Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя е любимата ви Лоис Лейн ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
lyubenski
Споделете, коя е вашата любимка в ролята на преластителката на Кларк Кент.

Kate Bosworth

Margot Kidder

Erica Durance

Teri Hatcher

Заб. Това не са всички актриси, които са се преваплащявали в тази роля, но едва ли ще да има значение да включвам и актриси от 30-50 години на миналия век.
Аз лично гласувам за Тери Хатчер, защото в момента гледам този сериал с нея и ме радва много нейната игра smile.gif. Иначе и Ерика има какво да покаже, но още и е рано май.
sydney
на мен ми харесват Тери Хатчер и Ерика Дуранс,но повече ми харесва Тери rolleyes.gif rolleyes.gif все пак тя е първата Лоис която съм гледала и просто съм си свикнала на нея blush.gif blush.gif но и Ерика е много добра като Лоис rolleyes.gif rolleyes.gif
Bullseye
(sydney @ Sep 12 2006, 23:39) *

на мен ми харесват Тери Хатчер и Ерика Дуранс,но повече ми харесва Тери rolleyes.gif rolleyes.gif все пак тя е първата Лоис която съм гледала и просто съм си свикнала на нея blush.gif blush.gif но и Ерика е много добра като Лоис rolleyes.gif rolleyes.gif

Напълно съвпада с моето мнение, щях да напиша същото. 4.gif
ThePinkDuck
(sydney @ Sep 12 2006, 22:39) *

Няма какво повече да добавя. 4.gif
vikihill96
Тери Хачър естествено засега е най-добрата.Ерика има време да покаже какво може. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
sonofsparda
И Ерика,и Тери са страхотни.Не мога да реша,коя ми харесва повече,защото и двете ги обожавам.Ролята на Ерика е доста по-различна от тази на Тери и това затруднява преценката ми още повече.Но както пише по-назад "тя има време да покаже каквото може".Тери отдавна го е направила и резултатите са,както чета из коментарите,повече от добри.Надявам се,че и на Ерика ще експлоатират ролята по добър начин,защото според мен засега се справят чудесно(и дано да завърти главата на Кларки по някое време biggrin.gif )

иначе искам лично да благодаря на lyubenski,затова че ме насочи към този форум 4.gif
lyubenski
(sonofsparda @ Sep 26 2006, 21:27) *

иначе искам лично да благодаря на lyubenski,затова че ме насочи към този форум 4.gif

Добре дошъл smile.gif
sonofsparda
Благодаря smile.gif
mirka
Ерика 10.gif
sydney
(vikihill96 @ Sep 26 2006, 19:24) *

Тери Хачър естествено засега е най-добрата.Ерика има време да покаже какво може. worthy.gif worthy.gif worthy.gif

съгласна съм че Ерика има време за да се докаже rolleyes.gif rolleyes.gif да се надяваме че ще успее да потвърди очакванията ни rolleyes.gif засега се справя много добре 18.gif 18.gif 18.gif
Hotty
Ерика е ужасна,Teri Hatcher е къде,къде по яка.
sonofsparda
Абе според мен последната дума,с която може да се опише Ерика е "ужасна",но всеки с мнението си.I respect that. smile.gif
striikar
(Hotty @ Jan 10 2007, 03:15) *

Ерика е ужасна,Teri Hatcher е къде,къде по яка.

оф пич ми ти във всяка тема само обиждаш горката Ерика бе smile.gif стиа недей така ! Момичето вкара много свежест в станалия донякъде еднообразен до 3ти сезон сериал.
tzvetka
Ми аз лично харесвам най-много Ерика!Не знаех дори, че Тери Хатчър е играла като Лоис Лейн, но не е кат Ерика!Тя е много весела и кат се усмихне си е много хубавичка!А по принцип не намирам Тери Хатчър за много хубава камо ли другата Лоис от филмите за Супермен!
vIkToRsHeFa
(tzvetka @ Jan 16 2007, 18:27) *

Ми аз лично харесвам най-много Ерика!Не знаех дори, че Тери Хатчър е играла като Лоис Лейн, но не е кат Ерика!Тя е много весела и кат се усмихне си е много хубавичка!А по принцип не намирам Тери Хатчър за много хубава камо ли другата Лоис от филмите за Супермен!

4.gif
Erica Durance! Teri Hatcher само може да и е що годе конкуренция поне за мен а останалите са от по-старите серии и просто не че нещо не не са това което са били. Мнението ми е базирано на снимките на 4-те които разглеждах из нета защото тези горе нещо не ми ги отвори. smile.gif
A_l_e_x
Ерика е най-готината Лоис,но и Тери Хачър не е за изпускане! biggrin.gif
MaLkIq_MuKi
Ми аз честно да си кажа не си я спомням Тери, сега погледнах в imdb.com и се сетих за филма, но нищо конкретно за самата нея....така че оставам зад Ерика rolleyes.gif
SS27
На мен лично най-много ми допада Тери Хачър. Ерика също се справя добре в Смолвил, но според има още бая хляб да изяде за да стигне Тери. rolleyes.gif
ZanGaDor
естествено че Ерика biggrin2.gif
rossytriff
на мен определено ми харесва повече Ерика. тя донесе малко свежест на сериала и много добре подхожда за ролята си.
DaniEl
По принцип Тери Хачер ми е една от любимите актриси. Следователно гласувам за нея. Но от другите три актриси бих се спрял на Margot Kidder. Без нея поредицата за "Superman" нямаше да е същата. И само да отбележа понеже виждам ,че е пропуснато да се спомене rolleyes.gif Освен I,II и III част на "Superman" тя участва и в IV.
smallville_f
Гласувам за Ерика защото като визия ми харесва повече а и съм си свикнала с нея от Smallville ... А и тя придава някакъв особен чар на героинята си 4.gif
didssy
абсолютно съм съглана с мими smile.gif ерика придава някак мн приятно и симпатично излучване на героинята си smile.gif въобще като цяло тя мн си ме кефи smile.gif
CheerFuL-F
Ерика ест.
Jolly_GirL
И аз гласувах за Ерика rolleyes.gif Голяма сладурана е smile.gif
clark_megi
Ами аз Ерика съм гледала най-скоро и затова нея ,но и Тери е страхотна в Отчаяни съпруги ми е една от любимките 121[1].gif мисля да сложа снимки на актрисите изиграли тази роля ;
http://www.imdb.com/gallery/granitz/2671/T...&seq=2-Тери
http://www.imdb.com/gallery/granitz/6061/E...th,%20Kate-Кеит
http://www.imdb.com/gallery/granitz/5215/E...,%20Erica-Ерика
http://www.imdb.com/gallery/mptv/1318/Mptv...20Margot-Маргот
allnitess
Erica Durance ("Smallville")
PayTon__
Kate Bosworth & Erica Durance wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.