FrAgMaKeR
Jul 6 2005, 17:06
The Inside (2005) TV-Serieshttp://www.imdb.com/title/tt0412148/combined
С много малък опит при работа на терена, новобранката във ФБР агент Ребека Лок става част от един зловещ и мръсен свят, когато е избрана да се присъедини към отдела за насилствени убийства в Лос Анджелис, където трябва да изготвя профили на престъпниците. Този отдел разследва най-тъмните и най-отвратителните престъпления, извършвани някога от човешко същество.
Много подобен на "ICS" и "Profiler", но по-брутален, заслужава си да му се обърне внимание.
Линкове (в момента ги сийдвам):епизод 1:
тук (
субтитри)
епизод 2:
тук епизод 3:
тук (
субтитри)
епизди 4:
тук
Да но май няма субове още.В локалния сложил ли си ги.Я виж с каква скорост тегля от в момента

Субтитри още няма но скоро ще са готови поне за 1 епизод
И малко офтопик преди малко имах ъплоуд 2154 килобита най вероятно си изтеглил филма за минути
FrAgMaKeR
Jul 6 2005, 17:51
По субовете се работи в момента, скоро ще почнат да излизат. Все още свалям последният епизод, можеш да се възползваш да свалиш 4-те серии докъто има двама локални сийдъри. Иначе в локалният сайт по-късно ще я кача, защото в момента неможе.
redmadman
Jul 6 2005, 17:54
Субтитри още няма, но скоро ще има поне за 1 епизод, а колкото до това, с колко си теглил аз преди малко имах ъплоуд 2154 кб.
FrAgMaKeR
Jul 6 2005, 20:42
Вече има за първият епизод, линка е в първият пост. А тази локална скорост беше покрай мен, защото двамата сваляхме днес паралелно и затова имаше такива пикове в посока ъп/даун
redmadman
Jul 6 2005, 22:32
Гледах пилотния епизод и наистина ми хареса мисля, че този сериал има шансове да стане хит.
FrAgMaKeR
Jul 6 2005, 22:48
Напълно съгласен, това е новият хит, изключително много напомня на "Профайлър", но все пак е малко по различен. Пилотният епизод и на мен ми хареса.
vIkToRsHeFa
Jul 7 2005, 00:23
След като вие давате такива отзиви като намеря врееме ще го гледам(ако не забравя...

)
FrAgMaKeR
Jul 15 2005, 21:50
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 7 2005, 01:23 AM)
След като вие давате такива отзиви като намеря врееме ще го гледам(ако не забравя...

)
Определено трябва да намериш време да го гледаш, заслужава си.

(възползвай се докъто все още има локални сийдъри).
vIkToRsHeFa
Jul 15 2005, 22:08
За мен не е проблем и да няма защото пц-то ми е 24/7 така или иначе и за една нощ мога да ги дръпна...(какъв кеф а...)
Но щом ми ги препоръчваш ще ги видя само да поосвободя малко място че...
Devil_Wish
May 4 2006, 12:45
Аз наскоро се запалих по т'ва сериалче и определено ми допадна. Точно в мой стил е
ludoto_mimi
May 4 2006, 21:43
ICS? И нещо не ме впечатли...
горе -долу става за едно гледане,но Профайлър много повече ми харесва
seduction_55
Jul 31 2006, 09:54
Много ми харесва този сериал.Точно мой стил сериалче.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.