DaniEl
Sep 27 2006, 19:24
Винаги ще знам какво направи миналото лятоI'll Always Know What You Did Last Summer
Жанр:хорар
Година:2006
Линкове:IMDB
Pежисьор: Силван Уайт
Cценарий: Лоис Дънкан, Майкъл Уайс
В ролите: Сали Ан Брукс, К. С. Клайд, Тори Де Вито, Бен Ийстър, Стар Лапойнт, Брит Лиъри
Група тийнейджъри е тероризирана в малко градче в Колорадо в този най-нов филм от поредицата Знам какво направи миналото лято. Когато една 4-то юлска шега, базирана на страховитата легенда, свършва със злополучната смърт на един от най-добрите им приятели, младежите се заклеват да пазят тайната и да не казват абсолютно на никого за своето участие. Приятелството им е подложено на изпитание и те се отдалечават все повече един от друг - до следващия 4-ти юли, когато получават заплашителни писма, от които е ясно, че още някой знае какво се е случило в онази фатална вечер миналото лято. Ще успеят ли да спрат съживяването на ужасяващата легенда или ще бъдат избити един по един от мистериозния отмъстител с КУКАТА?
The Shaman
Sep 27 2006, 19:55
Чудех се как още могат да се изгъзят със следваща серия,но явно имало на къде.Моето мнение е,че вярната градация за филма не е хубав,по-малко хубав а тъп,още по-тъп а тази серия...Галактическа тъпотия.Мое мнение де.
ThePinkDuck
Sep 27 2006, 22:47
(The Shaman™ @ Sep 27 2006, 19:55)

Чудех се как още могат да се изгъзят със следваща серия,но явно имало на къде.Моето мнение е,че вярната градация за филма не е хубав,по-малко хубав а тъп,още по-тъп а тази серия...Галактическа тъпотия.Мое мнение де.
Не си единствения който мисли така!
seduction_55
Sep 27 2006, 23:22
(ThePinkDuck @ Sep 27 2006, 23:47)

(The Shaman™ @ Sep 27 2006, 19:55)

Не си единствения който мисли така!
Напълно ви подкрепям.Ужасен филм.
DaniEl
Sep 28 2006, 12:54
За мене тази част си е жива потигравка с поредицата Да бяха спряли след втората част Трета част е пълна измишльотина пълна фантасмагория Тъп сюжет ,лошо качество,отвратителен актьрски подбор абе не струва То даже нямаше едно добре направено убийство всичките от кое на кое по -лоши Но за първите две мисля че са си доста добри Лично на мене много ми харесват особено първата
Gossip Girl
Sep 28 2006, 12:57
Когато е само един винаги ще е хубав. Но, когато започнат с 2, 3, 30 и тн. части започват да сбозяват филмите. И ето го живото доказателство.
Дръпнах си го това филмче, ама хич нямам желание да го гледам... Първият много ми харесваше, даже май на кино ходих да го гледам
Цитат(DaniEl @ Sep 28 2006, 13:54)

За мене тази част си е жива потигравка с поредицата Да бяха спряли след втората част Трета част е пълна измишльотина пълна фантасмагория Тъп сюжет ,лошо качество,отвратителен актьрски подбор абе не струва То даже нямаше едно добре направено убийство всичките от кое на кое по -лоши Но за първите две мисля че са си доста добри Лично на мене много ми харесват особено първата
Напъъълно съгласна
`BruKas`
Oct 7 2007, 17:53
и на мен не ми харесва особено
Mrs.Ackles
Oct 7 2007, 18:57
Абсолютна боза.
brooke_scott
Oct 8 2007, 16:56
не съм гледала трета част, не мисля и да я гледам, а като погледнах и мненията на вси4ки още пове4е ми се отщя
Цитат(brooke_scott @ Oct 8 2007, 17:56)

не съм гледала трета част, не мисля и да я гледам, а като погледнах и мненията на вси4ки още пове4е ми се отщя
И аз така мисля. То повечето серий на такива фолми са пълни бози, този филм почна да става такъв още втората част. Не ми се мисли какъв ще е този.
Mr. Winchester
Dec 13 2007, 16:06
И трите части сса върха държът те в напрежение до края
dEniChka
Dec 14 2007, 21:36
1ва и 2ра по-стават,но и 3та не е много,много зле..има много по-зле филми
dragon_girl
Mar 16 2008, 16:07
1 и 2 са добри...тая не много...
mR.DiSCo
Jul 24 2008, 10:25
Единственото хубаво нещо в тази част са русата главна мацка и Тори Девито (Кери,ОТХ)
fenkanabrooke
Jul 24 2008, 23:00
Третата част е готина и интересна, но не боже изобщо да се сравнява с предишните две. Може би съм малко пристрастна, заради Дженифър Лав Хюит, ама тя наистина си изигра перфектно ролята.Абе става за гледане, но има къде къде по - добри филми на ужасите.
И 3-те части са пълни тъпотии
филми за убиване на времето
и ъъ.. жанр: хорар ? ;D
ioanka_vt
Jul 25 2008, 18:56
Добре сагласна съм 1вата част става може би защото това беше един от първите страшни филми които гледах като бях малка и за тфа съм го запомнила... ама тая третата част е пълна тъпотия
**Naley*
Jul 27 2008, 21:31
Гледала съм всички части и според мен не е нищо особено,не е с нищо по различен от другите филми на ужаси
Много харесвам такъв тип филми и този един от тях,който харесвам!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.