Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 7
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2
ThePinkDuck
Сезон 7

Eпизод 1 - The Long Morrow
Дата на излъчване: 26.09.2006
Промо
Започвайки от сутринта на ноща с която завърши предният сезон, Лорелай се събужда в леглото с Кристофър. Объркана и огорчена тя набързо се измъква от апартамента игнорирайки молбите на Крис да остане. Прибирайки се вкъщи Лорелай решава да се отърве от всичко което и напомня за Люк и в крайна сметка се оказва, че е изпразнила цялата къща. Рори получава играчка ракета като прощален подарък от Лоугън и се чувства объркана от значението му. Тя решава че трябва да му отиде на гости в Лондон където научава, че Лоугън и е купил самолетен билет за посещение през Коледа. Кърк и Тейлър предизвикват странен инцидент който довежда до вреда на закусвалнята на Люк. Най-накрая Люк се появява на вратата на Лорелай молейки я да се сдобрят.

Eпизод 2 - That's What You Get Folks, for Makin' Whoopi
Дата на излъчване: 3.10.2006
Промо
Рори е растроена заради липсата на Лоугън и факта, че трябва да отменят така дълго плануванот о пътешествие до Азия. За да я развесели и самата тя да не мисли за кризата в любовния си живот Лорелай решава да превърне къщата в нещо като Страна на чудесата в азиатски стил. Лейн се завъща от катастрофалния си меден месец. Докато поправя щетите по закусвалнята Люк споделя с Ти Джей за раздялата си с Лорелай подтиквайки Лиз и Ти Фжей да поканят Люк на вечеря за да излее мъката си. Когато Люк и Лор се засичат случайно в града, Люк не може да скрие огорчението и ядът си от раздялата им. И най накрая Рори побеснява когато разбира, че Лор е спала с Крис.

Eпизод 3 - Lorelai's First Cotillion
Дата на излъчване: 10.10.2006
Промо
Когато Ричард и Емили почти не реагират на новината за раздялата между Лорелай и Люк, тя изведнъж осъзнава, че целият и емоционален живот се гради на идеята да чувства точно обратното на това което родителите и очакват. По-късно когато Мишел принуждава Лорелай да вземе участие в един прекрасен котилиьон който Емили организира, тя установява, че някои от нещата които родителите й са я карали да прави не са чак толкова ужасяващи. На Рори наистина и е много трудно да поддържа връзка от разстояние с Лоугън. След като завежда Рори на вечеря баща/дъщеря, Кристофър прави изумително самопризнание на Лорелай.

Eпизод 4 - 'S Wonderful, 'S Marvelous
Дата на излъчване: 17.10.2006
Промо
Лорелай и Кристофър са започнали отново да излизат заедно. Макар, че на Лор и е трудно да се отдаде напълно във връзката им, Крис постоянно излиза с нови романтични номера за да я спечели изцяло. Обратно в Йейл, Рори намира нови доста ексцентрични приятелки на една художествена изложба, а Ричард приема място на гост лектор в университета. Люк взима Ейприл при себе си, тъй като Анна заминава извън града за няколко седмици. Като за финал Емили бива арестувана и Лорелай трябва да я измъква от затвора.

Eпизод 5 - The Great Stink
Дата на излъчване: 24.10.2006
Промо
Емили и Ричард са във възторг когато Лорелай и Кристофър се появяват на петъчната вечеря заедно като двойка. Кристофър споменава, че Шери му е писала, че съжалява, че е изоставила дъщеря си и моли Крис да изпрати ДжиДжи в Париж при нея за няколко дни. Лорелай не може да повярва, че Крис дори обмисля идеята и това води до сериозна караница по време на вечерята. Лоугън се връща в града по работа и решава да изненада Рори. Рори е страшно развълнувана, но по време на вечеря с колегите на Лоугън тя осъзнава, че няма никаква представа от новият му бизнес свят и сериозната заплаха от една доста привлекателна колежка на Лоугън. Междувременно Старс Холоу бива обгазен от отвратителната миризма на марината, когато влак превозващ пълен вагон с туршия дерайлира, а Тейлър отказва да плати за почистването.

