Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heroes
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Страници: 1, 2, 3
Ralna

Заглавие: Heroes
Година: 2006
Режисьор: Dave Semel
В ролите: Sendhil Ramamurthy, Masi Oka, Noah Gray-Cabey, Leonard Roberts, Adrian Pasdar, Tawny Cypress, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Ali Larter, Santiago Cabrera
Език: Английски
Жанр: Драма, Екшън
Сайтове: IMDB.com, NBC.com

Ревю:Heroes е сериал за хора от целият свят които притежават свръхестествени способности и се опитват да разберат как тези нови способности влиаят на животът им. В групата на супергероите е Peter Petrelli, 30-годшен санитеар, който вярва, че може да лети; Isaac Mendez, 28-годишен манияк, който има способността, ще рисува изображения на бъдещото когато е дрогиран; Niki Sanders, 33-годишна танциорка от Лас Вегас, която прави неверятни неща с огледала; Hiro Makamura, 24-годишен Японски чешит, луд по комиксите, който кара времето да спре или го забързва; D.L. Hawkins, 31-годишен мъж който може да минава през стени; Matt Parkman, ченге което чува мислите на хората и Claire Bennet, 17-годишна мажоретка, която предизвиква смъртта на всяка крачка, но е напълно недосегаема и каквото и да направи, не чувства болка и се възстановява мигновенно. Те само откриват свръхестествените си способности, но нямат ни най-малка представа от къде, как и защо са ги придобили. Накрая техните суперсили ги събират за да отблъснат противника си, който иска да предобие тяхното свръх-ДНК и да откраднсилите им за себеси. Сега тяхната съдба е да защитава света.

Peter Petrelli

Nathan Petrelli

Niki Sanders

Micah Sanders

Hiro Makamura

Claire Bennet

Isaac Mendez

Matt Parkman

Mohinder Suresh

Simone Deveraux

Филмчето е много яко, засега има само 2 серий, но е много обещаващ 4.gif

Даунлоад Епизодите: Субтитри:

Епизод 1: @Linkos.bg SUBS.UNACS
Епизод 2: @Linkos.bg

seduction_55
Къде може да се намери сериала? smile.gif
Ralna
В torrents.linkos.bg после ще слагам линкове най-отдоло на първото мнение, излиза всеки понеделник 4.gif
seduction_55
(Ralna @ Oct 4 2006, 16:59) *

В torrents.linkos.bg после ще слагам линкове най-отдоло на първото мнение, излиза всеки понеделник 4.gif

Мерси много happy.gif Заинтригува ме и ще го гледам този сериал 4.gif
ThePinkDuck
Ей Ralna изпревари ме с темата, но се радвам, че го направи и, че не съм единствената която следи сериала. Хах жестоко е сериалчето, вярно 1вата серия не отговори на очакванията ми, но след 2рата определено се вижда подобрение. Сериала е много як и интересен. На фона на тоновете суперхироус теми напоследък този определено се откроява с оригинална нишка. А и към цялата история като прибавим Джес Мариано... а така де Майло Вентимиглия който по една случайност може да лети, става супер комбинация. Давам на сериала 5/5. mrgreen[1].gif
Ralna
seduction_55 радвам се, че съм те заинтригувала, и че ще гледаш фимчето 4.gif

^HiLaRy_DuFF и мен Клеър много ме кефи, аз я гледах в Bring it on 3 и бях приятно изненадана да я видя в тоя филм, а героинята й много ме заинтригува, ще ставт интересни неща с нея 3.gif

(ThePinkDuck @ Oct 4 2006, 17:40) *

Ей Ralna изпревари ме с темата, но се радвам, че го направи и, че не съм единствената която следи сериала. Хах жестоко е сериалчето, вярно 1вата серия не отговори на очакванията ми, но след 2рата определено се вижда подобрение. Сериала е много як и интересен. На фона на тоновете суперхироус теми напоследък този определено се откроява с оригинална нишка. А и към цялата история като прибавим Джес Мариано... а така де Майло Вентимиглия който по една случайност може да лети, става супер комбинация. Давам на сериала 5/5. mrgreen[1].gif

