Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 7
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2
Menna
Като стана въпрос за Крис и Люк- хвани единия, удари другия. dry.gif И аз не знам вече дали искам Лор с някой от двамата, но пък се радвам, че се разделиха с Крис. Това недоверие и прекомерната ревност нямаше да доведат до нищо добро, така или иначе. rolleyes.gif
ludoto_mimi
Oх, аз забравих да пиша.
Горкият Чин Чин. sad.gif Аз ги бях забравила кученцата на Мишел. Много тъжно. Но пък беше много смях, докато организираха погребението Лорелай и Суки. И после Зак като трябваше да свири My Heart Will Go On. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Е, накрая беше малко тъжно, ама и мен Кристофър вече ме дразни. До момента, когато се обади жена му и му каза, че е бременна много го харесвах. След това ми стана леко противен. dry.gif
ThePinkDuck
Сезон 7 Епизод 15 - I'm a Kayak, Hear Me Roar (torentspy)
OTH_fenka
Реших и аз малко да попиша в тоя форум, че напоследък или ме мързи или нямам време. (по-скоро първото) Вчера установих, че последната серийка не съм я гледала и реших да наваксам. Хареса ми в началото как Лор убеждаваше Рори да тръгне с нея. Инче като цял епизода имаше и весели и тъжни моменти. Стана ми кофти за Емили, че е пропуснала толкова мн, но както и да е. Сега видях, че има промо за новата серийка. rolleyes.gif CW Промото е от CW мн забавно изглежда. 10.gif
Nasi
Сутринта плаках по време на финала и ще се наложи да го гледам пак. Не ми се еслучвало да плача на сериал по този начин като с този финал.

Bon Voyage

Плачеше ми се и за Лоугънчо.
hristin4e
не мога да повярвам че няма да го гледам повече... sad.gifsad.gif

преди както почнах да го гледам (февруари тази година...) като свалях повече серийки на веднъж и си гледах когато си поискам.. а сега какво ще правя без него незнам.... свикнах с него и да си призная на някои серийки доста съм плакала.. rolleyes.gif

Много ще ми липсва... sad.gif
JoyFul`Kid
супер ми е мъчно, свърши любимият ми сериал........sad.gif не мога без Алексис и Лорън, трябва поне в някое друго шоу да почнат, няма да е същото, но ще мога да ги гледам всяка седмица, свикнах с физиономиите им, супер много ще ми липсват
sulu
Най-после и аз изгледах финала и за да бъда честна и аз роннах не една-две сълзици.Имам три любими момента в епизода-когато Люк и Лор се целунаха,когато Рори си говореше с Лейн и разбира се самия край,когато бяха в кафето на Люк.Ако не се лъжа първата серия завърши по този начин и по същия свършва и самия сериал.Добре бяха измислили края-Рори започна бляскава кариера,а Лор най-после е с мъжа,когото обича smile.gif smile.gif
ludoto_mimi
Снощи изгледах последните няколко епизода след като доста време се опитвах да не го правя. biggrin2.gif
Последните 2-3 серии бяха много добри. Много ми беше забавно, когато Люк викаше на Лорелай, а тя му се хилеше. Или накрая, когато всички се бяха събрали на тайна среща. 18.gif Партито беше страхотно. smile.gif
Трябва да се отбележи, че за 7 сезона в този епизод за втори път харесах Люк. 18.gif Веднъж и той да направи нещо смислено.
Наистина ми е тъжно, че няма да има повече серии. В началото на сезона си мислех, че вече е свършено със сериала и че затъпява, но след това сериите станаха по-хубави и много жалко, че не го продължиха. sad.gif
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 4 2007, 13:52) *
Трябва да се отбележи, че за 7 сезона в този епизод за втори път харесах Люк. 18.gif Веднъж и той да направи нещо

4.gif Съгласна съм. През целия 7ми сезон исках Лор да си остане с Крис, него винаги ще си го харесвам, но след последните епизоди, Люк също се върна в играта. Сцената, в която Лорелай пееше беше просто фантастична. Радвам се как свършиха нещата за тях. wink.gif
ThePinkDuck

