Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Same Deep Water As You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Menna
Епизода излезе преди няколко часа.Невъзможно е да има субтитри толкова скоро. wink.gif

Ето и линкове към песните,звучали в епизода:

401 Music
Ray LaMontagne - Within You
Dashboard Confessional - Don't Wait
The Lovely Feathers - Wrong Choice
Joshua Radin - Everythings Gonna Be Alright(Will's Lullaby)
Coldplay - A Message

401 Zip file YSI link (log-in required)
401 Zip file Sendspace link

fenka_lucas_i_brooke
Не трябва първо да излезнат английските и да се превад на Бг чак след това ще има!

Даре мерси за песните1! 4.gif
feel_me
аа добре добре ама имам предвид тук да ги постнете после като се появятwink.gif
*PeyT*
Като цяло серийката ми хареса.... раздялата на Брукас.. повечко Лейтън моменти (особено прегръдката накрая..обнадеждаващо rolleyes.gif biggrin2.gif ) Обаче Лукас определено не ми допада с тая коса... лееко ми е странен blink.gif .. не мога да го възприема още! 16.gif 18.gif Нейт за сметка на това беше на ниво! biggrin2.gif blush.gif Деб пък как ги глътна тея хапчета с вино...божее huh.gif .. Аз си помислих, че ще се самоубива даже.. с тоя пистолет... е и да не ог направи, Дан като го гледам колко се е надъхал! 15.gif Иначе нищо не ме изненада! Спойлерите се оказаха верни.. единственото, което ме притеснява е бременността на Брук.. dry.gif
ludoto_tedi
Определено бременната е Хейли в това съм абсулютно сигурна!!!Нарочно всичко е направено така ,че да изглежда ,че е Брук ,но незбравяйте ,че чак в 5-ти епизод ще се разбере коя е истинската бременна без недомлъвки и загадки!!! а колкото до серията 1-вото ,което си казах когато свърши беше:"По-добра серия не можех и да очаквам!!!"

а шапката към новия сезон е страхотна особено моментите на Хилари

borko
(s3xy_doll @ Sep 28 2006, 11:33) *

еeee unsure.gif и аз искам да гледам каде го намирате бе shocking.gif пробвах в арената обаче тря някой да ме покани worthy.gif worthy.gif pls кажете как да го гледам и аз не мога повече wacko.gif

а пробва ли линкоса: http://torrents.linkos.bg/details.php?id=57836
можеш и от ТУК да го свалиш
lemmy
ААААА аз тря чакам чак до довечера сестра ми да си дойде и тогава да го гледаме ааа побърквам се не издържам....... shocking.gif blink.gif shocking.gif shocking.gif
FrAgMaKeR
Епизода може да бъде свален и от тук: http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=2579 wink.gif
Lolipop
Ми,гледай го без сестра ти и после като се върне го гледай пак!Аз така направих! wink.gif
Yoda
Да ... дочакахме я първата серийка от новия сезон ...

видях, че някои имат проблеми с тегленето, за тях и за който иска ето още едно линкче: One.Tree.Hill.S04E01.HDTV.XviD-XOR
ludoto_tedi
сега като си пуснах епизода отново и се мислих над сцената с раздялата на Брук и Лукас .не ви ли е познато това :

Lucas:I'm sorry!
Brooke:Yeah!Me too!!

същите думи ,които си размениха Пейтън и Лукас.
rusi4kata^
Епизода беше супер як,гадно стана,че Лукас и Брук се разделиха,но сега ние Лейтън фенчетата се кефим happy.gif супер много си ги харесвам заедно...ЛЕЙТЪН ФОРЕВЪР 3.gif wub.gif охх искам още много да ми пиша,ама нямам време-трябва да ходя на даскало.... 16.gif Бай от мен 4.gif
Black_master
О-о-о,да-а!Вече се download-ва! 4.gif Направо нямам търпение. 3.gif Благодаря за линковете.Не знам на кого - на всички Ви! biggrin2.gif А не знам,тъй като вълнението при мисълта,че може да се свали вече 16.gif замъгли разумът в мен shocking.gif Ето,че се свали-и!!! happy.gif Леле,почвам да гледам!Пак ще пиша,дано високото ниво се запази и в този сезон,а на тези,на които им предстои да гледат - приятно гледане! biggrin.gif
LoveOneBoy
А може ли някой да ми даде линк към серията но да не е торент
bambi
ОООООООО да !!серията беше супер!! най якият сериял! 10.gif
Nasi
(Menna @ Sep 28 2006, 10:31) *

