Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимия ви герой от "Buffy the Vampire Slayer"?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
DaniEl
Кажете ми кой е вашия любимец smile.gif Аз съм за Бъфи blush.gif
Sarah Michelle Gellar .... Buffy Summers
Nicholas Brendon .... Alexander 'Xander' Harris
Alyson Hannigan .... Willow Rosenberg
Charisma Carpenter .... Cordelia Chase
Anthony Head .... Rupert Giles
David Boreanaz .... Angel/Angelus
Seth Green .... Daniel 'Oz' Osbourne
James Marsters .... Spike/William the Bloody
Emma Caulfield .... Anya Christina Emmanuella Jenkins/Anyanka
Kristine Sutherland .... Joyce Summers
Eliza Dushku .... Feit
Gossip Girl
Еee сори Дани, ама си на грешната страна. И мен ме кефи Бъфи, ама Ейнджъл си е мойто момче smile.gif wub.gif Виждаш ли, че и ние може да сме на различно мнение !
FrAgMaKeR
Нека има малко разнообразие, ясно е че главните герои малко или много са най-симпатични като цяло, но няма втори като Spike 18.gif просто уникален образ. worthy.gif
Gossip Girl
Спайк е готин. Признавам, само дето е малко старичък 10.gif
James Marsters-20 August 1962

Нали?
FrAgMaKeR
Знам на колко години е, все пак познавам imdb.com като 20-те си пръста. smile.gif Възраста му е без значение, има страшно забавно чувство за хумор и винаги ме разсмива. smile.gif Аня също е доста весел персонаж. Иначе ако става въпрос не за най-симпатичен "герой/образ/персонаж", а за най-симпатичен актьор/актриса вече отговора ще ми бъде друг. Сара Мишел и Дейвид са си номер 1 wink.gif
DaniEl
Ааа мен и Фей много ме кефи Много яка мацка biggrin2.gif
Gossip Girl
Ами, да на мен тя ми харесваше от жените най-много, а после Бъфи. А и Уилоу е готина.
ThePinkDuck
Уилоу е мойта мацка и за това гласувам за нея. Намирам нещо много готино във вещиците. mrgreen[1].gif
DaniEl
(ThePinkDuck @ Sep 21 2006, 15:49) *

Уилоу е мойта мацка и за това гласувам за нея. Намирам нещо много готино във вещиците. mrgreen[1].gif

Аха съгласен съм с тебе много е сладка rolleyes.gif
Хейли
Бъфи и Ейнджъл ама незнам за кой от двамата да гласувам...
seduction_55
Аз гласувах за Ейнджъл,той ми е любомец,но харесвам и Зандър и Бъфи.
sydney
и аз гласувах за ЕЙнджъл blush.gif blush.gif но все пак харесвам Бъфи и Фейт също 10.gif 10.gif
mad
Аз няма да гласувам защотот моите фаворити са няколко пък и този който е с малко над другите не е включен - Тара, а другите са Аня, Уилоу и Зандър biggrin2.gif
Anne Summers
Ейнджъл
Alanna
Spike!!! Spike!!! Spike!!!!! peace1.gif
Estell
Няма по-голям карък от Спайки! Голям сладур е. Аз гласувах за него.
VanIcHka
Аз гласувах за Ейнджъл , но веднага след него е Бъфи, и двамата ми харесват почти еднакво
AnGelChe
Фейт.Беше много якаа happy.gif Не мекушава като Бъфи rolleyes.gif
ancksunamun
Само Спайк много е готин rolleyes.gif
haley16
БББББББББББББББББББББББББЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФИИИИИИИИИИИ
ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
^mileto^
Бъфи и Ейнджъл!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
bo7evka
аз съм за Лилям манете го тоя Ангел, Ангел е много скучен като е с душа па кат е без душа е много гден трябва да си като Спайки-печен вампир laugh.gif
Aurora
Цитат(bo7evka @ Mar 11 2007, 12:27) *
аз съм за Лилям манете го тоя Ангел, Ангел е много скучен като е с душа па кат е без душа е много гден трябва да си като Спайки-печен вампир laugh.gif

Съгласна съм на 100%. 4.gif mrgreen[1].gif
ladysunshine
Ейнджъл си ми е любимец wub.gif
Peyton___
ЕЙНДЖЪЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ inlove.gif inlove.gif inlove.gif
sophia__
Фейт определено wink.gif
Tedds
Спайк,само той!Е и Бъфи.
brooke_scott
Ейнджъл
black_deva_666
Aз ги харесвам всички, но Фейт и Зандър ме кефят най-много. Направо им worthy.gif [color="#8B0000"][/color]
Mr. Winchester
Бъфи , Ейнджъл и Спайк
acm_pippo
Eliza Dushku - Фейт! wub.gif wub.gif wub.gif happy.gif
Nathan_and_Haley
Винаги и Завинаги и Алисън и Уилоу за мен те са една личност така че избирам най-силната вещица. rolleyes.gif 8.gif 8.gif 8.gif worthy.gif worthy.gif
PayTon_
Бъфи
LimonkaTa`
Charisma Carpenter .... Cordelia Chase laugh.gif
tears of pearls
Ейнджъл определено радва много изглежда сериозен недостъпен безбожно красив а роля на вампир е направо изкусителен бонбон
Други които да похвалим Спайк и Фейт
HappyPurpleGhost
Този,който най-ми допада в ролята си е Спайк.Всъщност аз последните сезони ги гледах заради него,защото ми беше мн сладичък...Има нещо мн тайнствено в този човек(тази роля)
PayTon__
Бъфи , Спайк , Ейнджъл
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.