Май е крайно време и аз да взема да напиша нещо.
Като цяло сезона ми хареса, макар, че имаше доста слаби епизоди. Липсата на АСП и ДП беше осезаема. Иначе развитието на нещата ми хареса. Лор и Крис бяха супер заедно, но си личеше, че за да разберат, че не са един за друг, трябва да опитат да са заедно. Нещата се развиха супер там. Много ми хареса как Лор пя и как целият град гледаше нея, а тя виждаше само Люк. Много сладко. Любимата ми серия от сезона е Will You Be My Lorelai Gilmore? - когато Лейн помоли Рори да е нейната Лорелай Гилмор естествено ревнах, ама то аз ревах на началните надписи на всичките пет последни епизоди. Стив и Куан много ми харесаха, особенно как ги кръстиха. Бъдещето за Зак изглежда блестящо и това супер много ме радва. Суки и Джаксън - трето бебе, муахах, супер. Що се отнася до Рори и Лоугън... ами там нещата сякаш останаха недоизказани. Нещо липсваше, много бързо се разделиха и Рори сякаш го забрави за часове. Това предполагам защото когато снимаха последният епизод още не се знаеше, че ще е последен.
Ще е хубаво да направят филм, защото АСП още от 1ви епизод знае четирите думи които трябва да изрече Лорелай и сериалът да завърши.
Мъчно ми беше, все още ми е и ще ми бъде. Сериала беше част от ежедневието ми твърде дълго време. За този период успя да вкара нови идеи в характера и държанието ми. Е имам седем сезона на дискове които мога да си пускам когато ми домъчнее, нали! wink.gif

