Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Преместване на форума
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Днес форума беше преместен на сървър и беше за кратко неактивен за което молим да ни извините до 48 часа ще го доуправя добавя скинове кирилизатори и подобни.
Не съм спал от 48 часа но ще оправя поне основния скин.
Моля да ни извините за причинените неудобства но гарантирам че е само за добро !!!
Честит нов хост. happy.gif
Zlobil
Ха честито! А ти легни да поспиш поне малко, че да си свеж за срещата biggrin2.gif .
vIkToRsHeFa
QUOTE(Zlobil @ Jul 6 2005, 09:19 PM)
Ха честито! А ти легни да поспиш поне малко, че да си свеж за срещата  biggrin2.gif .
*

За срещата има време иначе първо да довърша работата поне с дефаулт скина.

ПП. Скоро ще има мнооого изненади само въпрос на време е ... biggrin2.gif
MOLOKO
Мааааалко бавно ми се отваря ,но мисля ,че това е защото в момента сигурно го дообработваш!!!
Не ми стана ясно защо се наложи това преместване - заради регионалния тракер ли?
Или !! confused.gif
g0blin
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН! Сега поне няма да имаме проблеми , когато админа няма нет...
Между другото разбрах , че host-а е американски , но пък скоростта е идеална , така че място за притеснение не виждам...

Добра работа! 4.gif 13.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(MOLOKO @ Jul 6 2005, 10:15 PM)
Мааааалко бавно ми се отваря ,но мисля ,че това е защото в момента сигурно го дообработваш!!!
Не ми стана ясно защо се наложи това преместване - заради регионалния тракер ли?
Или !! confused.gif
*

1. Видимо е на всякъде
2. Независимо е от мрежата на ггбит(винаги е онлаин)
3. Линукс хостинга ми позволява много неща като галерии, чатове, скинове и подобни...
4. Скороста ще я оправя като намаля размера на самите картинки защото те бавно зареждат...

А и мнооого други предимства. Трябва ми само малко време докато дообработя(отдавна не съм спал, но все пак)

Поздрави !!! 4.gif
MOLOKO
В под форума "ФИЛМИ" ,като отворя темата за интересните заглавия (където има много имиджи) FIREFOXа ми вика че има твърде много конекции за този IP и ми скрива снимките. Като отворя същтата страница с IE всичко е наред - само дето анимираните гифове вървят малко по-бавно. Това ще се оправи ли или е проблем на FIREFOXа? А може би някъде другаде е проблема?
vIkToRsHeFa
QUOTE(MOLOKO @ Jul 6 2005, 10:58 PM)
В под форума "ФИЛМИ" ,като отворя темата за интересните заглавия (където има много имиджи) FIREFOXа ми вика че има твърде много конекции за този IP и ми скрива снимките. Като отворя същтата страница с IE всичко е наред - само дето анимираните гифове вървят малко по-бавно. Това ще се оправи ли или е проблем на FIREFOXа? А може би някъде другаде е проблема?
*

Грешката идва от ФТП-то на форума тъи като оправях акаунти и подобни и просто не съм го настроил на толковеа много конекции иначе е фикснато !!!
Поздрави !!! biggrin2.gif
redmadman
Аз пък имам проблем при отварянето на форума за зареждането на която и да е страница ми трябват поне 10-15 сек пробле в мен ли е или просто има още работа за правене
FrAgMaKeR
Незнам, но при мен скороста в доволно висока, отваря ми се и форума и картинките, толкова бързо колкото и на предишният хост, даже на моменти и по-бързо. smile.gif Нищо, че е в щатите. wink.gif
ceKov
Аз нямам никакви проблеми сичко е на 6 8.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jul 6 2005, 11:45 PM)
Аз пък имам проблем при отварянето на форума за зареждането на която и да е страница ми трябват поне 10-15 сек пробле в мен ли е или просто има още работа за правене
*

