Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I'll Always Know What You Did Last Summer
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
DaniEl
Винаги ще знам какво направи миналото лято

I'll Always Know What You Did Last Summer

Жанр:хорар
Година:2006
Линкове:IMDB
Pежисьор: Силван Уайт
Cценарий: Лоис Дънкан, Майкъл Уайс
В ролите: Сали Ан Брукс, К. С. Клайд, Тори Де Вито, Бен Ийстър, Стар Лапойнт, Брит Лиъри

Група тийнейджъри е тероризирана в малко градче в Колорадо в този най-нов филм от поредицата Знам какво направи миналото лято. Когато една 4-то юлска шега, базирана на страховитата легенда, свършва със злополучната смърт на един от най-добрите им приятели, младежите се заклеват да пазят тайната и да не казват абсолютно на никого за своето участие. Приятелството им е подложено на изпитание и те се отдалечават все повече един от друг - до следващия 4-ти юли, когато получават заплашителни писма, от които е ясно, че още някой знае какво се е случило в онази фатална вечер миналото лято. Ще успеят ли да спрат съживяването на ужасяващата легенда или ще бъдат избити един по един от мистериозния отмъстител с КУКАТА?
The Shaman
Чудех се как още могат да се изгъзят със следваща серия,но явно имало на къде.Моето мнение е,че вярната градация за филма не е хубав,по-малко хубав а тъп,още по-тъп а тази серия...Галактическа тъпотия.Мое мнение де.
ThePinkDuck
(The Shaman™ @ Sep 27 2006, 19:55) *

Чудех се как още могат да се изгъзят със следваща серия,но явно имало на къде.Моето мнение е,че вярната градация за филма не е хубав,по-малко хубав а тъп,още по-тъп а тази серия...Галактическа тъпотия.Мое мнение де.

Не си единствения който мисли така!
seduction_55
(ThePinkDuck @ Sep 27 2006, 23:47) *

(The Shaman™ @ Sep 27 2006, 19:55) *

Не си единствения който мисли така!

Напълно ви подкрепям.Ужасен филм. dry.gif
DaniEl
За мене тази част си е жива потигравка с поредицата Да бяха спряли след втората част Трета част е пълна измишльотина пълна фантасмагория Тъп сюжет ,лошо качество,отвратителен актьрски подбор абе не струва То даже нямаше едно добре направено убийство всичките от кое на кое по -лоши Но за първите две мисля че са си доста добри Лично на мене много ми харесват особено първата
Gossip Girl
Когато е само един винаги ще е хубав. Но, когато започнат с 2, 3, 30 и тн. части започват да сбозяват филмите. И ето го живото доказателство.
Estell
Дръпнах си го това филмче, ама хич нямам желание да го гледам... Първият много ми харесваше, даже май на кино ходих да го гледам dry.gif
jivitu
Цитат(DaniEl @ Sep 28 2006, 13:54) *
За мене тази част си е жива потигравка с поредицата Да бяха спряли след втората част Трета част е пълна измишльотина пълна фантасмагория Тъп сюжет ,лошо качество,отвратителен актьрски подбор абе не струва То даже нямаше едно добре направено убийство всичките от кое на кое по -лоши Но за първите две мисля че са си доста добри Лично на мене много ми харесват особено първата

Напъъълно съгласна 4.gif
`BruKas`
и на мен не ми харесва особено
Mrs.Ackles
Абсолютна боза. emoticon1 (110).gif
brooke_scott
не съм гледала трета част, не мисля и да я гледам, а като погледнах и мненията на вси4ки още пове4е ми се отщя
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Oct 8 2007, 17:56) *
не съм гледала трета част, не мисля и да я гледам, а като погледнах и мненията на вси4ки още пове4е ми се отщя

И аз така мисля. То повечето серий на такива фолми са пълни бози, този филм почна да става такъв още втората част. Не ми се мисли какъв ще е този.
Mr. Winchester
И трите части сса върха държът те в напрежение до края
dEniChka
1ва и 2ра по-стават,но и 3та не е много,много зле..има много по-зле филми biggrin2.gif
dragon_girl
1 и 2 са добри...тая не много...
mR.DiSCo
Единственото хубаво нещо в тази част са русата главна мацка и Тори Девито (Кери,ОТХ) dry.gif
fenkanabrooke
Третата част е готина и интересна, но не боже изобщо да се сравнява с предишните две. Може би съм малко пристрастна, заради Дженифър Лав Хюит, ама тя наистина си изигра перфектно ролята.Абе става за гледане, но има къде къде по - добри филми на ужасите.
sonyx
И 3-те части са пълни тъпотии
филми за убиване на времето

и ъъ.. жанр: хорар ? ;D
ioanka_vt
Добре сагласна съм 1вата част става може би защото това беше един от първите страшни филми които гледах като бях малка и за тфа съм го запомнила... ама тая третата част е пълна тъпотия shocking.gif
**Naley*
Гледала съм всички части и според мен не е нищо особено,не е с нищо по различен от другите филми на ужаси dry.gif
vess
Много харесвам такъв тип филми и този един от тях,който харесвам!!! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.