Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Good News For People Who Love Bad News"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Menna
"Good News For People Who Love Bad News"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
11 октомври 2006 година

Лукас и Брук влизат в остър конфликт на партито след баскетболния мач,докато Хейли осъзнава,че Рейчъл иска да съблазни Нейтън.
През това време Пейтън се свързва със своя полу-брат,а Рейчъл разгласява,че знае коя е бременната.Скилс играе в баскетболния мач на Рейвънс.

ПРОМО

Промо(линк за сваляне)

Снимки

403 Episode -Music:
sendspace:
The Wreckers - "Way Back Home"
Mat Kearney - "Won't Back Down"
Placebo - "Post Blue"
"Play Hurt" - The American Analog Set
Gym Class Heroes - "The Queen and I"
La Rocca - "Goodnight"
"Point of View" - Little Humans-Няма линк
"Keep It Comin'" - Black Toast-Няма линк
"Walk The Moon" - Belascо-Няма линк

дата.бг (Благодарение на borko )
The Wreckers - "Way Back Home"
Mat Kearney - "Won't Back Down"
Placebo - Post Blue
La Rocca - "Goodnight"
"Walk The Moon" - Belascо
Stars - "Calendar Girl"

403 Episode - Download:
One.Tree.Hill.S04E03.HDTV.XviD-LOL@Arena
One.Tree.Hill.S04E03.HDTV.XviD-LOL@Linkos
One.Tree.Hill.S04E03.HDTV.XviD-LOL@Maglata
One.Tree.Hill.S04E03.HDTV.XviD-LOL@Data.bg
One.Tree.Hill.S04E03.hdtv-lol.[VTV]REPACK@Mininova.org (по-хубаво качество от първоначалното)

Субтитри:
http://subs.unacs.bg/get.php?id=25097 (благодарение на opa)
Devil^Rose^^
Браво за новата темичка 4.gif
И така какво казва Нейтън на Рейчъл така наушенце още малко dry.gif нищо не му разбирам 14.gif Някой ?
CiNdEreLLa``
Оооо на мен ми хареса това,което Брук каза на Лукас worthy.gif браво момиче само така 4.gif
Ralna
Ей.............ъх...........йъх..........знаехси, че ая Рейчъл ще оклепа работата, сега наНейт ще се натиска, гъска 14.gif 14.gif И Хейли как ли щ реагира ohmy.gif Дано Нейт не си изпати заради тая пейка Рейчъл 19.gif 19.gif 19.gif

Даринко, милу мерси за снимкте, промот и инфото, равс супер си 4.gif
elexis
Ьма тоя Нейтън разбирам, че му е тежко ама какво прави да гугука така на Рейчъл. Ауууууу ако разделят Нейли аз ОФИЦИАЛНО ще престана да го гледам тоя филм........И Рейчъл нали беше много влюбена в Купър. А и нищо не казаха за това коя е бременна mad.gif
^HiLaRy_DuFF
(elexis @ Oct 6 2006, 01:58) *

Ьма тоя Нейтън разбирам, че му е тежко ама какво прави да гугука така на Рейчъл. Ауууууу ако разделят Нейли аз ОФИЦИАЛНО ще престана да го гледам тоя филм........И Рейчъл нали беше много влюбена в Купър. А и нищо не казаха за това коя е бременна mad.gif

I az samo da razdelqt Naley.Male mnogo me nervi taq Rachel napravo e ujasna i nai mnogo me e strah za6toto na promoto kazaxa 4e zapo4va nova lubov.

