Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Same Deep Water As You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
401: "The Same Deep Water As You"
By The Cure

Без спойлери!

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)

"The Same Deep Water As You"

ANYTHING BUT A HONEYMOON - In a shocking season opener, the aftermath of the post-wedding car accident unfolds. While Haley (Bethany Joy Galeotti) is deeply affected by Nathan's (James Lafferty) attempt to rescue Cooper (guest star Michael Trucco) and Rachel (Danneel Harris), Brooke (Sophia Bush) confronts Lucas (Chad Michael Murray) with her true feelings, and Peyton (Hilarie Burton) makes a startling discovery. Pressured by the fact that someone might know he killed his brother, Dan (Paul Johansson) assaults Deb (Barbara Alyn Woods). Lee Norris, Moira Kelly and Barry Corbin also star. Greg Prange directed the episode written by Mark Schwahn

Докато Хейли е дълбоко засегната от опита на Нейтън да спаси Купър и Рейчъл, Брук се изправя пред Лукас и му показва истинските си чувства. Пейтън прави потресаващо отритие. Преследван от факта, че някой знае за убийството на Кийт, Дан напада Деб.

Промо

Линк:
http://nathan.hollywood.com/401promo.zip

Епизода може да бъде свален от:

One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Bt.GgBiT.InFo
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Arenabg
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Linkos
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Maglata
One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR@Data.bg

401 Music
Ray LaMontagne - Within You
Dashboard Confessional - Don't Wait
The Lovely Feathers - Wrong Choice
Joshua Radin - Everythings Gonna Be Alright(Will's Lullaby)
Coldplay - A Message

401 Zip file YSI link (log-in required)
401 Zip file Sendspace link

Нека дискусиите да започнат, но без спойлери!!!
*PeyT*
Уау...много е интересно! Не се разбира много от самото промо, но информацията казва доста....Едва ли някой ще бъде очуден, но ще си призная, че най много се зарадвах на това, че Брук щяла да покаже на Лукчо истинските си чувства.. rolleyes.gif ...Ясно е, че няма да му каже, че го обича...вече достатъчно пъти го е правила...дано това, което му признае наистина да го чувства, а не само да се прави, заради предполагаемото бебе...ако въобще тя е една от бременните де 10.gif....Интересно ми е какво откритие ще направи Пейт... huh.gif Ооо..нямам търпение вече wacko.gif ...вярно е, че не остана много, но като чакаш нещо толкова, времето минава по-бавно dry.gif ....Много искам да има поне мъничко Лейтън в този сезон...и инфото ме кара да храня още повече надежди..Трябва да ги съберат тея двамата сладури най-после, родени са си един за друг! blush.gif blush.gif
Jordan
Той сезона свърши така, че ми се струва, че цял сезон ще ги разкриват 18.gif
lemmy
Ууу наистина ще е много интересно просто вече останах без всякво търпение, не ми се чака повече защото ще изперкам! хахаха
ludoto_tedi
Миналия целия сезон имаше разни такива загадки за Лукас и Пейтън заедно ,но както всички видяха това бяха само лъжи и всеки път е така.Искаренно ми се иска да вярвам ,че този път не е лъжа ,но не мога защото знам че правят това само за да предизвикат интриги,въпроси ,както и се получи,явно са си свършили много добре работата.Колкото до епизода надявам се да е хубав и да си е заслужил чакането!останаха само 16 дни споко smile.gif Малко остана 18.gif
lemmy
^убедена съм че си заслужава чакането та това е ОТХ няма начин да не е велик епизода точно заради това чакането е толкова голямо wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Еми как се си мисля че ще има бая изненади тоя сезон!А аз до като чаках цяло лято успях да зарибя 10 човека да го гледат-представете си даже успях да убедя едно момче от моя клас...хм който по принцип не си пада много по такива филми!
Bloody_Tears
барво на теб,поздравления!!!
аз успях да накарам мама и бати да го гледат,ама те изгледаха само няколко серии.sad.gif
щтото мама е на работа,бати не му се разправя...sad.gif
Ice^Ice^Baby
Аз пък успях да убедя само да гледат по ТВ-то...Но изненади ще има със сигурност и мисля че няма да е нищо от това което предполагаме
Menna
Юхууу,най-после потвърдена информация! banana.gif
Насенце,благодаря ти много за темата,промото и снимките. 13.gif 13.gif

Като гледам Лукас Скот отново ще се изявява като герой....аман вече. 18.gif
Nasi
(Menna @ Sep 11 2006, 21:32) *

Като гледам Лукас Скот отново ще се изявява като герой....аман вече. 18.gif

Ама какво скачане прави, все едно в басейн. 18.gif 18.gif 18.gif Много му е вече 9.gif
milen4eto

"...Много искам да има поне мъничко Лейтън в този сезон..."

