Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heroes
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Страници: 1, 2, 3
ZzoOoMeR
(ludoto_mimi @ Oct 18 2006, 03:56) *

Абе според мен Нейтън и Ники си отиват (ох, оплетох Нейтъните)... интересни са ми. biggrin2.gif Дано да стане нещо по-нататък. А видя ли се точно кой от двамата взеха?

Да ти кажа и мен ми харесват ... Добре са си 10.gif
А според мен взеха Нейтън именно защото когато този Сораш отиде в дома на Сайлър видя снимката на Нейтън закачена на картата unsure.gif
seduction_55
Аз мисля че онази Ники от огледалото се върна при Нейтън.
ludoto_mimi
Мда, и на мен ми се струва, че не беше истинската. huh.gif А тоя Хиро, колко напред в бъдещето е, че си е оправил и английския и по-модерен. 10.gif Чудя се какво ли ще му каже? А Питър как ли ще обясни, че времето е спряло и е дошъл един от бъдещето да го предупреди нещо? Той Мохиндер и без това го мисли за луд, сега ще е убеден. 18.gif 18.gif
А, забравихме Исак. Той докато рисува и си е там в неговия си свят... Ни приема, ни предава. unsure.gif
seduction_55
(ludoto_mimi @ Oct 17 2006, 20:35) *

А, забравихме Исак. Той докато рисува и си е там в неговия си свят... Ни приема, ни предава. unsure.gif

То това е от хероина 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
(seduction_55 @ Oct 17 2006, 20:36) *

(ludoto_mimi @ Oct 17 2006, 20:35) *

То това е от хероина 18.gif 18.gif

Е, ако беше от хероина щеше да си припадне там и да си лежи, докато не се съвземе. А той си рисува и очите му бяха като на Клер преди да й извадят кола от врата... Нещо странно има. 16.gif
seduction_55
Определено нищо от това което показват не е случайно.И той прекалено много рисува Клеар.От рисунката мисълта ме доведе че всъщност баща й ще вземе пича,а не нея от колата.И после може да я гони и нея и да се случи онова на рисунката.
ZzoOoMeR
(seduction_55 @ Oct 18 2006, 04:52) *

Определено нищо от това което показват не е случайно.

Че то кога някога нещо е било случайно biggrin2.gif Определено всеки детайл си има значение ...
А на мен ми се иска да обсъдим др нещо - Бащата на Клер до сега не е показал че има някви свръх способности ; защо онзи зветнокож постоянно го слуша и изпълнява заповедите му ? Защо ги обиват др-те Герои ?? Сайлър когато го гониха ченгетата показа не веднъж че има свръх способности - това ме навежда на мисълта че Цветнокожия е Сайлър ... А дали е такаconfused.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif huh.gif
ludoto_mimi
Ами тогава защо полицая не успя да му прочете мислите? blink.gif Първо не можа, а после попита "Коя е Клер?"... Нещо тук не ми се вързва на мен.

А и когато Мохиндер каза на Нейтън за Сайлър, май Нейтън знаеше за кого става въпрос. Ох, става от оплетено, по-оплетено. 18.gif
Винаги ме е мъчила мисълта кой е отрязания човек от снимката в първия пост? Точно до полицая.
ZzoOoMeR
(ludoto_mimi @ Oct 18 2006, 05:49) *

Ами тогава защо полицая не успя да му прочете мислите? blink.gif Първо не можа, а после попита "Коя е Клер?"... Нещо тук не ми се вързва на мен.

Ми както бях писал по рано Чернокожия има способности ( поне по мои наблюдения) да неутрализира способностите на др-те Герои( и не само... ) и да ги ги контрулира ! Може би е успяла силата на полицайчето да чете мисли да надделее за момент и от там е разбрал за Клер ... wacko.gif

(ludoto_mimi @ Oct 18 2006, 05:49) *

А и когато Мохиндер каза на Нейтън за Сайлър, май Нейтън знаеше за кого става въпрос.