Епизода излезе преди няколко часа.Невъзможно е да има субтитри толкова скоро. wink.gif

Ето и линкове към песните,звучали в епизода:

401 Music
Ray LaMontagne - Within You
Dashboard Confessional - Don't Wait
The Lovely Feathers - Wrong Choice
Joshua Radin - Everythings Gonna Be Alright(Will's Lullaby)
Coldplay - A Message

401 Zip file YSI link (log-in required)
401 Zip file Sendspace link

Благодаря ти много Даре. Веднага ги тегля. Музиката беше най-хубавото нещо в серията.
Изгледах я още сутринта, но още няма да я коментирам, защото съм ядосана на някои моменти и в частност някои герои.
FrAgMaKeR
(LoveOneBoy @ Sep 28 2006, 14:37) *

А може ли някой да ми даде линк към серията но да не е торент

Линковете може да видиш най-отдолу в първият пост на темата или на http://oth.ggbit.info/seasones.php data.bg ще ти свърши работа.
ludoto_mimi
Току-що изгледах серията. 3.gif 3.gif 3.gif

Невероятна беше. 4.gif Първото, което ми направи впечатление беше, че Лукас вече не приказва само в началото и в края, ами и през останалото време. Как размишлява. Мен много ме радва това. happy.gif
Второто беше "шапката". 3.gif Ако някои се чудят не става дума за шапки (дамски, бейзболни, зимни 18.gif 18.gif ), а за музичката, където представят героите. Определено новата много ми харесва. Както някой каза Хилари е много хубава.
Ммм, не мога да отрека, че ми хареса серията, и то много. 15.gif Освен на голямото прегръщане, където Лукас и Пейтън му хвърлиха, се зарадвах и когато Хейли се развика на Рейчъл. 15.gif biggrin2.gif Лукас хич не го бива в музиката, тая Пейтън всички песни знае. 18.gif Освен това, май и в правописа много не го бива, защото тези "myself", "yourself" и т.н. се пишат заедно, пък той накрая го написа отделно. 18.gif
Данито уж ще се поправя, мазни се на Карън гонят го духове... Ама как скочи на врата на Деб. Много се смях на това. 18.gif "Thanks for the sex" също ми беше много весело. happy.gif