Edit: Писането на кирилица е зедължително! Правила на Форума
CiNdEreLLa``
Олееееее как не се бях заслушалааааааа......лелеееееееееееййййййй и аз ще се откажа официално,ако разделят Нейли ... не стига,че няма вече Брукас..ааааааааа wacko.gif е,как така бееееее -Нейтън трябва да е супер тъпо парче,какво му става и на него да говори с Рейчъл !!! 16.gif
lovely
Хммм, странна работа, много се надявам да не се завърне Нейтън , който помним от първите серии на 1 сезон, защото от кратката сцена в промото така ми изглежда... sad.gif
Иначе Брук малко прекалено рязка е станала сякаш, не знам дали е за добро или не...но на мен ми се струва малко кофти, че резна така Лукас...не че той не се държа тъпо също в 1-вия епизод....
Абе ще видим, очертава се не толкова мрачен епизод ,като че ли...
ludoto_mimi
Докато старата любов умира...
Лукас:
Брук, може ли да поговорим. Каза ми да се боря за теб, но ти никога не си се борила за мен.
Брук: Няма и да го направя.

Хейли: Стой настрана от съпруга ми.

... нова любов се заражда.
Рейчъл:
Каза ми да стоя далеч от теб.
Нейтън: От кога правиш каквото ти казват?

Мисля, че това е. Ако има грешка в първите реплики, кажете.
girl_from_hell
аууууууууууууу колко интересно става не издържам искам да глеткам и тъпия нейтан що така прави цтцтц а пък как искам да си видя моите сладури заедно и се приближава ме към това виждам го
лукас и пейтан заедно smile.gif))
DaniEl
Оле тва ще е невероятно нямам търпение Рейч в действие mrgreen[1].gif А за Брук ме е жал Мнаго е гадно така да се чувстваш предаден от най-близките ти хора
Nasi
Една сцена от трети епизод, според мен не е трябвало да я режат:

4.03 clip from othpodcast.com

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Brooke and Haley are jumping jumprope and Rachel and Peyton are there too and Nathan says to Dan: We are playing a game of murderer because I'm going to kill Lucas. And then Dan says: Just like I killed Keith. something like that and then they sing and dance and it jumps back to Dan at the doctor's who says there is nothing wrong with him.

fire_misha
Хм...не ми хареса това което Брук каза на Лукас.Мисля че и без това го обвинява без особени причини.Аз лично не се сещам, нито той да е спрял да й липсва, нито тя на него.Доколкото помня, двамата винаги си бяха задружни и много се обичаха.Абе да правят каквото си искат.Сега Нейли ме интересуват повече.Тая гад Рейчъл трябва да си изяде боя.Предлагам Хейли да я бие за дето се опитва да й открадне съпруга, а Пейтън да я бие за дето се опитва да й открадне приятелката.А всичко заедно да я бият за дето отвори капсулата...А Нейтън защо така й говори?..."Откога правиш каквото ти казват?"...Дрън дрън.Само аз ли си мисля че той я сваляше с тия думи.Не ми звучеше като отказ, а по-скоро като покана да продължава и да не преви това което Хейлс й каза...Ах тая Рейчъл...срам няма... blink.gif
fire_misha
(Nasi @ Oct 5 2006, 22:33) *

Brooke and Haley are jumping jumprope and Rachel and Peyton are there too and Nathan says to Dan: We are playing a game of murderer because I'm going to kill Lucas. And then Dan says: Just like I killed Keith. something like that and then they sing and dance and it jumps back to Dan at the doctor's who says there is nothing wrong with him.

Ахахахаха.Тази сцена ме разби тотално.Наистина е адски смешна.Особено Нейтън.С какво спокойствие казва "We're playing a game of murderer.I'm killing Lucas"...Марк е сгрешил като я е отрязъл. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

P.S. Sorry за двата поста...
fenka_lucas_i_brooke
(fire_misha @ Oct 5 2006, 22:43) *

Хм...не ми хареса това което Брук каза на Лукас.Мисля че и без това го обвинява без особени причини.Аз лично не се сещам, нито той да е спрял да й липсва, нито тя на него.Доколкото помня, двамата винаги си бяха задружни и много се обичаха.

