Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Big Brother 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Страници: 1, 2
unvisioble
(The Shaman™ @ Sep 25 2006, 23:36) *

Летя със колата,летя със колата...нататък летя.... Това е Пенка в Стар академи...Каквото и да си говорим тоя е зле...

Прав си, поне можеше да изпее някое по-мелодично парче. biggrin2.gif
FuckStyle
(unvisioble @ Sep 25 2006, 23:48) *

Летя със колата,летя със колата...нататък летя.... Това е Пенка в Стар академи...Каквото и да си говорим тоя е зле...

малко грим му трябва и като нищо може да стане двойник на Marilyn Manson 4.gif
unvisioble
(FuckStyle @ Sep 26 2006, 13:32) *

(unvisioble @ Sep 25 2006, 23:48) *

малко грим му трябва и като нищо може да стане двойник на Marilyn Manson 4.gif

Ами да, какво е нужно да станеш известен - малко нестандартност и повече упоритост...
Известно е, че Мерилин Менсън е бил супер захлупен и залюхан пич в гимназията. Свирел на китара, пеел, но никой не го взимал насериозно. Един ден решава да сложи край на невзрачния си живот, като скандализира обществото с личността си - започва да се гримира обилно, да се облича провокативно и не след дълго го забелязват и всички пощуряват по него и музиката му.
Нашият Пеньо, че е нестандартен, две мнения по въпроса няма. Само му липсва повече смелост. happy.gif biggrin.gif
аниматора
аз мисла че това е голяма тъпотия и е добре дошла за жадният за простотии бг народ
DcShOeCoUsA
Първо да кажа че определено не ми харесва третия сезон на Големия брат харота които са избрани за това състезания са леко казано тъпи не че и такава не бяхи и от втория сезон.Единствено м беше интересно Big Brother 1 понеже хората които бяха вкарани определено бяха за експеримента на самото сустезание а не за реитинг (поне аз така смятам).Иначе за сегащния Big Brother да кажем че харесах като характер Мариола но е изгониха защо им казваше всичко в учите и неиграеше никаква роля и беше самата себе си (затова е предпочетох) но след излизането й съм за Дияна понеже е доста интересна личност ,но не съм сигорна че някои заслужава парите от тези хора които вкараха в кащата. smile.gif
never_mind
(gimp @ Sep 28 2006, 16:22) *

аз мисла че това е голяма тъпотия и е добре дошла за жадният за простотии бг народ

Ъъ... не само ти мислиш така wink.gif
Единственото хубаво нещо покрай брадърите беше Бай брадър, на някои скечове съм се заливал от смях...
advokata
Big Brother And Survivor SUCKS!
The Shaman
Eдин път да реша да я гледам тая глупост и си скъсах нервите...Абе деца...Хора как ще оставите дъртата и тая невротичка да вземат парите бе...Бахти и олигофренията.Поне дано да е бабичката...
DaniEl
Аз съм силно разочарован от "големия финал".Как може да дадат парите на тази самовлюбена егоцентричка Любов.Направо нямам думи...Вътре имаше две красиви жени(визирам Лиляна и Палома) ,една селянка където името не може да си каже правилно и едно 150 килограмова баба.
Явно простотията в България надделява

П.П:Това е лично мнение не сте длъжни да се съобразявате с него
The Shaman
Абе Лилето,че беше крайно тъпа,така си е,но тея близнета я биеха по тъпота в пъти...
unvisioble
Олеее, така ме е яд на тоя Биг Брадър. За 4-ти (включвам и Вип Брадър) пореден път супер много се разочаровах. Това ли сме българите, такива хора ли подкрепяме като това невротично и тъпо същество, каквото е Любов... 14.gif
Моята фаворитка беше Лилито, поради много причини - изключително привлекателна визия, невероятно добронамерена към хората, търпелива, толерантна, сдържана и не на последно място - че в нейния салон си правя косата. Тази вечер мислех, че тя ще спечели, но...
DaniEl
(The Shaman @ Dec 11 2006, 22:59) *

Абе Лилето,че беше крайно тъпа,така си е,но тея близнета я биеха по тъпота в пъти...

Ами аз там като гледам нямаше особено умни хора,но Лиляна поне беше красива 3.gif А докато три-значките не са нито умни ,нито кой знае колко красиви,а де не говорим,че говориха за всеки - тоя така ония така ,а не се гледат к`ви са щматки.А имаха самочувствие от земята до небето.
Когато попитаха Любов кой според тебе трябва да вземе парите,тя патката вместо да каже не знам или не мога да кажа или нещо от сорта тя вика "Мии аз..." 16.gif .
The Shaman
Стефи къде и е салона на това "умно" момиче ?