Тва е от мен, че не съм много по дългите писаници. 10.gif
DesiTo
Някой може ли да ми каже от къде да мога да си изтегля субтитрите /ако има въобще такива/? dunno[2].gif
~●R@Li●~
4.gif Серията беше страхотна,музиката също ! Много беше интресно..Горкият Нейтънunsure.gif много му е тежко! sad.gif
Само дето с тия бременности пак не се разбра коя е със сигурност бременна!Но всичко започва да се изяснява.....
4.gif ОБИЧАМ ГО ТОЗИ СЕРИАЛ 10.gif
Letavia
Като цяло серията много ми хареса biggrin2.gif Аз обаче искам да споделя нещо друго rolleyes.gif Не мислите ли, че се заформя една друга мистерия около спасяването на Нейтън, Рейчъл и Купър. Самият Нейтън не си спомня какво се е случило и по някое време може да се окаже, че нещата не са станали така както всички мислят. И това доста тормози Нейтън unsure.gif
eL
Познайте какво гледах току що? biggrin2.gif Хайдее... не е трудно - започва с Оne ... и завършва на ... Tree Hill ... Божее, бях забравила какво е чувството ... това задоволство, спокойствие и пълна вглъбеност които изпитвам докато не свърши серията tongue.gif Досега не ми се е налагало да чакам толкова дълго, предната година втори сезон беше приключил, когато започнах да го гледам. И сега пълна еуфория ... пускам Media Player и хоп - Софито,Хил,Чад и Джеймс с други дрешки и реплики 18.gif още не мога да осъзная че гледах първия епизод. Тъй ... айде стига празни приказки, че мойту Мимс ще ми направи забележка ( и то с основание wink.gif )
Откъде да започна .... предупреждавам всички, които не обичат големи постове и не искат да видят някои от сцените да се запътят към бутона - >>Back<< 18.gif
Kaто доказан Лейтън повечето ми коментари ще са насочени в тая посока. Беше ми адски странно да слушам Люк как обеснява, кои са : Пейт,Брук и Хейлс през почти целия епизод(ама нали трябва да привлечем някоя нова фенска мръвка ... така че му е простено) Пък и то е логично ... повечето хора
са забравили за какво ставаше въпрос преди няколко месеца(ее..тука май сме се събрали само изключенията 10.gif)
Стана ми кофти за Брук - Люк я обича, но не така както тя би искала. Затова не се ядоса, като ги видя заедно с Пейт в болницата, а по-скоро беше отчаяна :
Тя не можа да го накара да й се отдаде напълно и е ужасно съкрушена. Лукас изобщо не можа да я опознае, да се открие пред нея както тя направи ... затова ми стана много мъчно за нея ... заслужава ЛюБоВ и подрепа, само че Люк вече ги е дал на друг човек ....
затова не скри за целувката, не отговори на нейното : Обичам те ... и каза само : Съжалявам... какво друго да й каже?! защо трябва да я лъже че може да й даде това от което има нужда и тя пак да страда ... мисля че постъпиха правилно и двамата. Няма нужда от повече ''мазохизъм'' според мен happy.gif Когато един човек ти каже, че си "спрял да му липсваш" какъв е смисъла на всичко ? ...
Преминавам към веселата(за мен) част. Лейтъните - колко време чаках за поне една сцена с тях, един разговор една прегръдка даже ... а то - в един епизод ни наблъскаха толкова сцени ... че й две прегръдки...и то какви ... Съвсем не в стил : '' прегърнах най-добрия си приятел ", а по-скоро :'' дръж ме здраво и не ме пускай '' blush.gif Красотаа ...
иии погледите, малките жестове (абе хора, нали знаете какво е да се сваляш с някой 18.gif .... аз така определено не се държа с приятелите си от мъжки пол ... щот' абе ... вижте сами rolleyes.gif ) :

Всичко беше супер добре измислено - притесненията на Нейт(който бтв беше сууупер якк wub.gif - ) , болката на Рейчъл ... страха на Дан (мн яка причоска са му измайсторили, голям е пич тоя сезон 0106[1].gif )
Много се смях на тия сцени :
Лукас и Скилс в болницата ...
Скилс вижда Пейт(към Лукас) : Опитай се да не й се натискаш?ОК? 18.gif
Лукас : Имаш трета майка ?
Брук: Благодаря ти че не се нахвърли на приятеля ми
Пейт : Лукас, по-късно ще мина да си взема дисковете ... Благодаря ти за секса

Лукас : Аа тя само се шегуваше 18.gif

И финалната сцена ъф корс :
- кога сте виждали Пейт толкова спокойна ааа? ... inlove.gif
(разправяйте ми после колкото щете, че Люк и Пейт не се обичали 2083[1].gif )

п.с. Ако знаете колко се молех да не ми се рестартира window-са 16.gif Одарих го на снимково производство 18.gif
Mrs.Ackles
3.gif 3.gif Преди малко изгледах серийката и мнооого ми хареса! 4.gif worthy.gif Нейт и Пейт както винаги бяха зашеметяващо сладки biggrin2.gif wub.gif , а Рейчъл... blush.gif worthy.gif Мн се изкефих на Нейли и Лейтън, но ми стана мъчно за Нейтън... sad.gif Леееко се изнервих заради бременноста на Брук 14.gif dry.gif , но дано да не се окаже истина! Общо взето серията беше мн яка, а репликата на Пейт ("Thanks for the sex") напрао ме разби! 3.gif 4.gif smile.gif