Хм....дълго мислих дали да пиша това мнение но в един момент така се нервирах че реших да го напиша!Наси ми е свидетел че хем се смеех на отрязаната сцена,хем се нервех на ТЪПИЯ Лукас!
Така
Относно твоето мнение Михаела...хм не знам как да ти викам на кратко сори rolleyes.gif Брук много точно и на място си обвини Лукас,че не се е борил за тяхната връзка!
Ок де само ВЕДНЪЖ и то само защото виждаше че ще загуби Брук-говоря за случката с Рейчъл и колата пред училището и след това на плажа,и ПАК той се "БОРЕШЕ" за Брук единствено защото тя му каза "Fight for me!"!
Може да съм Брукас-фен ама тоя тъп номер на Лукас нема да мине незабелязано 16.gif
След тая случка,Лукас започна да приема Брук като за даденост!Знаеше че тя е негова и сичко си беше Тип-Топ!Ама извинявай,Кийт почина-кой беше до него-Брук,кой се опитваше до колкото Лукас позволяваше да превъзмогне смъртта на Кийт-Брук,за проблема със сърцето няма да говоря,защото Лукас отново показва че или няма доверие на Брук или въобще не го е грижа за това как тя се чувства и за това не й каза за проблема му!
Самата тя му каза в последния епизод на 3 сезон,че той не я е допуснал до себе си!И е права!Това момиче ме вдъхновява толкова много сила има в нея,и не знам от къде я черпи вече след като няма "най-добра" приятелка и няма Лукас!
Въпреки че не си спомням някога Лукас и Брук да са водили разговор за това как тя се чувства,има ли някакви проблеми или щастлива ли е,говорили са само и отново за Лукас!
И Брук дълго време го пренебрегваше това нещо,бореше се за връзката си с Лукас,защото го обича,и защото и липсваше!
Но явно най-добре е че се разделиха!Сега МНОГО искам Лукас да падне от 2 стола на земята!Нито да е с Брук,нито с Пейтън-което ме съмнява че ще стане ама карай!Просто искам да осъзнае какво имаше и какво загуби!Защото дааааа той ОБИЧА Брук,но не й го показва по начин по който тя би искала,и по който тя заслужава!
И искам да остане малко сам,да се затвори в себе си,и нали ще става писател 18.gif да осъзнае какъв идиот-извинявам се за думата-е станал,и въобще какво момиче е загубил!Искренно се надявам да го осъзнае!
И за това аз подкрепям Брук с две ръце go_team.gif за репликата й:
Лукас: Брук, може ли да поговорим. Каза ми да се боря за теб, но ти никога не си се борила за мен.
Защото точно това трябваше да му го каже,за да се осъзнае!

ТHE END!!!
CiNdEreLLa``
fenka_lucas_i_brooke невероятен пост,споделям мнението ти на max 4.gif 4.gif 4.gif
fire_misha
За някои неща си права.Наистина винаги Брук беше до Лукас в трудните момент.Но не може да казваш че той не е бил до нея.Щеше да бъде, ако имаше такива.Просто нещата така се стекоха че цялата драма се въртеше около Лукас...нали е главният герой.Може да съм позабравила малко 3-ти сезон, ама все пак не си спомням нещо толкова сериозно да се беше случило на Брук.Всеки герой си имаше голямата драма...Пейтън и Ели...Лукас и Кийт пък и сърцето.Просто с Брук не се случваше нещо супер драматично.И за това говореха за проблемите на Лукас.Какво казваш, не са говорили дали Брук е щастлива.То пък това оставаше.Все пак какъвто и да е Лукас, той е момче.Не ги усеща тия работи.Пък и момичетата си крият страданието винаги дълбоко в тях, така че няма как да се забележи.Особено щом става въпрос за Брук.Все пак тя е най-веселият герой в целият филм.Вечно е усмихната и прочие, така че ако аз бях Лукас, едва ли щях да разбера дали е щастлива или не.А за това със сърцето...Той не й го каза именно защото много я обича.Мисля че това е ясно на всички.Той не искаше никой от близките му хора да страда, за това си мълчеше.Ти казваш, че не му е пукало за нея и за това не й е казал.Ами той не каза и на майка си.Това значи ли че не му пука и за нея?Не.Просто значи че ги обича прекалено много, за да ги гледа как страдат.Иначе че я приемаше за даденост, може би е вярно.Но както казах вече, Лукас е момче.Без никой да се обижда, ама ако трябва да сме честни, понякога те не виждат нещата които ни притесняват.А иначе за Пейтън...недей да я слагаш в кавички.Не мисля че тя е направила каквото и да е.Човек не може да контролира чувствата си.Пък и тя каза на Брук за тях защото не искаше да я лъже и да крие от нея.Както тя сама каза, ще погребе чувствата.Вярно на Брук ще й е доста некомфортно знаейки че Пейтън е влюбена в Лукас, ама мисля че може да се преживее...Охх айде стига разсъждения 16.gif ...The End и от мене
fenka_lucas_i_brooke
хахаха ама и аз се изказвам и млъкваме съгласна ли си 10.gif