Ей мило, сори, че съм те изпреварила 16.gif наистина филма е страхотен, аз много си падам по скифи-фантастичните филми /затова съм на седмото небе, че вчера ми пуснаха AXN SciFi 3.gif 4.gif / филмчето тепърва ще ни изненадва 4.gif Сега като си осъзнаят силите и като се съберат ще е много яко 4.gif Само малко ме бърка тази Ники, нещо несхващам ква е играта с огледалата, явно има нещо като раздвоение на личността във фантастичния смисъл, където когато "добрата" е в беда се появява "лошата" и отмъщава 15.gif
ludoto_mimi
Сега ще си го сваля да видя хубав ли е. happy.gif
За мое учудване видях 3 познати лица - Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere и Ali Larter - Gilmore Girls, Bring it on 3 и Final Destination. Като видях Хейдън - мажоретка и си викам: "Тая май само за тва става". 18.gif 18.gif Сега ще видим така ли е. happy.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Oct 4 2006, 20:03) *

Сега ще си го сваля да видя хубав ли е. happy.gif
За мое учудване видях 3 познати лица - Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere и Ali Larter - Gilmore Girls, Bring it on 3 и Final Destination. Като видях Хейдън - мажоретка и си викам: "Тая май само за тва става". 18.gif 18.gif Сега ще видим така ли е. happy.gif

О мило с нея е много яко, скача от 25 метра, тъпва на земята и след миг се изправя, намества си чарковете и тръгва, в първата серия има много брутална сцелна, как 2 ребра и стърчат от гръя кош и тя с 2 пръсчета си ги прибира 18.gif 16.gif и след секунда раната е зарастнала, после в един пожат искаше да провери дали ще изгори, и такава няква съ върви и гори, голям майтап, 18.gif имаше как бръкна в мивката, а нали Американците си имат мелачки за отпадъци, и онва и префасонира лапата, няква такава смачкана и кървясала, или като и чупиха вратът, лицето й беше на гърбът и тя пак така, оправи си се за секунда, много яко 15.gif Иначе тя не клакира във филма, понезасега, затова сигурно са я направил мажоретка, щото има спортно тяло и й отиват дрехите на мажоретките wink.gif
seduction_55
Аз не мога да си го сваля. sad.gifИска ми Cookies.Някой да помогне.
Ralna
(seduction_55 @ Oct 4 2006, 21:10) *

Аз не мога да си го сваля. sad.gifИска ми Cookies.Някой да помогне.

Какво shocking.gif защо ти иска Cookies dry.gif Кукитата или Бисквитките (всеки им казва по различен начин) са за запаметяване на паролте във форумите и пощите, за да не се логваш всеки път в компа ти се запаметяват кукита, имаш ли регистрация в Линкос, ако нямаш сигурно затва ти дава проблем, регистрирай се и тогава сваляй 4.gif
ThePinkDuck
Можете да го свалите и от arena. Ето го 1ви епизод, а ето го и 2ри епизод.
Ralna
(ThePinkDuck @ Oct 4 2006, 21:27) *

А случайн да можеш да пащаш покани за регистрация в Арената, че без покана неможа да се регна, а търся един филм дето май в арената го има worthy.gif
seduction_55
Какво защо ти иска Cookies Кукитата или Бисквитките (всеки им казва по различен начин) са за запаметяване на паролте във форумите и пощите, за да не се логваш всеки път в компа ти се запаметяват кукита, имаш ли регистрация в Линкос, ако нямаш сигурно затва ти дава проблем, регистрирай се и тогава сваляй

Ми не мога да се регистрирам,показва ми грешка dry.gif

И на мен ми трябва покана за регистрация happy.gif Ще ми пратиш ли и на мен? worthy.gif
Ralna
(seduction_55 @ Oct 4 2006, 21:35) *

