Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Страничен проект: Erica Durance
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
MaHeKeHa
В АренаБГ, Линкос, а и сигурно в ДатаБГ пуснаха 2-та част на филма: Ефектът на пеперудата 2. Всъщност филмът датира от много по-късно, само че нямаше субтитри. В този филм, 2-рата главна роля се играе от Ерика Дюранс (Смолвил) и мога да Ви кажа, че я играе по един блестящ начин. Не знам колко от вас са гледали 1-та част на филма, но филм като този, се води: Трансцедентен жанр. За тези от вас, които не знаят какво е Трансцедентно: Това е термин, което означава извън пределите на познанието - впрочем, това е едно от хобитата ми. Обожавам тази наука. Но стига празни приказки.

Филмът е уникален. Като Ви казвам уникален, значи наистина е така, в самия смисъл на тази дума, и съм сигурен, че ако си го свалите, няма да съжалявате при никакви обстоятелства. Както споменах, Ерика играе блестящо, а сценaрият е повече от впечатляващ, така че ако желате, може да си го свалите и тук:

ЕФЕКТЪТ НА ПЕПЕРУДАТА 2

IPB Image

Връзка в АренаБГ: The.Butterfly.Effect.2.2006.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE.torrent

Субтитри ще намерите в: subs.unacs.bg
Приятно гледане.
sonofsparda
Гледах филма преди ден-два.Наистина за мен е много добър,без да смятам прекрасната игра и външност на Ерика.Въобще не е задължително да си фен на Смолвил или Ерика,за да ти хареса тази великолепна лента.Не ми го побира главата как той бива масово оплюван в много сайтове и от много хора във форуми,които твърдят,че не можел въобще да се мери с предишния.Според мен филма наистина си заслужава вниманието,така че слушайте МаНеКеНа 4.gif
sydney
(sonofsparda @ Oct 3 2006, 20:37) *

Гледах филма преди ден-два.Наистина за мен е много добър,без да смятам прекрасната игра и външност на Ерика.Въобще не е задължително да си фен на Смолвил или Ерика,за да ти хареса тази великолепна лента.Не ми го побира главата как той бива масово оплюван в много сайтове и от много хора във форуми,които твърдят,че не можел въобще да се мери с предишния.Според мен филма наистина си заслужава вниманието,така че слушайте МаНеКеНа 4.gif

напълно съм съгласна 4.gif 4.gif филмът е наистина уникален заслужава си гледането happy.gif happy.gif
lyubenski
Ами първата част ми хареса много, така че ще отделя внимание и на него. Особено след като и вие ми го препоръчвате wink.gif
mirka
Преди малко го гледах.Втората част е с наистина страхотни герои-и Ерика и пичът играят много добре,но като че ли сюжетът на първата част повече ми допадна smile.gif
lyubenski
Ами хубаво играта на актъорите беше добра няма спор, а че Ерика беше готина още повече. Но сюжета не изненадва с нищо то първата част. Практически с малки козметични промени от първата част.
tzvetka
Ами аз съм гледала първата част и 2-рата ми беше малко тъпичка защото беше все едно като 1-вата с някои промени!Амам Ерика си игра много добре!
striikar
Хмм аз го глеах преди месец някаде като излезна обаче тая тема явно не съм я забелязал smile.gif Колкото и да ми харесва играта на Ерика определено не е достатъчна, за да ме накара да мисля че 2рата част е по-добра. Не съм разочарован от филма, дори напротив - имаше си своите добри моменти, но някак си се губеше динамиката от чвата част, нямаше го това напрежение ... нз и аз точно как да го кажа, но определено чвата част наистина си беше по-добра. Тази втора част не ме плени с нищо , освен играта на Ерика (и то това е можеби щото съм й фен знам ли) smile.gif
lyubenski
Ерика -> брюнетка = още по-яка мацка smile.gif
sonofsparda
Че тя не е брюнетка в този филм доколкото си спомням.Или ти по принцип говориш.Сори ако не те разбрах. smile.gif

П.П.:Виждал съм й снимки с тъмна коса и е наистина страхотна. 4.gif
lyubenski
Има една сцена, при която са се разделили и тя снимаше някакви мацки в един бар и е черна коса - за този момент говоря. Нормално да не се сещаш все пак беше кратко wink.gif
Mar2<Heroes>
Незнам как може да ви хареса тази 2 част на филма,направо развалиха хубавата идея,филма ми беше изключително скучен и неможе да се мери и на малкия пръст на 1 част,актьорската игра беше много слаба и самите неща,които променяше героя бяха много тъпи направо съжелявам,че го гледах !
MaLkIq_MuKi
Цитат(mirka @ Oct 4 2006, 22:54) *
Преди малко го гледах.Втората част е с наистина страхотни герои-и Ерика и пичът играят много добре,но като че ли сюжетът на първата част повече ми допадна smile.gif

И аз така мисля blush.gif
A_l_e_x
И на мен първата част ми допада повече,сюжетът е страхотен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.