Значи за това дето казах че Лукас не е бил до Брук мисълта ми беше че винаги говореха за него и само за него,никога той не се е интересувал тя как е!То и аз само си се хиля тука ама има хора които дори когато съм във Вихъра си ме питат най-сериозно как съм-в смисъл не дали съм нормална ами как съм си попринцип 18.gif 18.gif 18.gif А за сърцето вярно е че той не каза на майка си,но на мен мисълта ми беше,че той не й каза дори когато замина с Карън,а тогава Нейтън,Белият,Хейли-те вече знаеха,само Брук не!За Пейтън го сложих в кавичи имайки впредвид сегашните им отношения а не по принцип!

Край край край-млъквам че направихме малко офф-то пик или по-точно темата си е за Лукас-Брук-Пейтън-трябва да се направи една такава тема! 16.gif
fire_misha
Дамм вярно сме много офф-топик вече.Нека спрем до тук, че не ми се мисли повече rolleyes.gif Имам си личен сапунен сериал пълен с любовни проблеми, така че сега не ми е до Лукас и Брук.Я да се оправят там и да ни радват...все пак това е филм, много се вживявам

Наистина sorry за офф-а blush.gif
Ralna
(Nasi @ Oct 5 2006, 22:33) *

Еха мило, трепач е 3.gif , много е смешно, защо са го отрязали 14.gif мерси много мило, супер си 4.gif
milen4eto
Хахахаха егати и яката сцена... много ме изкефи честно... голям смях падна laughing1.gif
DeSeRt^RoSe
36_11_6[1].gif 36_11_6[1].gif супер е клипчето наистина са мн тъпи че са го отрязали
^^HeLa^^
Незнам какво да кажа, дано и промото за трети епизод да не е ясно и да сме се объркали или поне НОВАТА ЗАРАЖДАЩА СЕ ЛЮБОВ ДА НЕ Е МЕЖДУ РЕЙЧЪЛ И НЕЙТЪН, не ми се иска да повярвам че тая гад Рейчъл 19.gif , ще се опитва да прелъстява Нейт, а още по-малко ми се иска да повярвам, че ще успее. Толкова много проблеми имаха Нейт и Хейли, докато се сдобрят в трети сезон и какво сега в четвърти сезон и то в началото му отново някакви пречки 14.gif

Наистина жалко, че са отрязали тази сцена доста е забавна и показва изперкването на Дан още по-образно, абе тоя човек както се е побъркал да не вземе сам да каже че е убил Кийт, той в скоро време вече няма да може да резличи дествителността от фантазиите си добре му я лепнаха тая шизофрения сценаристите 10.gif
Mai4et0
Аз пък съвсем се отчаях с Лукас.Уж обича Брук, иска да си я върне а кво прави за да го постигне...... 14.gif Даже напротив.... започвам да си мисля, че най-хубавото в епизода беше когато Брук видя Люк и Пейтън заедно 16.gif Според мен той не я заслужава... и напълно я подкрепям за това, което му каза :

(Лукас: Брук, може ли да поговорим. Каза ми да се боря за теб, но ти никога не си се борила за мен.
Брук: Няма и да го направя.)

