Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ще е първия заловен ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Devil^Rose^^
Кой ще е първия ? Кой и как ? Каде ? 18.gif Прекалих с въпросите, Вие Сте ! wink.gif

Слагам ги за всеки случей, ако някой не се сеща за имената
1 - C-Note(черния)................... 2 - Tweener (Средняка)............ 3 - Патошик(психото)
IPB Image IPB Image IPB Image
Nasi
Не мога да гласувам... Още не мога да преценя!
Поздрави за анкетата! 4.gif 4.gif 4.gif
xzibit1990
Според мен това ще е Сукре, зощото вече ченгетата го гонят.
Хейли
Ако сме о точни първия заловен ще е според мен онзи черния не му помня името защото ся в последния епизод видяхме как Женаму говори с онази полицайката и си мисля че него първо ще го хванат biggrin2.gif
ТинтириМинтири
Аз си мисля, че ще е Си-нот/черния/
Съмнявам се да хванат Сукре, все пак свадба има да спира човека, а Черния се разбра с жена си, или по точно тя разбра за лъжата му и според мен ще му прости и изчака да си излежи годинките...Абе с две думи най- добре му е положението smile.gif
Devil_Wish
Аз смятам, че ще е любимеца ми T-bag wub.gif и няма да го заловят, а сам ще се предаде заради проблема с ръката. Е, дано да не съм права, но да видим wink.gif
The Black Dragon
Ще е лудичкия. Ти Бег го пазят за по-нататък. Слушайте кво ви говоря. Или лудия или оня малкия ще е - Средняка
pesho93
Определено лудия smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(pesho93 @ Sep 10 2006, 02:04) *

Определено лудия smile.gif

Не са показвали досега какво се е случило с него... unsure.gif
ТинтириМинтири
QUOTE(Devil_Wish @ Sep 9 2006, 23:39) *

Аз смятам, че ще е любимеца ми T-bag wub.gif и няма да го заловят, а сам ще се предаде заради проблема с ръката. Е, дано да не съм права, но да видим wink.gif

Тц, няма да е той, в никакъв случай wink.gif
S-Bird ®
Определено не врявам да хванат лудия или Т-Бег...
lyubenski
Следващия епизод се казва First Down wink.gif може и да ни даде някакъв отговор, въпреки че аз мисля че няма да стане в този епизод. Иначе смятам , че този малкия там джепчия трябва да го хванат пръв, защото той е най-безинтересен, засега, а другите имат някаква история която да се доразвие. Но ще видим smile.gif
xzibit1990
QUOTE(lyubenski @ Sep 10 2006, 23:05) *

Следващия епизод се казва First Down wink.gif може и да ни даде някакъв отговор, въпреки че аз мисля че няма да стане в този епизод. Иначе смятам , че този малкия там джепчия трябва да го хванат пръв, защото той е най-безинтересен, засега, а другите имат някаква история която да се доразвие. Но ще видим smile.gif

Точно така е! Но и лудия няма история та може и той да е.
^^HeLa^^
Определено си мисля, че ще е лудия или поне така ми се иска да е защото другите са ми много по интересни. Мисля, че няма да золовят скоро Си нот, защото доколкото разбрах от серията той говореше на жена си за стаята на дъщеря им, а полицаите си помислиха за някакъв ресторант в манхатън,и казаха че там ще го чакат или поне така ми се стори. Но все пак много е трудно да се правят прогнози точно за този сериал, защото досега всичко е било много неочаквано, просто сценаристите са много добри smile.gif
Estell
И аз смятам, че ще хванат лудия. Все пак той замина нанякъде с едно колело... Няма да стигне много далеч, ама все пак нищо не се знае. Може да извади късмет smile.gif
loretka
Ами аз много се надявам да е лудия,защото ми е супер скучен, но повече си мисля че е вероятно да е Абруци.Той се явява като гост в тези серии и някак си имам чувството че ще го махнат.Много жалко, защото той ми е един от любимците. А иначе Сукрето, Си Нот и Ти Бег имат много какво да покажат така че едва ли са те. Онзи младия също е скучен, дано да е тойsmile.gif. Дано да спасят Абруцитоsmile.gif
common_sense
съкилийникът Сукре ли се казваше?! huh.gif мисля, че той. освен, ако не се откаже да ходи на сватбата smile.gif
lyubenski
Е вече разбрахме кой е smile.gif... (няма да го споменавам да не разваля кефа на теиз които не са го гледали wink.gif)
xzibit1990
Съкилийникът Сукре изобщо го нямаше във новия епизод, а първият паднал е наистина паднал! AR15firing.gif dead.gif
BledPoet
19.gif Една мисъл, ме дразни много - на офицялната страница на ПБ, има вотче - кой ще го хванат първи и възможностите са - Сукре, Майк и Линк... shocking.gif

А лудия, ще го пазят за накрая, ще се пръкне изневиделица, да внася смут. Точно вече ще са извън опасност и ХОП, лудия ще дойде, да си изпълни обещанието... (за тези, които не се сещат, Лудичкия обеща, да направи Майк на попара, ако го избягт без него) 15.gif 15.gif 15.gif
loretka
Абе тоя лудия верно къде отидеconfused.gif
xzibit1990
Prison Break ще го излъчват скоро по нова телевизия! Тукущо излъчиха рекламата!
А за лудия в 7 епизод 2 сезон се опитваше да си направи сал и да отплува за Холандия.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.