Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ще е втория заловен?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
3pacalypse Now
Кой? Как? Защо?
The Black Dragon
Мисля си че пак ще е или лудия или хлапето. Възможно е и негъра, ама другите няма да са 100% Ще видим де... Аз лично се надявам да е педофила щот ма дразни, ама той е важен образ и си мисля, че ще е последния заловен, а Майкъл, Линк и Фернандо според мен въобще няма да ги хванат smile.gif
lyubenski
В е ето това интервю с Фернандо Сукре той споменава , че ще има втора смърт, така че май анкетата трябваше да е кой ще е следващият мъртъв wink.gif . Шегата на страна аз съм за Хлапето просто ме дразни още от първия сезон 14.gif . Чакам сега и Белик да цъфне в Юта и екшъна да е на 100 4.gif
The Black Dragon
Сега ще видя видеото, но може втората смърт да не се отнася за някой от избягалите. Може да е примерно губернатора или някой друг. А може и лудия да е. На трейлъра се видя, че е при няква баба 18.gif Може да го почерпи с нещо със срок на годност от 1995 година и нищо чудно да обърне очите 18.gif biggrin.gif Ще видим...
lyubenski
Прав си не е задължително да е някой от бегълците. Възможно е да премахнат губернатора ако той в крайна сметка наистина е решил да се рови, а пък това от друга страна ще убеди оше повече докторката и шоуто да стане още по голямо smile.gif.
Devil_Wish
Хлапето ще е 15.gif
3pacalypse Now
е всички видяхме кой е smile.gif не исках да е точно той но .. сценаристите си знаят. mad.gif
loretka
Нееееееее стига де, защо все моите любимци ги залавят и/или убиватsmile.gif
The Black Dragon
Май познах smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.