Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: С каква коса повече Ви харесва Чад?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3, 4
{HoNeY}
Ако нещо й има на темата, я заключете. blush.gif
Иначе мисля, че е ясно. happy.gif
seduction_55
На мен лично ми харесва повече без коса.По мъжествен е.
DaniEl
С коса без коса се си е грозен mrgreen[1].gif
Ей така ми харесфа повече ...
*PeyT*
Пък мен си ме кефи и със и без! biggrin2.gif blush.gif wub.gif Чадчо си е Чадчо! 4.gif
Bebssii
Да и мен ме кефи повече с къса
lovely
абе мене си ме кефи всяяяяяякак smile.gif , но все пак...може би повече ми харесва с много къса коса! Или примерно с дълга, но средния вариант с рошавките кичури нещо не ми е по вкуса.....прилича ми на таралеж smile.gif
DesiTo
Ето така, най-много ми харесва. happy.gif
{HoNeY}
QUOTE(DesiTo @ Sep 22 2006, 16:28) *

IPB Image

И аз така мисля! 4.gif
Gossip Girl
({HoNeY} @ Sep 24 2006, 16:58) *

(DesiTo @ Sep 22 2006, 16:28) *

И аз така мисля! 4.gif

Напълно съм съгласна 4.gif
Bethany
(*PeyT* @ Sep 22 2006, 12:48) *

Пък мен си ме кефи и със и без! biggrin2.gif blush.gif wub.gif Чадчо си е Чадчо! 4.gif

4.gif
Angel_Lady
На мен най-много ми харесваше в първия сезон, после, когато се подстрига, за мен изгуби част от чара си sad.gif

real_fan
напълно подкрепям seduction_55 ,адски е сладък така и мъжествен естествено
winona
и аз съм със seduction_55.
по принцип не съм фен на Чад, но съм фен на тази прическа wub.gif
Нейтън също най-ми харесваше като беше с такава 10.gif
SetKoen

Ей така най-много ми харесва!!!
Nasi
Аз никак не го харесвам smile.gif Но определено в първи сезон си беше най-добре 4.gif
brooke'n'lucas
Всякак си ме кефи!!!Ама най-хубав е така:
Jordan
мммммммммммм с онова много късичкото изглеждаше перфектно.
ама всякак си е хубав 15.gif
Jolly_GirL
QUOTE(SetKoen @ Oct 29 2006, 22:41) *

IPB Image

И на мен също 4.gif
Secretly

IPB Image

и на мене така 4.gif
lyubenski
В началото на втори сезон, когато беше 1 номер. Сега например в 4-ти е направо ужас с това изрусяване smile.gif
NadEnCeTo
QUOTE(Angel_Lady @ Sep 30 2006, 11:07) *

На мен най-много ми харесваше в първия сезон, после, когато се подстрига, за мен изгуби част от чара си sad.gif

IPB Image

и на мен в първия сезон най-много ми харесва!!
Ledeno_stydena
Всякак,само да не му е дългичка,че ич не харесвам biggrin.gif
elly
На мен ми харесва най-много с 1ви сезон, с толковова късичка коса, а сега не съм му особена фенка в 4ти с точно този нюанс на русо... dry.gif
BrOOke&LuCaS

IPB Image

Точно така! Тук е най най хубав! 4.gif
LoveOneBoy
QUOTE(Nasi @ Oct 30 2006, 23:13) *

Аз никак не го харесвам smile.gif Но определено в първи сезон си беше най-добре 4.gif

Подкрепям напълно 10.gif
SweetDreams
Чад ми харесва всякак rolleyes.gif Но естествено предпочитам косата, с която беше преди. wub.gif Сега е толкова.... о не знам какъв е, но ми харесваше повече преди...никога не съм вярвала, че ще кажа такова нещо 16.gif
Estell
Ами какво ще кажете за прическата му от 8 епизод? На мен хич не ми хареса с тоя обърнатия перчем... dry.gif
^mileto^