А Нейтън и Рейчъл бяха много сладки blush.gif

Ето линк от където може да си свалите Промото smile.gif
borko
А представяте ли си новата любов да е Дан и Карън biggrin.gif Щото нали Лукас като си пишеше на Лаптопа и каза за втория шанс и показаха Карън с леглото на Лукас, дето Дан го беше оправил. Тва ше е много якоsmile.gif
Devil^Rose^^
(Menna @ Oct 5 2006, 09:14) *

Без Спойлери

Можете ли да четете !!! huh.gif Стига сте коментирали какви били спойлерите и какво е станало и най-вече какво ще има mad.gif
16.gif 16.gif 16.gif
Mai4et0
Съжалявам 16.gif Няма да се повтори 9.gif
jenn
съжалявам, ако въпроса ми не е на мястото си, но кога ще можем да гледаме 3-ти епизод?smile.gif мерси предварително
ludoto_mimi
(jenn @ Oct 8 2006, 18:26) *

съжалявам, ако въпроса ми не е на мястото си, но кога ще можем да гледаме 3-ти епизод?smile.gif мерси предварително

Точно под заглавието на темата пише - 11.10 huh.gif
jenn
smile.gif))))) извинявам се и мерсиsmile.gif
Scott
(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 5 2006, 22:11) *

(fire_misha @ Oct 5 2006, 22:43) *

Хм...не ми хареса това което Брук каза на Лукас.Мисля че и без това го обвинява без особени причини.Аз лично не се сещам, нито той да е спрял да й липсва, нито тя на него.Доколкото помня, двамата винаги си бяха задружни и много се обичаха.

Хм....дълго мислих дали да пиша това мнение но в един момент така се нервирах че реших да го напиша!Наси ми е свидетел че хем се смеех на отрязаната сцена,хем се нервех на ТЪПИЯ Лукас!
Така
Относно твоето мнение Михаела...хм не знам как да ти викам на кратко сори rolleyes.gif Брук много точно и на място си обвини Лукас,че не се е борил за тяхната връзка!
Ок де само ВЕДНЪЖ и то само защото виждаше че ще загуби Брук-говоря за случката с Рейчъл и колата пред училището и след това на плажа,и ПАК той се "БОРЕШЕ" за Брук единствено защото тя му каза "Fight for me!"!
Може да съм Брукас-фен ама тоя тъп номер на Лукас нема да мине незабелязано 16.gif
След тая случка,Лукас започна да приема Брук като за даденост!Знаеше че тя е негова и сичко си беше Тип-Топ!Ама извинявай,Кийт почина-кой беше до него-Брук,кой се опитваше до колкото Лукас позволяваше да превъзмогне смъртта на Кийт-Брук,за проблема със сърцето няма да говоря,защото Лукас отново показва че или няма доверие на Брук или въобще не го е грижа за това как тя се чувства и за това не й каза за проблема му!
Самата тя му каза в последния епизод на 3 сезон,че той не я е допуснал до себе си!И е права!Това момиче ме вдъхновява толкова много сила има в нея,и не знам от къде я черпи вече след като няма "най-добра" приятелка и няма Лукас!
Въпреки че не си спомням някога Лукас и Брук да са водили разговор за това как тя се чувства,има ли някакви проблеми или щастлива ли е,говорили са само и отново за Лукас!
И Брук дълго време го пренебрегваше това нещо,бореше се за връзката си с Лукас,защото го обича,и защото и липсваше!
Но явно най-добре е че се разделиха!Сега МНОГО искам Лукас да падне от 2 стола на земята!Нито да е с Брук,нито с Пейтън-което ме съмнява че ще стане ама карай!Просто искам да осъзнае какво имаше и какво загуби!Защото дааааа той ОБИЧА Брук,но не й го показва по начин по който тя би искала,и по който тя заслужава!
И искам да остане малко сам,да се затвори в себе си,и нали ще става писател 18.gif да осъзнае какъв идиот-извинявам се за думата-е станал,и въобще какво момиче е загубил!Искренно се надявам да го осъзнае!
И за това аз подкрепям Брук с две ръце go_team.gif за репликата й:
Лукас: Брук, може ли да поговорим. Каза ми да се боря за теб, но ти никога не си се борила за мен.
Защото точно това трябваше да му го каже,за да се осъзнае!