ммм не мисля ... просто няма как unsure.gif Онази От ФБР ( Която разпитваше Мат (полицая) )
Каза че само мн малко хора зная за него и те са от разследване или нещо подобно ...
така че според мен просто не е възможно да знае Питър ( не Нейтън както си написала 10.gif ) да знае нещо по въпроса.... 9.gif
ludoto_mimi
Точно за Нейтън говоря. Когато той се качваше в колата и Мохиндер му каза, че някой искал да му навреди или нещо такова и му каза "Името Сайлър значи ли нещо за вас?" и тогава Нейтън каза на бодигарда да изгони Мохиндер и да го държи под око. wink.gif
seduction_55
Аз пък мисля че Нейтън нищо не знае,поради простата причина че той някак си не възприема своята свръхспособност.Той каза да го изгонят заради това че спомена за способности,дори помисли че Питър го е пратил.
FrAgMaKeR
Почудих се, защо тая тема стана толкова популярна, а то това било Уникален сериал.. много ми се хареса, само първите два епизода изгледах и съм силно впечетлен. smile.gif

Ако някои има идея, от къде мога да намеря главната музикална тема, с други думи музиката, която звучи по време на повечето сцени.. да казва.. smile.gif
ludoto_mimi
За музикална тема, не знам, но по-назад съм дала линк за песничката, която върви по време на затъмнението, ако ти е харесала. Пуснаха я пак в днешния епизод. happy.gif

Ако намеря някаква музичка ще пиша.
Apfh
Да започнем отначалото.. чак сега пиша защото вместо да обяснявам на един приятел за какво се разказва в серияла, реших да си спретнем един мини-маратон на първите 4 серии. Многооооо нечовешко! Препоръчвам ви да ги изгледате отново. Сума неща се забелязват, които са скрити. Просто бях много учуден.

ludoto_mimi... ето ЛИНК за цялата картинка... wink.gif rolleyes.gif

И да минем към серията и какво стана ясно от нея. Доколкото чух (гледах без субтитри) Нейтън е женен с две деца. Още не е ясно какво е станало с жена му, тъй като ако помните в 3-ти епизод каза, че нещо й се е случило, но без да оточни какво точно.. С Ники си тичкат, да, но... това беше Другата Ники.
Колкото до нея, най-после видяхме, какво става когато й се изгубят няколко часа. Ако забелязахте беше далеч по-силна от обикновенно. Смаза го ония пич... Според мен втората й самоличност (явно действително има раздвоение на личността) притежава "специялните" й сили, докато истинската Ники си няма и хабер какво може. И докато второто "аз" и решава проблемите без да се замисля много, Ники си живурка и се чуди, какво става...
Да преминем на чернокожият пич (това май е Ди Ел) притежава способността да човърка чуждите мозъци. До каква степен тепърва ще разберем, но според мен заличи паметта на Мат, а преди това му блокира мислите. Пича с очилата каза "Неможеш да ми прочетеш мислите докато той (черният) е тук", но въпреки това Мат успя да чуе за Клеар, следователно Ди Ел не е чак толкоз силен телепат (всмисъл далече е от професор Ексзейвиър biggrin.gif ). Честно казано бащата на Клеар ми е много странен. Не съм сигурен, че ролята му е на злодей и определено не мисля, че той е Сайлър. Но за Сайлър накрая...
Това с очите на Исаак и на мен ми направи впечатление.. ЛоЛ... каква ли е връзката unsure.gif rolleyes.gif ..тепърва ще разберем.
Клеар... как да не я обичаш smile.gif , ама т'ва дето го направи е далеч от геройчно. Пича си го беше заслужил, но да го убие мисля, че малко пресилено wacko.gif
Питър като че ли е най-голямата загадка за момента. Не мисля, че само умее да лети!.. Спомнете си в болницата как нарисува една рисунка, която после се збъдна. Това стана след срещата му с Исаак, а също така полетя заедно с брат си за пръв път. Според мен неговото може и да не е просто летене.... shocking.gif blink.gif rolleyes.gif biggrin.gif

