Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville.S06E01.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Айде, действайте:

Smallville.S06E01.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS.torrent - файлът е 700 MB!

Нека кажем: Старт на манията Smallville!
sonofsparda
Епизодът беше великолепен 4.gif Определено изпълни всичките ми очаквания(сигурен съм,че не съм единствения),направили са го много по-сериозен и този път химията между Лойс и Кларк щеше да срути тавана biggrin.gif .Поклон пред Ал Гоуф,Майлс Милър и компания.И браво на МаНеКеНа задето нон-стоп ни снабдява с ново инфо за големия сериал 4.gif (нищо че съм само от три дни регистриран тук-определено се вижда старанието на човека)
Victoria
Ай, хората вече са го гледали, а аз се надявам до вечерта да успея да го сваля и да го гледам, хихи. wink.gif
Дано да успея, че от утре съм за известно време без интернет...
lyubenski
Епизода наистина си заслужаваше всяка секунда от чакането. Щеше ми се да е поне 2 часа, но нямаме късмет. Искрата определено я имаше м/у Кларк и Лоис (държейки си ръцете), но я имаше и м/у Джими и Клои. А иначе битката м/у Кларк и Зод беше мнг готина smile.gif.
sydney
много искам да го гледам но все още съм на даскало unsure.gif unsure.gif unsure.gif нямам търпение да се пребера в нас и да го изтегля просто умирам от нетърпение wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif много искам да видя какво става м/у Лойс и Кларк blush.gif blush.gif blush.gif да свършва по бързо това у-ще....... wink.gif wink.gif wink.gif
ZanGaDor
Някой ще може ли да ме покани в Арената
lyubenski
Трудно ще намериш някой, но не се претеснявай ще го качат и в другите тракери като дата, линкоса или дори локалния тракер (форума или в голяма степен ggbit си имат собствен тракер ето тук http://bt.ggbit.info/torrents-search.php) Просто малко търпение wink.gif
BaDMaN
(lyubenski @ Sep 29 2006, 10:57) *

Трудно ще намериш някой, но не се претеснявай ще го качат и в другите тракери като дата, линкоса или дори локалния тракер (форума или в голяма степен ggbit си имат собствен тракер ето тук http://bt.ggbit.info/torrents-search.php) Просто малко търпение wink.gif

Аз като гледам някой го е качил локално тук: http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=2586 happy.gif

ПП. Гледам че шефа точи като смок ... happy.gif
lyubenski
Еми супер има го и в линкоса http://torrents.linkos.bg/details.php?id=58017
sydney
невероятен е епизода biggrin.gif biggrin.gif преди малко го гледах и просто останах без думи shocking.gif shocking.gif вече започнаха да прелитат искри м/у Лойс и Кларк blush.gif blush.gif за което съм много щастлива 4.gif 4.gif искам новият епизод да излиза по скоро happy.gif happy.gif
vIkToRsHeFa
(sydney @ Sep 29 2006, 17:00) *

невероятен е епизода biggrin.gif biggrin.gif преди малко го гледах и просто останах без думи shocking.gif shocking.gif вече започнаха да прелитат искри м/у Лойс и Кларк blush.gif blush.gif за което съм много щастлива 4.gif 4.gif искам новият епизод да излиза по скоро happy.gif happy.gif

Наистина определено ми харесва тази идея... happy.gif Лана не че нещо но никак не ми харесва винаги е била... С тоя с оня обвинява другите а не гледа себе си... Абе Лоис си е Лоис лично мнение. happy.gif Иначе като гледам взе интересно да се развива... happy.gif Още по-интересно е обаче какво предстои... mrgreen[1].gif
LanaL
Така ви чета чакам с нетърпение да се изтегли епизода за да го гледам.А със субтитри ли е?
lyubenski
(LanaL @ Sep 29 2006, 18:30) *

А със субтитри ли е?

Ами не за сега!!!По нататъка ще ги направят със сигурност smile.gif
BERSERK366
Наистина велико но чесно да ви кажа лана е доста яка и без нея филма би загубил доста ама наистина доста така че кларк и лана това е истината 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

vIkToRsHeFa: Една мулбъ... Ако е възможно да пишем на кирилица и да пуснем капс лока... blush.gif
sonofsparda
Лично според мен Кларк и Лана бяха дотук.Няма защо сценаристите да се връщат назад и да продължават да мажат и да мажат,и да мажат.Просто няма смисъл.Почти съм сигурен,че на повечето хора,изгледали целия сериал до сега,поне малко им е писнало от това "Кларк и Лана".Първо-видя се що за стока е тя и проклети да са ако решат да я върнат при "Кал";второ-феновете знаем прекрасно с коя жена Кларк Кент ще иска да сподели живота си и тя НЕ се казва Лана Ланг.Тя е точно онова момиче,което споменахме по-горе и от новия епизод се вижда,че има шанс Кларк най-накрая да тръгне в правилната посока.А от друга страна(колкото и мазохистично за мен да звучи това) не искам да махат Лана от сериала(то за жалост няма и как да стане това,де).Ако я махнат,на кой простотията ще се смеем? 18.gif
MaHeKeHa
QUOTE(lyubenski @ Sep 29 2006, 15:24) *