Епизод 6 - Go, Bulldogs!
Дата на излъчване: 07.11.2006
Кристофър убеждава Лорелай да посетят Рори по време на "Уикенда на родителя" в Иейл, където Лорелай с изненада открива, че Ричард и Емили също са там. Опитвайки се да докаже колко е готин, Кристофър кани колегите на Рори от "Yale Daily News" на скъп обяд. По време на него всички препиват, а нещата стават още по-зле когато Рори настоява да тръгнат по-рано за да могат да отразят сензационна новина. Междувременно, Люк се запознава с треньорката на Ейприл по плуване, която го убеждава да се присъедини към уроците и по плуване за възрастни. Когато треньорката започва да флиртува с Люк, той я кани на среща.

Епизод 7 - French Twist
Дата на излъчване: 14.11.2006
Кристофър и Лорелай завеждат ДжиДжи на посещение при майка и в Париж. Въпреки няколко несполуки двамата успяват да прекарат няколко незабравими и романтични часа радвайки се на града и на компанията си. В Кънектикът, Рори приключва с работата като главен редактор на "The Yale Daily News" и изведнъж се оказва несигурна в каква насока ще тръгне бъдещето и. Новите и приятелки Оливия и Луси предлагат трите да си направят разходка до Старс Холоу по женски докато Лорелай е извън града. Когато се връщат в университета Рори с изненада открива, че приятелят на Луси се оказва Марти, който се прави, че не познава Рори. Кристофър и Лорелай се връщат в града с изненада за всички.

Епизод 8 - Introducing Lorelai Planetarium
Дата на излъчване: 21.11.2006
Лорелай кани Рори на вечеря за да и каже, че с Кристофър са е оженили в Париж. Рори се преструва на много развълнувана докато Кристофър е в стаята, но после казва на Лорелай колко наранена и ядосана се чувства. Лоуган поднася огромна изненада на Рори с новината, че се мести в Ню Йорк за да сложи началото на новата си интернет компания. Междувременно, когато Ейприл има нужда от медицинска помощ, уплашеният Люк се обръща за помощ към Лорелай.

Епизод 9 - Knit, People, Knit!
Дата на излъчване: 28.11.2006
Когато Кристофър решава да се изясни с Лорелай, защо не иска да го включва в ежедневието на Старс Холоу, тя му признава опасенията си, че някои от старите и приятели може да не го приемат. Кристофър изявавя желание да се смеси с хората от града и Лорелай решава да го заведе на ежегодният градски доста специфичен маратон, където неговият жест изпълнен с най-добри намерения слага край на събитието доста бързо. Когато Оливия организира парти за рожденият ден на Луси в стил 2002ра на Рори и се отдава чудесна възможност да поговори с Марти относно студеното му отношение към нея. На края, Люк е страшно развълнуван заради новороденото бебе на Лиз и Ти Джей, но когато научава за плановете на Анна да се премести в Ню Мексико заедно с Ейприл, той настоява за равни родителски права.

Епизод 10 - Merry Fisticuffs
Дата на излъчване: 5.12.2006
Люк и Лорелай споделят мил момент докато Люк запознава Лор с бебето на лиз. Кристофър става свидетел на тази сцена и започва да се притеснява, че Лорелай не е напълно отдадена на брака им. На следващият ден Лор и Крис се скарват за това дали трябва или не да си разменят обети на следсватбеното тържествокоето Емили им организира. Люк се свързва с адвокат във връзка с попечителските права върху Ейприл. На връщане засича Кристофър на улицата и двамата влизат в груба конфронтация насред улиците на Старс Холоу. Междувременно, когато Лоугън разбира, че Рори и Марти се прествуеат, че тъкмо са се запознали, вместо да признаят за старото им приятелство пред Луси, Лоугън и разкрива истината. И накрая Емили дава сериозно предупреждение на Лорелай относно брака и.