Какво защо ти иска Cookies Кукитата или Бисквитките (всеки им казва по различен начин) са за запаметяване на паролте във форумите и пощите, за да не се логваш всеки път в компа ти се запаметяват кукита, имаш ли регистрация в Линкос, ако нямаш сигурно затва ти дава проблем, регистрирай се и тогава сваляй

Ми не мога да се регистрирам,показва ми грешка dry.gif

И на мен ми трябва покана за регистрация happy.gif Ще ми пратиш ли и на мен? worthy.gif

Мило ако искаш аз ша те регистрирам, само ми пиши едно ЛС с името и паролата, да те регна в Линкоса, много приятелки неможеха да се регнат, а аз нямам проблем, и ако искаш ще ти помогна wink.gif
ludoto_mimi
Гледах първи епизод. Струва ми се наистина много интересно. Сега свалям втори. Дано да оправдае очакванията ми. biggrin.gif
Ralna
(^HiLaRy_DuFF @ Oct 5 2006, 14:17) *

(Ralna @ Oct 5 2006, 04:07) *

seduction_55 радвам се, че съм те заинтригувала, и че ще гледаш фимчето 4.gif

^HiLaRy_DuFF и мен Клеър много ме кефи, аз я гледах в Bring it on 3 и бях приятно изненадана да я видя в тоя филм, а героинята й много ме заинтригува, ще ставт интересни неща с нея 3.gif

(ThePinkDuck @ Oct 4 2006, 17:40) *

Ей мило, сори, че съм те изпреварила 16.gif наистина филма е страхотен, аз много си падам по скифи-фантастичните филми /затова съм на седмото небе, че вчера ми пуснаха AXN SciFi 3.gif 4.gif / филмчето тепърва ще ни изненадва 4.gif Сега като си осъзнаят силите и като се съберат ще е много яко 4.gif Само малко ме бърка тази Ники, нещо несхващам ква е играта с огледалата, явно има нещо като раздвоение на личността във фантастичния смисъл, където когато "добрата" е в беда се появява "лошата" и отмъщава 15.gif

Da i az gledah Bring it on all or nothing i mnogo mi haresa.Mnogo sladka be6e tam.

Гледа ли някоя сеия вече?
ThePinkDuck
На мене 1ви епизод не ми беше чак толкова интересен. Може би защото го гледах преди няколко месеца..още в началото на лятото беше. Все пак реших да изгледам и 2ри когато излезна септември. 2ри определено ми хареса повече и ми вдъхна надежда за бъдещото положително развитие на сериала. Да видим сега какво ще става нататъка.
ludoto_mimi
Сега изгледах и втори епизод. Наистина стана доста заплетено. wacko.gif И все още не мога да разбера способностите на Ники. Не загрявам какви са точно все още.
Също така след като се появи и полицая, се чудех къде е онзи ДиЕл, който минава през стени (горе инфото) и се сетих, че приятелката на Ники каза, че така се казва бащата на малкия... Хм, става още по-интересно. biggrin2.gif

Rogue Wave - Eyes - От първи епизод, докато всички гледат затъмнението. Много ми хареса.
DaniEl
Не ми изглежда лош филма Гледах само първи епизод ,но ми хареса 4.gif
Apfh
Тази втора серия я чаках месеци наред (нали пуснаха пилотния в края на миналият сезон)...
Както виждате с всеки епизод се разбира по нещо. Като за начало полицаят го нямаше в пилотният. А и като гледам на постера има един негър, който все още не сме видяли. Ники все още е загадка... едва ли е с раздвоена самоличност. Тук става дума за необикновенни способности. А раздвоението на личността си е съвсем нормално нещо. Ако трябва да предполагам..
Хареса ми като цяло. Хубаво е направен серияла. Постепенно всичко се връзва и се намират един-по-един.
А и съмнявам се, че на някой няма да му хареса Hayden Panettiere...