Ще пипна имижите а иначе явно нямаш нещо нет може би сваляш нещо или нещо подобно...
На мен ми отваря за секунди.
Все пак след малко ще олекотя картинките. unsure.gif
Connect
Поздрави за новия хост..............Шефе, за пореден път се убеждавам , че без теб сме за никъде.....
vIkToRsHeFa
QUOTE(CONNECT @ Jul 7 2005, 09:45 AM)
Поздрави за новия хост..............Шефе, за пореден път се убеждавам , че без теб сме за никъде.....
*

Както и аз без вас... 4.gif

ПП. Пипнах имижите, оправих някои грешки по превода, подготвям галерия и сайта за форума и до няколко часа ще инсталирам скиновете.(допълнително ще ги кирилизирам така че да не се учудите защо са на маимуница... wink.gif )

Поздрави !!!
redmadman
Всичко се оправи спрях да свалям от международните торенти и сега всичко о ок . Връзката към форума е идеална smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jul 7 2005, 12:51 PM)
Всичко се  оправи спрях да свалям от международните торенти и сега всичко о ок . Връзката към форума е идеална  smile.gif
*

Ами аз ти казах просто максимално съм го олекотил и повече надали може изобщо...
А и връзката е перфектна и много стабилна...
Freaky

*

Плашиш ме . huh.gif . Помисли за мен . Деца храня .

Иначе новия хост е добър . Аз се бях паникьосал , че не мога да се оправя . А как така е .info ? Безплатно ли е ?
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Jul 7 2005, 07:52 PM)

*

Плашиш ме . huh.gif . Помисли за мен . Деца храня .

Иначе новия хост е добър . Аз се бях паникьосал , че не мога да се оправя . А как така е .info ? Безплатно ли е ?
*

Определено не е безплатно... wink.gif
А хоста е доста бърз и лично аз съм много доволен... banana.gif
vIkToRsHeFa
Форума вече е на бг хост и до няколко часа(взависимост от ггбит) ще се оправи и домеина ggbit.info да сочи насам...
Допълнително до утре ще докача картинките за скиновете и аватарите на някои от по новите потребители тъи като възникна малък проблем с фтп-то...
Честит ви нов хост !!!
FrAgMaKeR
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 23 2005, 04:34 AM)
Честит ви нов хост !!!
*

Честит на всички, наитина е доста по-бърз от предишният. smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 23 2005, 11:30 AM)
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 23 2005, 04:34 AM)
Честит ви нов хост !!!
*

Честит на всички, наитина е доста по-бърз от предишният. smile.gif
*

Отдавна трябваше да го направя но мисля че не само този нов е по бърз от site.bg a и реално 99% онлаин... wink.gif
И моля потребителите да ме извинят за неудобството причинено при преместването !

ПП. Ако имате някакви проблеми или коментари към скороста или форума нека ги обсъдим тук...
GABRIEL
Браво на вас момчета, знаех си, че ще се справите 4.gif 4.gif 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(GABRIEL @ Sep 13 2005, 07:15 AM)
Браво на вас момчета, знаех си, че ще се справите 4.gif  4.gif  4.gif
*

Както се вика "Къде ще ходим та няма да се справим... biggrin2.gif "

ПП. Резултатът confused.gif Отивам да спя... mrgreen[1].gif

ПП2. допълнително ще прехвърля и галерията( в момента се качват фаиловете)
melkor
Добра работа, наистина е по-бърз.
Freaky
Браво ! Мнго е добър happy.gif . Наздраве 4bira[1].gif
g0blin
След поредното преместване , мисля , че на този хоуст форума се отваря най-бързо...е като изключим времето , когато беше на машината на Шефа и си беше локал smile.gif Но определено от този хоуст сега съм най-доволен.БРАВО!
Feri_Soft
А на кой хост си
хост бг??
би ли споделил и колко плащаш за хоста(каква тарифа)
vIkToRsHeFa
17 лева месечно a иначе да хоства се от тях : IPB Image И за момента съм много доволен !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.