Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Things I Forgot At Birth"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Menna
"Things I Forgot At Birth"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)

Коя е другата бременна? - Докато животите на Нейтън, Рейчъл и Купър остават в опастност след катастрофата, Брук празнува 18-тия си рожден ден, но не е същото заради караниците й с Пейтън. Лукас и Карън се примиряват с бременноста й и тази на някой близък с Лукас, докато миналите пристрастявания на Деб се сблъскват с Хейли по взривяващ начин.
Превод: Мими

ПРОМО

Промо-2ри линк
Благодарности:Наси

Снимки

Епизода може да бъде свален от:
One.Tree.Hill.S04E02.HDTV.XviD-XOR@Bt.GgBiT.InFo
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Data.bg
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Maglata
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Linkos

402 Episode -Music:
Sendspace
Dashboard Confessional - "Currents"
Shiny Toy Guns - "Le Disko"
Stars - "One More Night (Your Ex-Lover Remains Dead)"
CODA Doves - The Man Who Told Everything

Data.bg(borko)
CODA Doves - The Man Who Told Everything

Tom Freund - No Turning Back
Five Times August - The Way You Do (с малко гадно качество)
American Analog Set - Born On The Cusp
lemmy
shocking.gif Тва с Деб и Хейлс хич не го схванах
DaniEl
shocking.gif Уоу тая целувчица между Рейчал и Нейтан беше малко wacko.gif Явно даже и след всичко това тая мяцка ще си остане все така лошо момиче След тази целувчица съм сигурен че ще си спечели още неприятности Но трябва да призная че 3-ти сезон нямаше да е същия без нея Сериала има нужда от тъкъв тип герой Пък и на нея и отива ролята на bad girl rolleyes.gif
girl_from_hell
промото не ми се отваря някой да ми помогне
Valeto
И на мен промото не ми тръгва sad.gif
elli
и аз не6то не мога да го видя тва промо blink.gif
Menna
Нямам представа какъв е проблема и при трите.Линка работи без никакви проблеми(и не само при мен).Просто кликвате отгоре.Както и да е,щом не можете да сваляте оттам,качих промото и на друго място. wink.gif

Промо-2ри линк
girl_from_hell
с този линк ми се изтегли мерси много
sydney
ще бъде много готин епизод rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif нямам търпение да излезе wink.gif wink.gif поне нама да го чакаме толкова дълго колкото първият blush.gif blush.gif
Nasi
Ех поне за сега няма да слагат измислени промота, както миналата година.
Рейчъл в един момент казва, че иска да се промени, явно думите на Маут са и влезли в едното ухо и са излязли през другото. Ще е интересно да в идим, какво е намислила спрямо Нейтън, а той в тая депресия какво ли ще направи?!!
Wait and see smile.gif
Devil^Rose^^
Ако Рейчъл се промени кой ще върти номера rolleyes.gif Неможе така 9.gif трябва да докарата няква новичка sick1.gif
^^HeLa^^
Надявам се този епизод да разкрие коя е бременна въпреки, че в промото не се споменава за това, но както и да е, между другото не ми се иска да вярвам, че след като се събраха и са толкова щастливи Хейли и Нейтън, Рейчъл може да застане м/у тях, нали обича Купър, защо целува Нейт тогаваconfused.gif??
eL
(^^HeLa^^ @ Sep 30 2006, 22:26) *

Рейчъл ...нали обича Купър, защо целува Нейт тогаваconfused.gif??

