi.torrent

Приятно гледане.

Абе хора, няма ли кой да му каже на тоя уникат от Линкоса да смени това Инфо, че е меко казано "нелепо" Бобо, моляте, направи нещо по въпроса.
sydney
най-накрая новит епизод 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif много благодаря biggrin2.gif biggrin2.gif намам търпение да го гледам happy.gif happy.gif
LanaL
Манекена пак благодарим за бързата реакция.Аз благодаря пък че не си дал link само в арена(че от там не мога да тегля).ПОчвам да тегля.Скоро очакваме и суб.
sonofsparda
МаНеКеН,не очаквай от тоя да промени смотаното си инфо,приятелю.Нали ви казах,че простотиите на този идиот са извън всякаква граница.Иначе аз не съм си оправил баланса в Линкоса и още не мога да пиша в коментарите там.Хора,моля ви се,ако някои от вас може,кажете му на тоя скапаняк,щото ми писна от глупостите му вече 16.gif
sonofsparda
Много ми хареса епизода.Superbreath-а беше много готино направен,особено номера с облаците-там много се изкефих.Иначе видяхте оная тъпа пу**а как се държа с нашия,когато той предложи помощта си да намери Лекс.Извинявам се ама тая смотана пача този път премина всякакви граници(пък какво остава за следващите епизоди):Кларк:Лана искам да помогна да намерим Лекс.;Тъпачката:Ами направи го тогава(и му показва вратата).По-голяма наглост досега тая кучка не беше показвала.Иначе Оливър е голям пич.
Apfh
Ей ей ей.. стига с обидите де... познавам ъплоудера и мога да ви кажа, че е много готин човек, просто е фен на 3 или 4 серияла и все към тях го избива. За това и инфото му е така. Ще му пратя ПМ да го пооправи, но от него си зависи де...
nedic
Ето ви линк във още един тракер http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=2647 4.gif
sonofsparda
Добре де,добре.Съжалявам-аз не го познавам,така че наистина не мога с чиста съвест да кажа,че е идиот,но според мен инфотата и коментарите му в Линкоса,и в Арената са повече от тъпи(главно в торентите на Смолвил).Нищо лично,но когато забележа (според мен)тъпотиите му повече от два или три пъти,наистина се надразвам.Иначе наистина е добър ъплоудер,слагал е някои от любимите ми филми в Линкоса и съм му благодарен за това.
MaHeKeHa
Съжалявам, Бобо, но за мен това е повече от недопустимо. А ти като го познаваш, дай му някаква насока. Например, дай му пълното резюме на сезон 6, което съм превел тук. Аз и за това го направих, конкретно за тази цел. Не може да си затваряш очите, когато става въпрос за такива неща, и по-специално писанията за сериала. (500 км в час) - повече няма да коментрирам нелепите му писания ..
Apfh
Ами писал съм му, пък дали ще го смени.. незнам. Ако трябва ще му я направя обложката, но съм останал с впечатление, че попринцип знае как се прави обложка. Както казах момчето е фен на няколко серияла и като стане дума за тях доста се поовлича. Но пък си остава добър ъплоудер...
Колкото до серията (тъй като точно я изгледах) - нямам търпение да дойде следващият петък!
Оливър е перфектен, остава само да го видим с костюмчето... smile.gif
ZanGaDor
Да бе хора тоя маняк има "мноо яко" инфо.Серията е страхотен 4.gif чакаме субтитрите happy.gif .
sonofsparda
Хора,казвам ви-ще го полея с нещо тоя-я вижте имената на актьорите само:
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=58896

18.gif 18.gif 18.gif Едно вярно няма мама му стара,едно вярно няма 18.gif
solenka
(sonofsparda @ Oct 6 2006, 17:12) *

Хора,казвам ви-ще го полея с нещо тоя-я вижте имената на актьорите само:
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=58896

18.gif 18.gif 18.gif Едно вярно няма мама му стара,едно вярно няма 18.gif

Наистина няма нито едно вярно написано име. 16.gif Том Уелинктън ме разби! 18.gif 18.gif 18.gif
sonofsparda
Как няма да те разбие,мила.Той си е за разбиване,а забеляза ли отдолу отговора му,когато му написаха да смени инфото? 18.gif
ZanGaDor
Хора гледайте и се смейте: 36_11_6[1].gif

## Режисьор : Маелс Милър

## В ролите : Том Уелинктън, Кристин Креюк, Майкъл Розембаун, Алисън Маск, Ерика Дуранси, Джон Глоувър, Анета О'Туули.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2006

## Времетраене : 42 минути

## Резюме : Тинейджърски / фантастичен сериал, тип Ориндж Каунти и Три Хил + яки ефекти, разказва се за :Предистория за Супермен, в града където е живял и отраснал наречен Смолвил.

Сериал в които дават и описват как Супермен открива своите сили и способности, начините по който ги овладява и разбира да ги контролира-летене във въздуха, тичане със 500км/ч.,ренгеново виждане, развит слух на километри, подпалване с очи.

Поредната сериа от 6 сезон, в която ви очакват емеоции, ефекти, изненади и удоволстви от началото до самият край...

jonas
Том Уелинктън, Кристин Креюк, Майкъл Розембаун, Алисън Маск, Ерика Дуранси, Джон Глоувър, Анета О'Туули.