ТHE END!!!

Нали сичко е ок ама ти изкара Брук едва ли не че тя е невинна за всичко което определено не е така щото Пейтън е по добра приятелка отколкото Брък е била а също така Лукас не и каза за това със сърцето си може би за да не я притиснява а не защото и няма доверие но все пак всеки си има собствено мнение wink.gif
Jordan
Ебахти, че то в тва "промо" няма нищо wacko.gif Мисля, че това е едно от най-постничките промота, които са правили до сега. Две сцени с Рейчъл Лукас и толкоз, УАУУУУУУУУ!!! mad.gif
Май ще има женски бой между Хейли и Рейчъл 12.gif
"Дай си ми мъжа- на си ти Нейтън-а" 18.gif
Baba_Qga^
(Jordan @ Oct 10 2006, 06:58) *

Ебахти, че то в тва "промо" няма нищо wacko.gif Мисля, че това е едно от най-постничките промота, които са правили до сега. Две сцени с Рейчъл Лукас и толкоз, УАУУУУУУУУ!!! mad.gif
Май ще има женски бой между Хейли и Рейчъл 12.gif
"Дай си ми мъжа- на си ти Нейтън-а" 18.gif

ХАХАХАХАХАХАА 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Може наистина да има нещо такова 18.gif
Bloody_Tears
това е ОТХ все пак,всичко може да се очаква от него! smile.gif
Simone
Вече можем да го теглим!
Умирам от кеф!
За съжаление мога да ви дам линк само към аренат.
http://arenabg.com/
DeeeDeee
Епизодът вече е факт! ENJOY!

http://www.arenabg.com/details.php?id=56406

http://torrents.linkos.bg/details.php?id=59743
Yoda
One.Tree.Hill.S04E03.HDTV.XviD-LOL

приятно гледане smile.gif
P_1
Епизода беше супер як а тва накрая с Дерек 36_6_1[1].gif Тоя сезон се о4ертава просто умопомра4ително як 4.gif
borko
Тоя Дерек ми се струва някакъв извратен тип... нямам сестра, ама не вярвам да можеш да се влюбиш в сестра си !!! Иначе епизода наистина беше супер як. Много ми хареса последната сцена на Хейли и Нейтън и си мисля, че Рейчъл няма нищо да постигне с него и се надявам де smile.gif
А Скилс направо разбива в тоя епизод biggrin.gif За пръв път толкова много ме кефи това момче : )))) (бтв, те ходят ли още с Бевин?)
Nasi
Епизода определено беше страхотен. За музиката няма смисъл да се повтаряме, вeлика както винаги.
borko мерси страшно много за линковете. 4.gif 4.gif 4.gif Веднага ще ги изтегля. smile.gif

В този емизод имаше толкова интересни коментари, бяха го направили перфектно. Скилс е №1 4.gif 4.gif 4.gif Страшно много му се зарадвах. smile.gif Магията на баскетбола от първи сезон и края на трети се завърна. smile.gif

Once again Брук е велика 4.gif worthy.gif

Ако не бяха казали, че Дерек й е брат на Пейтън нямаше и да си го помисля, по начина по който я гледаше. huh.gif

Повече коментари по-късно, защото сега нямам време wink.gif . Ще пусна темата за 4 епизод след малко.
smile.gif

