Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Един МНОГО специален АВАТАР by ME.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Страници: 1, 2
MaHeKeHa
С предстоящата премиера на така чакания 6-ти сезон на Smallville, реших и аз да направя нещо по въпроса. Не знам дали знаете, но по професия съм Уеб/графичен дизайнер. И именно в тази насока реших да посветя няколко Аватара, както и потребителски барове за новия сезон. Имайте предвид, че тази тема ще се обновява от време на време.

Нарочно не съм си индикирал аватарите и баровете, въпреки че неведнъж моята работа е крадена и след това се лепва етикет, че еди-кой си го е правил. Надявам се тук да няма такива. Та ето:

Аватари:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Нови аватари:

Потребителски барове:

Ползвайте ги както сметнете за добре.

- Успех!
sydney
страхотни са 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif много ти благодаря worthy.gif worthy.gif worthy.gif
sonofsparda
Уеб/графичен дизайнер,а smile.gif Еми от видяното тук бих казал,че човекът определено си разбира от работата 4.gif Мерси много!
lyubenski
Хмм наистина са доста добри smile.gif. Браво Емо wink.gif
vIkToRsHeFa
Наистина много добра работа! Иначе всеки може да копира но само източника може да създава. Аватарчетата наистина са много хубави и определено ми харесват във всяко отношение.
Apfh
Евалата! Супер са...
Влюбих се в бар-а на GA.
Може да се ползват свободно нали ?
sonofsparda
Ами погледни отново какво е написал отгоре МаНеКеНа smile.gif
MaHeKeHa
Разбира се,

Нали за това съм ги направил. Иначе какъв би бил смисъла? :>

Възползвай се ..
Victoria
Много са добри 4.gif
Apfh
Хехе.. аз да си питам за всеки случай...
Мерси още веднъж...
solenka
Емо, нали може така да те наричам? blush.gif Аватарчетата са много готини. 4.gif Мерси много за тях!
MaHeKeHa
QUOTE(solenka @ Oct 1 2006, 00:24) *

Емо, нали може така да те наричам? blush.gif Аватарчетата са много готини. 4.gif Мерси много за тях!

Разбира се,

Въпреки че дълбоко ме съмнява да сме набори - но наистина няма проблем :>
LanaL
Пу за мене
MaHeKeHa
Браво. Едно момиче се престраши вече ..
sydney
това е за мене blush.gif blush.gif
MaHeKeHa
lol

Ще има още много, така че ще има да се плюнчите още ... :>
sonofsparda
Охо,това звучи добре biggrin.gif
sydney
(MaHeKeHa @ Oct 3 2006, 01:56) *

lol

10.gif 10.gif 10.gif радвам се че ще има още happy.gif happy.gif
MaHeKeHa
QUOTE(sydney @ Oct 3 2006, 08:38) *

QUOTE(MaHeKeHa @ Oct 3 2006, 01:56) *

lol

Натали, я ми покажи снимка от този сериал, дето го имаш в подписа, която искаш да ти бъде Аватар. Но бъди конкретна САМО С 1 снимка и след това ми кажи името на лицето, което се подвизава на снимката - само толкова.
LanaL

lol

Може ли да си поръчваме?? huh.gif
Ако може искам подпис с Том,да си отива с аватара.Ако не е много нахално де. blink.gif blush.gif
MaHeKeHa
Работата ми е такава, че не правя аватари, или подписи, даже .. тези неща са за удоволствие, а сега нямам такова време, (поне за подписи ЛанаЛ) Но ти гарантирам, че ще сложа такива, каквито очакваш - комплектовани. Принципно ми отнема много време, тъй-като обичам да работя стилно. Но да, ще сложа .. така или иначе. И с риск да прозвучи надуто, .. да не те лъжа, но сигурно в други 10 форума, ми се молят да им правя аватари и подписи и барове и т.н. Но не съм факир - поне за сега :>

Първо Българите с привилегия, и след това чужденците.
LanaL
Ок няма проблеми.Аз също мога да работя с Фотошоп,но ми хареса твоята рамка.Да не те притеснявам мога сама да си направя подписа,ако ми кажеш как я правиш рамката. unsure.gif Или е професионална тайна. rolleyes.gif
MaHeKeHa
Ние му викаме "Фрейм", душице. Това нещо, което викаш, че ти харесва, съм го правил около 2 часа. Такива "дребни" детайли се правят много трудно, а ако трябва да ти обяснявам, ще отнеме адски много време. Повярвай, не е нещо, с което БИ искала да се занимаваш.

През 2001 година имаше семинар по графичен дизайн в град Сливен от един германец (Фридрих Кирхайнц) "най-дълбоките тайни на Фотошоп" Тези неща се трупат с годините. Не е нещо, с което да седнеш и ХОП да направиш. Не съм спал с дни, когато се упражнявах. Това е мой стил на дизайн и съжалявам, не мога да ти кажа това. Поради простата причина, че вече няма да е мой стил, ако си споделя работата.

