Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: С каква коса повече Ви харесва Чад?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3, 4
moni_hs
Като във 2-ри сезон...
Мая
Най много ми харесва в 5-ти сезон happy.gif
PayTon__
Всякак ми харесва , но така най-много
Bodyguard
В първи сезон прическата му беше най-яка . Исках да си направя като неговата обаче не исках да си я боядисвам (мойта е черна за съжаление)
miss innocent
Аз наи много харесам косата на Чад в 1 и 5 сезон преди да я постриже.В 3 сезон,когато с Брук ходиха косата му сащо бе6е хубава.Спореде мен е много по чаровен е когато е с по далга коса,но изобщо не ми харесваше косата му когато ходеше с Пейтъх в 4 сезон dry.gif
traiana
Цитат(PayTon__ @ Aug 11 2008, 22:34) *
Всякак ми харесва , но така най-много

На същото мнение съм 4.gif
Dimple
В пети сезон е перфектен! worthy.gif С къса коса не ми харесваше особено много, обаче в метвърти направо ме уби с тия гадни руси кичури! Както си е в пети е чудесен rolleyes.gif
club135
Бомба е на това фото, а?
ZuZka yeah
Цитат(nelito_91 @ Apr 3 2008, 16:09) *
На мен в първи сезон ми харесваше най-много smile.gif

mak3-l0ve
Като в първи сезон .. мн ми харесва така happy.gif
също в началото на 2ри .. и така му отива (:
Steph
С много къса rolleyes.gif Мн е хубав така...
Pearly_girl
с каквато и да е rolleyes.gif само да се е обръснал biggrin2.gif
lori9bonboni
Най-много ми харесва в първи сезон иначе после се загрозява...
marity95
Всякак ми харесва... много ме кефи.. smile.gif
DeViL_AsS
Най-хубав е с по-дълга коса,както в 4 сезон smile.gif
И в 3ти не беше зле,тогава беше и на бодлички smile.gif
naley_
Всякак е хубав, както е в 4ти сезон обаче е ужасен biggrin2.gif
lorence
На мен ми харесва с къса или нормално дълга..там където беше болен и беше с доста коса ми е някак различен и не ми харесва smile.gif
Krypto_girl
КЕФИ МЕ СЯКАК mrgreen[1].gif
MaRiAaA
Най го харесвам с прическата от 5 сезон smile.gif
Fenka na Lucas Scott
Ей тук ми най-харесва tongue.gif

PayTon__
Цитат(club135 @ Aug 26 2008, 11:36) *
Бомба е на това фото, а?

На тебе повече ще ти отива 18.gif
Sway
Без коса!
mR.DiSCo
Mи на мен ми харесва с коса , каквато беше в 5-ти сезон преди Хейли да го обръсне smile.gif
back`to`black
На мен ми харесва подстриган като в началото на втори сезон.Но всякак е доста хубав.
FintiFlushka
.. както беше в първи сезон !
ralichka_21
Както е сега ш 6ти...най-мъжествен ми изглежда.
arven
Той е най-хубавия с каквато и коса да е wub.gif wub.gif 15.gif Но мисля,че така първи номер е най-готин и мъжестевен happy.gif
didi9595
Цитат(DesiTo @ Sep 22 2006, 16:28) *
Ето така, най-много ми харесва. happy.gif

и на мене така повече ми харесва 4.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif [color="#0000FF"][/color]
Deliana
.. в първи сезон smile.gif
badbaby22
Общо взето всякак, само не в 4 сезон, там е нещо ужаснооо!!
*PeyT*
В 1-ви и 2-ри беше най-добре. Обаче, не мисля ,че косата е единствената виновница за очевадната отрицателна промяна във визията му... Той просто погрознява с всяка изминала година, т'ва е. Тъжно, но факт.
blink.gif
moni_hs
Цитат(*PeyT* @ Nov 15 2008, 13:26) *
В 1-ви и 2-ри беше най-добре. Обаче, не мисля ,че косата е единствената виновница за очевадната отрицателна промяна във визията му... Той просто погрознява с всяка изминала година, т'ва е. Тъжно, но факт.
blink.gif

Точно! biggrin2.gif В четвърти сезон беше супер западнал, после малко се оправи положението, но определено като по-млад визията му беше по-добра... rolleyes.gif А бтв имам чувството, че с Джеймс става точно обратното! blink.gif Сякаш годините въобще не му се отразяват и става все по-хубав и по-хубав! wub.gif wub.gif wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.