Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой най-малко ви допада?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
DaniEl
Е кажете ми кой ви допада най - малко Аз съм за Зандър Не ми харесва изобщо с неговите тъпички и нелепи шегички Понякога даже ме дразни dry.gif
Letavia
Ами аз така като се замисля май няма някой дето да не ми допада rolleyes.gif Имам предвид, че в даден момент винаги има някой, който да те издразни супер много, но с течение на времето се променя и то в положителна посока biggrin.gif Ако има някой, който да се е променил отрицателно, то в момента не се сещам за него unsure.gif
seduction_55
Мен супер много ме дразни Кордилия.Много е надута и се държеше ужасно гадно със Зандър.Тя ми е най-антипатичния герой.
Gossip Girl
Ами да видим сега кой най - много не ме кефи confused.gif Спайк заради връзката си с Бъфи smile.gif Кмета sick1.gif и Дру
Anne Summers
мии....мен май всички ме кефят 10.gif
Estell
Много ми беше противен онзи мистър Трик, ама като се има предвид, че съм на средата на сериала сигурно ще изникне и още някой.
adoration_
(seduction_55 @ Oct 2 2006, 12:14) *

Мен супер много ме дразни Кордилия.Много е надута и се държеше ужасно гадно със Зандър.Тя ми е най-антипатичния герой.

4.gif 4.gif 4.gif
VanIcHka
Друзила , защото през цялото време беше като дрогирана и много флегматична biggrin2.gif
Mirella
Ммм...Мен ме дразнят Зандър и Райли. Зандър - заради доста тъпото му поведение в някои ситуации, а Райли - защото е толкова покорен и прилежен. И може би донякъде заради връзката му с Бъфи... P.S. Не искам да обиждам тези, които ги харесват.
DaniEl
(Mirella @ Jan 8 2007, 19:00) *

Ммм...Мен ме дразнят Зандър и Райли. Зандър - заради доста тъпото му поведение в някои ситуации, а Райли - защото е толкова покорен и прилежен. И може би донякъде заради връзката му с Бъфи... P.S. Не искам да обиждам тези, които ги харесват.

Аз пък напълно споделям мнението ти smile.gif
·٠•●tUti-FrUti●•٠·
Райли е мн смотан... И Дру не ми е симпатична 2thin[1].gif
Buffy_Naley
Цитат(·٠•●tUti-FrUti& @ Feb 4 2007, 16:47) *
Райли е мн смотан... И Дру не ми е симпатична 2thin[1].gif

напълно съм съгласна 4.gif
Estell
Аз добавям и Глори от Бъфи и гадния Конър от Ейнджъл! Това момче още със самото си появяване докара само неприятности и направи един кош глупости!!!
beiby boo
Мен страшно ме дразни приятелката на Уилоу (тая вещицата). Много е странна.
Aurora
На мен пък хич не ми харесва Ейнджъл, какво не ми харесва, направо не мога да го трая sick1.gif.С тея негови драми и нещастия е много досаден.Подозирам, че ще бъда заклеймена и отхвърлена като еретичка от милионите Ейндбъл фенове, но все пак да си кажа:Ейнджъл е скапан.
sydney
мен много ме дразни Дру mad.gif mad.gif малко и Фейт ме подразни в 7-ми сезон,но само малко unsure.gif unsure.gif
Polly``
На първо място най-много ме дразни то
Polly``
На първо място най-много ме дразни тоя Райли, от къде го измислиха и аз не знам....и след тва най-не ми харесва да гледам Тара....еми знам,че е някак миличка и добричка и...незнам си какво, но именно това ме дразни, някак си ми въздейства много дразнещо особено като погледне виновно..... 14.gif откачам 16.gif
haley16
Цитат(Polly`` @ Apr 23 2007, 16:35) *
На първо място най-много ме дразни тоя Райли, от къде го измислиха и аз не знам....и след тва най-не ми харесва да гледам Тара....еми знам,че е някак миличка и добричка и...незнам си какво, но именно това ме дразни, някак си ми въздейства много дразнещо особено като погледне виновно..... 14.gif откачам 16.gif

и аз съм на същото мнение! 4.gif 4.gif 4.gif

...........................

ladysunshine

Абсолютно!!! Покрепям това мнение. Тоя
ladysunshine

Абсолютно!!! Покрепям това мнение. Тоя Райли един такъв лигав, аи Бъфи избра него пред Ейнджъл напраоооо.... 14.gif
brooke_scott
Тара - мн ме дразни ей
angel_girl
Цитат(VanIcHka @ Jan 8 2007, 16:14) *
Друзила , защото през цялото време беше като дрогирана и много флегматична biggrin2.gif

На същото мнение съм! Мноооого ме дразнеше. След нея най-антипатичен ми беше Райли.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.