Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alyson Hannigan /Уилоу
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
DaniEl

Рождено име: Алисън Ли Хънигън

Дата на раждане: 24 март 1974 г.
Месторождение: Вашингтон Д.С., САЩ
Прякор: Аликат
Височина: 5' 6"

Кратка биография: Алисън е родена във Вашингтон и започва кариерата си в Атланта на крехката възраст от 4 години като рекламно лице на МакДоналдс, Сикс Флагс и Ореос. Тя е ветеран в телевизията, участвала е в "Picket Fences", "Rosseanne", "Touched by an Angel", "The Torkelsons", но най-известната и роля е тази на Уилоу в "Бъфи - Убиец на вампири".

Факти:
- Завършила гимназията Норт Холивуд през 1992.
- Свирила е на кларинет в гимназията.
- Играла е футбол.
- Родителите на Алисън са се развели, когато е била на 2. Майка й е агент в Атланта, Джорджия, а баща и е шофьор на камион в Мисури.
- Продуцентите на "Американски Пай" са искали да играе ролята на Хедър, но тя искала да играе ролята на Мишел, защото смятала, че щяло да бъде забавно.
- Има татуировки на делфини и японско канжи на гърба си за късмет и щастие.
- Имала е връзка с барабаниста на Мерилин Менсън.
- Алисън скъсва с Джинджър Фиш от Мерилин Менсън и сега излиза с Алексис Денисоф (играе Уесли в Бъфи-УнВ и Ейнджъл)
- Май 2000: Тя (заедно с актрисите Танги Милър и Холи Мери) се появява в нова брошура от 4 страници (която бива публикувана в - Vogue, Mademoiselle, Women's sports, Fitness) за болестите.

Филмография:
Beyong City Limits (2001)
American Pie (2001) ... като Мишел
Boys and Girls ... като Бети
Hauley Wagner on Campus (1999) (TV) ... като Джина Джейкс
American Pie (1999) ... като Мишел
Buffy The Vampire Slayer (1997) (TV) tv series ... като Уилоу
Case for Life,A (!996) (TV) ... като Ирис
For my daughter's honor (1996) (TV) ... като Кели
Stranger Beside Me,The (1995) (TV) ... като Дана
Swiched at Birth (1991) (TV) ... като Джина Туиг, възраст 13-16
Free Spirit (1989) ... като Джеси Харпър
My Stepmother Is az Alien (1998) ... като Джеси Милс

Забелележителни телевизионни появявания:
"Енджел" (1999) ... като Уилоу Розенбърг в епизода "Няма друго място като клуб Плртз"
"Енджел" (1999) ... като Уилоу Розенбърг в епизода "Дисхармония"
"Wild Thornberrys,The" ... като Герда (глас) в епизода "Every Little Bit Alps"
"100 Deeds for Eddie McDowd" (1999) ... като Джиджи (глас) в призода "Dog Day Out"
"Donny&Marry" (1998) ... като себе си
"Big Breakfast,the" (1999) ... като Пеги Патерсън в епизода "To forgive is Divine"
"Touched by an Angel" (1994) ... като Каси Питърс в епизода "Cassie's Choise"
"Almost Home" (1993) ... като Саманта в епизода "Hot Ticket"
"Almost Home" (1993) ... като Саманта в епизода "The Dance"
"George" (1993)
"Rosseanne" (1988) ... като приятелка на Бети в епизода "Like a new job"

ThePinkDuck Edit: Нанесох няколко корекции, защото повечето неща не бяха преведени правилно.
Хейли
Хах да актрисата е много хубава.Да гледах новия и филм ама мн не ми харесва по скоро филма доста е "брутален" препоръчвам ви да не го гледате докато ядете.НА мен ми харесва филма Boys and Girls този филм е много хубав и Алисън играе много добре smile.gif
Gossip Girl
Много е сладка . Тя ми е любимка от жените като не говорим за визия (там ми е Фейт). Много е симпатична . Гледала съм я в малко филми , първият от , които беше Американски пай , където си играеше много добре ролята , но в Романтичен филм направо е убиец 18.gif
FrAgMaKeR
Понеже не виждам да е споменато, в момента играе главна роля в сериала "How I Met Your Mother", който си заслужава да се гледа. smile.gif
sydney
много ме кефи biggrin.gif biggrin.gif видях че е споменато че излиза с Алексис Денисоф,но всъщност те вече са женени rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
mad
Просто това ми е една от любимите актриси. Невероятна е! А в How I Met Your Mother е неотразима biggrin2.gif biggrin.gif
Anne Summers
кефи ме..мн е сладка happy.gif
VanIcHka
Много е готина - освен това в Романтичен филм направо ме разби ,страхотна беше smile.gif
Estell
(sydney @ Sep 26 2006, 21:59) *

