Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как си представяте края на сериала?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
loretka
Та въпроса ми е, как си представяте края на сериала? Какво мислите, че ще се случи. А какво искате да се случи?Изобщо обсъждайтеsmile.gif

Аз лично смятам, че няма да има типичен хепи енд, защото това не е типичен сериал. Едва ли всичките ще стигнат благополучно до Юта, ще си разделят по равно паричките и ще живеят щастливо завинаги.Макар че така е най-справедливо.

Лично аз смятам, че голяма част от затворниците ще ги хванат, и/или убият. Няколко ще стигнат до Юта, най вече залагам на братята ест., Ти Бег, Сукре и Си Нот. Белик според мене също ще стигне до там. Обаче си мисля че там вече ще се поизбият доста.

А принципно, мисля че накрая ще оправдаят Линкълн. Обаче колкото и да не ми се иска ще трябва Майкъл да си излежи присъдата. Иска ми се да го освободят, ама хич няма да е реалистично и ще е твърде бозаво. Така че предполагам че той ще трябва да я излежи в крайна сметка. Само се надявам да махнат докторката, просто е адски безинтересна и накрая поне Майкъл ако ще се събира с някой, да е с жена сиsmile.gif
lyubenski
Така в предвид , че Вероника е мъртва няма никой , който да е свободен и да се бори да оневини Линкълн, т.е. засега само те двамата трябва да го направят и аз мисля , че може би това ще причината да го удължати за трети сезон, да не забравяме 4е трябва да свалят моментия президент на САЩ. Иначе из главата ми се върти идеята как Майкъл и Линкълн си пият уиски в мексико с купища пари и не им дреме дали са виновни или невинни, но проблема е, че нито Майкъл ще остави докторката, нито Линкълн ще се откаже от сина си. Идята ми е че плановете на Майкъл са далече от най-малкия шанс да се осъществят, просто има прекалено много хора по петите и на парите и на самите себе си wink.gif.
В общи линии нямам точна представа как ще свърши и точно това ме кара да го следя с голям интерес, ако знаех края нямаше толкова много да ми е интересен wink.gif.
Ще гледаме и ще видим. biggrin.gif
pesho93
Лоретка като гледам какво мнение имаш за героите и колко разбираш от сериала си мисля,че за тебе няма смисъл да продължаваш да го гледаш
Хейли
А бе има много доста неща да се разяснат...определено съм сигорна че ще има и 3 сезон и дотогава може да станат хиляда неща а за края на втори сезон предчуствам че краят ще бъде на Юта сигорно всички ще се съберат там и онова ченге ще разбере за плана на Майкъл и ще ги чака там и вече незнам дали ще ги хванат или пак ще бягат ще видим...
CheerFuL-F
ще заловят всички с изключение на Майкъл и Линк, Те ще си върнат 5 милиона от Т-бег и Майкъл ще се събере с Сара а тия от правителството да умрат...А сукре да бъде освободен да си излежи само 16 месеца без друга присъда....ми така мисля biggrin2.gif
The Black Dragon
Честно казано не искам да знам, искам да го видя wink.gif Нема да давам предположения, сценаристите си разбират перфесктно задачата smile.gif
cool_girl
ами Маикъл 6те се събере със Сара,Линкълн и Ел Джей 6te sa свободни, надявам се и Сукре да не полу4и голяма присъда и да се събере с Марикруз
Sucre
НЕ!!!!!!! НЕ ме кªрªйте дª мисля зª крªя нª този сериªл плсссс.Сªмо кªто си помисля и...нЕЕЕ! 19.gif
Искªм ªко може дª си е вечен, шото той ше си остªне във вечносттª, но кªто зªвършен.....
Жªлкото е сªмо товª...но нямª дª се предªвªм wink.gif
dezirel
Аз си мисля, че най-накрая Майкъл ще умре, за да спаси някой друг - или Сара или брат си или сина му. Другите ще се измъкнат след това и ще продължат живота си в Панама примерно. Но не мисля, че ще ги оправдаят - прекалено нависоко са нещата, за да стане такъв грандиозен скандал!