п.с. btw преди няколко дни обявиха, че NBC е посписало за пълен първи сезон, което е една страхотна новина!
seduction_55
Току що изгледах двете серии.Много ми хареса сериала,въпреки че някои неща не ги разбрах,но съм сигурна че ще се разберат в последствие. smile.gif
Кога излиза 3 епизод?
Ralna
(seduction_55 @ Oct 8 2006, 17:24) *

Току що изгледах двете серии.Много ми хареса сериала,въпреки че някои неща не ги разбрах,но съм сигурна че ще се разберат в последствие. smile.gif
Кога излиза 3 епизод?

Всеки вторник излиза 4.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Oct 8 2006, 20:59) *

Вторник при нас или вторник при тях? biggrin2.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Oct 8 2006, 23:15) *

(Ralna @ Oct 8 2006, 20:59) *

Вторник при нас или вторник при тях? biggrin2.gif

При тях в Понеделник, при нас във Вторник 4.gif
ludoto_mimi
Heroes.S01E03.HDTV.XviD-LOL
seduction_55
Току що изгледах епизодчето.... 3.gif направо става все по интересно и по заплетено.
А пък как свърши... shocking.gif shocking.gif shocking.gif Малко гнусно и доста страшничко...добре че нищо не може да й стане 4.gif И все пак си мисля че именно втория й баща е този убиец,и той я е разпорил blink.gif
Е пък може и да греша 18.gif
Нямам търпение за следващата серия happy.gif
eL
Много приятели ми го хвалят този сeриaл 3.gif Тука гледам и мойта тайфа се е зарибила, което със сигурност ще ме накара да си дръпна трите серийки biggrin2.gif
ludoto_mimi
И аз мисля, че е втория й баща. Стори ми се, че този, който се опитваше ад отвлече момиченцето беше с очила. Още от началото ми се стори подозрителен. dry.gif А наистина много гадно свърши shocking.gif И негъра най-накрая се появи. 4.gif
seduction_55
(ludoto_mimi @ Oct 10 2006, 21:55) *

И негъра най-накрая се появи. 4.gif

Аз как може да не съм го забелязала 16.gif 18.gif В кой момент се появи blink.gif 18.gif Толкова съм разсеяна 18.gif
ludoto_mimi
(seduction_55 @ Oct 10 2006, 23:37) *

(ludoto_mimi @ Oct 10 2006, 21:55) *

И негъра най-накрая се появи. 4.gif

Аз как може да не съм го забелязала 16.gif 18.gif В кой момент се появи blink.gif 18.gif Толкова съм разсеяна 18.gif

Ами накрая. Нали полицая гледаше един негър и после нещо му се завъртя главата и припадна. Мисля, че това беше нашия негър. 18.gif
Apfh
Нашият негър е, да. Но какви са силите му все още е под въпрос...
3-тата серия беше невероятна. Страшно ме е яд, че започнах сега серияла 18.gif ... защото трябва да чакам по една седмица за да видя всеки следващ епизод. А иначе би било страхотно всичкото на куп да се изгледа... biggrin2.gif
Кой е Сайлъс още не е ясно.. вярно може да е доведеният татко, но аз залагам на мацката, която помага на Мохиндер. Нещо прекалено съмнително място заема в цялата картинка. Първо се появи от никъде. След това като бяха в скривалището на Сайлъс тя каза "нека си тръгваме" точно когато Мохиндер искаше да влезе в последната стая, където бяха надписите по стените. И като за капак после апартамента беше празен... само те двамата знаеха. Много случайности станаха нещо. wink.gif

п.п. А и Клеар много израдва накрая...
ludoto_mimi
Силите на негъра ги пише в описанието на сериала горе.
Относно Сайлър не мисля, че е момичето. Нещо не мисе връзва. Мен ме мъчи това защо полицая така от нищото си припадна. Стори ми се, че както слушаше на хората мислите и като стигна до негъра и не можа да чуе нищо. Или не си мисли или спира полицая по някакъв начин. unsure.gif
seduction_55
(ludoto_mimi @ Oct 11 2006, 09:22) *