ПС: За пореден път промото нямаше нищо общо с реалността. Дори няма да гледам новото за следващата серия. smile.gif
fire_misha
Много яко епизодче.Особено мача и всичко останало.Радвам се че цялата работа със Скилс в отбора излезе такава добре.Защото ако беше както с Лукас в началото, щях да умра от яд.Скилс ги разби както винаги и ще е просто чудесно ако най-сетне спечелят тая шампионска титла...пък и мажоретките най-сетне да спечелят онова прослувуто състезание smile.gif Най-интересно от целия епизод разбира се ми беше Дерек.Толкова се радвах че нещата вървяха така добре между тях, пък и си личеше че Пейтън е много щастлива, а то какво...оказа се че той е някакъв психар.Много ме е яд.Искам Пейтън щастлива!!! blink.gif Ще видим какво ще стане с Дерек по-нататък.Рейчъл отнояво се държи като...Рейчъл.Типична...Направо ме вбесява с това което прави с Нейтън...дано Брук я набие 12.gif Мъчно ми е за Брул.Още не съм сигурна все пак дали тя е бременната.Обаче Рейчъл така да й го натяква...пък и Маут чу всичко blink.gif Ще видим какво ще става.Дан няма да го коментирам...Хайде стига толкова.Искам следващия епизод 10.gifАаа да и замалко да забравя...Хейли и Нейтън.Прекрасни както винаги.Момента в който пак и даде гривната беше 4.gif
girl_from_hell
епизода мен лично малко ме разочарова гледала съм и по хубави, но все пак си е моето любимо сериалче
и качвествето беше лошо
~●R@Li●~
серията беше хубава!Малко се разминаваха говор и картина ама няма нищо ..
Най-сетне Нейтън и Хейли да се целунат smile.gif ,до ся все се прегращаха...Колкото до тая Рейчъл,въобще неискам да коментирам 19.gif Ама Хейли е много добричка и няма да я набие biggrin.gif ,а трябва
А колкото до Дерек тоя човек ме изуми направо накрая...цяла стая със снимки на Пейтън blink.gif

