Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смяна на ника във форума ?
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
ludacris
Та искам да питам как мога да си смена ника защото никъде в Control Panel не виждам такава опция smile.gif
Извинете ако темата на някой му се струва тъпа ама не зная .....нали за това се пак е тази част на форума да питаме blush.gif
pipelota
Май трябва да пратиш лично съобщение на администратора и той ще ти го смени.
Госпожица Вещицата
Да,става с ЛС към някой админ.Но не е препоръчителна смяната на имена-просто всички веднъж са свикнали с един ник,после като имаш нов и всички се чудят:"от къде се пръкна тоя"...Аз самата видях резултата след като си го смених и скоро не смятам да имам друг.
vIkToRsHeFa
(Госпожица Вещицата @ Oct 3 2006, 10:33) *

Да,става с ЛС към някой админ.Но не е препоръчителна смяната на имена-просто всички веднъж са свикнали с един ник,после като имаш нов и всички се чудят:"от къде се пръкна тоя"...Аз самата видях резултата след като си го смених и скоро не смятам да имам друг.

4.gif Ефекта както спомена Никол е доста неприятен и е главната причина и аз да не го препоръчвам но който желае може да се свърже със мен посредством лично. По принцип функцията е позволена от инвижън но съм я спрял точно поради горната причина а имено че ще стане каша кой кои е и защо е. smile.gif
ludacris
Ясно начи няма смисъл ама се пак да са знае smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.