Това с целувката е малко пресилено happy.gif Спроред мен няма да станем свидетели на това, най-вероятно да има само прегръдка ... но знам ли - Рейчъл е доста ''анти'' персонаж ... всичко е възможно wink.gif
milen4eto
Как може такова нещо. Иде ми да я удуша тая тъпа Рейчъл. Тя провали живота на Купър и сега иска да провали и живота на Нейтънчо. Мразя я тоооолкова много... 1iangr[1].gif
siska
По въпроса с бременната мисля, че това е Хейли... Първо защото ,нали преди да стане кастрофата тя имаше да казва нещо важно на Нейт и ме съмнява да е това, че са я приели. Второ нали Лукас попита Брук дали тя е бременна и тя каза твърдо,дори се закле че не е тя и след това веднага отиде при Хейли да й каже нещо важноо.... И тез две неща ме навеждат на мисълта, че Хейли е бременната, пък за друго не знам smile.gif
gabcholina
Хора не сте ли се замисляли,че това е целувка по бузата и може и нищо да не значи за Рейчъл...според мен Брук е бременна ,защото беше точмо пред лекарката и Хейли я хвана за ръката ,а не Брук нея...Според мен Брук каза на Лукас ,че не е бременна защото е прекалено наранена... smile.gif
siska
(gabcholina @ Oct 1 2006, 17:12) *

Хора не сте ли се замисляли,че това е целувка по бузата и може и нищо да не значи за Рейчъл...според мен Брук е бременна ,защото беше точмо пред лекарката и Хейли я хвана за ръката ,а не Брук нея...Според мен Брук каза на Лукас ,че не е бременна защото е прекалено наранена... smile.gif

Да тя я хвана, за да я подкрепи.Ноо няма да спорим smile.gif ще видим по-нататък, че Хейли е бременна 10.gif
Nasi
Най-горе май е написано с големи червени букви: Без спойлери!!!!
FaLLOuTbOy
(milen4eto @ Oct 1 2006, 06:22) *

Как може такова нещо. Иде ми да я удуша тая тъпа Рейчъл. Тя провали живота на Купър и сега иска да провали и живота на Нейтънчо. Мразя я тоооолкова много... 1iangr[1].gif

Защо всички обвинявате Рейчъл ?! Какво е направила тя че е провалила живота на Купър .. нима няма право да се влюби? blink.gif
Пък тази целувка по бузата нищо не означава според мен.. просто знак на благодарност smile.gif
Nasi
Заснета сцена, която е била отрязана от епизода, с Дан в кабинета му.

4.02: Director's cut - Dan scene

В темата за сполери има линк към парвата сцена от 4.02!
^Mim0zKa^
Мерси много Насинце.. ей сега 6те я изгледам 10.gif
borko
(FaLLOuTbOy @ Oct 3 2006, 15:50) *

Защо всички обвинявате Рейчъл ?! Какво е направила тя че е провалила живота на Купър .. нима няма право да се влюби? blink.gif

Има, естествено. Ама не можеш да отречеш, че тя е виновна за това че колата падна от моста... това нямаше право да го прави...
fenka_lucas_i_brooke
Абе не знам Рейчъл може и да не е толкова гадна,нали знаете че винаги трябва да търсим доброто у някого!Вярно че причини 3 смъртни случая,но се си мисля че ще се промени!Секи може да се промени,само трябва да го иска!
FaLLOuTbOy
(borko @ Oct 4 2006, 06:38) *

(FaLLOuTbOy @ Oct 3 2006, 15:50) *

Има, естествено. Ама не можеш да отречеш, че тя е виновна за това че колата падна от моста... това нямаше право да го прави...

Така е, но човек е способен да направи всичко когато е вюбен.Според мен Рейчъл не е изцяло виновна за случилото се, защо Купър не отби когато тя му каза?
Рейчъл е много хубав човек и съм сигурен че ще се промени след всичко това. rolleyes.gif
milen4eto
(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 4 2006, 18:09) *

Вярно че причини 3 смъртни случая...

Че малко ли са?