Аз понеже веднага побързах да си направя снимчици, реших да ви покажа някои... biggrin2.gif
Тук Рейч е невероятна
Пейт
Колко е красива...
Брук е мн сладка тук
Хейлс
Нееейт
Е, страшно сладък е
Първата прегръдка на Лейтън
Пак
И отново...
А, сега на Нейли
Again:)
Скилсчо
Мн е готинbiggrin.gif
И естествено завършваме с няколко снимчици на Пейтtongue.gif
Wow
{}
Сладурка
Тая физиономийка ме размазва

Попринцип има и още, но за сега това определено стига... 16.gif wacko.gif biggrin.gif
dahlia
Започнах превода, но ако някой намери португалски субтитри и ми ги прати, ще стане по-бързо... иначе до утре вечер може и да са готови wink.gif wink.gif wacko.gif wacko.gif
Серията е супер... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
eL
Aбе народе ... кой ви каза че бременната е Брук ... blink.gif ... финалът беше, че казаха -'' Определено си бременна '' и двете момичета се хванаха за ръце 18.gif Аз все още си мисля, че тя е Хейлс ... през серията всяка от трите (Хейли,Брук и Рейчъл) се оправдаваха, че НЕ са бременни. Едната каза, че е излъгала, другата че ''сигурна че не е'' ... а Хейли каза, че е приета в някакъв колеж ... не ми се вижда реално това да е нещото за което Нейтън трябва да е подготвен .... и онази реплика :''Добър си в кризистни ситуации'' Хейлито е 10.gif

Мимски ме подсети за друго ... представянето на героите 3.gif Супер сладури са всички, но Хил е на върха на почитната стълбичка ... страхотна е rolleyes.gif

Нямам търпение да видя тая сцена : 3.gif
*Hilarie_B*
Малее,гледах епизод и супер се изкефих...беше страхотен.Най-много ми харесаха Лейтън(Ъф корс blush.gif )и съм много щастлива от тези одста техни сцени заедно.Но все пак ми стана много мъчно и за Брук,защото тя наистина много обича ЛюК sad.gif Но имаше интересен финал,онзи от чата се завърна...
П.П:мерси за снимчиците-страшни са smile.gif
Alanna
3.gif 3.gif 3.gif
Какво мога да кажа освен.... ОТХ Руллзззззззззззззз!!!!
Отново всичко е супер заплетено..това с бебето се очертава най-вълнуващо, дано бременната да е Брук, защото при Хейли някак .. всичко се нарежда булка ..бебе ... хепи енд.. бля бля бля не може така ..дано да стана по объркан П-Л-Б триъгълника!!! 15.gif 10.gif
Мъчно ми е за Брук..ама само така момиче, щом не може да те оцени, да си заминава..хих въпреки това мисля, че е време да избере Лукас.. това ту Брук е любовта на живота ми ..ту Пейтън е моята сродна душа, вече мисля че става банално.. странното е, че колкото и пъти да го лашкат във все същата посока, го правят така, че да ни е супер интересно... Пфуф бива ги тези сценаристи!!! worthy.gif
Такаммм братчето на Пейтън дали не е тайният интернет човек... хм такава мисъл ми мина през главата, след като тя му звънна, пък после изведнъж се появи и съобщението.. може и да е просто игра на знаци ..не знам wacko.gif
Нейтън happy.gif хммм интересна случка.. само да не се сбърка момчето ми сега.. и все пак е интересно как се спасиха с Рейчъл, която май ще стане Промяната на Сезона!!! 16.gif
мммм а Дан - Деб лелеле с тези пистолети ме разбиха.. ще става страшно biggrin2.gif
Туй то.. много интересно начало.. чакаме дъ некст епизод!!!! 4.gif
Summer
Някой да знае от къде мога да изтегля английски субтитри?
lyubenski
Няма спор епизода си заслужаваше чакането smile.gif. "Thanks for the SEX"
Bloody_Tears
аз сега си го свалям,ама е ужасно бавно. sad.gif sad.gif
толкова се кефя,че ще го гледам,че туй време ми се струва безкрайно. sad.gif sad.gif
Alma
УУУУбийствен епизод!!!! Лилили сега нямям време да коментирам,че за да го догледам ще ме чакат яко в дъждаtongue.gif
По късно ще ви подосаждам ,не се притеснявайте!!! wink.gif Но определено си заслужаваше и чакането!!!! cool.gif cool.gif biggrin.gif
DaniEl
[ shocking.gif Каквото и да кажа ще е малко Всичко е толкова невероятно
Абе кво да кажа обичам One Tree Hill
CiNdEreLLa``
Гледах серийката и не ми хареса изобщо развитиета (ако това може да се нарече такова) на "връзката"(ако и тя може да се нарече такава) на Брук и Лукас.Тоя ***** разбира ли изобщо от жени не мога да разбера?!?!?! (П.П. Предварително се извинявам на Лейтън феновете,ама не съм от тях и мноооооого ме издразни,че очевидно сценаристите са решили Пейтън и Лукас да започнат наново,на колко чисто ще е не мога да кажа...).Та...не мога да разбера с какви очи Пейтънчето хукна след Лукас при положение,че много добре знаеше,че тя е виновна едва ли не за това,че Брукас се раздели.Определението "Back-stabbing two face bitch" ,май и пасва мнооооого.Както и да е няма да коментирам,понеже се ядосвам,а и плюс това няма да променя нищо.Само се надявам Лукас да не е лъгал Брук през цялото това време - тогава ще намразя Чад Мъри,а това не е добре....