И да минем на Сайлър... кой ли може да е ... ?!
Да видим... ако се окажа прав и Питър притежава свойството да "копира" силите на героите в чиято компания се намира, то тогава може да се окаже, че той е Сайлър. Все пак някъде бях чел спойлер, че точно това е била първоначалната му дарба преди да стане сериен убиец.
От друга страна... Нейтън може да лети, също както Сайлър полетя, когато Мат стреля по него... странно а ? Или се познават, или са един и същи човек, или... а и ако си спомняте Нейтън беше оставил съобщение на секретаря на бащата на Мохиндер... dry.gif
В началото залагах, че Сайлър е не друг, а приятелката на Мохиндер. Това момиче първо искаше да си ходи преди, когато Мохиндер щеше да открие малката стайчка в "апартамента" на Сайлър, след което апартамента се изпразни. Кой ли знаеше, че те са били там - само те двамата май.. ? А и винаги е на линия, когато трябва... много съмнителна ми се вижда.
От друга страна бащата на Клеар има достъп до всичките ключови лица до момента. И макар да смятам, че е от добрите все още си оставям малко съмнение...
Последният човек, който смятам, че може да е Сайлър е не друг, а Симон... май я забравихте - тя има достъп до Питър и Нейтън, също както и до Исаак. Не забравяйте, че снимката на Нейтън висеше на картата в апартамента. Някак си прекалено е ненамясто...

Последното нещо в/у което искам да ви обърна внимание е знака. Незнам дали сте го забелязали, но го има в почти всяка сцена - чернокожият (Ди Ел) го носи като талисман около врата си, имаше го в кода на компютъра на бащата на Мохиндер, има го на главната страница на клигата му. Също така всяка снимка от картата в апартамента на Сайлър беше белязана със същият знак. Освен това когато Хиро скочи до бъдещето и беше в апартамента на вече убития Исаак (ако изобщо е бил той) имаше дузина картини със същият знак. Когато Мат се появи, след като откри детето го разпитваха онези двете до басейна, а в него маркуча заедно с още някакви неща образуваше същият знак... Ники също имаше татус със знака на гърба си... има и още които забравям сигурно, но просто не ми дава мира какъв е този знак. 14.gif biggrin.gif

п.с. А и Хиро от бъдещето беше жесток просто!.. в костюм на самурай, без цайси и с перфектен английски! biggrin.gif УоУ, УоУ... какво ли има да предупреждава Питър. confused.gif
ZzoOoMeR
(Apfh @ Oct 18 2006, 09:08) *

Последното нещо в/у което искам да ви обърна внимание е знака. Незнам дали сте го забелязали, но го има в почти всяка сцена - чернокожият (Ди Ел) го носи като талисман около врата си, имаше го в кода на компютъра на бащата на Мохиндер, има го на главната страница на клигата му. Също така всяка снимка от картата в апартамента на Сайлър беше белязана със същият знак. Освен това когато Хиро скочи до бъдещето и беше в апартамента на вече убития Исаак (ако изобщо е бил той) имаше дузина картини със същият знак. Когато Мат се появи, след като откри детето го разпитваха онези двете до басейна, а в него маркуча заедно с още някакви неща образуваше същият знак... Ники също имаше татус със знака на гърба си... има и още които забравям сигурно, но просто не ми дава мира какъв е този знак. 14.gif biggrin.gif

Това Звучи правдоподобно Възможно е ченокожия наистина да е Ди Ел . Следователно ако питате мен и малкото генийче скоро ще покаже свръх естествени способности ...
А относно за този знак работата наистина е много странна ... wacko.gif Явно скоро ще ни открехнат за какво точно става вапрос ! А и само да отбележа Татуса на Ники в/у гърба и го нямаше в 1-я епизод когато правече стрийптийз - Май ги хванах в гафче happy.gif happy.gif happy.gif
FrAgMaKeR