Мен ме мъчи това защо полицая така от нищото си припадна. Стори ми се, че както слушаше на хората мислите и като стигна до негъра и не можа да чуе нищо. Или не си мисли или спира полицая по някакъв начин. unsure.gif
Аз пък мисля че явно това което си е мислел негъра е било лошо и затова да е припаднал полицая. shocking.gif Всичко е възможно,но ще разберем в другата серия happy.gif
Между другото кой е актьора който изпълнява ролята на приятеля на Клеар,онзи който я снимаше,щото ми харесва,много е сладък blush.gif happy.gif
ludoto_mimi
Мисля, че е този. Ако се казва Зак, значи е той, защото на снимките много не ми прилича. 18.gif
sydney
някой има ли суб за 3 епизодconfused.gifconfused.gifconfused.gif smile.gif
ludoto_mimi
Не. happy.gif
seduction_55
(ludoto_mimi @ Oct 12 2006, 21:40) *

Мисля, че е този. Ако се казва Зак, значи е той, защото на снимките много не ми прилича. 18.gif

Да той е 18.gif Ама определено не ми допада така shocking.gif 18.gif
В сериала изглежда по-готин happy.gif Трябва да си намеря негова снимка от сериала.Някой ако намери да подхвърли насам 18.gif 18.gif
И още един път ще кажа че сериала е много хубав и си заслужава гледането 3.gif
ludoto_mimi
Ще се опитам да намеря снимки, ако не screencaps. smile.gif
seduction_55
Взех малко банери от ФФ happy.gif
Моят любим Питър(и Зак харесвам ама го няма 18.gif )

Двечки на Ники и Питър.Изглеждат прекрасни заедно blush.gif (Ali Larter е една от любимите ми актриси 4.gif-не че някой го интересува де 18.gif )

И едно на Клеар(на съм й фенка,но повечето хора са biggrin2.gif )

ПП:Мисля че трябва да си направим форум,сериала се очертава хитов happy.gif
ludoto_mimi
Ми то ние да си направим ама сме само двете... + Патето. Засега да си приказваме тук, пък после ако се събере народ. 4.gif

Мен от началото ме гложди още, защо Нейтън има такава голяма и квадратна глава. Според мен той не трябваше да лети ами да е някакъв суперсилен, железен, като робот. Точно на това ми прилича с тая глава. 18.gif
seduction_55
Май наистина само двете сме запалени...за сега rolleyes.gif Нямам търпение да излезне новата серия... happy.gif утре
Аз пък не мислех че и роднините им ще имат сили.То не е честно ся,нестига че цял живот брат му го е превъзхождал,ми даже по отдавна знае че може да лети dry.gif Аз само Питър харесвам,Нейтън не ме кефи. cool.gif
По тая логика и синът на Ники може да има сили wacko.gif
А пък Клеър е направо с най-хубавата сила-никой не може да й направи нищо 2.gif няма умиране и направо е страхотно така,само дето може да я разпорват и е малко гнусно 18.gif
ZzoOoMeR
Сериала е наистина жесток и е от малкото които са ме заинтригували! Наистина малко се прекали с идеята за супер герои но този сериал предлага наистина свеж и по различен изглед към идеята , което наистина ( ПОВЯРВАЙТЕ МИ) заслужава да се види !!! За сега сам изгледал 1, 2 серия и с нетърпение очаквам и останалите ... !
ludoto_mimi
Днес гледах Хейдън Панетиере в един епизод на Малкълм и беше с голяма къдрава коса и очила и едва я познах. 18.gif
seduction_55
(ludoto_mimi @ Oct 16 2006, 21:25) *

Днес гледах Хейдън Панетиере в един епизод на Малкълм и беше с голяма къдрава коса и очила и едва я познах. 18.gif

