Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любовните двойки във филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Gossip Girl
Кажете кои са ви любимите двойки? Какво им харесвате?
За мен Бъфи и Ейнджъл са хубава двойка, макар че Бъфи не ми е любимка.
Уилоу и Тара са готини, макар че са малко/много лезбо двойка.
Кордилия и Зандър са сладури също...Друго, друго..
Еми тези са.
DaniEl
Готина темичка 10.gif
Ейнджал и Бъфи
Ейнджал и Фейт
Спайк и Бъфи
Уил и Оз
Зандър и Кордилия
Хейли
Мен ми харесват Бъфи и Ейнджъл двамата са суперска двойка
и Уилоу и Оз smile.gif))
ThePinkDuck
Айде като пишете двойките поне пишете защо и какво точно им харесвате, че иначе не виждам особен смисъл от темата/играта.
DaniEl
Добре де защо се оплакваш и мрънкаш Форума за Бъфи седя без теми поне месец,защо ти не направи тема като не ти харесват нашите14.gif ?Вместо да ни правиш забелешки измисли нещо по-добро ,а докато това не стане ще трябва да се задоволиш с нашите прости теми Аз мисля,че Prinston Girl би трябвало да реши за правилата на играта

ТhePinkDuck Edit : Проблема е, че темата е игра, тоест излишен флууд. Хванете обсъждайте самите герои и държанието им щом ви се занимава с нещо, аз от безсмислени игри/теми смисъл не виждам. Всеки написал по едно име и това е. Е какъв е смисъла и къде е дискусията? Нали идеята на форума е да обсъдим и разберем на кой какво и защо му харесва? Да обменим идеи, предположения, мисли и какво ли още не. А за това се иска да напишеш малко повече от 3 реда.
Ок извинавам се до някъде си права и съм съгласен с тебе smile.gif
sydney
супер тема 4.gif 4.gif 4.gif

Бъфи и Ейнджъл
Спайк и Бъфи
Кордлия и Зандър
Ейнджъл и Корди
Уилоу и Зандър
Зандър и Аня

знам че моите много си противоречат..но blush.gif blush.gif blush.gif
mad
1. Тара и Уилоу - имаха много силана емоционалан и духовна връзка.
2. Бъфи и Спайк - абсолютно забавление въпреки че Спйк доста се беше влюбил
3. Зандър и Аня - те бяха родени един за друг, и двамата супер големи идиоти но в напечени моменти можеше напълно да им се довериш.
4. Дажайлс и мис Календър - незнам защо но доста ми допадаха като двойка biggrin2.gif
5. Спайк и Друзила - допълваха и ставаше едно достааааа голямо ЗЛО biggrin2.gif biggrin.gif smile.gif
Anne Summers
ето ги мойте biggrin.gif

Бъфи и Ейнджъл
Уилоу и Тара
Зандър и Аня
Уилоу и Оз
Зандър и Корди
DaniEl
Айде сега да кажа защо ги харесвам
Ейнджал и Бъфи-при тях имаше твърде много романтика ,нощни разходки ръка за ръка как може да не ги харесваш
Ейнджал и Фейт-може и да не са били истинска двойка,но определено бяха много интересни заедно
Спайк и Бъфи - Е те са ми най-любимата двойка Бъфи ми е любимка от жените ,а Спайк от мъжете smile.gif
Уил и Оз-Ами те вече не ми харесват като двойка понеже преди няколко дни изгледох 4-ти сезон И останах силно разочарован от Оз не биваше така да зарязва Уил по този гаден начин mad.gif
Зандър и Кордилия-Абе не бяха перфектната двойка ,но все пак бяха сладки двамата smile.gif
VanIcHka
Бъфи и Ейнджъл
Бъфи и Райли
Уилоу и Оз
Зандър и Кордилия
Зандър и Аня
ladysunshine
Бъфи и Ейнджъл
Уил и Оз
Peyton___
Бъфи и Ейнджъл
Кордито и Ендждъл а и Кордито и Дойл (в епизодите на "Енджъл")
brooke_scott
Бъфи и Ейнджъл
Зандър и Аня
Уилоу и Оз
borislava
Бъфи и Ейнджъл са ми най-най любимата двойка , а иначе след тях Уилоу и Оз
Nathan_and_Haley
Уил и Оз са номер 1
HappyPurpleGhost
Най-харесвам Бъфи и Спайк.Има някакъв контраст между двамата и се получава много сладко.
Както и Спайк и Друзила-какво ли не се правеха,какво ли не измисляха и все пак бяха невероятна двойка.Допълваха се изключително точно
PayTon__
Бъфи и Ейнджъл
Бъфи и Спайк
Уилоу и Тара (не съм сиг за името)
Аня и Зандър

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.