Относно бременността...май май няма да е нито Брук,нито Хейли - по-скоро и двете...знам че ви се струва налудничево,но като се замисля "You're definatelly pregnant" може да означава не само "Определено си бременна",ами и "Определено сте бременни",имайки предвид физиономиите,които направиха и двете....

Относно WatchMeWatchYou - и аз май споделям мнението,че това може да е брата на Пейтън.Струва ми се логично да е така.

Нейтън ми се струва много странен.Първоначално си помислих,че няма да си спомня нищо от предишния си живот,но в последствие се оказа,че друго го притеснява - а именно мистерията около спасяването им.Наистина има нещо гнило тука,но какво точно за жалост не мога да кажа sad.gif

П.П. Серията като цяло беше повече от невероятна - всичко ми хареса - начина,по който са се променили героите(особено Лукас много ме кефка с тая причесчица 10.gif ),по много интересен начин също Лукас разказа за града където живее и за хората в него...както винаги сценаристите си оставиха много "прозорчета",много трудно може да се предвиди какво са решили да стане с героите(което ни кара със затъен дъх да гледаме всяка следваща серия).Нямате си и идея с какво нетърпение дочаках да се свали 1 серия,направо щях да се побъркаммммммммммммммммммм 18.gif 16.gif .Айде приятно гледкане и честит Ви 4ти сезон !!! rolleyes.gif
lovely
Еее супер...и аз успях да изтегля серията от http://borko.data.bg/One_Tree_Hill/Season_...tv.xvid-xor.avi ...супер беше ...или поне така ми се стори след толкова много чакане smile.gif..имам и аз някой забележки относно отношението на Лукас към Брук...макар да съм Лейтън фенка..ми стана мн кофти за Брук! Но поне засега всички са живи и това е най-важното..абе супер си беше серията ..няма к'во повече да коментирам smile.gif
sydney
серийката е невероятна 4.gif 4.gif 4.gif нямам думи беше ВЪРХЪТстана ми много мъчно за Брукас unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif не е честно 9.gif 9.gif надявам се да се окаже че Брук е бременната или Брук и Хейли ще бъде много забавно да гледаме Лукас с три бебета-детето си,братчето си и племеничето си 15.gif 15.gif 15.gif нямам търпрние за следващият епизод worthy.gif worthy.gif worthy.gif
s3xy_doll
Borko pak ot teb 6a 4akam da ka4i6 v data i drugite seriiki 4.gif a tazi be6e perfect tolkov a4akane kak da ne mi haresa 4.gif

