Познайте какво гледах току що?

Хайдее... не е трудно - започва с Оne ... и завършва на ... Tree Hill ... Божее, бях забравила какво е чувството ... това задоволство, спокойствие и пълна вглъбеност които изпитвам докато не свърши серията

Досега не ми се е налагало да чакам толкова дълго, предната година втори сезон беше приключил, когато започнах да го гледам. И сега пълна еуфория ... пускам Media Player и хоп - Софито,Хил,Чад и Джеймс с други дрешки и реплики

още не мога да осъзная че гледах първия епизод. Тъй ... айде стига празни приказки, че мойту Мимс ще ми направи забележка ( и то с основание

)
Откъде да започна .... предупреждавам всички, които не обичат големи постове и не искат да видят някои от сцените да се запътят към бутона - >>
Back<<
Kaто доказан Лейтън повечето ми коментари ще са насочени в тая посока. Беше ми адски странно да слушам Люк как обеснява, кои са : Пейт,Брук и Хейлс през почти целия епизод(ама нали трябва да привлечем някоя нова фенска мръвка ... така че му е простено) Пък и то е логично ... повечето хора
са забравили за какво ставаше въпрос преди няколко месеца(ее..тука май сме се събрали само изключенията

)
Стана ми кофти за Брук - Люк я обича, но не така както тя би искала. Затова не се ядоса, като ги видя заедно с Пейт в болницата, а по-скоро беше отчаяна :

Тя не можа да го накара да й се отдаде напълно и е ужасно съкрушена. Лукас изобщо не можа да я опознае, да се открие пред нея както тя направи ... затова ми стана много мъчно за нея ... заслужава ЛюБоВ и подрепа, само че Люк вече ги е дал на друг човек ....
затова не скри за целувката, не отговори на нейното : Обичам те ... и каза само : Съжалявам... какво друго да й каже?!

защо трябва да я лъже че може да й даде това от което има нужда и тя пак да страда ... мисля че постъпиха правилно и двамата. Няма нужда от повече ''мазохизъм'' според мен

Когато един човек ти каже, че си "
спрял да му липсваш" какъв е смисъла на всичко ? ...
Преминавам към веселата(за мен) част. Лейтъните - колко време чаках за поне една сцена с тях, един разговор една прегръдка даже ... а то - в един епизод ни наблъскаха толкова сцени ... че й две прегръдки...и то какви ... Съвсем не в стил : '' прегърнах най-добрия си приятел ", а по-скоро :'' дръж ме здраво и не ме пускай ''

Красотаа ...

иии погледите, малките жестове (абе хора, нали знаете какво е да се сваляш с някой

.... аз така определено не се държа с приятелите си от мъжки пол ... щот' абе ... вижте сами

) :

Всичко беше супер добре измислено - притесненията на Нейт(който бтв беше сууупер якк

-

) , болката на Рейчъл ... страха на Дан (мн яка причоска са му измайсторили, голям е пич тоя сезон
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
)
Много се смях на тия сцени :
Лукас и Скилс в болницата ...
Скилс вижда Пейт(към Лукас)

:
Опитай се да не й се натискаш?ОК?
Лукас :
Имаш трета майка ?Брук:
Благодаря ти че не се нахвърли на приятеля ми Пейт :
Лукас, по-късно ще мина да си взема дисковете ...
Благодаря ти за секса 
Лукас :
Аа тя само се шегуваше
И финалната сцена ъф корс :

- кога сте виждали Пейт толкова спокойна ааа? ...
(разправяйте ми после колкото щете, че Люк и Пейт не се обичали
![2083[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2083[1].gif)
)
п.с. Ако знаете колко се молех да не ми се рестартира window-са

Одарих го на снимково производство