много ме кефи biggrin.gif biggrin.gif видях че е споменато че излиза с Алексис Денисоф,но всъщност те вече са женени rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

shocking.gif blink.gif Уоу Е това вече ме заби в земята!!! Не мога да повярвам! Не мога да си ги представя като двойка и това е! Не че имам нещо против Алексис Денисоф ама просто ми дойде като гръм от ясно небе!
bo7evka
аз па сиа е гледам във "How I met your mother" забавно сериалче
Bloody_Tears
Яка е.Преди малко гледах за 3 път Date Movie.Много е яко.Тя също е много сладка,но мсиля,че не съм гледала други филми с нея или поне не помня smile.gif
Estell
Ааа 100% съм сигурна, че си гледала първите три филма Американски Пай! Там също е много сладка. Абе изобщо много и отиват такива комедийни роли.
DaniEl
Цитат(Estell @ Feb 1 2007, 22:38) *
Ааа 100% съм сигурна, че си гледала първите три филма Американски Пай! Там също е много сладка. Абе изобщо много и отиват такива комедийни роли.

И не само комедийни.Много ми харесва образа й на вещица в сериала.Когато е в сериозна роля е неотразима.Много ми хареса когато беше вампир за един - два епизода 15.gif
Иначе за комедийния й талант и дума не може да става mrgreen[1].gif Препоръчвам ви да гледате Dead Man on Campus .Там тя е в малка роля ,но филма е много забавен.

Цитат
Понеже не виждам да е споменато, в момента играе главна роля в сериала "How I Met Your Mother", който си заслужава да се гледа. smile.gif

Този сериал така и не се престраших да го гледам.Няколко човека ми казаха ,че изобщо не е хубав и още се чудя дали да го гледам или не unsure.gif
mad
Цитат(DaniEl @ Feb 19 2007, 22:06) *
Цитат(Estell @ Feb 1 2007, 22:38) *

И не само комедийни.Много ми харесва образа й на вещица в сериала.Когато е в сериозна роля е неотразима.Много ми хареса когато беше вампир за един - два епизода 15.gif
Иначе за комедийния й талант и дума не може да става mrgreen[1].gif Препоръчвам ви да гледате Dead Man on Campus .Там тя е в малка роля ,но филма е много забавен.

Цитат
Този сериал така и не се престраших да го гледам.Няколко човека ми казаха ,че изобщо не е хубав и още се чудя дали да го гледам или не unsure.gif

Сериала е супер добър, така че те съветвам да го почваш и Алисън е на гребена на вълната просто - перфектно изпълнение biggrin2.gif
Estell
Ооо How I Met Your Mother е наистина много готино филмче и го гледам не само заради участието на Алисън. Тя там е перфектна, но и другите също са много симпатични. Определено те съветвам да го гледаш. 2thum[1].gif
sladuranka
Цитат(Estell @ Feb 20 2007, 15:48) *
Ооо How I Met Your Mother е наистина много готино филмче и го гледам не само заради участието на Алисън. Тя там е перфектна, но и другите също са много симпатични. Определено те съветвам да го гледаш. 2thum[1].gif

Наистина трябва да се гледа, супер смешно е biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .
ChristinaDeath
На мен най-много ми хареса злата Уилоу от 6 сезон 15.gif
ladysunshine
Уилоу е готина. Много ме кефи героинята и в сериала, а и е добра приятелка. Актрисата също е голяма сладурана Първия филм, който гледах с нея беше Американски пай. Чак сега се сещам, че я бях запомнила от там и веднъж я видях в реклама по Фокс Лайф и реших да видя къде играе. Хахах май така започнах да гледам Бъфи.
brooke_scott
кефи ме като изклю4им е лесбо, ама ко да праи6 има ги и такива
Nathan_and_Haley
Просто неотразима...Велика е няма равна. Много добра актриса. Всичките и филми с малки изключения са супер. А новия How I Met Your Mother е супер....Браво на нея...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.