Епизод 11 - Santa's Secret Stuff
Дата на излъчване: 23.01.2007
Рори се завръщаот Лондон след празниците. Лорелай е разочарована, че Рори е прекарала Коледа в Лондон с Лоугън и решава да направи тържество "Коледа след Коледа" за цялото семейство с дръжчета, декорация и подаръци. Люк моли Лорелай да напише препоръка за качествата му като човек заради борбата му за права над Ейприл.

Епизод 12 - To Whom It May Concern
Дата на излъчване: 30.01.2007

Епизод 13 - I`d Rather Be In Philadelphia
Дата на излъчване:

Епизод 14 - Farewell, My Pet
Дата на излъчване:

Епизод 15 - I`m a Kayak, Hear Me Roar
Дата на излъчване:

Епизод 16 - Will You Be My Lorelai Gilmore?
Дата на излъчване:

Епизод 17 - Gilmore Girls Only
Дата на излъчване:

Епизод 18 - Hay Bale Maze
Дата на излъчване:

Епизод 19 - It`s Just Like Riding A Bike
Дата на излъчване:
ludoto_mimi
Благодаря за темата! 4.gif
ThePinkDuck
Добавих няколко промоционални снимки към епизодите. mrgreen[1].gif
OTH_fenka
Намерих промото за новия сезон 3.gif

Много е готино. Може и да сте го гледали, но някой моменти ги виждам за първи път. Приятно гледане

п.с. 100 пъти го изгледах и пак не ми писва rolleyes.gif
п.с2 тук се чува и какво казват
Menna
(ThePinkDuck @ Sep 7 2006, 15:58) *

Добавих няколко промоционални снимки към епизодите.

За което благодаря,както и за темата и промото. happy.gif 2 седмици остават значи.Нямам търпение. 4.gif
ThePinkDuck
Официалното ревю на Първи епизод е добавено горе! Интересна серия...мнооого интересна серия се очертава. Ама като гледам ще е доста сдух sad.gif
ThePinkDuck
Обнових информацията за бъдещите епизоди. Ако не искате да знаете какво предстои не четете, но иначе... mrgreen[1].gif
Nasi
(ThePinkDuck @ Sep 19 2006, 17:07) *

Обнових информацията за бъдещите епизоди. Ако не искате да знаете какво предстои не четете, но иначе... mrgreen[1].gif

Мерси много. Каквато съм нетърпелива прочетох всичко.
Още мъничко остана. /Нямам право да се оплаквам, защото не съм чакала 18.gif /

Изглежда положението в началните епизоди ще е като началото на 6-ти сезон. Тъжно wink.gif Лоугън в Лондон, Кристофър ще се навърна повече. Интересно, много интересно.
Menna
(Nasi @ Sep 26 2006, 17:05) *

Кристофър ще се навърна повече.
Аз пък нямам нищо против Кристофър да се навърта наоколо. 18.gif Не ме линчувайте.
Че искам Лор и Люк заедно-това е сигурно 3.gif но пък нямам нищо против Крис. happy.gif

ПС:Аз още не съм чела ревютата. 15.gif Да ми е по-интересно.
Nasi
(Menna @ Sep 26 2006, 17:09) *

Аз пък нямам нищо против Кристофър да се навърта наоколо. 18.gif Не ме линчувайте.
Че искам Лор и Люк заедно-това е сигурно 3.gif но пък нямам нищо против Крис. happy.gif