Еми супер има го и в линкоса http://torrents.linkos.bg/details.php?id=58017

А инфото към торента, е феноменално - lol.
sonofsparda
Ха-ха,тоя,дето е писал инфото е уникален 18.gif -такива бисери има в арената и в линкоса,че се спуквам да се хиля всеки път като прочета "колко прекасна" и "какв ангел божи" била "Ланчето" и колко "смешна в сравнение с Лана е Клойс".Ако му видите някои от простотиите,гарантирам ви,ще си умрете от смях 18.gif .Иначе пак добре като е качил епизода в Линкоса......ама тва "Клойс" направо ме изкарва от кожата 1iangr[1].gif
vikihill96
аз го гледах днеска,многа яко си е епизодчето.Абе споко бе хора ,сто на сто няма да върнат Кларк и Лана,щото както и по-горе пишете знаем с кой Кларк ще иска да сподели живота си.Отделно в пети сезон видяхме какво стана ,когато Кал-Ел каза на Лана истината за себе си----съответно едва ли ще го повтори,а без това не може никаква връзка между тях да има.После то ако щяха да са заедно нямаше да го влачат пет сезона толкоз тъпо-разделяне -събиране и тинтири -минтири.Трето ,---това вече в кръга на шегата и е само за истинските фенове на Супермен-да ви припомним ,гледали ли сте Супермен III-Супермен срещу Супермен(с Кристофър Рийв-д-р Суан в сериала,Супермен в игралните филми).Та там също се появява героинята на Лана Ланг-а сега тези които са фенове на иториите за Супермен-кажете на другите коя актриса играе там нейната роля.................правилно-Анет О'Туул,днешната майка на Кларки в сериала-та може ли героя на нашия да "излиза" с майка си,а-а-а?
0039[1].gif 0039[1].gif 0039[1].gif 0039[1].gif Тъй ,че на ред са си Лоис и Кларк(както беше в едноименния сериал от 90-те). worthy.gif 3_7_11v.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ZanGaDor
rolleyes.gif Гледах първия епизод най-накрая.Възхитен съм от замисъла на филма.Ще дават 2 епизод на 5 октомври по "The CW" , 3 епизод на 12 октомври, 4 епизод на 19 октомври, 5 епизод на 26 октомври, 6 епизод на 2 ноември, 7 епизод на 9 ноември, 8 епизод на 16 ноември, 9 епизод през ноември или декември, 10 епизод през януари 2007 година, 11 епизод през януари.Тва са датите на които се очаква да дават епизодите но има да чакаме...За сега са само 11 епизода много гадно че ги дават през седмици даже през месеци да ги няправят и да ги пуснат тогава наведнъж,така де няма да си играя да ги тегля по стопати,а за филма няма какво да говорим 10x. 4.gif
MaHeKeHa
Между другото, отново преди малко пуснаха нов рилийз на 1-ви епзод. Само че този път е на LOL - най-добрите.

Ето ви линка: Smallville.S06E01.HDTV.XviD-LOL.torrent - 350 MB.

Днес е голям ден за Superman, защото в АренаБГ вече пуснаха ДВД скрийнър на "Супермен се завръща"

Ето ви линка: Superman.Returns.READ-NFO.DVDSCR.XViD-OEM.torrent

Успех.
sonofsparda
Мерси много,МаНеКеН,само ако може едно въпросче-защо в случая рилийза на LOL да е по-добър от предишния?Аз си ги изтеглих и двата и първия е с определено по-чиста картина от другия.Вярно,че е повече мб.,ма все пак.
FrAgMaKeR
По-големият е с много по-добър качествен звук. Иначе за епизода.. просто нямам думи, много качествени спец ефекти, страхотен бой между Кларк и Зод.. обещаващо начало, с нетърпение очаквам следващият епизод. smile.gif
MaHeKeHa
Ами принципно, тази група се грижи изключително добре за различните видове сериали. Ей на, например миналите сезони на Smallville бяха доставени от lol - комплектовани серии от по 350 mb. А и не забравяй, че това са първите рипове.