IPB Image

Определено така е най-як!!!В началото на 3 сезон, там е истината!!!
Bloody_Tears
(Estell @ Nov 25 2006, 22:38) *

Ами какво ще кажете за прическата му от 8 епизод? На мен хич не ми хареса с тоя обърнатия перчем... dry.gif

Доста sick1.gif изглеждаше с нея 14.gif Как може така да съсипват тоя красавец? 19.gif
Menna
(dqvol4e7o_mims @ Nov 28 2006, 18:41) *
Как може така да съсипват тоя красавец? 19.gif

Той сам се съсипва. wink.gif Дори самия Марк в един от предишните коментари на епизодите сподели,че въобще не харесва косата на Чад,но "големият" актьор сам си е избирал прическата.Което пък доказва пълната му липса на вкус. biggrin2.gif
Впрочем,не съм давала мнение в темата,но определено най-много му отиваше във 2ри сезон,т.е. почти без коса. wink.gif
girl_from_hell
мисля, че темата е тъпа, но все пак ще изкажа мнение че много ми харесва чадчо ама тази коса добре русичък е сладичък, защо трябва да се прави по рус, иска да прилича на гей ли нз
ама както репи негов си е избора все пак като той се харесва
dizzence
QUOTE(Angel_Lady @ Sep 30 2006, 11:07) *

IPB Image

И аз мисля така.
Hermes
Най хубаво е да си подстриже косата нула номер и после да си я объсне. Нека да заприлича като на онези с бръснатите глави. smile.gif Миля че така ще бъде по сексапилен.
sweet_girl^
IPB Image

cool
^`^KimBeRly^`^
на мен най-много ми допада тук :
1eyeb[1].gif bigwink[1].gif bigwink[1].gif bigwink[1].gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif
Адския е
Mai4et0
(^`^KimBeRly^`^ @ Dec 2 2006, 14:43) *

на мен най-много ми допада тук :
1eyeb[1].gif bigwink[1].gif bigwink[1].gif bigwink[1].gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif
Адския е

Тук е невероятен blush.gif
mad
На мен определено най-много ми допада така...
kalin4eto_
За мен няма значение цвета на косата или пък как е подстриган. Важното е да си остане същия и да не се променя smile.gif
brooke_d
Незнам но на мен така както е сега в 4 сезон хи4 не ми харесва.Незнам Пейтън как му пусна rolleyes.gif
PlaMeN VolleY
Така много ми харесва : 10.gif

4.gif
CHaRmInG_giRL^_

IPB Image

Абсолютно съм съгласна! smile.gif
ral_mg
Каквото и да говорим в първия сезон си беше най-як! rolleyes.gif
susito
Всякак ме кефи,защото Чад си е Чад и си го обичкам както и да изглежда worthy.gif .Обаче в Шантав петък и в One tree hill 1 сезон направо ме разбива отвсякъде 4.gif
Heaven's a Lie1
Като заговорихме за прическата на Чад, искам да съобщя, че съм крайно разочарована от сегашната му. Изглежда толкова смешно, милият, как ли се гледа в огледалото.. Та по темата, мен лично най-много ми харесва ето така:

IPB Image
qwe123

IPB Image

4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
кво разбирате вий пъъъъъъъккккк 18.gif
Той си е хубав всякак rolleyes.gif

{HoNeY}
QUOTE(Jordan @ Dec 22 2006, 08:06) *

кво разбирате вий пъъъъъъъккккк 18.gif
Той си е хубав всякак rolleyes.gif

Напротив! 10.gif 16.gif shocking.gif
SeMiNi
Аз му харесвам прическата най-вече в първия сезон:IPB Image,но и в трети не е лош.
**Sophia**
На мен най ми харесва в първи сезонлХаресвам го с по небрежно направена коса,както е в първи сезон!Но като се замисля почти винаги ми харесва само да не е с такава зализана каса както е в 4 сезон или с много късо постригана коса!Или пък така: IPB Image
Jordan
Абе с дълга коса е сладък, но с къса...излъчва секс... 15.gif
+
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.