Най-после се докопах до компютъра,за да мога да изкоментирам както трябва 7 сезон и изобщо финала на Gilmore girls.Като начало трябва да кажа,че този сериал ще ми липсва адски много,така бях свикнала да се прибирам с желание и да видя какво ще се случи,мисля че никога не съм се смяла и плакала толкова много на сериал.Всичко в този филм беше ужасно реалистично и създаваше у мен усещане,все едно аз съм част от този град.А финалът,финалът беше просто убийствено тъжен и страшно добре направен с това повтаряне на края на първи епизод

.
А сега малко за самия сезон,мисля че беше изпълнен с много промени и разочарования,както и с много сълзи.
Започвам с
Лор и Крис ,винаги съм харесвала Крис ,но никога не съм си го представяла с Лор и женитбата им много ме разтрой,направо си признавам ,че гледах и се надявах да се разделят,просто имах усещането ,че нещо не е наред.И все пак самата им раздяла беше ужасно трогателна и много истинска,знаеха че няма да се получи,но може би наистина бяха длъжни да опитат.
И е време за
Лор и Люк 
.Не може да си представите колко много ги обичам тези двамата и в този сезон имаха толкова много трогателни сцени,че се спуках да рева.Като начало бях супер разочарована и от двамата в началото на сезона и в края на 6.Люк се държеше като идиот ,а Лор се заинати,че трябва да се разделят като малко дете.
И сега не мога да не спомена сцените ,които буквално ме побъркаха.Първо когато Люк отиде при Лор и беше приготвил багажа и всичко,за да заминат,а тя му каза че е спала с Крис и той си отиде,но това беше само началото на тъжните моменти.Определено съм плакала най-много на момента със супермаркета,нещата който каза Люк тогава бяха толкова студени и ужасни,че просто не знам самата аз как ги понесох,а Лор гледаше толкова тъжно и безпомощно,че просто не можете да си представите колко много плаках на този момент.
Хареса ми сцената в лабиринта,когато двамата си признаха всичките грешки и се съгласиха да продължат напред.
Май пропуснах писмото,то беше просто уникално и върна надеждата ми за Люк и Лор,всичките неща,които тя бе написала бяха изпълнени с много любов и страшно ме развълнуваха.И накрая песента,тази песен просто беше крайното доказателството за тяхната любов,начина по-който го гледаше и тъжния й поглед,просто това беше една от най-чувствените сцени в целия филм.
И на финала те се събраха
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
,това беше логичния завършек на цялата им връзка,двамата правиха толкова много неща един за друг,и заслужаваха своя щастлив край.Само ме е яд,че в крайна сметка не ни показаха сватба на Лорелай,а тя през цялото време толкова много я искаше.
Преминавам на
Рори .Тя преживя доста тежки моменти на финала и взе изключително тежко решение,даже две решения -да замине далеч за неопределено време и да каже не на Лоугън.Никога ,нито за миг не съм си мислила,че сериалът ще свърши,а те ще бъдат разделени,макар винаги да съм си представяла Рори с Джес ,връзката и с Лоугън беше изпълнена с много прекрасни моменти,той наистина много я обичаше,макар понякога да я разочароваше и до последно си мислех,че ще ги съберат по някакъв начин,не си представях ,че всичко между тях ще свърши просто с едно "Тогава сбогом,Рори! " и това е

.Вярно е ,че това наистина си беше доста реален край,тя искаше да опознае света и не беше готова да се откаже от него и все пак никак не ни подготвиха за такъв край,а й наистина Рори много бързо го прежали и изведнъж сякаш вече не го е обичала,това беше малко тъпичко,но какво да се прави.
А иначе не мога да спомена ,че момента с предложението и отказа и даже нещата ,които си казаха,като че ли съм ги виждала някъде много наскоро,дали пък не беше в OTH

.Искрено съм разочарована ,тъй като gilmore girls,са излезли първи,а Oth просто са откраднали идеята,а и не само тази ,намерих и други прилики и не само в този сериал,не ги е срам.
И все пак финалът.Той беше сълзи,много много сълзи,раздялата с всички,започването на нещо ново.Радвам се ,че най-после отношенията на Лор с Емили се оправиха ,заслужаваха го.
И май е време да спра,защото иначе ще пиша с часове.Този сериал ще ми липсва ужасно много и Кърк,о Кърк сега кой ще ме разсмива до болка