Хора извинявайте за тъпия въпрос ама аз така и не разбрах коя е тая Лейтън? Може ли да ми кажете? Моля ви... please.gif

Малко съм тъпичка ама кфо да се праи... 2.gif
eL
(milen4eto @ Sep 12 2006, 13:17) *

Хора извинявайте за тъпия въпрос ама аз така и не разбрах коя е тая Лейтън? Може ли да ми кажете? Моля ви...
Малко съм тъпичка ама кфо да се праи...

HAh 18.gif Миленче ... кефиш 4.gif Лейтън = Лукас + Пейтън ... ся да ти обясня наш'та логика ... Понеже всички тука сме америкофили, а те си имат съкращения за всяка ОТХ двойка ... ние най-нагло си ги откраднахме и побългарихме biggrin2.gif

п.с. За домашно искам да ми кажеш какво означават : Нейли,Патън,Джейтън,Брукас, Брейтън, Лейли и Братън ... bigwink[1].gif
milen4eto
За домашно искам да ми кажеш какво означават : Нейли,Патън,Джейтън,Брукас, Брейтън, Лейли и Братън ... bigwink[1].gif

Е аз съм нова затова незнаех, но споко вече схванах сичко. А за домашната само кажи кога трябва да е готова 1 (1).gif
Jordan
Ще те спомена в молитвите си 5angel[1].gif
Bloody_Tears
ооо ти си се и молил?даней да станеш някой свещенник?хахахаха 1clap[1].gif 15.gif 18.gif
Jordan
E, за теб не се моля, така че бъди спокойна, че няма да си виновна ако се замонаша biggrin.gif
etIto
Иееееееее найсетне потврдена информация 3.gif
Мерси много за промото,снимките,и инфото страхотен си 4.gif
И аиде по барзо да минават тия оф колко останаха вече 15 дни май щото издаржах цяло лято и сега почвм да откачам dry.gif
Jordan
Ах, как нямам търпение да си припомня времето, когато тръпнех за всеки епизод...
Ralna
(Nasi @ Sep 9 2006, 17:09) *

401: "The Same Deep Water As You"
By The Cure

Без спойлери!

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)

"The Same Deep Water As You"

ANYTHING BUT A HONEYMOON - In a shocking season opener, the aftermath of the post-wedding car accident unfolds. While Haley (Bethany Joy Galeotti) is deeply affected by Nathan's (James Lafferty) attempt to rescue Cooper (guest star Michael Trucco) and Rachel (Danneel Harris), Brooke (Sophia Bush) confronts Lucas (Chad Michael Murray) with her true feelings, and Peyton (Hilarie Burton) makes a startling discovery. Pressured by the fact that someone might know he killed his brother, Dan (Paul Johansson) assaults Deb (Barbara Alyn Woods). Lee Norris, Moira Kelly and Barry Corbin also star. Greg Prange directed the episode written by Mark Schwahn

Докато Хейли е дълбоко засегната от опита на Нейтън да спаси Купър и Рейчъл, Брук се изправя пред Лукас и му показва истинските си чувства. Пейтън прави потресаващо отритие. Преследван от факта, че някой знае за убийството на Кийт, Дан напада Деб.

Промо

Линк:
http://nathan.hollywood.com/401promo.zip

Нека дискусиите да започнат, но без спойлери!!!

Еха, голям кеф, много мерси милу, супер си, както винаги първа изкопаваш инфото, бравооооооооо 4.gif
milen4eto
(Jordan @ Sep 13 2006, 05:00) *

Ах, как нямам търпение да си припомня времето, когато тръпнех за всеки епизод...