А и само да отбележа Татуса на Ники в/у гърба и го нямаше в 1-я епизод когато правече стрийптийз - Май ги хванах в гафче happy.gif happy.gif happy.gif

Онова беше другата Ники.. wink.gif Малкото генийче, ще трябва да има някви луди сили, защото баща му (ако онова е баща му) и едната половина от майка му имат супер сили.. иначе япончето от бъдещето направо ме фърли в тъча. 16.gif

По мистерии и завързаност засега тоя филм бие и Lost и Prison Break и всичко, за което мога да се сетя.. тва е новият хит.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ZzoOoMeR
(FrAgMaKeR @ Oct 19 2006, 06:29) *

А и само да отбележа Татуса на Ники в/у гърба и го нямаше в 1-я епизод когато правече стрийптийз - Май ги хванах в гафче happy.gif happy.gif happy.gif

Онова беше другата Ники.. wink.gif

eми вече ще можем да ги разпознаваме поне 10.gif 10.gif

(FrAgMaKeR @ Oct 19 2006, 06:29) *

По мистерии и завързаност засега тоя филм бие и Lost и Prison Break и всичко, за което мога да се сетя.. тва е новият хит.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Определено съм съгласен... Още от 1-та серия разбрах че това ще е новият ми любим сериал 4.gif 4.gif 4.gif Дано продължава така и за напред ... happy.gif
Хейли
Изглежда интересен сериала поне от инфото което прочетох сега ще си сваля първия епизод biggrin.gif
Ralna
Ей колко народ вече го гледаме, супер 4.gif
Значи 4-ти епизодд пак беше много на ниво. 3.gif Според мен Ники и Нейтън си отиват, а за татуса на Ники си мисля, че се появява само когато е "Ники 2", щото както бяхте отбелязали, в серия 1-ва когато Ники правеше стриптийза нямаше тату, а като отиде при Нейтън беше с тату, ама и беше Ники 2, тойче си мисля, че това ще е начин да ги разпознаваме за в бъдеще 4.gif Клер пък много яко се разби с оня гад, и с идването на Хиро от бъдещето беше яко, абе 6+ 4.gif
DaniEl
Аз съм още на 2-ри епизод ,но е много добър smile.gif Няма да оставям дълъг коментар отивам да си го догледам 10.gif
Хейли
Аз снощи гледах първия епизод най накрая а суперские много ми хареса...Обаче никаде немога да изтегля втория епизод по принцип тегля от dc++ ама никой не ми дава слотс за втория епизод sad.gif И за това искам да ва попитам освен в торенти нямали го и в дататаconfused.gif
DaniEl
(Хейли @ Oct 23 2006, 10:09) *

Аз снощи гледах първия епизод най накрая а суперские много ми хареса...Обаче никаде немога да изтегля втория епизод по принцип тегля от dc++ ама никой не ми дава слотс за втория епизод sad.gif И за това искам да ва попитам освен в торенти нямали го и в дататаconfused.gif

Ето ти торент от Data BG Но са само 3-те епизода Използвай японския сайт за филми wink.gif
Хейли
(DaniEl @ Oct 23 2006, 15:34) *

(Хейли @ Oct 23 2006, 10:09) *

Ето ти торент от Data BG Но са само 3-те епизода Използвай японския сайт за филми wink.gif

Ама аз немога ад тегля от торенти нямам такава програма аи въобще не разбирам как се тегли от торенти..
Apfh
QUOTE(Хейли @ Oct 23 2006, 17:18) *

Ама аз немога ад тегля от торенти нямам такава програма аи въобще не разбирам как се тегли от торенти..

Препоръчвам ти да се научиш с торенти да боравиш, защото не винаги се качват епизоди на серияли по малкото останали сървъри.