И аз го искам...със сигурност. Героят му е супер, дори да не е с Лорелай smile.gif
ludoto_mimi
Хаха, Крисчо ... и аз нямам против него, даже много му се радвам. Не може да се каже, че съм кой знае каква Лор/Люк фенка. Тъкмо си мислех, че има прогрес със външния вид на Люк и то кво... пак е като селски ерген. 18.gif 18.gif Ако не се облича като хората вече няма да го харесвам. happy.gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 1,
Nasi
Мерси много!!! Очаквах да го има в арената, но не. От 10,30 до 16 и нещо го изтеглих.
Чакането си заслужаваше, въпреки, че ми беше много тъжна серия поне за мен. sad.gif sad.gif huh.gif
И двете Лорелайки бяха тъжни. Не знам дали Лорелай найстина иска всичко с Люк да е over. Парис много ме ядоса с тези коментари, които бяха доста не на място.
Подаръка за Рори в началото ми се виждаше и на мен мистерия. Много интересно беше с тази Ракета wink.gif . Горката Рори, найстина искаше да иде в Лондон при Лоугън.
Друго...невярвах на очите си като видях колата на Кърк как се забива в закусвалнята 18.gif 18.gif 18.gif Обаче не ми беше много смешно, само това му липсваше на Люк.

Мишел и Суки 18.gif 18.gif 18.gif И we are che champions 15.gif .

Рори и Лорелай не можаха да си направят играта 18.gif Пострада окото на Лор. wink.gif Радвам се, че Рори се върна в къщата при Лорелай...така ще имат повече време заедно. В 6-ти сезон това ми липсваше.

Дано не съм пропуснала нещо
ThePinkDuck
И сега какво излиза? Крис страда заради Лор, Люк страда заради Лор, Лор страда заради Люк и Крис, Рори страда за Лоугън. И в крайна сметка всички са тъжни по някакъв повод (включително и аз). Не е честно. Никой не беше прав. Отношението на Лор към Крис беше ужасно, а и защо и беше да казва на Люк за снощи? Е то все някой ден щеше да излезе наяве, че е спала с него ама...може би това беше подходящия момент, ама все пак...единственото което постигна беше да се досамонарани и в крайна сметка да отпрати Люк "веднъж завинаги". Само, че аз знам, че тя не иска да се разделя с него и смятам че той ще и прости. Пффф не е честно, много сдухваща серия.
Парис както винаги беше огнена и твърде голяма реалистка.
Кърк си е идиот от класа и всички го обичаме за това.

Nasi
Знаех си, че съм забравила нещо...Крис...за него също ми беше гадно, защото имаше надежди спрямо Лорелай. sad.gif
ludoto_mimi
(Nasi @ Sep 28 2006, 00:25) *

Знаех си, че съм забравила нещо...Крис...за него също ми беше гадно, защото имаше надежди спрямо Лорелай. sad.gif

На мен не. 18.gif 10.gif
Menna
Държа да отбележа,че си бях наложила да гледам сезона,едва когато се съберат 4-5 епизода,за да им се насладя наведнъж happy.gif ,но както става понякога(ВИНАГИ що се отнася до мен) любопитното магаре не може да чака. biggrin.gif Ама като се замисля,защо трябваше да чакам? shocking.gif Както и да е...ще карам по същество:
На първо място,благодаря на любимото ми Розово Пате bigarmhug.gif ,за безбройните линкове,които ми изпрати за да изтегля сериите.Неуспешните опити няма да ги споменавам,защото ме е срам.Некадърността,която избликва от мен ме удивлява всеки път. 16.gif happy.gif
Колкото до 2-те епизодчета:
Като цяло,тъжни серии,но азиатския полъх,ракетата и ефектното шофиране на Кърк ме накараха да си припомня,защо го обичам толкова този филм. 3.gif
Стана ми мъчно за Рори,стана ми мъчно за Лор,стана ми мъчно за Люк и Крис.Ех,това любовта не е лесна работа. rolleyes.gif
Кърк-няма друго такова същество..Кадъра с неговата "закусвалня" я превъртях 5 пъти и просто не мога да спра да се смея.... 18.gif
Лейн и Зак много плодовито го дават. biggrin2.gif Явно фразата,"Каквото се случи в Мексико,си остава в Мексико"... тук не важи. 18.gif
Друго,друго....Емили и Ричард ми липсваха много. ermm.gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 3 , Сезон 7 Епизод 3
Nasi
Ох доста време ще го тегля huh.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Даре най-после 4.gif 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
Хах, ей това вече беше епизод стил Gilmore Girls, ама от всякъде. Откакто е почнал новия сезон не съм се кефила така на серия. Супер беше.
Сега по същество:
Лейн и Зак - страхотни и лудо влюбени както винаги.
Лор и Крис - ИИИИИИХА, много почна да ми харесва идеята за тях двамата, макар да знам, че няма да издържат дълго дори и да стане нещо.
Рори и Лоугън бяха супер сладки...особено Лоугън в последните кадри от епизода.
Едно от най-хубавите неща беше, че Лор не е единствения "бунтовник" в редиците на богатите и известните - онова сладурчето с розовите кецки ми напълни душата. mrgreen[1].gif
...аааа, и на Люк никак не му тича тая шапка...
Косата на Парис с тоя нов по-рус цвят много ме кефи. Абе тя като цяло много си ме кефи!
Nasi
Благодарение на Мимс, не се наложи да чакам свалянето на серията.