Офф само ти ли... И аз чаках с нетърпение всеки епизод който се появи в нета. Егати ужаса! Как може да минават толкова бавно тези дни (Само още 15 дена). Уфф направо неиздържам вече. Нямам никво търпение, искам да видя какво ще стане най-сетне...
lovely
Дааа, явно всичко вече сме полудели...smile.gif
Аз също не издържам да я чакам вече тази 1-ва серия и този 4-ти сезон...а сега и като видях промото( за което благодаря на Nasi) съвсем ми се свърши всииииичччкоооотооо търпение....
milen4eto
А да как можах да забравя да благодаря на Насето за промото, ама че съм и аз... 16.gif

Много благодаря Насе bigarmhug.gif
MuMuTy
Извинявам се сигурно за тъпият въпрос,но съм нова и искам да попитам кога ще започне излъчването на сериала по Канал 1 или ако въобще ще го дават.Все още гледам 3 сезон и една дата на започване ако има такава ми ме ориентирала.10х предватително
fenka_lucas_i_brooke
Ами все още не е известно!
Ето има си тема и welcomeani.gif
http://www.ggbit.info/forum/index.php?showtopic=7608
milen4eto
Щом първия епизод на филма ще излезе на 27.09 може да го смятам като подарък за рожденния ми ден, който е на 24, нали?
Егати хората как са решили премиерата му да е в близка дата до рожденния ми ден. Урааааа laugh.gif
За мен това ще е най-хубавия подарък. Направо супер.
Много се кефа, остават още толкова малко дни до премиерата....
Вече зех да гледам тея промо филмчета по 2-3 пъти на ден. То не се издържа вече, чашата с търпението ми преля тотално...
Bloody_Tears
оле,муцита казвам ви НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕЕ!!!толкова време само чакам,чакам,чакам...и само чакам.искам да започва бе,искаммммм!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
lemmy
(dqvol4e7o_mims @ Sep 20 2006, 19:48) *

оле,муцита казвам ви НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕЕ!!!толкова време само чакам,чакам,чакам...и само чакам.искам да започва бе,искаммммм!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Спокойно дишай още много малко остана, толкова дълго издържахме още няколко дни, няма да се предадем... Още малко хора още съвсем малко ЩЕ ИЗДЪРЖИМ,НАЛИ?
milen4eto
(Bucky_ @ Sep 21 2006, 18:25) *

Спокойно дишай още много малко остана, толкова дълго издържахме още няколко дни, няма да се предадем... Още малко хора още съвсем малко ЩЕ ИЗДЪРЖИМ,НАЛИ?

Съмнява ме. Аз поне не мога повече хора, за вас незнам... Ще откача тотално. Тея клипчета ги гледам толкова много, че като зема да си представям кфо може да стане и направо... нямам думи да го опиша...
Побърквация голяма е тва сериалче... 3.gif
Bloody_Tears
напълно съм съгласна! smile.gif
ужасно е да гледаш клипчетата и да чакаш толкова време без да знаеш какво ще се случи. sad.gif
обаче нямаме друг избор. smile.gifколкото и да ни се иска,не може да го пуснат сега. sad.gif
и като се замисля не остава много!времето ще мине бързо,ще видите!!!както изчакахме толкова време,сега ще изчакаме още 6 дни!(оле чак аз започнах да си вярвам,че е малко smile.gif )
Nasi
Хайде по-спокойно, всички чакаме. Чакали сме миналата година, ще чакаме и сега, преживява се. През сезона пак ще се чака, 90% съм сигурна че по нова година пак ще има един месец пауза.

Ако няма да се коментира епизода и промотата, по добре да не се пише, защото Офф-топика е безкраен!!
stanislava
Абе,хора,осъзнайте се малко-повечето сте изгледали и трите сезона наведнъж и сега за първи път ви се налага да чакате за серия и се оплаквате пред хората,за които цялото това изнервящо чакане си е едва ли не нормално.Успокойте се малко и стига сте писали все едно и също"Не мога да чакам,не мога да чакам"Пълните темата с глупости ohmy.gif
feel_me
сори че питам тук ама как беше бг сайтът,че нещо не мога да го открия,може ли линк?!
иначе и аз нямам търпение много ясноsad.gifмислех че на 21-ви ще го гледам а то чак на 27-28ми,много ме е яд че трябва още да чакам.
ludoto_mimi
(feel_me @ Sep 22 2006, 14:08) *

сори че питам тук ама как беше бг сайтът,че нещо не мога да го открия,може ли линк?!
иначе и аз нямам търпение много ясноsad.gifмислех че на 21-ви ще го гледам а то чак на 27-28ми,много ме е яд че трябва още да чакам.

Има си тема за сайта, която спокойно можеше да откриеш ако беше потърсила. Но, разбира се е по-лесно да пишеш на първото място, което ти попадне. oth.ggbit.info.

(pesho93 @ Sep 22 2006, 19:17) *

Хахахахаха Мими ти обаче не си поплюваш 18.gif

Taка е, затова и твоя пост си замина.