п.п.Предварително беше обречено всичко.Сценарий.
unvisioble
(The Shaman @ Dec 11 2006, 23:17) *

Стефи къде и е салона на това "умно" момиче ?

п.п.Предварително беше обречено всичко.Сценарий.

Еее, Жоре, стига сега... biggrin.gif
Салонът й се казва "Queen" и се намира в една от уличките на долната главна - от спирката на Съединението (не от страната на паметника, а срещу него) тръгваме към главната по паважната улица, но не свиваме вляво да излезем на главната, а продължаваме направо по тази, успоредна на нея; на 100-ина метра от лявата страна на ъгъла точно е салона.
The Shaman
Ша отивам някой ден да и набия канчето (главата,не другото)...smile.gif
SweetDreams
Аз пък бях за Пацо ма той отпадна още от начало 18.gif От тогава не гледам.....
Bebssii
Абе аз да ви кажа всички ми бяха доста антипатични.Особено Паломчето , която за пореден път утвърди лафа: "Плевен , Плевен град прочут , град на курви и на студ ". просто заради такива като нея ме е срам , че съм Плевенчанка..........
unvisioble
(The Shaman @ Dec 11 2006, 23:36) *

Ама си лош, Жоре... biggrin2.gif Бих ти препоръчала да си направиш там масаж, друго от процедурите, предлагащи се в салона, не ти препоръчвам, защото знам (чувала съм biggrin2.gif ), че си пич и не се възползваш от такива разкрасители. 10.gif

И да знаеш, че Лилито не прави нищо в салона, само кисне там от време на време. biggrin.gif
f0rgy
Незнам ама за мен Лиляна е супер глупава 19.gif ...И по постъпките си и по това което говори...Тя освен за Бентлита и такива раоти не говори...И най-много ме дразни че когато някой я дразни тя прави оная яката физиономийка с ДЖУКИТЕ и си тра..после отиде в др стая и се почне "оле тая е много проста..."
ЗА МЕН ОТ ТЕЯ ДЕТО СА ВЪТРЕ ЛЮБОВ ТРЯЯШЕ СИ СПЕЧЕЛИ ЩОТ НА НИКОЙ НИЩО НЕ СПЕСТЯВА И Е СУПЕР ИСКРЕНА И ЧЕСТНА...
**ASTERIX**
(unvisioble @ Dec 12 2006, 00:34) *

(The Shaman @ Dec 11 2006, 23:36) *

Ама си лош, Жоре... biggrin2.gif Бих ти препоръчала да си направиш там масаж, друго от процедурите, предлагащи се в салона, не ти препоръчвам, защото знам (чувала съм biggrin2.gif ), че си пич и не се възползваш от такива разкрасители. 10.gif

И да знаеш, че Лилито не прави нищо в салона, само кисне там от време на време. biggrin.gif

Като няма акъл и неможе нищо да направи ... остава само да кисне smile.gif

Кво изобщо го коментирате тоя биг брадър ... пълна скръб е. Аз само като видях кви са вкарали вътри и ... още в началото - гледам някви травестити ... селяни ... някви гнусни бабки дето разправят как са се е**ли едно време .... някав селянин дето се мисли за плейбоя в къщата и 3 адски тъпи тризначки. Немога да си обясня кой ги търпи тия.
И това са хора избрани с конкурс ... бахти простотията. Че тя сестра ми дето е 6-ти клас има по-добро държание, възпитание и говори правилно за разлика от тях

Пълна простотия ...
gangs7a
Искам само да кажа,че от снощния избран от държавата ни победител си направих за пореден път един извод - ДЪРЖАВАТА НИ Е ЗА ПСИХОДИСПАНСЕР blink.gif Как въобще може някой да симпатизира на едно супер просто и ограничено девойче (каквото е Любов),което има бахти самочувствието (не знам от къде... huh.gif ),и единственото нещо,което прави е да испада в истерия през 20-30 мин... emoticon1 (81).gif
Bloody_Tears
На мен не ми беше много интересно.Но все пак май бях за Любов.Тая баба Вили незнам,ама много ми е антипатична.Но и не харесвам много Любов.Абе това,което искам да кажа е,че не ме интересуваше много коя ще спечели.
П.С.А това,което каза Лиляна... 18.gif18.gifХхахаха било професионално искривяване.Да бе,пък аз съм дядо ти Мраз!
^SaDeR^
Кой е зимал парите ве .Аз така и не го гледах.
Bloody_Tears
(^SaDeR^ @ Dec 12 2006, 15:24) *

Кой е зимал парите ве .Аз така и не го гледах.