Е вярно, всеки може да се промени, но аз невярвам че точно тя ще го направи или поне така си мисля. Сега незнам може и да се заблуждавам... нищо не е сигърно още huh.gif
borko
Да, Рейчъл наистина е много готина. И може да е и много печена и добра. Обаче това което ме дразни в нея е че създава много интриги. Иначе и аз си мисля че може би ще се промени... да се надяваме smile.gif
LoVeMeNoW
Аз си мислех че Брук ще излезе бременната ама като се загледах лекарката като каза "определено сте бременна" и дадоха Хейли която гледаше някак смутено надолу така че може и тя да е днес ще се разбере...
fenka_lucas_i_brooke
(borko @ Oct 4 2006, 14:59) *

Да, Рейчъл наистина е много готина. И може да е и много печена и добра. Обаче това което ме дразни в нея е че създава много интриги. Иначе и аз си мисля че може би ще се промени... да се надяваме smile.gif

Ами Борко такава й е ролята,но се си мисля че Марк ще вкара друг персонаж да прави интриги,за да може Рейчъл да се промени!
И се си мисля че ще се промени!
Защото ето Нейтън беше ГАДНЯР ама като се влюби и се промени!
Рейчъл също е влюбена и сега след като Купи умре ще се промени 70% съм сигурна,ще стане по-чувствителна,по-добра,ще стане....момичето от оная снимка!
А Марк ще вкара някой нов персонаж за гадняр! happy.gif
FaLLOuTbOy
защо си мисля че този Дерек ще вкара много интрига .. ? 2039[1].gif
Nasi
И аз мисля, че Дерек ще създава проблеми, но за Рейчъл не съм съгласна, ще си остане същата, промяната при нея беше възможна след епизода със стрелбата, тагова можеше да се промени, но бързо се върна към старото си поведение.
Baba_Qga^
Абе хора към колко часа излиза епизода горе долу blink.gif confused.gif
Nasi
(Baba_Qga^ @ Oct 4 2006, 21:10) *

Абе хора към колко часа излиза епизода горе долу blink.gif confused.gif

В САЩ 21,00, българско време 4,00. smile.gif
Около 6-7 сутринта ще го има по торентите. wink.gif
Baba_Qga^
Ох мерси много smile.gif още малкооо biggrin2.gif
borko
Ето линкове за песните в дата.бг:

ПП А ако някой знае или разбере другите песни, нека ги каже, аз ще се опитам да ги намеря (или някой друг де).
Simone
Има го вече! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Сега го пуснах да се тегли , но защто е на толкова много файлове ще има ли проблем да го гледам(от arenabg.com го тегля)Нямам търпение да си прибера от даскало и да го гледам, аиде аз ще ставам, че пропуснах вече парвия час заради OTH. 4.gif
Yoda
Най после

Ето я и самата серийка: One.Tree.Hill.S04E02.HDTV.XviD-LOL

приятно гледане smile.gif
borko
Има го и в линкоса: http://torrents.linkos.bg/details.php?id=58780&hit=1
Скоро и в дата.бг
Simone, няма проблем, само може би файловете са ".rar" ".r01" ".r02" i т.н., таа.. ще трябва да разархивираш само първия, т.е. ".rar" и той автоматично ще си разархивира останалите smile.gif
FrAgMaKeR
Имаго и в арената, но няма да дам линк нарочно, защо е качен некадърно - архивиран на хиляда парчета, аз лично ще го бойкотирам, нито ще го свалям от арена, нито ще го сийдвам там, това не е за първи път.. аман от идиоти и с лоста е същата простотия..
borko
Ето и линк към дата.бг:
http://borko.data.bg/One_Tree_Hill/Season_...th-hdtv-lol.avi
FrAgMaKeR
Има го и в bt.ggbit.info - http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=2637 wink.gif
Menna
Благодаря за линковете. wink.gif

