Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вижте на кой герой от Бъфи приличате
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
DaniEl
Проверете на кой приличате тук
Аз приличам на Спайк biggrin2.gif

You're a rebel with a capital yeow! But even though your closet is chock-full of skeletons, you've also got a side that's mushier than the softer side of Sears. Maybe it's that special someone who holds the key to your rapidly expanding heart--and hey, if the Grinch can turn things around, we've got faith in you

Понеже знам че не всички разбират английски ето и въпросите на български happy.gif
Кой герой от "Бъфи" си?

1. Събота вечер е. Ти най-вероятно:
А. Четеш
B. Работиш
C. Правиш секс
D. Пийваш

2. Най-много те привличат:
А. Бивши лоши момичета
B. Бивши лоши момчета
C. Бивши врагове
D. Бивши хетеросексуални

3. Приятел прави купон в Бронз, но имаш работа. Ти:
А. Ще пропуснеш купона, за да си свършиш работата
B. Ще свършиш с работата бързо и ще се появиш по-къчн она купона
C. Weren't invited but crash the party anyway (това не мога да го преведа точно)
D. Работа? Каква работа?

4. Сутринта на Коледа е. В чорапа си имаш голям/а, хубава/а:
A. Кол
B. Пържола
C. Бъчва от сок от пържола
D. Menorah (това не знам какво значи)

5. Имаш "6 минус" на тест. Ти:
A. Знаеш, че си измамил
B. Мислиш, че си бил измамен
C. Знаеш, че си зубрил
D. Благодариш на Бог, за дървения магазин (в това не виждам особен смисъл)

6. Твоите основни модни аксесоари са:
A. Кожени панталони
B. Дълги поли
C. Всичко черно
D. Кондоми

7. Бивашата ти любов:
А. Отдалечи се
B. Писна й да играе роли
C. Ти каза "Не е заради теб, заради мен е"
D. Имаше много космат гръб

8. Любимата ти песен е:
А. "I Kissed a Girl" на Jill Sobule
B. "I Touch Myself" на Тhe Divinyls
C. "I Will Survive" на Gloria Gaynor
D. "Why Don't We Get Drunk and Screw?" на Jimmy Buffett

9. Най-често сънуваш:
A. Бъфи
B. Появяваш се за нещо неподготвен
C. Че си изгубен в пустинята
D. Че се забавляваш със сексапилната майка на приятел или с лесбийските ти приятели

10. Краят на света е. Ти:
A. Биеш се
B. Биеш се
C. Биеш се
D. Правиш секс, после се биеш

Ето и един за момичетата smile.gif

Кой мъж от "Бъфи"еподходящ за тебе?
1. Да бъде или да не бъде вампир?
- ВАМПИР!!! ВАМПИР!!!
- Човек, е... да, човек.
- Човек, но със супер сили като на вампир!
- Вампир, но сладък.
- Вампир, който никога не би станал сладък (не съм сигурна дали се превежда точно така)

2. Причината, поради която твоят приятел напусна Бъфи и дойде при теб беше...
- Тя го третираше като боксова круша!
- Тя не му даде достатъчно добра причина, за да остане.
- Всъчщност, те никога не са излизали... сам ако можех да го взема от онзи демон.
- Той не я в напуснал!!! Грр!! Той й е като кученце!
- Беше твърде опасен, за да се навърта наоколо.

3. Той е човек...
- С когото можеш да говориш, винаги ще ти даде съвет и утеха.
- Който няма да ти обърне внимание, защото все още е влюбен в Бъфи... Приеми го най-сетне!
- Който е слдък и винаги грижовен, обикновено.
- Който ще се държи с теб като с кралица и ще смачка черепа на всеки, дръзнал да те обиди!
- Силен и защитен, такъв мъж, който може да те държи в прегръдките си и да накара всичките ти проблеми да изчезнат.

4. Трябва ли да има акцент?
- Неее.
- Английски!!!
- Определено ще е бонус... но не е най-важното нещо.

5. Харесваш ли по-стари мъже?
- Може би с година-две.
- Може би с близо сто години.
- На същата възраст, моля!
- Може би с близо сто години +1

Кой зъл вампир от Бъфи/Ейнджал си?
1. Някога измъчвал ли си някого(или искал ли си)?
- Аз съм цар на измъчването.
- Не.
- О, моето е по-психологическо измъчване.
- Обичам да оковавм хората
- Обичам да ме оковават :О
- Много го правех, когато бях жив.

2. Някога бил ли си лудо влюбен?
- Да, бих умрял/а за него/нея!
- Любовта е просто друг вид мъчение.
- Кървав педал (Bloody poofter. Така ми го преведе някаква програма, но нз дали е вярно).
- Ако се брой розовият ми еднорог.
- Не, но мразях баща си.
- Любовта и страста са моите оръжия.

3. Какъв цвят и вид коса имаш?
- Плешив съм.
- Платинено руса и гладка.
- Дълга руса коса.
- Дълга кафява коса с шипове.
- Руса коса на шипове. (оф тва няма никакъв смисъл, нали spike е шип, острие, явно има някаква др значение за коса)
- Дълга и тъмна - най-добрата.

4. Какво мислиш за серийното убиване?
- Твърде съм зает да обичам.
- Твърде съм зает да измъчвам.
- Преди го правех, докато не ми набутаха чип в мозъка.
- I have my, like, loser minions bring me people ;D
- Бях сериен убиец толкова дълго, че не си промених начина на действие.
- Ако включва съблазняване, съм напълно за него.