УНИКАТ НЕМА ТАКАФ ФИЛМ КАТ ТОЯ ПИЧ МАЙНА
ZanGaDor
Вижте и това: 36_11_6[1].gif

"Брато по-добре да си сложа информация за сериала и историята и главните неща като цяло от 1 сезон насам-каквато съм сложил понеже има хора, които не знаят сериала и да разберат за кво става дума-а не да тръшна едно английско описание и някой хора да се пулят.Описанието е доста ''описателно'' и ти става ясно мисял за кво става дума-ако не ти харесва си е за тебе сори :whistle:
Субтитри до утре трябва да има пак, дано станат толкова бързо за да може всички да го гледате веднага епизода-ще ги добавя в описанието -сериата е супер :w00t:

EDIT:
Opsss,пардон за брато, ти си жена гледам,та така описанието е супер ясно и добро

Е смених го са по мяза на филм не на сериал описаие ма се тая като по ви харесва така..."

Тоз кърти от всякаде ![veryfuny]
MaHeKeHa
Уоу,

Много ми хареса епизода. Особенно новото умение на Кларк как беше презентирано. Зелената стрела и той се представи на ниво. Кухата лейка (Лана) отново изби рибата. Радвам се, че Кларк най-накрая приключи с нея. Не заслужава и частица от това момче, "кучка." Надменна, глупава, наивна, ограничена и т.н. епитети, които все и прилягат.

Новото умение Рулз! rolleyes.gif
solenka
(sonofsparda @ Oct 6 2006, 17:20) *

Как няма да те разбие,мила.Той си е за разбиване,а забеляза ли отдолу отговора му,когато му написаха да смени инфото? 18.gif

Абе тоя как реши, че си момиче като ника ти е мъжки. 16.gif Поне да оправи имената на героите, че така всички ще му се смеят.
LanaL
Според мен няма такова значение как са написани актьорите.Важното че е сложил филма човека.Да смешно е такъв готин серал да има такова смешно инфо 16.gif ...и имена на актьори. 18.gif Но все пак има епизод на среща. smile.gif
MaHeKeHa
Виждам, че е сложил част от резюмето на сезон 6, което сложих тук. Но чия ли е заслугата да смени това? Сега остава някой да му каже за имената на екипа, че ако видят как ги е написал, туко-вуж се хвърлят от нечий мост.

А, той Бобо бил тук. "That would be him" :>
Apfh
Хаха тук съм да, но за малко само. Сега видях инфото и... не ми се занимава пак да му пиша. smile.gif Довечера ще му пратя направо готова обложка, че... нямам нерви вече. Пък и както каза важното е, че го е качил...
ZanGaDor
(MaHeKeHa @ Oct 6 2006, 17:35) *

Уоу,

Много ми хареса епизода. Особенно новото умение на Кларк как беше презентирано. Зелената стрела и той се представи на ниво. Кухата лейка (Лана) отново изби рибата. Радвам се, че Кларк най-накрая приключи с нея. Не заслужава и частица от това момче, "кучка." Надменна, глупава, наивна, ограничена и т.н. епитети, които все и прилягат.

Новото умение Рулз! rolleyes.gif

Гледах серията и мисля че си напълно прав.Нямам думи за таз "кучка",просто нямам думи !
sonofsparda
За пореден път ви казвам,че въпросният "уникат" супер много забавлява хората(ха-ха-ха).
lyubenski
Епизода беше доста добър. Обичам епизодите, когато Кларк открива нови умения (още не мога да забравя епизода с огнения поглед с онази мацка wacko.gif ). Иначе отношенията м/у Кларк и Лана не ме изненадаха много, въпреки че не очаквах толкова рязко да го нападне и наистина ми стана много sad.gif гандо за Кларк, особено когато излезе отвън smile.gif. Видяхме от къде е тръгва журналистическата страст на Лоис (хехе Инквизитър). А за Оливър още не искам да говоря нека да го видим в пълна светлина smile.gif. Епизода си е супер smile.gif.
FrAgMaKeR
Хаха, прилича ме си с Кларк.. и аз като съм хревам имам супер силна кихавица.. хаха.. разби ме това кихане в началото и хвръкналата врата. smile.gif smile.gif smile.gif Епизода беше забавен, но и като цяло на ниво, засега обаче тая Зелена Стрела хич не ми е ясно кви ще ги върши като цяло във филма.
MaHeKeHa
Айде, вече има и субтитри: Smallville.S06E02.HDTV.XviD-LOL.srt - Внимание!!!

Субтитрите са правени по слух! Благодарете за това на великолепната кака Victoria - която хвърли голям труд.

Приятно гледане.
LanaL
1clap[1].gif 1clap[1].gif Браво!!Ненадминати сте.Големи реакции голяма работа.Браво!!1clap[1].gif 1clap[1].gif
sonofsparda
QUOTE(MaHeKeHa @ Oct 7 2006, 21:03) *

Айде, вече има и субтитри: Smallville.S06E02.HDTV.XviD-LOL.srt - Внимание!!!

Субтитрите са правени по слух! Благодарете за това на великолепната кака Victoria - която хвърли голям труд.

Приятно гледане.

Супер,супер biggrin.gif .Мерси много Вики(нали става да те наричам така).Твойте преводи винаги много са ми харесвали.Радвам се,че сега мога да изразя благодарността си.А,и на теб също,МаНеКеН.Страшни сте 4.gif
sydney
благодаря за субтитрите 10.gif много сте бързи biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.