Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Summerland
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Ice^Ice^Baby

Спомняте ли си това сериалче което гледахме миналото лято по НТВ( първи сезон) под името "Вечно лято"

CAST
LORI LOUGHLIN as "Ava Gregory"

SHAWN CHRISTIAN as "Johnny Durant

MERRIN DUNGEY as "Susannah Rexford"

RYAN KWANTEN as "Jay Robertson

JESSE MCCARTNEY as "Bradin Westerly"

KAY PANABAKER as "Nikki Westerly"

NICK BENSON as "Derrick Westerly"

официален сайт

музиката
DaniEl
Ами спомням си го много ясно ,но не ми хареса изобщо беше няак скучен и претсказуем Пък и тоя JESSE MCCARTNEY много ме дразнеше sick1.gif
solenka
Мен пък ме кефеше филмчето. smile.gif
lemmy
оо беше супер тва серялче гледах си го секи ден и Джеси беше супер сладък там хахах 16.gif
Estell
Божее Сега чувам за това сериалче... 16.gif Актьорите изглеждат симпатични, ама идея си нямам за кво става въпрос...
DesiTo
Сериала е супер. 3.gif
Поне на мен много ми хареса, актьорския състав е много добър. 4.gif
DeSeRt^RoSe
Супер сериал мн ме кефи 0106[1].gif Сега гледам 1сезон само че без субтитри sad.gif
Някои знаели от къде може да се изтегли 2ия?
Hotty
То има ли втори сезон?
demonnndays
(Hotty @ Nov 15 2006, 19:58) *

То има ли втори сезон?

Да,има.Мисля,че пак беше 13 епизода.
CheerFuL-F
не съм го гледала сериала...но май е готин...ако някой може да ми каже от къде да го дръпна с субс..
girl_from_hell
аз лично никаде не го намирам, нито субтитри
Angel_Lady
Аз също гледах миналото лято първия сезон по НТВ, а тази есен разбрах, че има и втори сезон и бая се озорих, докато го намерих, но все пак успях и го изгледах без субтитри, тъй като такива нямаше, но пак си беше яко smile.gif.
Hotty
QUOTE(Angel_Lady @ Jan 5 2007, 17:50) *

Аз също гледах миналото лято първия сезон по НТВ, а тази есен разбрах, че има и втори сезон и бая се озорих, докато го намерих, но все пак успях и го изгледах без субтитри, тъй като такива нямаше, но пак си беше яко smile.gif.

Къде да го намерим ние smile.gif
Angel_Lady
Тук са 1ва, 5та, 7ма и 8ма серии: http://store1.data.bg/tubor/
Ето ги 2ра, 3та, 4та: http://store1.data.bg/bilianap/
Ето тук за 9та, 10та, 11та, 12та и 13та серии на втория сезон: http://store2.data.bg/itema/
Ами май само 6та остана, на когото му трябва да се свърже с мен и ще му пратя торент файла.
Ice^Ice^Baby
Bravo na Angel Lady че даде линковете
striikar
Помня го. Гледах няколко епизода. Сериалчето е разпускащо и става за гледане, но определено не беше нищо особено. Симпатични артисти, приятен сюжет, но общо зето скучен сериал и много предсказуем както казаха по-горе.
*AdDiCTeD*
Гледах го по-миналото лято.. готинко сериалче беше, но за съжаление много кратко.. може по-нататък да си го припомня. tongue.gif
DesiTo
(*AdDiCTeD* @ Jan 17 2007, 15:34) *

Гледах го по-миналото лято.. готинко сериалче беше, но за съжаление много кратко.. може по-нататък да си го припомня. tongue.gif
Може и да си изтеглиш епизодите от втори сезон. 4.gif
qwe123
Толкова го харесвах тоя сериал smile.gif Много ми хареса наистина.Сега ще си изтегля 2 сезон,ама за нещасите няма 3 и няма да правят очевидно.Жалко.
Gossip Girl
Цитат(DaniEl @ Oct 4 2006, 20:32) *
Ами спомням си го много ясно ,но не ми хареса изобщо беше няак скучен и претсказуем Пък и тоя JESSE MCCARTNEY много ме дразнеше sick1.gif

Абсолютно ! Съгласна съм особено за Джеси
**Sophia**
Това сериалче,много ме радваше rolleyes.gif !Мн интерестно,забавно!Тогава се бях влюбила в Зак Ефрон,представете си 18.gif confused.gifА сега не мога да го гледам 9.gif ..
ThePinkDuck
**Sophia**, a aз тогава не можех да гледам Зак Ефрън, а в момента страшно ми харесва! mrgreen[1].gif Иначе сериала е пълна боза, абсолютно нищо интересно не намерих в него!
vasinka_{P}
Като го давака по НТВ го следях, беше приятно сериалче. Ама чак сега разбирам че това момче е Джеси Маккартни 16.gif 16.gif
vm_93
Аз знаех че го дават но никога не съм му обърнала такова внимание.и като разбрах че участва джеси направо щях да се гръмна.не може ли да неправим нещо за да го пуснат отново.те и без тва се повтарат сериялите.ако някой има идея плс да пише!!!
hristin4e
аз скоро изгледах всички серии, няма субтитри но на мен ми беше лесно да ги разбирам щото не използват кой знае сложни думи - говорят за съвсем обикновени неща. Да си призная кефих се на Ники и Камерън въпреки че са някакви.. малки така да се каже rolleyes.gif Дерек ме дразнеше особено 2 сезон направо не можех да повярвам това малко момче каква беше тази роля която са му дали! Ужас... Общо взето ми харесваше най-много Джей, държеше се най яко rolleyes.gif
кофти е, че уж 2-ри сезон е края... то и така ще остане... ама то не се разбра какво става... все едно не свършва никак. Ти трябва да продължиш историята както си искаш blink.gif smile.gif

Сезон 1 (без 8-ма серия)
Серия 8 - сезон 1
Сезон 2
субтитри - няма unsure.gif
Ice^Ice^Baby
това торенти ли са?
PoLiTy'
Хванах няколко епизода по НТВ към края и ми стана интересно,но се сетих твърде късно да го следя sad.gif
Катeто
Аз гледах целия 1ви сезон по НТВ,беше ми много интересен филма,обаче не ми се тегли сега 2ри сезон smile.gif пък и по това време бях луднала по джеси,а сега се чудя какво съм му харесва,може би щото е рус,пък на мен русите са ми слабост blush.gif
risti
Жива ли е още тази тема ? [mrgeen] http://thepiratebay.org/search/summerland/0/99/200 тук има и 2ри сезон но пак никъде на намирам субтитри sad.gif Ако някой има субс за 1ви сезон да пише. Мерси предварително smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.