Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Big Brother 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Страници: 1, 2
FuckStyle
Big Brother 3

http://www.bigbrother.bg/

хаха кой ще спечели парите ? smile.gif)
Sharo
Аз съм за бабчето 4.gif 4.gif хахаха мноо ме изкефи едно:"Я незнам от кфо ме е срам" ухахаихахиаъх
ACCEPT
маи тоя ръгбиста Боби май беше ,ми изглежда наи свястен
по НОВА+ го дават нон стоп
и бабето е супер,нещо като пищова в женски вариант
carmagedon
QUOTE(ACCEPT @ Sep 18 2006, 23:12) *

Да.Освен когато им дават мисий или се случва нещо по-интересно в къщата.Тогава услужливо пускат да гледаме апаратната dry.gif
FrAgMaKeR
А по NOVA+ имате ли звук? Има и интересни персонажи, дано да е интересно, иначе само едно е сигурно, пак мъж ще е победител. smile.gif

Едит: Звука ми дойде преди секунда.. smile.gif
The Shaman
Тая ме изкърти...Най-ухажвания крокодил в Благоевград...Много лоша реклама за благоевградчанки...Останал съм с по-добро мнение.
Sharo
(carmagedon @ Sep 18 2006, 23:14) *

(ACCEPT @ Sep 18 2006, 23:12) *

Да.Освен когато им дават мисий или се случва нещо по-интересно в къщата.Тогава услужливо пускат да гледаме апаратната dry.gif

за съжаление си прав.Мноо тъпо от тяхна страна да прават така dry.gif
А по NOVA+ имате ли звук?
аз имам
FrAgMaKeR
Ето го е първото скандалче, тоя с библията почна.. Ще има доста скандали и да се надяваме доста екшън. smile.gif

Какво ви е мнението за кастинга, дали са избрали подходящите хора?

ACCEPT
а пловдив от кого се представя,кво да кажем
Sharo
абе незнам дали са подходящи ама 2-ма обратни,2-ма свещеника 1-бременна 1-побойник 18.gif
тоя с библията карти яката обаче 18.gif чете си и чете на английски....които не знае библията от Матей(кои е тоя biggrin2.gif )е има възможност да е чуе(едва ли 18.gif )
ACCEPT
някой от участниците бая са лъгъли на кастинга
Госпожица Вещицата
http://www.bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=15
18.gif Тоя ме кефи,честно 18.gif
Абе тея не знам как са събирани..все от кол и въже...Ма то нали и това е целта де smile.gif
The Shaman
(FrAgMaKeR @ Sep 18 2006, 23:23) *

Какво ви е мнението за кастинга, дали са избрали подходящите хора?

Мисля,че са на случаен принцип.Влезли са в първата лудница и първите които са изпъкнали...Ето ти и кастинга.А пловдивчанката хич не е лоша,макар и тъпа.
ACCEPT
всеки ще води свое предаване след биг брадър,така са ги подбирали,нагласена работа
кастинг-пунта мара
FuckStyle
мен ме кефи тоя побойника, незнам що, ама поведението му ми е супер симпатично ;-)
the_mouse
Панайотчо много ме изнерви на визитката с репликата "най-голямата ми грешка е, че съм се родил в провинцията" аве я се виж, бе, ти дори не можеш да говориш като хората...... ццц мразя хората със самочувствие без покритие, биел се.... олее, дано Борислав или Павел да му спукат г**а от бой! Да на говоря за оня религиозен/сектантски фанатик, само показност търси, ся като го гледах как чете библията на АНГЛИЙСКИ и на глас ми идеше..... не знам. Не съм почитател на нито една крайност, да не говорим за отношението му към хомосексуалните..... до колкото знам Христианството учи на толерантност към различните, какъв духовник е тоя не знам!

ПП. Кажете някой знае ли какво точно пише в Библията за хомосексуалистите, че много ми е интересно smile.gif
BaDMaN
(The Shaman™ @ Sep 18 2006, 23:36) *

Мисля,че са на случаен принцип.Влезли са в първата лудница и първите които са изпъкнали...Ето ти и кастинга.А пловдивчанката хич не е лоша,макар и тъпа.