То хубаво 700 mb с кристално качесто, ама представи си целият сезон от 22 серии по 700 mb - ако трябва да правиш запис, не ми се мисли направо, пък какво остава да "сваляш".
Victoria
(FrAgMaKeR @ Sep 29 2006, 23:32) *

По-големият е с много по-добър качествен звук. Иначе за епизода.. просто нямам думи, много качествени спец ефекти, страхотен бой между Кларк и Зод.. обещаващо начало, с нетърпение очаквам следващият епизод. smile.gif

Не знам кое му беше качественото на звука, но при мен беше ужасно. Може и слушалките да са издали багажа, знам ли...
lyubenski
"Супер готин сериал.Тинейджърски / фантастичен, тип Ориндж Каунти и Три Хил + яки ефекти,"

Това е просто невероятно, не знам как му е дошло на ум. 16.gif Не бях обърнал внимание на описанието, добре че вие сте успяли smile.gif.
MaHeKeHa
Умф, аман от разбирачи.
thefolenangel
чакат се субтитри rolleyes.gif
sonofsparda
Нали ви казвам аз,че тоя "разбирач" е топ-идиот 18.gif
vIkToRsHeFa
(Victoria @ Sep 30 2006, 00:55) *

(FrAgMaKeR @ Sep 29 2006, 23:32) *

Не знам кое му беше качественото на звука, но при мен беше ужасно. Може и слушалките да са издали багажа, знам ли...

По-скоро кодеците да не са достатъчни за него wink.gif
BERSERK366
Да всички сте прави за Лойс и Кларк само,че в сериала най-яката мадама определено и 100% е ЛАНА ЛАНГ и мен понякога ме дразни но без нея Smallville нямаше да е това което е сега един от най-добрите сериали. 4.gif 4.gif 4.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ZanGaDor
За трейлара 10x но не можах да разбера дали Оливър Куин е приятел на Кларк или е с Лекс!
sonofsparda
Бе аз лично не мисля,че заради нея Смолвил е изградил култовия си статут,ма това си е мое мнение все пак wink.gif
lyubenski
Вижте сега героинята на Лана е много важна за сериала и за за израстването на Кларк, но не забравяйте, че Кларк е този около който се въртят нещата и именно на него се дължи успех на сериала, според мен или поне при мен wink.gif
ZanGaDor
Кажете ми някой филм Супермен освен Супермен се Завръща ако има такъв де МОЛЯ ВИ!
lyubenski
Superman (1978), Superman II(1980), Superman III(1983),Superman IV: The Quest for Peace(1987)

По мое мнение най-стойностни са първата и втората част. Мисля че ги имаше в линкоса потърси ги там smile.gif. За всеки фен на митологията е хубаво да се изгедат поне първите два smile.gif.
MaHeKeHa
QUOTE(lyubenski @ Sep 30 2006, 14:32) *

Superman (1978), Superman II(1980), Superman III(1983),Superman IV: The Quest for Peace(1987)

По мое мнение най-стойностни са първата и втората част. Мисля че ги имаше в линкоса потърси ги там smile.gif. За всеки фен на митологията е хубаво да се изгедат поне първите два smile.gif.

Тези, които бат Любо написа, в момента ги сийдвам в ЛинкосБГ. И най-вероятно съм единственият сийдър в момента. Така че който иска да сваля, може да се надява на сийда ми. _В момента не ги сийдвам, но АКО някой иска - моля да каже, веднага си пускам торент клиента.

(1983), Superman IV: The Quest for Peace(1987) - За този няма сийд от 3 седмици и не мога да го сваля, мамка му.

По мое мнение, тези 4-ри части, са върховни.
lyubenski
Много ме радва втората, когато се явява Зод с мацката и онзи идиот smile.gif. И такъв Лекс се буташе м/у шамарите biggrin.gif
TIGERM13
Предната серия и тази бяха просто уникални.Струва ми се че Лайнъл Лутър вече е станал добър-въпреки че при него никога не е сигурно.А пък Лоис е голяма симпатяга ама не е за Кларк-той е по-спокоен и тих,а на нея не и млъква устата.Ланчето беше за Кларк ,но такива са пътищата на съдбата-вече стана ясно че повече няма да са заедно.Мноооого ми е тъжно.Не знам защо всички ги дразни Ланчето ,а не Кларк 19.gif ,да и беше казал сто пъти до сега -той е идиотът.Поставете се на нейно място и няма да издържите толкова дълго,колкото успя тя,да ви лъжат и да се чудите кво става с приятеля/ката ви,а той всеки път да ви гледа и да мълчи като тъпан-това изглежда че той/тя не ви уважава и не ви обича толкова.Но и наче от гледната точка на зрителя Кларкчо е героят,защото ние си знаем колко е специален и виждаме всичките му геройски изпълнения.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.