Ще е супер зле Майкъл да умре, но това наистина ще овековечи сериала. Трагедиите се помнят по-дълго.

Ако не ще е като всеки друг сериал с типичен хепи-енд, което не мисля, че ще си позволят сценаристите.

А ако Майкъл умре наистина ще е покъртително! sad.gif

Не знам - ще гледаме и ще видим. Аз лично нямам търпение да видя какво ще стане наистина - филма е невероятен!
vitiq
Аз пък не искам да има край на сериала!!! 16.gif
sulu
QUOTE(dezirel @ Nov 7 2006, 22:40) *

Аз си мисля, че най-накрая Майкъл ще умре, за да спаси някой друг - или Сара или брат си или сина му. Другите ще се измъкнат след това и ще продължат живота си в Панама примерно. Но не мисля, че ще ги оправдаят - прекалено нависоко са нещата, за да стане такъв грандиозен скандал!

Ще е супер зле Майкъл да умре, но това наистина ще овековечи сериала. Трагедиите се помнят по-дълго.

Ако не ще е като всеки друг сериал с типичен хепи-енд, което не мисля, че ще си позволят сценаристите.

Не знам - ще гледаме и ще видим. Аз лично нямам търпение да видя какво ще стане наистина - филма е невероятен!

А бе да бе.И аз така си мислех. 16.gif То че ще остане в историята на сериалите ще остане,но не като нещо много оргинално,а като самоубийство.Ти знаеш ли какво ще направят фенките на Майкъл по света където се гледа.То тоя сценарист няма да може да си покаже носа на улицата,без най-малко да го замерят с домати.Може да звучи тъпо,но толкова напрегнат сериал,където второстепенните и дори главните герои умират пред епизод,трябва да завърши обнадеждаващо.Не казвам с типичен happy end,но поне с малко оптимизъм.А не едва ли не да убият най-благородния човек,за тва че е искал да спаси там брат си,племеника си или Сара.Просто звучи тъпо.А и не е едно от най-оригиналните неща да убиеш героят на даден филм-даже е малко банално.В смисъл,че така увеличават и последната драма,която могат да истискат от самия край,на дадения филм
Onlyshits
(sulu @ Nov 8 2006, 23:58) *

(dezirel @ Nov 7 2006, 22:40) *

А бе да бе.И аз така си мислех. 16.gif То че ще остане в историята на сериалите ще остане,но не като нещо много оргинално,а като самоубийство.Ти знаеш ли какво ще направят фенките на Майкъл по света където се гледа.То тоя сценарист няма да може да си покаже носа на улицата,без най-малко да го замерят с домати.Може да звучи тъпо,но толкова напрегнат сериал,където второстепенните и дори главните герои умират пред епизод,трябва да завърши обнадеждаващо.Не казвам с типичен happy end,но поне с малко оптимизъм.А не едва ли не да убият най-благородния човек,за тва че е искал да спаси там брат си,племеника си или Сара.Просто звучи тъпо.А и не е едно от най-оригиналните неща да убиеш героят на даден филм-даже е малко банално.В смисъл,че така увеличават и последната драма,която могат да истискат от самия край,на дадения филм

