Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Scrubs (2001) / Смешно отделение
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
lyubenski

Заглавие: "Scrubs" (NBS)
Жанр: Комедия
Премиера: Октомври 1, 2001
Участват: Джон МакГинлий (д-р Пери Кокс), Зак Браф (д-р Джон "Дж.Д." Дориан),
Сара Чалк (д-р Елиът Рийд), Кен Дженкинс (д-р Боб Келсо),
Нийл Флин (Санитар), Джуди Рейес (сестра Карла Еспиноса), Доналд Фейсън (д-р Кристофър "Крис" Дънкан Търк)

tv.com 9.3/10 (7.631 гласа)
imbd.com
Официален сайт

Ревю:
Сериала фокусира страните преживявания на младия стажант по медецина д-р Джон "Дж.Д." Дориан в една малко сюреалистична болница пълна с непредсказуеми служители и пациенти. Младия все още стажант попада в един съвсем непознат свят с своя най-добър приятел от колежа и колега д-р Кристофър "Крис" Дънкан Търк. Неговият завеждащ лекар д-р Пери Кокс е изключително заядлив и дразнещ, но въпреки че на пръв поглед не проявява интерес към Дж.Д. той винаги знае какво да го посъветва или поне да го подлуди wink.gif.Шефът на болницата д-р Боб Келсо е истински дявол, скрит под усмивката на възсрастен мъж, който мисли само за болницата и за нищо друго. Останалите от сериала са съответно д-р Елиът Рийд, жената към която още в началото Дж.Д. се привързва и сестра Карла Еспиноса, която е в отношения с неговия колега д-р Кристофър "Крис" Дънкан Търк, навсичкото отгоре ами и един санитар ще си заплюе Дж.Д. и ще го тормози през целия сериал , а пък нас съответно весели.

Сериала засега е излъчен в 5 сезон (не е завършен 6 сезон се снима в момента) (субтитри благодарение на subs.unacs.bg има засега само за 1 сезон и почти целия 2, но вярвам че ако интересът към сериала се увеличи ще имаме превод и на останалите , аз лично мога да дам англ. субтитри за 3 и 4 сезон)

download : сезон 1, сезон 2, сезон 3, сезон 4, сезон 5 засега не го намерих комплектован, а е на епизоди sad.gif, но всичко с времето си

В заключение като мое мнение сериала е изключително реалистичен и земен, и мога да заява че е достоен съперник на моят фаворит за всички времена "Приятели". Не се плашете, че сериала е докторски гарантирам ви че ще умрете от смях. Сериала има и огромен успех в САЩ (не че е гаранция това), а пък и оценката в tv.com говори сама за себе си !!!
girl_from_hell
Започна и 6 сезон на невероятният сериал :
Епизод 1: арена, линкос
Епизод 2: линкос

6-ти сезон, 2-ри епизод може и тука да го намерите
http://www.arenabg.com//details.php?id=62473

3 епизод: линкос арена
4 епизод : линкос арена
5 епизод : линкос арена

6-то епизодче http://www.arenabg.com//details.php?id=65030

^Това пак е 5 епизод. Шести излиза в петък по тракерите smile.gif
Eпизод 6 : арена линкос
Този епизод е просто уникален wacko.gif .
Епизод 7 : арена линкос

8-мо епизодче аренабг

9-то епизодче arenabg

10-то епизодче аренабг

Ето линкове за по-горните епизоди и в линкоса :
8 епизод, 9 епизод, 10 епизод

11-то епизодче аренабг

Епизод 12 : замунда, арена

13-ти епизод аренабг
14-ти епизод аренабг

17-ти епизод
http://arenabg.com//details.php?id=72661

15-ти епизод : линкос
16-ти епизод : линкос

17-ти епизодаренабг

18-ти епизод аренабг

19-ти епизод аренабг

20- ти епизод аренабг
DesiTo

От 10 юли по FOXlife, всеки вторник от 21:00! Повторение в сряда от 16:00 и събота от 19:00

Източник: telemaniac.com
ludoto_mimi
И са го превели "Смешно отделение". 18.gif 18.gif 18.gif
Българските телевизии да не се състезават за най-тъп превод?
lyubenski
Е най-накрая някой се сети да го излъчи в БГ. Сериала е наистина смешен, но в него има и не малко драма, а заглавието звучи малко несериозно.
ludoto_mimi
Според мен си е пълна подигравка това заглавие. Но все пак хубаво е, че го пускат.
toho
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 6 2007, 17:42) *
Според мен си е пълна подигравка това заглавие. Но все пак хубаво е, че го пускат.

Наистина е тъпо заглавието.А пък на рекламата по FoxLife така го описаха сериала че е пълна олиговрения, а сериала освен че е много забавен и смешен има и сериозни моменти.
toho
Scrubs.S07E01.PDTV.XviD-LOL
ioanka_vt
Много весел сериал гледам го по Fox life и мисля да си изтегля 5-ти сезон то нали сега по телевизията дават 4-ти пък в нета има само 5 със суб... ако се прежаля 6 и 7 ще ги гледам без субтитри поне до колкото четох ще има 8-ми сезон обаче сериала се мести в ABC мисля, надявам се да не се лъжа, препоръчвам ви сериалчето за разпускане през летните жеги smile.gif
**Naley*
Според мен е доста тъпо dry.gif губене на време е тоя сериал 2thum[1].gif
Bad`Girl
Страхотен серял, разбиват ме моментите на Джей Ди и Пери.
milenchita
Сериалчето не е зле, но са го превели много тъпо и заглавието и въобще всичко останало...
Marissa Cooper
Цитат(**Naley* @ Aug 3 2008, 18:50) *
Според мен е доста тъпо dry.gif губене на време е тоя сериал 2thum[1].gif

Точно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.