Ето ти линкче към 1, 2, 3 и 4-ти епизод от дата.бг ...
...а и пия бира. wink.gif rolleyes.gif
Хейли
(Apfh @ Oct 23 2006, 21:59) *

(Хейли @ Oct 23 2006, 17:18) *

Препоръчвам ти да се научиш с торенти да боравиш, защото не винаги се качват епизоди на серияли по малкото останали сървъри.

Ето ти линкче към 1, 2, 3 и 4-ти епизод от дата.бг ...
...а и пия бира. wink.gif rolleyes.gif

Хаха не мерси пробвала сам хиляда пъти имала сам такава програма ама въобще не мога да разбера как се работи с такова нещо и вече се отказах от тия торенти... wink.gif
Apfh
QUOTE(Хейли @ Oct 24 2006, 11:41) *

Хаха не мерси пробвала сам хиляда пъти имала сам такава програма ама въобще не мога да разбера как се работи с такова нещо и вече се отказах от тия торенти... wink.gif

Е че кое му е сложното.. blink.gif същата работа, като програма за сваляне (FlashGet примерно), но просто след, като свалиш нещо го оставяш включено, както си е... елементарно. wink.gif

А и вече излезе новият епизод ( 5 )... който спокойно мога да кажа, че унищожи всякакви представи в мен, какво може да стане... 3.gif и просто незнам, как ще изтрая една седмица до следващият!...
И междодругото не виждам никой да коментира.... sad.gif dry.gif
ThePinkDuck
Така, разбрахте ли се за торентите? Ако не сте, моля водете този разговор чрез ПМ или някъде другаде. Темата е озаглавена Heroes, а не "Как се работи с торенти". Следващи постове относно торентите ще бъдат изтривани.
Относно 5ти епизод - има отделна тема за него в която спокойно може да го обсъдим. mrgreen[1].gif
f0rgy
Хмммм...Гледах епизод 1 и 2..Зарибих се и утре вечер ще гледам още 2-3 сигурно..яко е направено...малко брутално ама то тва също е яко....Най ме кефи тая дето кат се оглежда в огледалото и вижда другото си аз ли нз точно кво е...и не разбрах как ги килна ония 2-мата ама като прочетох 1-я пост явно нещо троши огледала ауе нз то ще се види по-нататък!!!За ся е яко!! wink.gif
ThePinkDuck
Днес в линкоса попаднах на Това. Торента съдържа 8 wallpaper-а от сериала с резолюция 1024х768 и 5 комикса по сериала, включващи събития непоказани в самите TV серии. Аз им се радвам в момента - доста са интересни. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Мерси многоооооо! 3.gif Ако са същите комиксчета, за които си мисля, ги има в официалния сайт ама се отварят много баааавно, а и така на .pdf е по-удобно. happy.gif
Berserk
А някоя да знае кога,ще бъдат качени и дали изобщо ще се качват други серии,освен тези 6 във някои от двата саита за филми ?? sad.gif
Apfh
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 1 2006, 01:08) *

Мерси многоооооо! 3.gif Ако са същите комиксчета, за които си мисля, ги има в официалния сайт ама се отварят много баааавно, а и така на .pdf е по-удобно. happy.gif

Същите са, но май ги свалих от друго място... Чак после видях, че ги има и на сайт-а им.
Нищо не казахте за OST-а.. unsure.gif dry.gif

QUOTE(Berserk @ Nov 10 2006, 04:10) *

А някоя да знае кога,ще бъдат качени и дали изобщо ще се качват други серии,освен тези 6 във някои от двата саита за филми ?? sad.gif

Кой два сайт-а ? В Линкос и Арена ги качват всяка седмица, като излезе новият епизод.
А иначе ги имаше и на сървър някъде (май в дата-та) ... но там се чака доста докато ги качат.
Berserk
Кой два сайт-а ? В Линкос и Арена ги качват всяка седмица, като излезе новият епизод.
А иначе ги имаше и на сървър някъде (май в дата-та) ... но там се чака доста докато ги качат