seduction_55
Току що изгледах серията.Много ми хареса,беше забавна.Ще се постарая да съм кратка в коментарите....така....
Ще започна с Пейтън-това момиче няма ли да се научи вече да се пази,направо ме е страх за нея с този психопат,който съм сигурна че не е брат й dry.gif Тя хубаво беше довела Лукас,ама той и Лукас не разпозна психопатското в този тип 18.gif .Мисля че Пейт е крайно време вече да признае на Лукас за чувствата си.Хареса ми че започна да се държи с Брук по същия начин по който и Брук с нея.... 18.gif направо хвърчат искри между тях...и са ми много забавни...Друго за Пейтън нямам какво да кажа,освен че и на мен ми харесват краката й blush.gif ,иначе в този епизод изобщо не ме дразнеше,даже ме е жал за нея,че с тоя ще се разочарова отново...
Лукас-Опита се момчето,кво е виновен той,та той дори незнае за какво го заряза Брук...Той не знае че Пейтън има чувства към него,нито че Брук може да е бременна....като цяло Лукас се лута в мрак 18.gif ..иначе е много сладък...
Брукито ми-много ми е гадно заради нея,но тя ще се оправи.В този епизод изглеждаше великолепна и много красива.Вече ми се иска да знам коя е бременната,защото си мисля че са и двете.Не ми хареса особена начина по който се държеше с Лукас,не мисля че трябва да го наказва по този начин...искам да се съберат rolleyes.gif
Хейли-това момиче е станало много красиво.Радвам се как свърши серията и се надявам Нейтън да не залитне по Рейчъл.Хейлиту хич не й обръщат достатъчно внимание през тези 3 серии,всичко се върти около Пейтън и Нейтън dry.gif ...аз искам повече Хейли,и най-вече повече моменти Хейли-Брук,и двете са ми любимки happy.gif (Хейли почнах да я харесвам в трети сезон,преди това ми беше малко скучна)Тя се чувства изолирана от живота на Нейтън,което си е така,но мисля че той трябваше първо на Хейли да каже за Кийт,а не на Лукас,защото Хейли е тази която винаги го е подкрепяла...
Нейтън-ще се оправи,нали си има Хейли.Възможно е да е видял Кийт,и той да му е вдъхнал сили и тогава да е спасил другите и просто да не помни...а пък може и Кийт да ги е спасил.... shocking.gif нищо не се знае още....
Дан-тоя човек не мога да повярвам че се опита да заплаши нещо нереално blink.gif 18.gif ....и чак вика "знаеш на какво съм способен"....на какво бе?да не искаш да кажеш че ще навредиш на бебето и на Карън 14.gif Направо е луд тоя Дан-трябва да иде в психиатрия..
Скилс се справи чудесно,не съм му голяма фенка но ме кефи защото е забавен
Маут-ядоса ме...повтаря малко историята с Ерика Марш...не ми е толкова интересен вече...само Брук и Рейчъл...нищо друго...не разбира ли че те не го искат 16.gif
И за накрая ще кажа две думи за Дерек-направо ме е страх от този..мисля че е опасен,и си мисля че е онзи watchmewatchyou shocking.gif и тва е 18.gif
Може и да съм пропуснала нещо....но няма значение...Тва е от мен...
DaniEl
Ще е тъпо ако пак кажа серията беше хубава ,невероятна и така на татък Естествено е беше хубава както и всички серии без изключения Първото нещо което ми направи впечатление е как Нейтан ще падне в капана на Рейч Естествено аз съм за Така ще стане супер (поне за мен 15.gif)Една инересна реплика на Нейтан ми го потсказа Няма да я пиша мисля че се сещате за коя точно става въпрос Но на мен ми се струва ,че нещата между хейли и Нейтан вече не са същите Той ми се вижда някак по -различен dry.gif А Пейтан си е Пейтан просто я обичам blush.gif Но мисля ,че ще си навлече многооо неприятности с тоя Дерек Аз още от съмото начало си знаех ,че тоя не й е брат ,а някво психарче А тя не трябваше да му дава рисунката на майка си А на края на филма като го видях Дерек в стаята му направо останах така shocking.gif Незнам,но според мен ще се случи нещо лошо с Пейт И мисълта за това ме побърква 19.gif Но по въпроса дали Брук е бремена вече и аз незнам Всичко е толкова объркано wacko.gif Дан с неговите хальоцинации вече ме дразни Ама многоооооо А горкичката Деб не я дадоха изобщо 16.gif
winona
аз само минавам да кажа че съм фенка на Рейчъл и Нейтън!
10.gif 10.gif 10.gif 2084[1].gif 2084[1].gif 2084[1].gif 10.gif 10.gif 10.gif
borko
Успях да намеря една от песните за които няма линк:
"Walk The Moon" - Belascо

ето и новите песни в дата.бг
La Rocca - "Goodnight"
julia1990
Уау!Супер епизод!Взе да става мноого интересно smile.gif Докато гледах епизода доста пъти направих ето такава физиономия shocking.gif Като например на момента,когато се разбра,че Брук е бременна,а също и когато Рейчъл изтича и целуна Нейтън,когато Дан му даваше наградата...,а и особено накрая,когато дадоха тоя Дерек и цялата стена със снимки на Пейтън?!?!Леле тоя е някъв психар май 20.gif ,и се надявам да не навреди на Пейт sad.gif но съм сигурна че Лукас ще го направи на нищо ако това стане chair.gif и така че по-добре да не се опитва 18.gifА и също пропуснах да кажа,че Брук суупер много ме издразни mad.gif ...просто толкова гадно се държеше с Лукас,а и с на Пейтън вече като и каза тва за майка и ми стана много гадно sad.gif !!!а иначе ...сега изгледах и промото за 4ти еп. и съм убедена,че ще бъдат доста интересни предстоящите серии..Нямам търпение за следващата просто smile.gif
Nasi
(winona @ Oct 12 2006, 13:34) *

аз само минавам да кажа че съм фенка на Рейчъл и Нейтън!
10.gif 10.gif 10.gif 2084[1].gif 2084[1].gif 2084[1].gif 10.gif 10.gif 10.gif

има си тема за феновете. Тази е за епизодите 9.gif, за да се коментират. wink.gif

Добавени са и песните от Борко 4.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.