Страхотна беше, всеки един момента от епизода. 4.gif Найстина началото с Рори и Лорелай пред вратата беше тяхната запазена марка 18.gif , както и спора на Лор с Емили за скъсването с Люк, а да не говорим за сутринта... 18.gif 18.gif

Обаче и на мен закусвалнята ми се вижда променена rolleyes.gif , колкото и да твърди Люк, че си е същата. Шапката определено не е за него wink.gif .

Лейн как изтърси новината и пред двамата 18.gif 18.gif 18.gif много ми бяха забавни. Големи образи са. Интересно Мисис Ким как ще приеме новината wink.gif

Рори и Лоугън, особенно в края бяха супер. Дано скоро Лоугът се върне, предполагам, че няма да е целият сезон в Лондон. wink.gif

Парис, crazy as always. 18.gif

Сцената в кухнята с Мишел, Сукики, Лор и Емили много ми хареса. smile.gif ...Мишел...Мишел...просто the best. Страшно му се радвам. 18.gif
На Емили тази работа с момиченцата много й подхожда 18.gif

И за накрая Лорелай и Крис...с всеки един момент все повече ми харесват и се надявам да стане нещо, би трябвало да стане нещо, но колко ще продължи е въпроса. wink.gif

Can't wait for the next episode 4.gif

ludoto_mimi
Уф, най-после и аз го изгледах. 18.gif
Хареса ми епизода, ама защо пак нямаше музикааааа... 0041[1].gif Освен накрая една от задължителните мелодийки.
Хах, Мишел ме разби с ония лепенки като я налепи цялата. 18.gif И онова малкото с кецовете, където само му се караше Емили. 3.gif Много беше готина серията. Относно закусвалнята, аз не виждам разлика. 18.gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 4
OTH_fenka
shocking.gif Оле Оле просто нямам думи 3.gif .Все още съм в шок от серийката. Да започнем с това че беше перфектна много ми хареса 4.gif. Първо Лор и Крис: от доста време ги чакам тия моменти. Да ги видя така щастливи и влюбени. inlove.gif Беше ми много забавно още в началото когато Лор само питаше "тва ли е, тва ли е". Другата главна сцена Емили в ЗАТВОРА.Нараво там вече 18.gif 18.gif. Само като гледах как полицая я разпитваше и после на Лор физиономията. biggrin.gif Колкото до Рори ще ги видим тези приятелки кви са. А Айприл как си мъкнеше авокадото много ми беше странно huh.gif. Абе квото и да си говорим типично епизодче на ГГ. rolleyes.gif
ludoto_mimi
ХАха, тая серийка наистина беше много хубава. Умрях от смях като питаше за всичко "Това ли е?" и накрая каза нещо за двигателя "Това ли е?" и Крис: "Да, това е, срещата свърши." 18.gif 18.gif 18.gif
А Емили в затвора... ХАхах, как се беше ухилила и снимаше всички полицаи и после я разпитва как е било при затворниците. 18.gif
Тези приятелките на Рори малко ме съмняват, но ще ги видим и тях. happy.gif
Nasi
Много хубава серия...Лорелай и Крис много ми харесаха....а Емили е велика. 18.gif 4.gif 18.gif

Тези приятелките на Рори малко ме съмняват, но ще ги видим и тях.