4.gif Хванати от кол и въже.... Ще ме извинявате ама... Така и не съм засичал и едно "шоу" във това "шоу" само глупости но както и да е де може би просто не съм попадал на моменти... 18.gif

ПП. А тези взетите от "кол и въже" стават и клоуни пред цяла българия поне за мен де това е единствената смешна или по-скоро жалка част докъде сме се принизили. 16.gif

ПП2. Не мога да кажа че всички са такива или онакива всеки има своя индивидуалност, но... rolleyes.gif
demetra81
За момента най-много ми харесва ръгбистчето. :blus
А бабата е някаква абсолютна откачалка 18.gif ,ама ме кефи.
Най-антипатичен ми е Панайот 19.gif и ония с библията.
seduction_55
(the_mouse @ Sep 19 2006, 00:55) *

Да на говоря за оня религиозен/сектантски фанатик, само показност търси, ся като го гледах как чете библията на АНГЛИЙСКИ и на глас ми идеше..... не знам. Не съм почитател на нито една крайност, да не говорим за отношението му към хомосексуалните..... до колкото знам Христианството учи на толерантност към различните, какъв духовник е тоя не знам!
Напълно съм съгласна с теб!Тоя не е никакъв духовник,той си е чист расист-мразел и не говорел с друговерци,с хомосексуалисти и т.н.В Християнството не се говори за изтребване на различните,а този проповядва да се разчистило обществото от такива.Много е прост.Направо си е фанатик.Излага се.И кво вика,че щял да проповядва вярата.Тва са пълни глупости-иска да настрои хората към расизъм. 19.gif
Иначе мен най-много ми харесва Ева,на Мариян жената.Много е готинка и не е проста като другите.
Sharo
Бухахаха Панайотчо бая са излагали за него 18.gif не ги е бил хората,по точно хората него са били 18.gif 18.gif .Това ми го каза един съученик който също е от Гълабово,също така ми каза че само за тази година(2006) са го били 29-пъти boxed.gif и 1-път избягал 18.gif бухахаха....горе долу се пада по 3 збиваания на месец wacko.gif явно бая му е дошло и затва избягал 18.gif 18.gif
Th3_SpY
Тея са пълен батал, ноо прости хора са вкарали, особено ония ФАНАТИК с Библията, има и изключения, но те са малко - ръгбиста за мен е нормален, горе-долу и Павката (гърми,трещи - Павката плющи) smile.gif
FuckStyle
не е важно кой кой бие. важно е да си в играта ;-)
Craft
Относно кастинга малко ме самнява да са ги избирали по произволен принцип все пак на Мариян жена му, малко от малко е известна покрай мъжа си и мисля че са я вкарали заради шоуто

А относно парите като гледам засега имам няколко фаворити :Палома ,Ръгбиста,Павката
The Shaman
Палома ще си тръгне сама и ще е една от първите които ще го направят.
FuckStyle
ааа първи ще ги махнат педерасите
Bebssii
Ами Палома и Ева на Мъро и двете са от Плевен.От жените спореед мен са най-свестни(не защото и аз съм от Плевен rolleyes.gif )За кастинга поне на Палома знам че няма нищо уредено,докато на другите не знам.Моя фаворит засега е Ева....а особено мноого ме дразни Дияна,супер лигава ми е
FuckStyle
хаха вижте това smile.gif)

http://www.tialoto.bg/article.php?id=3621

доста интересно ще бъде wink.gif
Craft
Според мен първи по желание ще излезе Пламен
The Shaman
http://www.plovdiv24.com/news/17799.html
Sharo
LOLZ кви са тия тризначки wacko.gif дано децата им да не си приличат толкова с тях че ква ли ше стане wacko.gif
и близначки ли има или така ми се струва,става въпрос за тия момичета кадето са най-в ляво и най-в дясно на 2-план blink.gif
Hermes
Започна и тази част на Big Brother 3, поредното релити шоу или по точно поредното промиване на българската TV aудитория жадна за сеир,зрелище,секс и още една камара простотий и то само и само да се събере по-голяма зрителска аудитория. Знам едно, че от всяка поредна бай Брадърщина простотията расте в геометрична прогресия. Опитах се да предвидя някой от простащините който ни чакат , но и така моята фантазия не можа да сътвори нищо. Мисля, че по редно е да не се казва кой ще е претендента за спечелването на парите, а човека извършил най-голямата простащина в къщата. Нагледах ме се на различни образи и типове и техните малоумни "добродетели" сега какви ли ще бъдат. А претендираме за интелект, за някаква ценностна система в съвременния българин който се е устремил към пробщаването му към културата на Европа. Нова и bTV претендират и по най-арогантен начин ни заливат с техните бози в стил "съвременната култура и наследство на българина". Просто всичко е подчинено на неизживяната сексуална революция като байрактар на нея - Славка Трифонова.