За японката и за унгарския говоря,демек за тия дето са на сервера,филми.унгария и ко.джи пи smile.gif дано да ма разбереш.
DaniEl
(Berserk @ Nov 10 2006, 20:44) *

А иначе ги имаше и на сървър някъде (май в дата-та) ... но там се чака доста докато ги качат

За японката и за унгарския говоря,демек за тия дето са на сервера,филми.унгария и ко.джи пи smile.gif дано да ма разбереш.

Абе аз те разбирам какво искаш да кажеш Но не разбирам какъв е проблема ти smile.gif Там ги качват веднага щом излезе нов епизод,тоест всяка седмица по един епизод.До колкото знам за сега са излезли само 6-те епизода(и там ги има)
Berserk
еи за тва става на въпрос,че са само 6 smile.gif разбрах вече що са само 6 мерси smile.gif
sladurkata_f
в ко.джи пи ги качват сяка седмица,само че ги слагат на главната страница чак когато излезнат титрите wink.gif
ludoto_tedi
хей хихихих да и тук се натресох вече хихи smile.gif виждам ,че има доста голяма тайфа от фенчета вече.аз днес го започнах този сериал от любопитство и изгледах всичките 11 еп на един дъх.останах без думи smile.gif е чакаме новите епизоди wink.gif
alex.iv
Ам , мисля да почна да гледам ама колко са серийте
FaLLOuTbOy
(alex.iv @ Jan 6 2007, 11:13) *

11
Hotty
QUOTE(alex.iv @ Jan 6 2007, 15:13) *

И аз мисля,ама ще изчкама май да излязат повечко серии unsure.gif
striikar
Между впрочем кога излиза 12 еп? smile.gif че вече повече от месец чакам и немога повече smile.gif Само Смолвил почна от сериалите, които гледам, а на мене не ми стига толкоав smile.gif
ludoto_mimi
На 22 януари. smile.gif
*AdDiCTeD*
Ауу, просто е невероятен! Супер много се зарибих за много кратко време, но най-странното е, че е от типа филми, които трудно бих си пуснала без да ми препоръчат, но ето че... blush.gif С нетърпение чакам новите епизоди.. tongue.gif
KaTeTo_mnt
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 13 2007, 23:50) *

На 22 януари. smile.gif

Нали ще го качите тук 12ти епизод smile.gif
seduction_55
Днеска гледах Peoples Choice Awards, и Heroes спечели в категорията за най-добър нов драма сериал.И това при само 11 излезнали епизода.Определено хората го гледат. happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Айдееее 7 сериял който започвам да следя!!!Заинтригуваме определено особено като е с Джес,така де Мило!!! blush.gif
seduction_55
(fenka_lucas_i_brooke @ Jan 22 2007, 20:40) *

Айдееее 7 сериял който започвам да следя!!!Заинтригуваме определено особено като е с Джес,така де Мило!!! blush.gif

Жаки добре дошла happy.gif Сериала няма грешка,великолепен е 4.gif ....а Мило е идеален в ролята си.
Определено няма да съжаляваш biggrin2.gif

fenka_lucas_i_brooke
О да определено не съжалявам вече съм на 3 серия обаче трябва да ходя на лекар така че като се прибера ще го гледам!иначеее ооо да Милооо!
nelito0o0
Някой ако може да даде едно линкче за новия епизод, че нещо се е случило пак с Замунда, а пък в другите сиатове нещо не мога да вляза. Мерси Предварително smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(nelito0o0 @ Mar 14 2007, 15:44) *
Някой ако може да даде едно линкче за новия епизод, че нещо се е случило пак с Замунда, а пък в другите сиатове нещо не мога да вляза. Мерси Предварително smile.gif

Новият епизод излиза чак на 23-ти април!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.