Престанете да пишете неща, които не са свързани с първи епизод и случващото се в него!!!
lovely
А някой тази серийка дали ще има възможност да я качи в дата.бг, когато се появи?smile.gif Аз питах и в една друга тема, но май тука е мястото... smile.gif
Menna
Хора,не знам за вас,но аз на тази снимка се пулих няколко минути и продължавам да не знам кой е това? shocking.gif

Между другото,в темата за спойлери имаше кратка сцена с триъгълника.Предвиждам драматичен епизод. happy.gif И най-драматично го кара кой?Лукас разбира се.Освен да си насълзява очите за друго не става 9.gif (нищо лично към върлите фенове). 18.gif
Nasi
Темата вече е отключена! Моля без излишни коментари!!!

Даре на снимката това трябва да е или Купър или Нейтън. Според мен е Купър, имаше хора във ФФ, които мислеха, че това е Рейчъл 18.gif

Този епизод определено ще е много драматичен. И ще почне точно там където свърши, не се предвиждат "спомени" (така обичани от МАрк Ш.).

Утре сутрин към 6 серията трябва да бъде качена в торент сайтовете!
milen4eto
Охх аз хич не искам това да е Нейтънчо... Много искам той да си е добре, а пък ако е той... направо незнам sad.gif
Bloody_Tears
ама май е той. sad.gif
на него ми прилича,ама незнам и аз се надявам да не е той. sad.gif
girl_from_hell
ех ще се става рано заради сериала, просто вече не се издържа толкова е близо
s3xy_doll
aidi de kada da si go svalqme 4 sezon nali neska e po4nal po tv-to za6to go nqm av neta unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Edit:Писането на Кирилица е задължително.Моля,прочетете Правилата на форума!
За това кога излиза новият епизод си има специална тема!!!
Menna
Между другото,излязъл е новия podcast на Пейтън 3.gif

На ТОЗИ сайт,освен него може да чуете и песните,които ще звучат в епизода(то това е малко за темата с музика,но...карай и тук ставаhappy.gif )
Unforgotten`Feeling`f
Ох, аз също я чакам с нетърпение, но май по - добре да изчакам да качат и втората серия, че тогава да ги гледам двете направо smile.gif
ludoto_mimi
!!!

Искам да помоля най-учтиво докато не излезе серията из тракерите и не започне обсъждането на серията, да не се пише в тази тема. Няма нужда всеки втори да повтаря как не можел да чака, да идвал по-скоро епизода и т.н. Ако утре сутринта някой е писал след моя пост преди да е изгледал серията, ще трия.

One Tree Hill S04E01. Не ми благодарете!
DeeeDeee
Още един вариант smile.gif

http://torrents.linkos.bg/details.php?id=57836
4.gif 4.gif 4.gif

П.С. Всички торент тракери изискват регистрация... unsure.gif
Lucky Me_{}
Мерси много, Диди!!! Златна си wink.gif smile.gif biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Амммм може ли да ходя да се гръмна някъде 20.gif 0027[1].gif 0041[1].gif 0039[1].gif AR15firing.gif AR15firing.gif AR15firing.gif AR15firing.gif Ллелеллее как може да е толкова тъп Лукас-Съжалявам,Брук,само това ли можеше да й каже бе!Леллеле как се изнервих и на сичкото отгоре токущо скъсал с гаджето си той отива при Пейтън,ццццц,не не и не!
А пък тоя финал лелеле 95% съм сигурна че Брук и бременна!Ужас и сега защото се разделиха тя сигурно ще иска да направи аборт!Пфуууу 14.gif 19.gif 14.gif
А помеждодругото Дан и Деб да не са решили да се избиват един друг 18.gif 18.gif 18.gif
Ох...не мога повече да говоря и да пиша щото си изревах очите заради Брукас!
Ще чакаме следващата серия!

И Мимс мерси за торента!
^Disaster^
След като изгледах епизода 2 пъти мога да кажа, че очаквах повече...Наистина ми хареса доста, но най-вече защото това си ми е любимия сериал, не за друго smile.gif Пейтън беше по-готина от всякога...Лукас не ми мн мн допада така поизрусен, ама ще го преживееме...Като цяло музиката през целия епизод беше на нивоо и естествено много се зарадвах на раздялата на Лукас и Брук и на общите сцени на Чадчо с Пейтънн.... biggrin.gif smile.gif

All in all ПОЧНА СЕ ОТНОВО biggrin.gif
ludoto_tedi
Аз още не съм изгледала епизода и се надявам да ми простите затова сега поствам 3 снимки от този епизод ,който намерих

feel_me
субтитри има ли?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.