И аз съм е гледала там 18.gif Даже в Малкълм беше за първи път когато я видях 18.gif много съм й се смяла на тази коса 18.gif
Alanna
ааааааааа сериала е жесток!!!!!!! Хммм мн ми е интересно този Сайлър преследва всичи ..такива различни...да ги наречем "герои" и им взима мозъците така ли? 16.gif ПФууу мн е заплетено и това с мацката в огледалото .. 100% мъжа й не е виновен за убийствата а тя.. тук малко май са взаимствали от доктор Джекил и мистър Хайд happy.gif Летящтите мъже.. Пийт е жесток 4.gif ..Нейтън е боклук 14.gif И Клеър ..дам тя мисля че "баща й" я е разрязал така..а може и да и правят аутопсия вече..хахахаха какъв ли шок ще преживее лекаря хахаа 18.gif 18.gif 18.gif
Чакам с нетърпение днешния епизод!!!
И тенкс хора, че споделяте готините сериали!!!!!!!! worthy.gif
Ralna
Третата серия беше много готинка, а накая мале как свърши wacko.gif Бяха й направили аутопсия, как беше разпрана само, ама тя не реагира бурно, аз ако бях щях да крещя от ужас. А аз имам доста снимки, та при първа възможност ще ги кача 4.gif Днеска до няколко часа ще дойде серията 4.gif
ludoto_mimi
АУу, ей сега гледах новата серия. Жестока беше. Сега няма да пиша много, че няма време, пък и да не го прочете случайно някой, който не е гледал серията. Ама как свърши самоо... shocking.gif 3.gif
seduction_55
Серията беше невероятна,направо се побърках. 3.gif Знаех че "баща" й е виновен за всичко. 14.gif А пък още не мога да разбера негъра какво прави. wacko.gif Как може да уредят Нейтън с Ники-хич не си отиват dry.gif 9.gif .Не знаех че Хиро знае английски,и как се яви на Питър-оня гледаше като гръмнат. blink.gif 18.gif shocking.gif И не разбрах в началото на серията защо полицая спомена Клеар и откъде знае за нея shocking.gif ...и кой ще взриви града dunno[2].gif
Изкефих се Клеар как го претрепа оня пич chair.gif -той е бахти и боклука и изнасилвач 19.gif
ZzoOoMeR
(seduction_55 @ Oct 18 2006, 02:29) *

Серията беше невероятна,направо се побърках. 3.gif Знаех че "баща" й е виновен за всичко. 14.gif А пък още не мога да разбера негъра какво прави. wacko.gif .

Серията наистина беше Жестока ... Още съм афектиран ( а я гледах преди 5 час поне) , дори не дочаках субтирите хихи 4.gif 4.gif 4.gif happy.gif
Е То се усещаше още в началото че баща и е замесен ... dry.gif а негъра ако питате мен ще да е сайлър или нещо от тоя сорт а това което прави е да неутрализира способностите на другите Герои и да ги подлага по под негова влас ( да ги контролира)

(seduction_55 @ Oct 18 2006, 02:29) *

.Не знаех че Хиро знае английски,и как се яви на Питър-оня гледаше като гръмнат. blink.gif 18.gif shocking.gif

Той за моментва в настоящето не знае , но се видя от серията че "този Хиро" е Хиро в бъдеще който се е върнал в миналото да преупреди Питър явно за нещо важно .... unsure.gif

Обаче сцената в моргана беше просто уникална тц тц тц направо гледах като гръмнат ... изобщо и тази серия оправда очакванията ми определено а се вижда че тепърва ще става още по интересно , за което всички се радваме .... 4.gif 4.gif 4.gif happy.gif
ludoto_mimi
E, виждам, че и вие сте се разписали, та да се присъединя и аз. happy.gif
Тази серия наистина беше много интересна, още от самото начало в моргата. Абе според мен Нейтън и Ники си отиват (ох, оплетох Нейтъните)... интересни са ми. biggrin2.gif Дано да стане нещо по-нататък. А видя ли се точно кой от двамата взеха? Нали бащата на Клер каза на негъра да вземе единия, ама май не се знае кой. А дали тази Ники, която се върна обратно при Нейтън е истинската, или онази от огледалото... малко странно ми се стори. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.