Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dawson's Creek (1998-2003) / Kръгът на Доусън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Ice^Ice^Baby

http://www.sonypictures.com/tv/shows/dawson/-линк към официалния сайт
за теглене

- JOEY -JEN Dawson Jack
Pacey

Това е едно любима сериалче...Кажете мнението си и всичко което можете да добавите

Ralna
Абе чат пат е интересно филмчето, ама тоя Доусан......... dry.gif .........абе той задръстен ли е или самона мен така е струва

Ice^Ice^Baby не се убиждай плийс
DaniEl
На мен този сериал ми харесва не съм го следял целия испускал съм някой епизоди Но мога да кажа че е приятен филм Нищо ново Но актьрите изобщо не ми харесват включително и Кейти Холмс biggrin2.gif
Ice^Ice^Baby
Е аз не харесвам Доусън...Моята любимка беше Джен но накрая и видяха сметката
Хейли
На мен този сериал страшно многоми харесва много е хубав но и аз не съм гледала всичките епизоди някой съм пропуснала иначе е интересен wink.gif biggrin.gif
lemmy
Еми да кажем че горе долу съм ги гледала сичките серийки без една две тук там. Любимец ми е Джак не ми пука че е гей голям пич е и си е страшно готиничък 4.gif . Най се накефих на серийките с Чад Майкъл Мъри каде играеше оня Чарли дет си падаше по Джоуи ма хич не си отиваха двамата. А Доусън ми той верно си е леко задръстеничък и доста драматизира (е не е само той де), ма ме кефи имам предвид умен е някъв пък и обича тва което и аз киното, да праи филми rolleyes.gif. От мацките Джоуи не ме кефеше мноу ма беше яка и Джен мноу не ми допадаше абе нз имаше една Одри дет беше неква яка мацка. Серялчето си го бива и още си го гледам smile.gif
Menna
Не съм най-голямата фенка на сериала,но го следях отвреме на време. bigwink[1].gif
Моите любимци бяха Пейси и Джен. biggrin2.gif

Жалко,че за 6 сезона имаха толкова малко сцени заедно.Определено имаше какво да видим от тях. biggrin2.gif

Иначе и аз не понасях онзи депресар Доусън. yuk.gif

stanislava
Има ли български тракер откъдето мога да си изтегля сезоните?
Menna
(stanislava @ Jan 2 2007, 11:28) *

Има ли български тракер откъдето мога да си изтегля сезоните?

Тук го има.Предполагам,че не само абонати на PowerNet могат да теглят. biggrin2.gif
Но доколкото разгледах каталога на 1ви и 4ти сезон липсват серии,а 6ти пък съвсем го няма. ermm.gif

stanislava
Пробвах от там,но не стана sad.gif ,все пак много ти благодаря за помощта biggrin.gif
mirka
Имаше период, в който много го харесвах, но към края доста го разводниха. Сега като го гледам ми се струва,че прекалено много филосфстваха за тийн сериал. wink.gif И даже ми се струва че понякога ОТХ взаимства доста неща от този филм.
Иначе като герои най-симпатични ми бяха Пейси и Анди,а и като двойка де 4.gif (жалко,че не ги оставиха до края заедно). sad.gif
striikar
Ми аз в началото на лятото изгледах няколко епизода щото нямаша кво да правя и чесно да ви кажа - нищо особено, дори на мене лично ми се стори много глупав сериал. Тоя Доусън е мноо тъп пич и като цяло сюжетът не ми хареса изобщо.
stanislava
Някой може ли да ми даде линк към песента,с която завършва сериала(кодата на последният епизод на 6-ти сезон)-Brooke Allison-"Say Good Night Not Goodbye"?

Благодаря много предварително 4.gif
ThePinkDuck
(stanislava @ Jan 23 2007, 23:24) *

Някой може ли да ми даде линк към песента,с която завършва сериала(кодата на последният епизод на 6-ти сезон)-Brooke Allison-"Say Good Night Not Goodbye"?

Благодаря много предварително 4.gif

Абе за линк незнам ама ако ми пишеш на скайпа ще ти я пратя!
sweet_girl^
Така сериал4ето го имам,оба4е нямам субтитрии.Някой може ли да ми каже от каде да си дръпна Бг суптитри за сезоните от 1 до 3 поне.
CraZy`HoT`SexY`F
Преди много ме радваше ,обаче ми дойдоха много серии и ми писна ,все едно и също е не ме грабва вече особено.
sweet_girl^
HELP ME PLEASE.НАИСТИНА ЛИ ННИКОИ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ ИМА БГ СУБТИТРИ ЗА ТОЯ СЕРИАЛ.АЙДЕ НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ДА МИ КАЖЕ МОЛЯ ВИ СЕ.
sweet_girl^
някаква идея дали някъде има субтитри за този сериал...хайде де всички явно сте го гледали,какво толкова ако ми кажете...да или не...и не да е просто да знам.за6тото обарнах навсякъде и не мога да наперя БГ субтитри за Кръгът на Доусън.
ThePinkDuck
Цитат(sweet_girl^ @ Feb 6 2007, 13:54) *
някаква идея дали някъде има субтитри за този сериал...хайде де всички явно сте го гледали,какво толкова ако ми кажете...да или не...и не да е просто да знам.за6тото обарнах навсякъде и не мога да наперя БГ субтитри за Кръгът на Доусън.