(borko @ Oct 5 2006, 01:47) *
ПП А ако някой знае или разбере другите песни, нека ги каже, аз ще се опитам да ги намеря (или някой друг де).
Впрочем,сега намерих кодата на епизода(но е в линковете за 7 дни):
4.02 CODA Doves - The Man Who Told Everything
Baba_Qga^
Ей сега го пуснах да се сваля и за 20 мин е готов КЕФ КЕФ КЕФ biggrin2.gif вече нямам търпение!
borko
Мерси за линка smile.gif
4.02 CODA Doves - The Man Who Told Everything
Качих го и в датата. wink.gif
А какво значи "кодата на епизода"?
fire_misha
Епизода беше жесток.Много ми хареса.Гадното разбира се в цялата работа е нещата с Брук, Лукас и Пейт.Брук си прави изводи без да знае какво се случва всъщност.Ама може би така е по-добре.Все пак май искам Лукас най-накрая да е с Пейтън.Харесвам я повече от Брук и какво вече казах и тя заслужава малко щастие.Иначе...брат й най-сетне се появи.Супер интересно ми е всичко което ще става с тях двамата тепърва.Супер готина идея е да го вкарат в сериала.Макар че вече нещата малко се повтарят около Пейтън ама няма лошо.Иначе Дан само ме дразни, така като се подмазва на Карън.Тя ще вземе без да иска да му повчрва и да вземе да се влюби в него, и тогава ще умра от яд.Деб пък е станала ужасна с тези хапчета.Наистина трябва да се лекува.Ама сега не ми се мисли за нея...Не ми е толкова интересни коя е бременната, колкото ми е интересно какво всъщност се е случило с Нейтън с рекат, макар че май вече е ясно че и Кийт е бил там.И все пак любопитството ме изгаря най-вече заради Пейт и Дерек.Наистина ми е много интересно какво ще се случи там... biggrin.gif
~●R@Li●~
smile.gif серията беше хубава..но отново заплетена около бременността blink.gif ...кога най -после ще се разбере коя е точно бременната..аз започвах да си мисля ,че Брук е бременната като я видях да се гледа с вазглавницата...ама незнам може и да е Хейли щото при разговора с Карън беше много особена...дано не се овърта цял сезон коя е браменната,че направо незнам..... 16.gif
А тая Рейчъл много ме изнерви накрая като гледаше Нейтъчо на фотоапарата и като Брук я пита да ли не я интересува някое момче на нейната възраст и тя погледна снимката и каза че може и да има 19.gif
А пак братът Пейтън е много симпатичен smile.gif
{`BrukaS`}
Точно изгледах серйката biggrin.gif Според мен Брук и Хейли са бременни!Нейтъчно най-накрая казва какво го тормози,а Купър си е жив и здрав!Айде няма да издавам повечко тайни,че като гледам повечето не са го гледали още blush.gif
`BeBSisInKaAa`
Серията наистина я биваше .. само дето нещо нямах нерви да я гледам , та пак не се разбра за тия бремените .. нямам търпение да излезе следващата серия ии дано вече разберем какво всъщност се случва .. на мен лично ми стана и кофти за Брук , защото това се пак беше рождения и ден .. и как като отиде пред магазина видя точно Лукас и Пейтън гушнати .. ама кво да ви кажа така става по филмите wacko.gif
lovely
ееее хораа ,мерси за всички линкове! Много сте бързи! Е сега почвам да го тегля....
lemmy
е мерси на сички велики сте ако не бяхте вие треаше да го дърпам от арената а там е преебано 16.gif ее немам търпение да се дръпне хахаха
fenka_lucas_i_brooke
Аз го гледах още в 8 сутринта но сега имам време да пиша!
Значи стана ми ама адски гадно за Брук,се пак това и беше 18-тия рожден ден!А Лукас горкия и той не знае какво иска,много ме издразни и може би по-точно учуди когато изгасна тока..от къв зор отиде и хвана Пейтън за ръката!
както и да е де,оххх Рейчъл,Рейчъл,това момиче имах надеждите че ще се промени а вместо това тя....
А нали Купи щеше да умреconfused.gif
както и да е!
Деб ми беше хем смешна,хем ми беше жал за нея!
Дан се опитва да изкупи вината си за смъртта на Кийт и не знам защо но имам предчувствието че Карън ще се хване на въдицата!
А относно бременните май са и двечкитееее
Горкия Нейт беше му много кофти,не искам да го виждам такъв тъжен!
Дано се оправят нещата!
Аз пък си мислех че като има рожден ден ще се спретне някой купон,ама вярно...Брук и Пейт вече не са приятелки а точно те са инициаторите за такива купони!
Еми...гадно гадно!
Ще чакаме следващата серия!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.