и на мен. Много странни ми се вижадт. sad.gif wink.gif
ThePinkDuck
Оххх странни ви се виждали. Я стига! Супер сладки са.
Лор и Крис са жестоки , а като гледам промото на следващия епизод лелеее... И все пак си мисля, че ни показват Крис и Лор заедно само за да видим, че въпреки, че са перфектни един за друг - няма да се получи. Пфф така си мисля де. Серията беше върха, дяволчето на което много се кефя се появи отново - Ейприл. Абе весело, ама как за една серия минаха 6 седмици.... какво се чудя типично за ГГ или започват половин час от където е свършила миналата серия или 3 месеца. Следващата серия чакам с нетърпение...Лоугъъън...кххх очертава се жестока серия. Абе след супер слабия финал на 7ми сезон последните 2 серии бяха великииии и надявам се да продължават все така. mrgreen[1].gif
Nasi
И аз като видях промото и аз вече нямма търпение...Най-после Лоугън ще се върне. Аууу...супер ще е.
А за Лор и Крис имам чувството, че ще стигнат далече и ще се случи нещо и ще се разделят. Страхотни са. 4.gif
Новата прическа на Рори...айде да идва по-скоро този 5 епизод. smile.gif
ludoto_mimi
Ммм.. не съм гледала промото и не искам да го гледам, обаче не ми се ще Лор и Крис да се разделят, щото после пък с Люк ще се съберат. dry.gif Люк сега да си се занимава с лапето, което изобщо не ме кефи.
Лоугън се радвам, че ще се върне. Стига с тия телефонни обаждания вече. 18.gif
DemonoiD
IPB Image SEASON 7 EP 5 /* The Pirate Bay */
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 6 - Go, Bulldogs! (торентшпай)
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 7 - French Twist (торентшпай)
ThePinkDuck
За тази серия мога да кажа само - АААААААААААААААААААААААААААААААА АМА ВИЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СВЪРШИconfused.gif?
От начало: йееее близнацииии и мисис Ким рулира от всякъде. Косата на Рори е супер. Постъпката на Марти беше много тъпа, изобщо не съм го очаквала от него. Лор и Крис...ех романтика, Париж, любов и... ААААААААААААА видяхте ли как свърши. Проблема е, че съм убедена, че Лор ще съжалява. При това положение мисля, че после ще е голяма мъка. Определено любимата ми серия от 7ми сезон до момента.

"Welcome home Mrs. Hayden!"...не съм вярвала, че ще го доживея...да се радвам ли, да плача ли... unsure.gif

Ох сериала върви към края си...хмммм
Nasi
Още не знам какво да кажа...цялата серия беше просто невероята и накрая съвсем неочаквано бам 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif

Мислих си, че ще каже ДА след пормото, обаче не съм си представяла, че ще се оженят. леле още не знам какво да мисля, обаче на финалния кадър Лор не ми изглеждаше така щастлива.

А акдрите от Париж ...леле старохтни бяха припомних си и моята екскурзия, жалко че не ги видяхме на Айфеловата кула smile.gif wink.gif
Крис беше перфектен!!!

Да не забравя, че се смях доста с Лейн-Зак-Мисис Ким.. cool 18.gif

Рори дано с оправи и дано скоро видим отново Лоугън.

"Welcome home Mrs. Hayden!"