И накрая на поста си като за контраст на тези предавания само мога да спомена предавания "Минута е много" "Глобусът" и май не се сещам за други , ами те са толкова - предавания където човек неволно се заглежда и замисля на нещата по време на тези предавания, и накрая си остава хубаво изумен от фактите научени от тях. shocking.gif
FuckStyle
аххаха човека на който заложих първи смаза кавала smile.gif) така и си знаех smile.gif буахахах ще пия бира без пари буахахха

панайотчо може да не ви е симпатичен, но е по-добър от вас 10.gif
Sothebys
(Hermes @ Sep 19 2006, 20:32) *

Започна и тази част на Big Brother 3, поредното релити шоу или по точно поредното промиване на българската TV aудитория жадна за сеир,зрелище,секс и още една камара простотий и то само и само да се събере по-голяма зрителска аудитория. Знам едно, че от всяка поредна бай Брадърщина простотията расте в геометрична прогресия. Опитах се да предвидя някой от простащините който ни чакат , но и така моята фантазия не можа да сътвори нищо. Мисля, че по редно е да не се казва кой ще е претендента за спечелването на парите, а човека извършил най-голямата простащина в къщата. Нагледах ме се на различни образи и типове и техните малоумни "добродетели" сега какви ли ще бъдат. А претендираме за интелект, за някаква ценностна система в съвременния българин който се е устремил към пробщаването му към културата на Европа. Нова и bTV претендират и по най-арогантен начин ни заливат с техните бози в стил "съвременната култура и наследство на българина". Просто всичко е подчинено на неизживяната сексуална революция като байрактар на нея - Славка Трифонова.

И накрая на поста си като за контраст на тези предавания само мога да спомена предавания "Минута е много" "Глобусът" и май не се сещам за други , ами те са толкова - предавания където човек неволно се заглежда и замисля на нещата по време на тези предавания, и накрая си остава хубаво изумен от фактите научени от тях. shocking.gif

Браво! Само да допълня, че за кратко тези боклуци са издигнати едва ли не в култ, но то си е казано, че всеки си търси своите 15 мин. популярност. Яд ме, че Пловдив е предтавен от п*дераст, к*рва и травестит.
BledPoet
Извинявам се предварително за оффчето, ама нещо ми засия пред очите...

Обръщам се, към Hermes понеже го виждам, че е човек с изразено, собствено мнение, по всеки въпрос. Тази сърцераздирателна плеада, съм я писъл още за първият Бай Х..Брадър и никакъв ефект - народа има нужда от "Хляб и Зрелище" и точка по въпроса! Това, понеже се имаш за много еродиран, трябва да го знаеш много добре и нищо което кажеш, няма да го промени(нито силните думи, нито дебелите шрифтове) - просто, ще си поредното мрънкало, което не харесва новите Супер Герои... така че спести си нервите и си смени канала, има още около 100 други, все някаде, ще намериш нещо и като за твоята висша персона - а дори и да не успееш - има книги, театри и прочие. Невиждам защо, продължаваш да плуваш в ла*ната, щом не ти харесва. Така, няма да те е еня, кой спечелил парите, кой се снушавал с прасете и т.н. Живеем в "свободна" страна, така че който иска, да гледа ББ, да гледа - това си е негово право !!!

И моляте, никога не давай "Минута е много" за прмер за хубаво предаване, защото то е другата крайност - парад на интелектоалната немощ на България.

И накрая един съвет от мен - Проблемите, само с мрънкане не се решават...

Devil_Wish
Аз лично не гледам Big Brother. Смятам, че е загуба на време пък и нищо интересно не може да се види от малкия екран. Всеки път е едно и също - простотии, цинизми, яко диалекти и някви обратни типове които се правят на голямата работа. Нямам намерение да им слушам проблемите, мякането и пиянските истории 9.gif
GABRIEL
(Devil_Wish @ Sep 20 2006, 19:17) *

Аз лично не гледам Big Brother. Смятам, че е загуба на време пък и нищо интересно не може да се види от малкия екран. Всеки път е едно и също - простотии, цинизми, яко диалекти и някви обратни типове които се правят на голямата работа. Нямам намерение да им слушам проблемите, мякането и пиянските истории 9.gif