Edit:Писането на кирилица е задължително.Моля,прочетете Правилата на форума!
infernal_girl
Super, Lucas i Peyton mai pak 6te sa zaedno 2thum[1].gif 1clap[1].gif 5daga[1].gif 4part[1].gif

Edit:Писането на кирилица е задължително.Моля,прочетете Правилата на форума!
Mai4et0
Серията беше ужасно трогателна sad.gif Просто не биваше така да късат Брукас..... аз си знаех, че ще е неизбежно но това с Пейтън съвсем ме изнерви..... Както почнах да я харесвам като персонаж така й ще я намразя. (Сорка за нейните фенове) Според мен много прекаляват режосьорите с отношенията м/у Лейтън..... Оставаше само да се целунат blink.gif А относно коя е бременна - дано да е Брук въпреки, че по-логично е да е Хейли mellow.gif
CiNdEreLLa``
Ааа не предавам се .... НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА МЕ ПОДКРЕПИ ЗА БРУКАС confused.gif sad.gifsad.gifsad.gif
borko
Eто и подкастите за този епизод:
аудио подкаст (с Пейтън, Устата и Марк) Този е странно дълъг - 40 минути и нещо shocking.gif
видео подкаст (това е нещо като всичките три сезона представени в 15 минути smile.gif)

BaTGiRL
(CiNdEreLLa`` @ Sep 28 2006, 19:44) *

Относно бременността...май май няма да е нито Брук,нито Хейли - по-скоро и двете...знам че ви се струва налудничево,но като се замисля "You're definatelly pregnant" може да означава не само "Определено си бременна",ами и "Определено сте бременни",имайки предвид физиономиите,които направиха и двете....

И аз си помислих същото след серията! Възможно е и двете да сте бременни, след като "you are" се използва както за единствено, така и за множествено число. 15.gif
Valeto
Ох, аз още не смея да го гледам, защото няма субтитри sad.gif Дали ще излязат скоро unsure.gif
elli
(CiNdEreLLa`` @ Sep 28 2006, 20:50) *

Ааа не предавам се .... НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА МЕ ПОДКРЕПИ ЗА БРУКАС confused.gif sad.gifsad.gifsad.gif

