Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ще е третия заловен?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
3pacalypse Now
Кой , Как , Защо?
The Black Dragon
Лудия ще е smile.gif
lyubenski
(The Black Dragon @ Sep 27 2006, 01:56) *

Лудия ще е smile.gif

Подкрепям!!! Просто му дойде реда. Друг е въпроса за така очакваната втора смърт в сериал, която както личи ще е следващият епизод. Не знам дали няма да е на някой от нашите хора wink.gif. Която малко изключва Лудия, защото агента стреляше (не че е гаранция че той е убиеця непременно) и лудя не е при нашите smile.gif
The Black Dragon
За втората смърт все си мисля, че ще е губернатора. Оная кучка президента може да е наредила да го очистят, защото той знаеше, че не трябва Линк да остане жив, но не знаеше защо и сега като видя тоя агента да излиза от офиса й ще почне да души и нищо чудно да е той втория убит. Ако вярваме на трейлъра обаче и ако наистина агента на FBI убива някого си мисля, че тва ще е или негъра или малкия
lyubenski
Сега няма да е за пръв път, когато трейлър е доста объркващ. Може сцената със стрелбата да е за съвсем друг момент и да си прав, защото има доста логика в думите ти smile.gif
toti_barabata
Лудия трябва да е smile.gif
Devil_Wish
Аз се съмнявам, че ще е Лудият. Той би трябвало да оцелее поне още 5-6 епизода, може да е леко луд happy.gif но т'ва съвсем не значи, че не е съобразителен и пъргав 15.gif Според мен следващата жертва ще е Сукре.
3pacalypse Now
значи според мен мъртвия ще е Хлашето .Целта на сценаристите е да ни изненадат те си мислят че нали вече сме отписали хлапето от сметките си както виждате не е и в анкетата ...та хлапето според мен ще направи всичко въможно и ще опита да се измъкне но агент Махоун няма да позволи да му се исплъзне просто така един от затворниците на Фокс Ривър...но това е само моя теорияsmile.gif иначе главно залагам на на това че умрелия в следващия епизод яма да е част от затворниците от Фокс Ривър а ще е някой друг
Alexandra
Хм..не мисл,че заловеният ще бъде лудият,защото започна някаква история с него.нали открадна картината с пейзаж от Холандия и би трябвало да разяснят защо....Мисля,че ще хванат Средняка

ПП. давай перко 4.gif
^^HeLa^^
(Alexandra @ Sep 30 2006, 18:18) *

....Мисля,че ще хванат Средняка

него не го ли хванаха вечеconfused.gif

а лично аз се надявам да е лудия другите са ми много по-интересни и не ми се иска да ги хванат толкова рано във втори сезон.
3pacalypse Now
(3pacalypse Now @ Sep 30 2006, 01:14) *

значи според мен мъртвия ще е Хлашето .Целта на сценаристите е да ни изненадат те си мислят че нали вече сме отписали хлапето от сметките си както виждате не е и в анкетата ...та хлапето според мен ще направи всичко въможно и ще опита да се измъкне но агент Махоун няма да позволи да му се исплъзне просто така един от затворниците на Фокс Ривър...но това е само моя теорияsmile.gif иначе главно залагам на на това че умрелия в следващия епизод яма да е част от затворниците от Фокс Ривър а ще е някой друг

E очевидно е че познах само дето Хлапето не се опита да избяга ...Много тъжна история -То ми беше един от Любимите герои иначе The Black Dragon също позна че Губернаторът ще умре иначе темата остава активна както виждате защотио в 7ми епизод не залавят никого ...Макар че до момента всички исключвахме Линкълн от предвижданията ни сега нещата мало се променят не мислите ли? 14.gif
Abruzzi
Смятам,че третия на път е Негрото /С-Ноут/,той е напълно сам,без никакви пари,ченгетата винаги могат да го открият при семейството му и т.н.
CheerFuL-F
Мисля че ще е Сукре а Белик и Боб ще хванат Т-Бег
Gossip Girl

Лудия ще е smile.gif

Yes 4.gif
NRG_God
(Prinston Girl @ Oct 27 2006, 15:50) *

Лудия ще е smile.gif

Yes 4.gif

9.gif Tи-бег ще да е
~ViLi_Chan~
И аз си мисля че ще е Т-Бег wink.gif
XtCrAvE
(~ViLi_Chan~ @ Oct 27 2006, 19:21) *

И аз си мисля че ще е Т-Бег wink.gif

3pacalypse Now
Е Разбрахме кой е ! Темата вече може да се затваря
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.