5. Кой би искал да те убие?
- Красива полицайка.
- Аз самият.
- Ейнджъл.
- Бъфи, но винаги се връщам.
- Все още съм като жив.
- Твърде съм гаден, за да умирам!

6. Имаш ли или имал ли си не-американски акцент?
- Не. Имам странно успокояващ американски акцент.
- Преди имах английски акцент.
- Имам английски акцент.
- Имам странен румънски акцент.
- В никакъв случай! Аз съм такъв калигорниец!
- Не, но би трябвало.
FrAgMaKeR
Според първият и последният тест, би трябвало да приличам най-много на Spike. wink.gif
ThePinkDuck
Според първия тест приличам най-много на Xander - Congratulations! You managed to finish this test. Sure, it was only 10 questions, but we know the dim lighting in your parents' basement can make you sleepy. Even though you're not exactly a model for hard-core career motivation, your friends and loved ones adore you just the same for your charming personality and comic wit. (Your significant other even adored you four times in one night--and that's a job to be proud of.)
Според втория трябва да съм с Райли - Riley! You like the strong sort. He's loving and protective with great hair but watch out...he's been known to cheat!

И първият и вторият са съвсем верни. mrgreen[1].gif
seduction_55
(ThePinkDuck @ Oct 1 2006, 23:00) *

Според първия тест приличам най-много на Xander
И аз happy.gif 18.gif

Според втория Spike 3.gif happy.gif

Третия не ми се отвори dry.gif
Gossip Girl
Първия :Спайк

You're a rebel with a capital yeow! But even though your closet is chock-full of skeletons, you've also got a side that's mushier than the softer side of Sears. Maybe it's that special someone who holds the key to your rapidly expanding heart--and hey, if the Grinch can turn things around, we've got faith in you.

Втория : За мен е Зандър

Xander...awww, the one who sees everything. He doesn't have any special powers but the fact he's a sweet and funny guy is good enough for u!

Третия:James. You are probably a devoted lover and would die for your loved one (or try to kill the guy that killed her/him). Bit of a martyr for love if u know what im sayin
sydney
Първия :Xander - Congratulations! You managed to finish this test. Sure, it was only 10 questions, but we know the dim lighting in your parents' basement can make you sleepy. Even though you're not exactly a model for hard-core career motivation, your friends and loved ones adore you just the same for your charming personality and comic wit. (Your significant other even adored you four times in one night--and that's a job to be proud of.) biggrin2.gif biggrin2.gif

втория Райли - Riley! You like the strong sort. He's loving and protective with great hair but watch out...he's been known to cheat! happy.gif happy.gif

Третия:James. You are probably a devoted lover and would die for your loved one (or try to kill the guy that killed her/him). Bit of a martyr for love if u know what im sayin wink.gif
miss knightley
(Prinston Girl @ Oct 2 2006, 13:44) *

Първия :Спайк

You're a rebel with a capital yeow! But even though your closet is chock-full of skeletons, you've also got a side that's mushier than the softer side of Sears. Maybe it's that special someone who holds the key to your rapidly expanding heart--and hey, if the Grinch can turn things around, we've got faith in you.

Втория : За мен е Зандър

Xander...awww, the one who sees everything. He doesn't have any special powers but the fact he's a sweet and funny guy is good enough for u!

Третия:James. You are probably a devoted lover and would die for your loved one (or try to kill the guy that killed her/him). Bit of a martyr for love if u know what im sayin

И аз
Ледено_момиче
Подходящия за мен е:Спайк biggrin2.gif
Spike! As a bad ass. You hate that he's buffy's lap dog now and wish he'd go back to the way he was. But he's still HOT!!

Първия тест не ми го отваря..т.е.изписва,че вече е невалиден huh.gif .
А на третия тест съм:Дракула 18.gif
Dracula. The vampire. a Tragic romancing character who seduces his victims and has lots of powers. Cool hair too.

Ralna
Първия тест не ми се отваря sad.gif

От втория тест, най-подходящ за мен е Ейнджъл 3.gif 4.gif

Angel. You still want a vamp but someone who won't hurt you or try n' suck your blood without asking. Hmm... not a bad choice, he's sweet and loyal

Трерия тест, кой зъл вампир съм, вика, че съм

Dracula. The vampire. a Tragic romancing character who seduces his victims and has lots of powers. Cool hair too.
VanIcHka
И на мен първия тест не ми се отваря dry.gif

На втория ми се падна Ейнджъл

IPB Image

Angel. You still want a vamp but someone who won't hurt you or try n' suck your blood without asking. Hmm... not a bad choice, he's sweet and loyal

777 other people got this result!
This quiz has been taken 6164 times.
26% of people had this result.

А на третия ми излезе че приличам на : Spike. you were quite a badass in your day until a government agency made you harmless to humans.Can still beat on other demons tho. You know rejection well but you love the person anyway.
RoseRed
А аз не мога да отворя 1-вия тест
malkatalamia
не мога 1-я на 3-я съм Драк
ladysunshine
Кой мъж от "Бъфи"еподходящ за тебе?
йеееей wub.gif

Кой зъл вампир от Бъфи/Ейнджал си?

brooke_scott
най-подходящ за мен е Райли, а кой лош съм Marcus: you are the king of torture. Smart and possibly into Mozart. Kinda nice as far as bloodsuckin demons go. - дори нз кой е тоя biggrin.gif
Aglaea
Втория : За мен е Ейнджъл
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.