Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Чия смърт в "Бъфи"/"Ейнджъл" ви трогна най-много?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
sydney
Мисля че въпросът е ясен rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
DaniEl
Бъфи 4.gif Тя беше толкова... cry.gif
FrAgMaKeR
Дойл - доста храбро постъпи, като се жертва заради другите, още повече, че малко след това и актьора изпълняващ ролята му умира.. sad.gif Също трогателна беше и смърта на Дарла, когато беше убита от Енджъл и от нея остана само сина им..

Второто умиране на Бъфи.. въпреки че след това пак оживя, затова не го броя. Незнам дали да броя като умиране и начина, по който Илирия облада Фред, също беше трогателна сцена или когато Бъфи уби Енджъл.. но пак се върна обратно.. изобщо половината герои бяха убивани и след това се оказа, че всъщност не са умряли.. smile.gif

Иначе за най-ефектна смърт с две ръце гласувам за начина, по който Уилоу "обезкожи" оня рапон дето застреля Тара и Бъфи. Лошата вещица кърти от всякъде. wink.gif
sydney
В Бъфи най-много ме трогна смъртта на Ейнджъл/сезон,епизод 22/,смъртта на самата Бъфи/сезон 5,епизод 22/, смъртта на Тара/сезон 6,епизод 22/ и смъртта на Спаик/сезон 7,епизод 22/ това са
а от Ейнджъл-смъртта на Дойл/сезон 1,епизод 8/,смъртта на смъртта на Корделия/сезон 5,епизод 12/,смъртта на Фред/сезон 5,епизод 15/ и смъртта на Уесли/сезон 5,епизод 22/ ами май тва са всичките wink.gif wink.gif wink.gif
sladuranka
В "Ейнджъл" ме трогна смъртта на Дойл, смъртта на Кордилия sad.gif ...и може да се каже смъртта на Фред и Уесли unsure.gif .
NikiX
На мен смъртта на Бъфи в 5 сезон ме трогна , обаче смъртта на Корди , Фред и Уесли 1crying[1].gif
Фред и Кордилия не трябваше да умират ! Фред трябваше да е като Ейнджъл да се трансформира в Айлирия , а пък Корди просто да предаде виденията си на Ейнджъл и да замине!
Estell
Ами то аз още не съм стигнала много нататък, ама за сега смъртта на Дойл най-много ме трогна...
Като ги изгледам сичките серии ще пиша пак.
DaniEl
Преди малко гледах епизод 16 на 5-ти сезон и направо останах без думи.Много не очаквано ми дойде смъртта на Джойс.Тя беше толкова щастлива и изведнъж ... dead.gif Мисля ,че не трябваше да става така unsure.gif За сега мога да кажа ,че това е момента от сериала който ме трогна най-много...
·٠•●tUti-FrUti●•٠·
На Бъфи( 5 сезон) и на Спайк(7 сезон) cry.gif
malkatalamia
фред най-много
mad
Определено смъртта на Тара и Аня от Бъфи и смъртта на Дойл от Ейнджъл sad.gif голям рев падна sad.gif
DaniEl
Цитат(mad @ Feb 18 2007, 22:52) *
Определено смъртта на Тара и Аня от Бъфи sad.gif голям рев падна sad.gif

Ще може ли да ми кажеш към кой сезон и епизод умират?
Знаех ,че Тара ще умре, но не и Аня.Тамън взе да ми харесва много unsure.gif
mad
Цитат(DaniEl @ Feb 18 2007, 23:08) *

Е сега ми стана гадно, че разкрих какво ще стане в сериала sad.gif Извинявай!!!
Но така и така вече се издадох... Тара умира в 6 сезон 19еп. а Аня в 7 сезон 22 еп.
DaniEl
Цитат(mad @ Feb 18 2007, 23:15) *
Цитат(DaniEl @ Feb 18 2007, 23:08) *

Е сега ми стана гадно, че разкрих какво ще стане в сериала sad.gif Извинявай!!!
Но така и така вече се издадох... Тара умира в 6 сезон 19еп. а Аня в 7 сезон 22 еп.

Няма за какво да ми се извиняваш.Ако не исках да знам кой умира нямаше да чета темата.Аз ти благодаря за информацията.Точно тази вечер ми предстои да гледам 6 сезон 19 епизод unsure.gif Много жалко ,че тя умира страшно много я харесвах ,а двете с Уилоу са страхотни blush.gif
Estell
Аз пък днес гледах на Ейнджъл 05х15 и ми е страшно мъчно за Фред cry.gif Тя беше толкова сладка и симпатична...
sladuranka
Цитат(Estell @ Feb 19 2007, 16:47) *
Аз пък днес гледах на Ейнджъл 05х15 и ми е страшно мъчно за Фред cry.gif Тя беше толкова сладка и симпатична...

Споко и Илирия ще те накефи. Тя е нещо като Швейцария през Втората Световна, не е за никого biggrin2.gif . Ама инъче е много готина worthy.gif .
Estell
Илирия наистина беше страхотна smile.gif Относно най-трогателната смърт добавям и Уесли... По нелеп начин умря и хем ми е мъчно за него, хем както Фред каза сега ще са заедно. Беше много тъжно. sad.gif
Aurora
Ами много се разстроих, когато умря Бъфи в края на 5 сезон, много беше тъжно как се жертва и после реакцията на приятелите й, даже да си призная малко си поплаках...И смъртта на Аня беше много гадна и точно на края, почти никакво внимание не й обърнаха.От "Ейнджъл" като умря Дойл ми стана много кофти, все си мислех, че пак ще се върне(не е като да не се е случвало), ама не, а беше такъв симпатяга.И когато умря Фред беше много тъжно, толкова дълга и мъчителна смърт просто няма как да не те разчувства. rip.gif
Konspin
В бъфи ме трогна най-много смърта на Бъфи в 5х22 и също така смърта на Тара в 6х18 sick1.gif
Polly``
Мен най-много ме трогна смъртта на Ейнджъл (сезон 2, еп. 22, май тогава беше)! Това е най-тежкия момент за мен от двата филма и от всичката смърт въобще! Беше ми супер тъжно и най-разчувстващия момент.....е и смъртта на Бъфи в края на 5 сезон е доста сдухваща, но най-депресираща за мен беше смъртта на Ейнджъл worthy.gif
VanIcHka
Смъртта на Бъфи беше изключително тъжна ..голям рев падна хах и това е сериала на който съм плакала няколко пъти ..а уж не бил интересен както казва една приятелка
Gossip Girl
Явно с приятелката на предишния юзър споделяме едно мнение, че сериала е избозял..Поне на мен последните сезони на Бъфи ми харесват много по-малко от първите..А иначе смъртта на Джойс беше много тъжна cry.gif Е, не успях да се разплача, но ми стана много тъжно..
ladysunshine
Беше ми гадно като умря Ейнджъл и най-вероятно ще ми е гадно като умре Спайк. Епизода, в който Бъфи умира го пропуснах, но съм гледала само тази част, където умира и не ме трогна кой знай колко много
brooke_scott
ами в Бъфи ми беше мн гадно Ейнджъл като умря и Бъфи също
koti987
Най-гадно беше с Бъфи в 5 сезон huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.