аз те подркепям 4.gif мн мн ме е яд 4е така стана м/у Лукас и Брук ама аз предполагах 4е така 6те стане наи малкото з6атото така запо4на целия филм с тях 2-мата затова предполагам 4е и така 6те свър6и(колкото и да ме е яд ) sorry за феновете на Пейтън и Лукас но според мен след вси4ките не6та които си казаха брук и Лукас (колко мнс е оби4ат и как не могат един без друг и как страдаха един за друг) мн е кофти 4е сега ги разделят confused.gif confused.gif дано пак ги събераттттттттт ина4е...... starwars.gif ина4е серииката бе6е мн хубава както и о4акжах smile.gif) нямам турпение до следва6тата smile.gif мн ми е интересно какво ли 6те стане с този Дерек 16.gif
ludoto_tedi
плс айде да не обръщаме и тая тема на спор между Брукасите и Лейтън фенчетата.моля ви....
*PeyT*
Eми Брук и Лукас бяха достатъчно време заедно.. два сезона ги гледахме! Сериалът се нуждае от малко развитие! wink.gif happy.gif Плюс т`ва спомнете си как започна всичко.. първата любов винаги държи влага, все някога щеше да се случи нещо повече м/у Лейтън.. личи си, че не могат да бъдат все просто приятели.. Сега ще си проличи с коя Лукас наистина иска да бъде! Пейтън така или иначе винаги щеше да е сянка, която да стои между него и Брук, а и не само тя.. двамката имат прекалено много различия! Може би пък, сега като са разделиха, да се влюби още повече в нея и Дейвис наистина да се окаже his BIG love(макар че като видях реакцията му след тирадата на Бруки.. малко се съмнявам..айде да кажем, че е объркан biggrin2.gif ).. кой знае.. от ОТХ абсолятно вс може да се очаква! happy.gif Мен за момента сегашното състояние на нещата ме устройва! blush.gif biggrin2.gif
И за да не стане пълен офф-топик... с този вечен спор.. wacko.gif .. ще споделя отново впечатленията си от серийката, след като я изгледах втори път! Определено вече подкрепям теорията, че бременната е Хейли, не само, защото ми се иска да е така, ами и поради факта, че би трябвало да се разбере чак след няколко серий и ще е прекалено очевидно ако е Брук! А и наистина и двете излъгаха.. а реакцията им при лекаря беше една и съща...хмм.. rolleyes.gif
А що се отнася до Рейчъл.. нз, ама ми стана много мъчно за нея, че всички й се нахвърлиха така(освен Брукито де..те 2-те станаха партийка happy.gif ) Вярно е ,че вината е нейна, но тя наистина беше много наранена, а и сега определено съжалява за постъпките си.. в крайна сметка всеки може да сгреши! Представям си как ще реагират, когато Купър умре.. dry.gif
И на последно място, ронеже пропуснах в миналия пост, държа да отбележа, че имаше и забавни моменти smile.gif ..особено "Thanks for the sex!" 18.gif 18.gif ..супер мн ме изкефи как го каза и реакцията на Лукчо после.. 10.gif biggrin2.gif 18.gif .. Също, когато Брук посети Рейч в болницата и си помисли ,че не е будна.. обидите, които си размениха.. 16.gif 18.gif
FrAgMaKeR
Както се казваше, щом има пушка, значи ще гръмне.. а щом има пистолет, даже два, значи ще стане мазало.. smile.gif Въпросите са, кой кого и кога?
Simone
Моля ви каже те, когато субтитрите станат готови, защото аз съм скарана с английския и не мога да разбера много само от серията по някои откъслечни реплики.
The Black Dragon
Айде и аз да си изкажа мнението за новия епизод и сезон biggrin2.gif Чак сега намерих време да го гледам, а съм го свалил от обяд rolleyes.gif Честно да си кажа му се ядосах доста - първо, че повече от половината епизод беше ретроспекция на последния и второ, че Брук и Лукас скъсаха, а той като някоя изоставена пу**а хукна при Пейтън, която пък според мен е най-виновна 14.gif 19.gif Заслужава да гори на кладата 18.gif Ще ми е интересна определено историята с брата на Пейтън който се появи. Доколкото си спомням тоя ник който се появи в края на серията го имаше и преди тва в един епизод. Възможно е да е той. Все пак пусна отговор когато Пейтън му се обади и му затвори... Между другото много тъп ник си е избрало момчето 18.gif 16.gif Аз пък съм на мение, че и Брук и Хейли са надули коремите biggrin2.gif Бе като начало серийката си я биваше. Оттук нататък започва интригата. Тоя епизод беше малко като въведение smile.gif
DaniEl
Айде пак Пейт е виновна 14.gif Абе хора защо винаги когато се случи нещо между Брук и Лукас винаги Пейтан е потърпевшата Какво толкова е направила?Айде стига сте я нападали Тя е виновна колкото и Лукас и Брук .Брук беше напълно права за да скъса с него Апък и да си кажа чесно не ги виждам вече като влюбена двойка
lorelei_nz
Много добър епизод! Определено има много въпросителни и ще има доста неща, около който да се върти действието. smile.gif
Според мен е доста вероятно Купър да е спасил Нейтън и Рейчъл. В един от спомените на Нейтън показаха, как Купър си отваря очите, докато Нейтън се опитва да му разкопчее колана.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.