Нищо лично към теб и същността ти.
MaHeKeHa
One more.
lyubenski
Този си го гепвам wink.gif.Много е готин браво Емо !!!
sonofsparda
Оценяваме труда ти,МаНеКеН 4.gif
ZanGaDor
Браво Емо наистина си разбираш от работата worthy.gif Ще кажа да те повишат biggrin.gif Аве дами и господа трябва да дадем някаккъв почит към МаНеКеНа,не мислите ли така?
sydney
(MaHeKeHa @ Oct 3 2006, 11:42) *

(sydney @ Oct 3 2006, 08:38) *

lol

Натали, я ми покажи снимка от този сериал, дето го имаш в подписа, която искаш да ти бъде Аватар. Но бъди конкретна САМО С 1 снимка и след това ми кажи името на лицето, което се подвизава на снимката - само толкова.

олеее чак сега видях този пост shocking.gif shocking.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif много съм зле сори huh.gif huh.gif ами незнам може би ето
тази

това са София Буш /Брук/ и Чад Майкъл Мъри /Лукас/ blush.gif blush.gif
MaHeKeHa
Натали, на мен ми трябва снимка, която ДА НЕ Е ПРЕНАПРАВЕНА. Този уолпейпър, който си ми дала е пренаправен, а и + това двата обекта (нищо лично към този, който ги е правил) са некaдърно изрязани (особенно обувките им.) Съжалявам, аз така не работя.

Трябват ми "оригинални снимки" на тези двамата.
sydney
ок unsure.gif тогава тази happy.gif happy.gif
MaHeKeHa
За Натали един...
MaHeKeHa
One more has been added.
sydney
ааааа..........много ти балгодаря Емо worthy.gif worthy.gif worthy.gif много е готин biggrin2.gif biggrin2.gif супер е просто нямам думи happy.gif happy.gif happy.gif
Apfh
Ооо веднага си заплювам синичкият за мен wink.gif
Мерси много Емо
sonofsparda
Яко,яко,яко 4.gif
lyubenski
Ам не знам за вас, но аз нямам почти един хубав wallpaper на Smallville и тези, които имам са доста стари. Хайде ако някои знае къде има да постне един два линка. Мерси предварително smile.gif

P.S. Емо може да направиш сигурен съм, че ще се псравиш разбира се ако имаш време. Знам какво е липсата на свободно време sad.gif
MaHeKeHa
One more has been added.
lyubenski
Хмм, много е готим изкушавам се да го гепя, но нека и други да имат шанса да намажат нещо от теб. Засега ще си остана с тоя smile.gif
Lois Lane
И тъй като аватарите наистина си заслужават, а и един от тях си отговаря идеално на потребителският ми прякор... си го заплювам. smile.gif
ZanGaDor
Как правиш това Емо моля те кажи с коя програма и как искам и аз да направя

Victoria
(ZanGaDor @ Oct 28 2006, 16:24) *

Е, то, ако можеше всеки да си ги прави такива...

Иначе поздравления за новия аватар, отново е много готин. smile.gif
MaHeKeHa
QUOTE(ZanGaDor @ Oct 28 2006, 15:24) *

IPB Image

От много години съм фен на Adobe Photoshop 7, Fire Design (Pro graphics, Hollywood edition,) Macromedia Fireworks. А относно направата им, ще ми отнеме доста време, за да направя туториал. Работя с тези програми от 2000 година и не съм подменял версиите, защото и трите са "Special Edition," като Photoshop 7 ми е подарък от един Американец, с големина от 1,5 GB (стандартната е 367 MB) - такава версия имат само Студиата в Холивуд. Пригодена специално за направа на плакати, обложки и т.н. Има един тон опции, за които повечето хора не биха дори и подозирали.

Има един сайт, който парадира с оригиналност и той е: www.studio-bg.com - там мисля, че има уроци за това, което ме питаше. Въпреки че за мен са доста "lame," както сайта, така и уроците.

Успех.
sydney
новият аватар е стахотен biggrin.gif biggrin.gif
MaHeKeHa
Надявам се да Ви хареса :>
Крадец на рози

Пу за мен tongue.gif
sonofsparda
Ееей,МаНеКеН,страшен си,мой човек 4.gif
lyubenski
Хехе тая мацка има ли си телефон wink.gif ?
Супер е smile.gif
solenka
Много ме кефи! Текста е много подходящ. wink.gif
sydney
много е готин новият аватар 3.gif 3.gif 3.gif
tzvetka
Мали, мали много са яки!Много ми харесва рамката и надписа абе всичко!Ей де да можех и аз така!Аз правя също обаче са много зле! sad.gif
Може би тук не е мястото, но ето едно мое което съм си го направила за други форуми!Имам и подпис към него ама е прекалено голям за този форум май!А и снимките са лично мое производство! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.