Едно наистина трезво мнение. Ако някъде преброяват дивеча, то тук тече друго преброяване...
CiNdEreLLa``
Според мен никой от участниците не заслужава да вземе и 1 лев даже.Плюс това ,те за какво се състезават ... за това кой е по-голям простак,позиор или може би коя е по-голяма...(тая думичка няма да я кажа)....и каква е цялата цел на предаването - да ни покаже отрепките на България confused.gifХа!!!Мерси,ама това само ме кара да се срамувам,че съм българка.Или може би искаме да покажем на света бъдещето на България в очите на оная пикла Палома,дето още на първата вечер от престоя си и си легна с мъж(ако Панайотчо изобщо може да се нарече мъж,разбира се!).И всичко това се излъчва в ефира на една от националните ни телевизии от 20 часа,когато малките дечица застават пред телевизора,за да видят любимият си съквартирант какви простотии върши!Това ли е моделът за подражание,който трябва да следваме ?!?!?!?!
PIPO
(CiNdEreLLa`` @ Sep 21 2006, 14:50) *

Според мен никой от участниците не заслужава да вземе и 1 лев даже.Плюс това ,те за какво се състезават ... за това кой е по-голям простак,позиор или може би коя е по-голяма...(тая думичка няма да я кажа)....и каква е цялата цел на предаването - да ни покаже отрепките на България confused.gifХа!!!Мерси,ама това само ме кара да се срамувам,че съм българка.Или може би искаме да покажем на света бъдещето на България в очите на оная пикла Палома,дето още на първата вечер от престоя си и си легна с мъж(ако Панайотчо изобщо може да се нарече мъж,разбира се!).И всичко това се излъчва в ефира на една от националните ни телевизии от 20 часа,когато малките дечица застават пред телевизора,за да видят любимият си съквартирант какви простотии върши!Това ли е моделът за подражание,който трябва да следваме ?!?!?!?!

Ами на мен не ми се пишат сега фермани,просто искам да си изразя мнението.'CiNdEreLLa``' ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО ! Съгласявам се с твоето мислене и мнение wink.gif.Место да вкарат,някои министри,депотати тва онова да ги видим какъв ЖИВ ШАРАН са,те сложили някои,където тези хора които са избирали участниците,са търсели да става интрига.Пример 1-вите двама-двойката която беше разделена 2-Тризначките 3-то ако може да се изразя меко казано "обратните". 4-то Майката която ще ражда.Ами това е моето мнение. biggrin.gif blush.gif blink.gif rolleyes.gif 4.gif
Pnevmotorex
(CiNdEreLLa`` @ Sep 21 2006, 14:50) *

Това не е представителна извадка на прослойките в България. Всичко е завъртяно така, че да стават сблъсъци на интереси, външен вид, убеждения, диалект ако щете. Всеки следващ Биг Брадър става все по-брутален и по брутален. Замисляли ли сте се обаче, защо не се намесва СЕМ (те иначе за други простотии се месят...)? Ами гледат го 90% от зрителите в България. Айде признайте си - въпреки че не одобрявате самото предаване, участниците в него, хората които го гледат пак хвърляте по едно око... Ми това е целта! Продуцентите се опитват да привлекат вниманието на зрителите и го правят повече от отлично.
Честно казано гледах СЪРВАЙВЪР. Ми по-тъпо е. Ако се чудя какво да правя в 20:00 и реша да гледам телевизия - що да не се посмея с БИГ БРАДЪР? Е трудно ще им разбирам на повечето участници като говорят (ако изобщо говорят), ама може да видя много смешни неща. А малките деца, подрастващото поколение си има родители. Те трябва да извършат контрола, не да чакат Нова Телевизия, СЕМ, Президента или Папата да възпитава децата им. Като имам дете ще гледаме заедно БИГ БРАДЪР и ще му казвам: "Гледай тате, това е травестит. Виж, тате това е гей. Тези чичковци са ненормални. Виж тази кака колко лошо се държи. Ти не трябва да правиш като нея, невъзпитано е."
CiNdEreLLa``
Pnevmotorex прав си - всичко е направено за по-голяма аудитория и за повече пари !!!Няма да изказвам мнение относно това,което каза за Survivor,понеже всеки си има право на собствено мнение и оценка.И все пак можеше да се направи много по-стойностно и интересно предаването като се съберат много по-стойностни хора в него!Няма значение,каквото и да коментираме е без значение при положение,че предаването върви в момента по телевизията.Който иска го гледа,който не иска - не.
DaniEl
Ами кво да кажа за Big Brother wacko.gif Никой не заслужава парите Всички са от кой от кой по-глупави Пък и то не се знае дали ще има награда Още една седмица не е минала ,а те изгармяха близо с 45 000 лева Както са тръгнали май ще се наложи на края те да дават пари на Big Brother 18.gif А онзи Пламен ли беше не се сещам Ме издразни не трябваше да му дават 5000лв за да остане Я си претставете ако всички тръгнат да заплашфат ,че ще излезнат ако Big Brother не им дадът пари Много е тъпо това което направиха А пък това ,че нито в Big Brother ,нито в Big Brother 2 не вкараха някой готин пловдивчанин ме побърква първо пипирудата Стойка , после ония търтей Вего който май само се води че е от Пловдив и накрая някакъв си травистит Е не така де толкова ли няма интересни хора в Пловдив mad.gif
seduction_55
Всъщност Лиляна също е от Пловдив,и като визия е може би най-красивата вътре в къщата,макар че е много ограничена и тъпичка.
Иначе от 500 000 лева,наградата е вече 395 000 лв.Бързо се стопява.(вече може и още по-малко да е).
the_mouse
Голяма гавра беше тайната мисия на Пеньо! Казаха му "или я приемаш, или не влизаш в къщата!", тва беше много нагло, можеха да оставят предложението да си оправи носа, но да НЕ го задължават да я приема, така или иначе той щеше да я приеме със сигурност, защото носът винаги му е бил комплекс и той е готов на всичко да го коригира! Но НЕ, трябваше да си подсигурят още една интрига, продуцентите искаха да заложат на сигурно като го принудят и не му оставят избор! Та неговото тяло е с белези на жена по рождение! Това е толкова голям удър върху самочувствието му, представете си вместо където и да отиде да обеснява, че е мъж, колко по-лесно би било да се прави на жена (изключваме сексуалната ориентация, тук нещата не опират до избор, въпреки, че може да бъде какъвто си иска)! Такъв недъг би могъл да докара и най-здравомислещия човек до психическо разстройство и депресия, а някой с по-лабилна психика - дори и до самоубийство! И представете си, как продуцентите си правят шоуто от подобно нещо. Ами да, много ясно, че това е основната причина да го изберат на кастинга, но можеха, по много по-тънък начин да измъкнат шоу от личността му! Толкова много го съжалих като го гледах снощи как ревеше в двора! ohmy.gif
Shae
Ние от Плевен какво да кажем ...Палома с какво започна ....един вид се потвърждава приказката :
"Плевен,Плевен град прочут , град на курви и на студ" 18.gif sad.gif