Ами трудно ще намериш при положение, че няма. Ние всички сме го гледали или по телевизията или без субтитри. Тва е положението!
sweet_girl^
оле товаа е супер гадно...да няма субтитри...мерси поне 4е ми каза да не тарся повече smile.gif
CheerFuL-F
аз сега си тегля 1-я сезон smile.gif ве4е 3 дни и още се сваля надявам се поне да е готино сериалчето : )
smithy
а от къде го сваляш , че аз никаде него намерих
girl_from_hell
дам наистина искам и аз да питам че от линка от предната страница неможах да го дръпна някаде другаде ?
ani4ka_89
Сериалът не е лош. Имаше един период , в който го гледах много редовно. Ся вече не го дават, ама още си ме кефи. Иначе вярно, че Доусън си пада малко депресар. Моите любимци са Джен и Пейси като образи и Джоуи и Пейси като двойка
Gossip Girl
Много яко сериалче ...за времето си .. В смисъл вече остаря smile.gif Но пак си е готино . Не може да се сравнява с чудеста като Бягство от затвора , но става
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(mirka @ Jan 5 2007, 00:01) *
Имаше период, в който много го харесвах, но към края доста го разводниха. Сега като го гледам ми се струва,че прекалено много филосфстваха за тийн сериал. wink.gif И даже ми се струва че понякога ОТХ взаимства доста неща от този филм.
Иначе като герои най-симпатични ми бяха Пейси и Анди,а и като двойка де 4.gif (жалко,че не ги оставиха до края заедно). sad.gif

Ами не че са взаимствали а просто Грег Пранч е сценарист или там къвто се води и на Кръгът на Доусън и на ОТН и за тиу!Иначе аз мн му се кефя на филма тъкмо почнаха да пускат серийте в замундата и те я спряха но аз въпреки това намерих от къде да го гледам само че кофтито и че няма субс!Ама кво се оплаквам 7 сезона на Гилморките ми бяха упражнение! rolleyes.gif
girl_from_hell
в момемнта почнах да го гледма още съм на 1 сезон, горе долу ми харесва е не ми е от най интеренсите ама се надявам да стане по интересно ( аз исках чад и тази(пейтан забравих как и беше истинското име) да гледам ама още ги няма )
lady in black
Не съм го гледала до сега, но пък съм голяма фенка на Michelle Williams и може да си го дръпна biggrin2.gif
DesiTo
Гледах го отвреме на време по Нова. В началото беше горе-долу интересн, но след това стана доста скучен.
Доусън изобщо не ми харесваше. Най-симпатичен ми беше Пейси, жалко че за него не отделяха толкова време, колкото за досадния Доусън. dry.gif
vasinka_{P}
Гледала съм само първи сезон защото само него намерих. Сериала е готин ( но не колкото Tree Hill ) надявам се да намеря и другите сезони да го догледам
fenka_lucas_i_brooke
Васи(ако може така да ти казвам) ето заповядай линк от където можеш да си дръпнеш сезоните на Кръгът на Доусън-гадното е само че няма субс но се търпи и без тях rolleyes.gif

Dawson's Creek
vasinka_{P}
Мерси много за линка но този сайт не ми върши работа (торентите са само с целите сезони а моя компютър е старичък и нямам толкова място) Но ще си запазя линка току виж си купя скоро време нов компютър. Но все пак много благодаря
girl_from_hell
мила василена, може да избереп кой е епизоди да изтеглиш от торента не е задължително всичките да ги дърпап с тикче са отбелязани всички епизоди ти махаш тикчетата на тези който неискаш, това става в торент файла
vasinka_{P}
Виж това не го знаех (малко съм необразована като става въпрос за техника и програми). Ще пробвам дали ще стане. Мерси много за инфото
FantasyGirl
уфс няма ли наистина субтитри ужас
hip_hop^girl
Ами незнам тоя филм си е като всички обикновенни американски бози , ама в него има нещо много зарибяващо . И аз го следях по Нова доло - горе и беше добро начало на на почивния ден smile.gif Готино филмче БР
girl_from_hell
еми аз само сезон гледах и както каза hip_hop^girl нз изглежда обикновенна американаска боза ама нз и аз намирам нещо в него нз какво smile.gif
Adorkable
Колкото и странно да звучи,не помня почти нищо от този сериал,само това,че Пейси ми беше любим и не понасях Доусън(точно главния герой..цц 16.gif ) biggrin2.gif .
PoLiTy'
Всяка събота и неделя сестра ми ме караше да и пускам Нова ТВ,защото го дават.Покрай нея знам за какво става на въпрос във филма,но чак фенка не съм му била никога happy.gif
Ice^Ice^Baby
Просто героите прекалено много се замисляха по важни житейски въпроси и то на крехката възраст от 16-17 год
divata_airis
Дам,много готино сериалче-цялото го изгледах по Нова. Обожавах го в началото, ама края беше ужасен и въобще към финала почна много да ме нерви. Иначе наистина го харесвах, но това с края бях много разочарована shocking.gif -мое мнение разбира се.
**Sophia**
Ами..незнам какво да кажа за това сериал4е.Когато го даваха по "Нова ТВ"(ако не се лъжа unsure.gif )не го следаях,хващала съм някои сериики и мога да кажа 4е не е лош wink.gif .ако го следях сигурно бих могла да дам по-точен отговор smile.gif ,но сега незнам.
Peyton___
Обичам го тоя серял просто
Катeто
хващала съм няколко епизода,но не ми харесва особено,сигурно понеже главните ме дразнят dry.gif
N@det0
Вчера се сетих,че по едно време редовно го гледах по Нова и понеже не ми се теглят сезоните,някой ще може ли да ми разкаже какво става накрая?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.