недей така че .. като гледам в филма как се развиват нещата и се трепат главни герой ..... Всичко може да стане , Всичко можеш да очакваш smile.gif ... И аз не искам да го трепат щото ще е глупаво .. АМа ще се види...... Според мен скоро трябва да свършва сериалчето за да не спочва да става банално ...
И мен много ме кефи ... ама .... малко на цикъл го обърнаха ...
krypka
мм....майкъл накрая ще полудее, заради своята гениалност....в последствие ще се срешне с лудия...и 6те станат бест френдзз....6те заживеят щастливо в панама....ъ..другите ще умрат biggrin2.gif
TheUnknown
Еми почти всички ще умрат. Линкълн ще го оправдаят. Сукре ще се ожени за неговата. А Майкъл ще бъде застрелян от Алекс Махоун.
~F.A.T.E~
напрао не ми се мисли 16.gif как ще свърши и ко ше става,както и да свърши все ще е интересно ,но а зсам си банална по въпроса с края и се надявам въпреки всичко д аима хепи енд 4.gif
striikar
Ми на мен вече ми стана трудно да правя някакви предположения за развръзката на този сериал защото просто почти винаги се случва най-малко очакваното smile.gif Невероятен сценарии вадят тия хора.
Но общо взето смятам, че накрая всичко ще се нареди - ще оправдаят Линкълн, Майкъл и Сара можеби ще се съберат, Тедито ще си влезе пак на топличко в затвора (тва мисля че ще стане по-рано от края на сериала а дори мисля че ще го убият него), Сукрето ще си иде при жената. Тва е общо взето, но имам някакво чувство, че някой от главните и положителни герои (Линкълн,Сара,Сукре) ще умре (изключвам Майкъл щото е най-обичания герой и малко ме съмнява него да го тръшнат)
Забравих и негрото smile.gif - смятам че и той със семейството си ще намери справедливостта и ще заживеят нормално smile.gif
*AdDiCTeD*
QUOTE(krypka @ Nov 9 2006, 19:04) *

мм....майкъл накрая ще полудее, заради своята гениалност....в последствие ще се срешне с лудия...и 6те станат бест френдзз....6те заживеят щастливо в панама....ъ..другите ще умрат biggrin2.gif

При други условия бих се изхилила, ама.. blush.gif
Аз мисля, че Майкъл ще се събере с Ника (едва ли със Сара, колкото и да ми се иска) или пък ще има проблеми с докторката, но после ще се съберат.. възможен вариант е и неговата смърт, колкото и да не ми се иска, пък и плюс това сериала е американски, а американските филми рядко свършват зле. 10.gif Линкълн да бъде оневинен, хахото и Сукре не са заловени, Си-Ноут по някакъв начин отмъщава на онзи, който го вкарва в затвора, Т-Бег е хванат и осъден на смърт.. но все пак искам нещата да тръгнат по друг начин. tongue.gif rolleyes.gif
Mr. Winchester
Линк оневинен, Майкъл мъртъв или в затвора
fNatic.
Цитат(LeoWyatt @ Oct 6 2007, 15:49) *
Линк оневинен, Майкъл мъртъв или в затвора, Линк ще има жена, Майкъл (ако е жив) ще има мъж, Линк си има куче, Майкъл си има Т-Баг, Линк си има дом, Майкъл си има prison

ти си доста тъп знаеш ли?

п.п. нещо по темата: мисля ,че все 1 труп ще има wink.gif
Mr. Winchester
Цитат(fNtc. @ Oct 6 2007, 16:08) *
Цитат(LeoWyatt @ Oct 6 2007, 15:49) *
Линк оневинен, Майкъл мъртъв или в затвора, Линк ще има жена, Майкъл (ако е жив) ще има мъж, Линк си има куче, Майкъл си има Т-Баг, Линк си има дом, Майкъл си има prison

ти си доста тъп знаеш ли?

п.п. нещо по темата: мисля ,че все 1 труп ще има wink.gif

От къде ги измисли тея глупости, защото го направи тоя глупав цитат!? Аз мисля че ти си по - глупавия за да правиш такива измислици ! БОлен мозък
leyton_oth
Цитат(cool_girl @ Oct 31 2006, 21:36) *
ами Маикъл 6те се събере със Сара,Линкълн и Ел Джей 6te sa свободни, надявам се и Сукре да не полу4и голяма присъда и да се събере с Марикруз

Цитат(vitiq @ Nov 8 2006, 22:58) *
Аз пък не искам да има край на сериала!!! 16.gif

не ми се мисли мн за края :Д
ZuZka yeah
Три дни яли, пили и се веселили.
krisence13
Нещо наистина интересно, което да подхожда на сериала.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.