Гледах 2 предавания от него ...стига ми толкова
ACCEPT
тия тризначки бая палави ми се видят
Craft
(the_mouse @ Sep 23 2006, 19:07) *

Голяма гавра беше тайната мисия на Пеньо! Казаха му "или я приемаш, или не влизаш в къщата!", тва беше много нагло, можеха да оставят предложението да си оправи носа, но да НЕ го задължават да я приема, така или иначе той щеше да я приеме със сигурност, защото носът винаги му е бил комплекс и той е готов на всичко да го коригира! Но НЕ, трябваше да си подсигурят още една интрига, продуцентите искаха да заложат на сигурно като го принудят и не му оставят избор! Та неговото тяло е с белези на жена по рождение! Това е толкова голям удър върху самочувствието му, представете си вместо където и да отиде да обеснява, че е мъж, колко по-лесно би било да се прави на жена (изключваме сексуалната ориентация, тук нещата не опират до избор, въпреки, че може да бъде какъвто си иска)! Такъв недъг би могъл да докара и най-здравомислещия човек до психическо разстройство и депресия, а някой с по-лабилна психика - дори и до самоубийство! И представете си, как продуцентите си правят шоуто от подобно нещо. Ами да, много ясно, че това е основната причина да го изберат на кастинга, но можеха, по много по-тънък начин да измъкнат шоу от личността му! Толкова много го съжалих като го гледах снощи как ревеше в двора! ohmy.gif

Наистина продуцентите на това предаване започнаха да си позволяват много с участниците за да става шоу,и това не е само случаят с Пеньо.Те се правеха това и ББ2
The Shaman
Тези хора са подписали яки договори...Какво са виновни продуцентите !?!?
FuckStyle
каква ще е съдбата на Меньо, след разкриването на тайната му ?
the_mouse
Ми като гледам Панайот изкара простотията си на преден план, свястните хора, ще са тези, които го разберат и няма да го упрекват за каквото и да е било, че е бил принуден да приеме мисията, какво като е гей, и Гаро е, обаче към него се държат нормално, защо и към Пеньо да не е така? Ми да, излъга ги, за да си спечели мисията, поне видях някои хора да проявяват разбиране, други пък си показаха ограниченото мислене и диващина..... ще видим smile.gif
The Shaman
Летя със колата,летя със колата...нататък летя.... Това е Пенка в Стар академи...Каквото и да си говорим тоя е зле...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.