4part[1].gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 8 - Introducing Lorelai Planetarium (торентшпай)
Nasi
Много тъжен епизод... sad.gif sad.gif sad.gif не ми се коментира...много ми е гадно.
ludoto_mimi
Аз най-накрая изгледах всички серии, които ми се бяха насъбрали. Вече не ми тежи, че имам сериали, които ме чакат неизгледани. Хубави маратончета си направих от ГГ и ГА. happy.gif
Епизодчетата наистина много ми харесват, радвам се за Лорелай и Крис, той малко не е в крак с нещата, де. Хм... huh.gif
Обаче това cool направо ме уби. Скъсах се от смях. 18.gif 18.gif

И много съжалявам, че Рори махна розовото... отиваше й. sad.gif
Menna
Най-после си седнах,там където трябваше да си седна biggrin2.gif и изгледах излъчените епизоди.
Но тъй като нямам голяма памет ще коментирам само последните два,всъщност един. passifier.gif
Какво да кажа...като огромен фен на Кристофър трябва да си призная,че младоженците въобще не ме радват.Толкова перфектни изглеждат,че чак ме дразнят.Всъщност.....започнаха да се появяват пукнатини във връзката им,пък и Крис с постъпките си спомогна за това. ermm.gif

Жалко и за коледната украса...съсипаха я 9.gif 18.gif

Споменах ли,че очилатката и майка и въобще не мога да ги гледам на екрана? blink.gif Нямам търпение тази надута пуйка да се разкара и да престане да използва Люк като изтривалка. yuk.gif

И като стана въпрос за хората,които ме дразнят ужасно много.....това леке Марти едвам го издържам. blink.gif Още от 4ти сезон не го понасям. glare.gif
Въпреки,че ревнуващия Лоугън изглеждаше добре. biggrin2.gif

Емили отново показа класа,за което и свалям шапка. 8.gif Беше права и все пак аз се надявам на друго развитие на нещата. biggrin2.gif

А колкото до Кърк и телефонния "спасяващ" разговор между Лор и Рори.... bigarmhug.gif 18.gif
JoyFul`Kid
Gilmore Girls - 07x11 - Santa's Secret Stuff
Nasi
12 епизод cry.gif cry.gif cry.gif Какъв край.......страх ме е да гледам повече! wacko.gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 12 (замунда) - Пускам линка щото е в бг тракер! Някой ако е пропуснал епизода! mrgreen[1].gif
OTH_fenka
Мале от кога не съм писала в тази тема (и не само в тази). Поледния епизод беше доста драматичен, но се очакваше. Както се казва беше прекалено хубаво за да е истина. Много ми хареса как започна епизода и как си бяха завили хранта 18.gif Предната сериика съще беше мн забравна. Там почти не съм спряла да се смея. smile.gif Сега остава да чакаме и да видим следващата и какво ще стане. unsure.gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 13 - I`d Rather be in Philadelphia (торентшпай)
Nasi
Сезон 7 Епизод 14:

Farewell, My Pet (torrentspy)

Краят беше покъртително тъжен, не трябваше да става така, въпреки че се виждаше от доста време накъде вървят нещата. cry.gif cry.gif cry.gif
Roxanne
Я кажете какво е станало, че се заинтригувах, а нямам възможност скоро да го гледам.

edit:Nasi, благодаря ти!
Nasi
Цитат(Roxanne @ Feb 14 2007, 11:37) *
Я кажете какво е станало, че се заинтригувах, а нямам възможност скоро да го гледам.

Ще го напиша като спойлер, за да не издаваме на другите:

Ами
1) Ричард вече е добре.
2) Рори си хареса новият преподавател, но разказа веднага на Лоугън, нещата между тях изглеждат стабилно.
3) Парис беше Луда както винаги.
4) Чин-Чин, едно от кучетата, на Мишел беше умряло.
5) И най-тъжната част Лорелай и Кристофър решиха да се разделят. Тя му призна, че въпреки, че се е опитала да забрави за Люк не е могла. Общо взето беше много тъжно. И за двамата.
ludoto_mimi
Farewell, My Pet... сещам се за Пол Анка... unsure.gif

Като го гледам ще напиша мнение.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.