julia1990
Аз чак сега гледах финала sad.gif sad.gif sad.gif Мнооого ще ми липсва този сериал,може би повече от всеки друг cry.gif
Искаше ми се нещата при Рори и Лоугън да свършат по друг начин sad.gif не държа да се бяха оженили,но поне да си бяха останали заедно! They belong together! unsure.gif sad.gif A и защо Рори трябваше да заминава толкова далеч и за толкова дълго време?? Защо трябваше да се отделя от Лорелай и целия Старс Холоу,искаше ми се да си остане някъде близо до тях cry.gif
Радвам се че поне Лор и Люк нааааай-сетне се събраха!
Много ми хареса момента,в който Емили предлагаше на Лор да и заеме пари за тенис кортовете и тя се усети,че Емили просто иска да продължават да се виждат както преди и и каза "добре ще го обсъдим в петък на вечеря" blush.gif
Също ми хареса как целия град се бяха събрали на партито и като ги показаха всички заедно направо ми се доплака sad.gif Абе въобще всички бяха много сантиментални в този епизод,естествено така и трябва и като цяло беше един достоен завършек на невероятния сериал blush.gif 8.gif 1clap[1].gif
Много ще ми липсват Момичетата Гилмор emoticon1 (10).gif
Brooke
Най-после се докопах до компютъра,за да мога да изкоментирам както трябва 7 сезон и изобщо финала на Gilmore girls.Като начало трябва да кажа,че този сериал ще ми липсва адски много,така бях свикнала да се прибирам с желание и да видя какво ще се случи,мисля че никога не съм се смяла и плакала толкова много на сериал.Всичко в този филм беше ужасно реалистично и създаваше у мен усещане,все едно аз съм част от този град.А финалът,финалът беше просто убийствено тъжен и страшно добре направен с това повтаряне на края на първи епизод 4.gif .
А сега малко за самия сезон,мисля че беше изпълнен с много промени и разочарования,както и с много сълзи.
Започвам с Лор и Крис ,винаги съм харесвала Крис ,но никога не съм си го представяла с Лор и женитбата им много ме разтрой,направо си признавам ,че гледах и се надявах да се разделят,просто имах усещането ,че нещо не е наред.И все пак самата им раздяла беше ужасно трогателна и много истинска,знаеха че няма да се получи,но може би наистина бяха длъжни да опитат.
И е време за Лор и Люк wub.gif .Не може да си представите колко много ги обичам тези двамата и в този сезон имаха толкова много трогателни сцени,че се спуках да рева.Като начало бях супер разочарована и от двамата в началото на сезона и в края на 6.Люк се държеше като идиот ,а Лор се заинати,че трябва да се разделят като малко дете.
И сега не мога да не спомена сцените ,които буквално ме побъркаха.Първо когато Люк отиде при Лор и беше приготвил багажа и всичко,за да заминат,а тя му каза че е спала с Крис и той си отиде,но това беше само началото на тъжните моменти.Определено съм плакала най-много на момента със супермаркета,нещата който каза Люк тогава бяха толкова студени и ужасни,че просто не знам самата аз как ги понесох,а Лор гледаше толкова тъжно и безпомощно,че просто не можете да си представите колко много плаках на този момент.
Хареса ми сцената в лабиринта,когато двамата си признаха всичките грешки и се съгласиха да продължат напред.
Май пропуснах писмото,то беше просто уникално и върна надеждата ми за Люк и Лор,всичките неща,които тя бе написала бяха изпълнени с много любов и страшно ме развълнуваха.И накрая песента,тази песен просто беше крайното доказателството за тяхната любов,начина по-който го гледаше и тъжния й поглед,просто това беше една от най-чувствените сцени в целия филм.
И на финала те се събраха 4part[1].gif ,това беше логичния завършек на цялата им връзка,двамата правиха толкова много неща един за друг,и заслужаваха своя щастлив край.Само ме е яд,че в крайна сметка не ни показаха сватба на Лорелай,а тя през цялото време толкова много я искаше.
Преминавам на Рори .Тя преживя доста тежки моменти на финала и взе изключително тежко решение,даже две решения -да замине далеч за неопределено време и да каже не на Лоугън.Никога ,нито за миг не съм си мислила,че сериалът ще свърши,а те ще бъдат разделени,макар винаги да съм си представяла Рори с Джес ,връзката и с Лоугън беше изпълнена с много прекрасни моменти,той наистина много я обичаше,макар понякога да я разочароваше и до последно си мислех,че ще ги съберат по някакъв начин,не си представях ,че всичко между тях ще свърши просто с едно "Тогава сбогом,Рори! " и това е shocking.gif .Вярно е ,че това наистина си беше доста реален край,тя искаше да опознае света и не беше готова да се откаже от него и все пак никак не ни подготвиха за такъв край,а й наистина Рори много бързо го прежали и изведнъж сякаш вече не го е обичала,това беше малко тъпичко,но какво да се прави.
А иначе не мога да спомена ,че момента с предложението и отказа и даже нещата ,които си казаха,като че ли съм ги виждала някъде много наскоро,дали пък не беше в OTH dry.gif .Искрено съм разочарована ,тъй като gilmore girls,са излезли първи,а Oth просто са откраднали идеята,а и не само тази ,намерих и други прилики и не само в този сериал,не ги е срам.
И все пак финалът.Той беше сълзи,много много сълзи,раздялата с всички,започването на нещо ново.Радвам се ,че най-после отношенията на Лор с Емили се оправиха ,заслужаваха го.
И май е време да спра,защото иначе ще пиша с часове.Този сериал ще ми липсва ужасно много и Кърк,о Кърк сега кой ще ме разсмива до болка 5.gif
harizanova_78
Не искам да се повтарям с Brooke, защото споделям всичко написано от нея. Искам само да добавя колко много се разочаровах от последната среща на Джес и Рори, защото все пак те за мен бяха Двойката. Лоугън може и да я е обичал, но не се усещаше магия между тях... Като приключих със сериала, започнах да търся инфо за Мило Вентимиля и Алексис Бледел и прочетох, че и те са имали връзка, която е приключила през 2006 и може би затова Мило не се е появявал повече в сериала. Попаднах и на разни статии, че в края на връзката им не е бил особено мил с нея и силно се надявам да не е така. Бил я нарекал "cunt", което ако наистина е така, ще е страшно разочароващо. Щом всички във филма усетиха привличането между тях, все съм се надявала, че такова е имало и в живота. Сега е гадже на колежката си от Heroes, но се надявам да не е за дълго. Четох и интервюта с Лорелай wink.gif и Ейми Шърман Паладино и май има слух за 2 часов филм GG. За жалост не разбирам всичко, защото английският ми е на средно ниво..
Ако някой има новини за някой от героите - ще се радвам да ги сподели worthy.gif
Друго, което исках да питам е дали някой е срещал книга Gilmore Girls?

Това е засега rolleyes.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.