Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tru Calling (2003-2005) / Ясновидката Тру
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
DaniEl
Tru Calling
)

Genre: Action / Adventure / Drama / Sci-Fi / Thriller
Runtime: 60 min
Country: USA
Cast:
Eliza Dushku .... Tru Davies
Shawn Reaves .... Harrison Davies
Zach Galifianakis .... Davis
A.J. Cook .... Lindsay Walker (2003-2004)
Jessica Collins .... Meredith Davies (2003-2004)
Benjamín Benítez .... Gardez (2003-2004) (as Benjamin Benitez)
Matthew Bomer .... Luc (2003-2004)
Jason Priestley .... Jack Harper (2004-2005)
Ревю:
Тру(ю) Дейвис, студентка по медицина от Бостънският Университет, чиято стипендия и е отнета под носа, започва работа в местната морга. Там тя открива че има способността да преживява предишният ден отново и отново за да помогне на хора които не е трябвало да умрат. Тя използва тази си дарба не само за да спасява хора, но и за да помага на проблемното си семейството - по-голямата й сестра, Меридит, адвокат и наркоман, която не иска да приеме този факт и по-малкият й брат, Харисън, безотговорен, мързелив и комарджия.

Кажете какво мислете за сериала Аз смятам ,че е много добър Харесва ми 4.gif
Ralna
Хубав е 4.gif ама що го спряха sad.gif 14.gif
DaniEl
Ами мисля ,че дадоха и двата сезона А повече няма sad.gif Незнам защо така
RoseRed
Защото умните американци намират сюжета за абсурден и сериала беше отказан.
CraZy`HoT`SexY`F
Много е готин филма и Елиза е много красива smile.gif
tzvetka
Много готин сериал!Жалко ч е тъпаците не са направили 2-ри сезон! huh.gif
DaniEl
Цитат(tzvetka @ Feb 1 2007, 18:12) *
Много готин сериал!Жалко че тъпаците не са направили 2-ри сезон! huh.gif

Абе то 2-ри сезон има ,но третия нещо се губи 16.gif
Download:
Tru Calling - Season 1 ArenaBG.com

Tru Calling - Season 2 ArenaBG.com
ani4ka_89
Сериалът е много готин и ме е яд, че го спряха. 14.gif 19.gif Тези американци имат много странен вкус, по-точно никакъв 16.gif
qwe123
Много гадно свърши.Не се разбра дали Тру побеждава или Джак sad.gif Ама едва ли ще го продължат...
AnGelChe
Мен много ми харесваше сериала rolleyes.gif Беше с интересен сюжет..ама страшно съм им бясна на американците..те май от хубаво не разбират huh.gif
VanIcHka
Мм..един от любимите ми сериали rolleyes.gif
Gossip Girl
Много беше готин smile.gif Гледах го до последния епизод... Един от любимите ми!!
candy
ОБОЖАВАМ този филм невероятен е.А да питам Тру иДжак ще бъдат ли двойка
DaniEl
Цитат(candy @ Jun 28 2007, 08:48) *
ОБОЖАВАМ този филм невероятен е.А да питам Тру иДжак ще бъдат ли двойка

Това ще е трудно поради две причини
1. Джак и Тру са врагове. Единият отнема ,а другия спасява човешки животи. Каква двойка би излязла?
2. Серяла вече не се снима. Повече сезони едва ли ще има.
Snejito
Много го харесвам тоя сериал
divata_airis
Обожавах тоя сериал и аз идея си няам що го спряха, беше си готин, не разбирам какво не му бе наред.
vikihill96
Цитат(divata_airis @ Jul 14 2007, 17:14) *
Обожавах тоя сериал и аз идея си няам що го спряха, беше си готин, не разбирам какво не му бе наред.

Ами за това се "питат" братята американци, според които явно този сериал не става,щом не са го продължили. Иначе не беше лошо сериалчето, но каква да се прави-зависим изцяло от мнението на американците blush.gif blush.gif !!!
Peyton___
един от любимите ми сериали
мн ми харесва
brooke_scott
ей тоя филм от кога не съм го гледала, мн е готин ина4е и жалко 4е го спряха Fox life
ladysunshine
Много готин сериал smile.gif Наистина жалко, че го спряха...А само 1 сезон ли има?
tru
Харесваше ми сериалът , жалко че го спряха.
marex
мн готино сериалче беше и си е но тапите американци няма да напраят 3 сезон поне там да се разбере кой печели Дяцк или Тру но мн вероятно ще е Тру някой да има субтитри за 2 сезон на БГ мн ма дразнят тея американци защо го спряха сериала мн си беше як
Катeто
сериала беше супер и наистина жалко,че го спряха,а някой може ли да ми каже дали главаната актриса е играла и внякои други филми,понеже ми е много симпатична smile.gif
racheL_gattIna
Ооооооо този сериал взима трето място в класацията ми редом с Хаус жесток е историята е мистериозно и готическа абе върха и Илайза Душко е страхотна
nasinceto
страхотен сериал,много ме кефи но жалко че го спряха!!!
brooke_d
Оо много добър сериял!!! гледах го до последно...
Чувно как не съм я видяла тая тема преди biggrin.gif Пак съм блеяла някъде
Mr. Winchester
Гледал съм го отдавна много е добър . Eliza Dushku е яка
acm_pippo
Разбира се, нямаше да се наричат американци, ако не бяха толкова малоумни, че да го спрат. Жалко наистина.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.