Любов.Тя и леля Вили останаха последни и спечели Любов накрая.
^SaDeR^
AAA тая селянка ли ве майна по - добре да ги беше земала бабата
common_sense
аз бях за Паломка biggrin.gif
Bloody_Tears
(common_sense @ Dec 12 2006, 20:05) *

аз бях за Паломка biggrin.gif

Оооо да и аз бях за нея.Много ме кефи и не е курва за каквато я изкарват.Много е интелигентна даже! 3.gif 4.gif Но от тези,които останаха бях за ЛюбоФ.
DakotaTrent
QUOTE(unvisioble @ Sep 26 2006, 15:51) *

Известно е, че Мерилин Менсън е бил супер захлупен и залюхан пич в гимназията...

Нереализиран писател е по-точното определение. Един вид, когато пише текстове знае за какво иде реч. От Пеньо не става и дъска за кочина... 9.gif

Сега разбирам, че Любов е спечелила (напоследък покрай 8-ми и после рожденния ден на 11-ти ми дойде в повече алкохола). Направо ми иде да се отчаям от живота 16.gif 19.gif Явно наистина сме супер тъпо племе щом Любов печели ББ3, а Азис води на Левски в изродската класация на (К)анал 1 "великите българи"... 16.gif Не знам вече. Радвам се, че поради стечение на обстоятелствата не обръщам чак толкоз внимание на медиите и това което се върти в тях. Нямам чак толкова нерви да се занимавам с тия глупости... 14.gif Но наистина очаквах повече здрава логика от българите...бабата беше добър избор, Боян не успя да впечатли с простотия и автоматично беше ясно, че няма шанс (също като адаша от първото ББ), Палома и Лили ставаха като победителки, макар да не бяха перфектни...но тризначките... 9.gif Тия еднакви образи ме подсещат за репликата на Карлито..."плюя на хора, които не искат да са готини!" happy.gif
krisku
Ужасно ми се искаше Боян или Леля Вили да спечелят, много се радвам, че леля Вили (на мен май ми е баба, но както и да е xD) стигна до финала и на края имаше само 6% разлика м/у нея и Любов.
Толкова ми се искаше горката женица, да си оправи малко положението да спечели парите, а за Любов.. няма какво да говоря, до някъде се радвам, че тя спечели, защото не исках в никакъв случай да печели Палома или Лилито... лично мое мнение.
А Любов цялата вечер говори толкова безсмислено и вече като разбра, че спечели, показа колко е тъпа с култувата реплика (Ники Кънчев забрави да спомене, че има толкова тъп съквартирант спечелил наградата в историята на Биг Брадър България)
А ето и диалогът, който се провете м/у Биг Брадър и тризначката Любов:
Биг Брадър: Говори Биг Брадър, Любов ти спечели третия сезон на Биг Брадър, честито!
Любов: Мерси!
Биг Брадър: Любов, може да напуснеш къщата на Биг Брадър.
Любов: Прави няколко крачки и продумва - ОТ КЪДЕ, ОТ ВРАТАТА ЛИ?!? О.о
Биг Брадър: Шшш.шшш..шш.ш.шшш (шумене) и КРАЙ!

Ами... от тъпо, по-тъпо smile.gif
^SaDeR^
Еми то простотията не ходи по животните
SweetDreams
Абе ти се знаеше, че тя ще спечели ама карай.... а и особено след това, което даваха в "Горещо" - изкараха ги много страдащи и измъчени wink.gif
FuckStyle
не можа ли някоя още по-проста селянка да спечели worthy.gif
Refuse
(FuckStyle @ Dec 13 2006, 12:14) *

не можа ли някоя още по-проста селянка да спечели worthy.gif

шшшш Любов РулЗзЗ ве момче wink.gif много справедлива победа ако питате мене Любов е супер, както и Вяра blush.gif
Крадец на рози
Някой да има информация за VipBrother 2 или Star Academy 2 или Big Brother 4 ?
**ASTERIX**
(Крадец на рози @ Dec 13 2006, 17:55) *

Някой да има информация за VipBrother 2 или Star Academy 2 или Big Brother 4 ?

Иди в някое забутано село и гледай. Същото е wink.gif
Пак са изолирани от свете и пак са някви диви селяни дето нямат обноски, култура и немогат да говорят
Крадец на рози
Хахахах това беше добро хаха ама Stat Academy ми хареса бре, Маринчо спечели :>
tedi27
беше мноооооооого скучно
ZuZka yeah
Според мене беше най-доброто от БГ изданията. 3.gif
Mai4et0
Кога почва това ?
moni_hs
Нямам намерение да го гледам... dry.gif
PayTon__
Цитат(Mai4et0 @ Aug 11 2008, 01:44) *
Кога почва това ?

През септември , май няма точна дата още. unsure.gif
ZuZka yeah
Тази тема е за Биг Брадър тройката, уе.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.