Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Departed
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
The Departed

IPB Image

Cops or Criminals, when you're facing a loaded gun what's the difference?

Жанр: Криминален / Драма / Трилър
Световна премиера: 06.10.2006
IMDB
Режисьор
: Martin Scorsese
Трейлър: IMDB
В главните роли: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Vera Farmiga, Mark Wahlberg, Anthony Anderson, Ray Winstone, Alec Baldwin.
Ревю: Действието в The Departed се развива в Южен Бостън, където полицията се подготвя за истинска война с организираната престъпност. На младото ченге Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) е възложена задачата да се внедри в самото ядро на Ирландската мафия ръководена от Frank Costello (Jack Nicholson). Докато Били печели доверието на Костело, престъпникът и информатор на полицията Colin Sullivan (Matt Damon) успява доста бързо да си извоюва място в Специалния отряд на бостънската полиция. Всеки от тях навлиза доста дълбоко във вражеските води и водейки двойнствен живот събира информация за действията на врага. Когато обаче полицията и мафията разбират, че в редиците им има "къртица" Били и Колин започват смъртоносна надпревара кой кого ще разкрие първи за да спаси собствения си живот.
Лично мнение: Ами още не е излезнал и не съм го гледала. НО след като изгледах трейлъра и прочетох тонове положителни отзиви за оригиналния филм (оригиналът е японски и се казва "The Infernal Affairs") съм много обнадеждена. А като гледам и актьорския състав очаквам нещо наистина добро.
ThePinkDuck
Няма друг такъв филм просто. Определено един от най-добрите филми тази година. Джак Никълсън както винаги е брилянтен злодей, а аз никога вече няма да гледам по същия начин на агент Джейсън Борн. Репликите на героя на Марк Уолбърк просто ме убиха. Относно последните 20 мин от филма...то бива откачен край ама това просто ме застреля, ако сте го гледали ще се сетите за какво говоря. 15 мин. след края на прожекцията още не можех да смеля видяното( blink.gif <---- буквално). Историята беше завързана и съответно отвързана перфектно. Мартин Скорсезе...просто гениален. Нямам думи, не мога да го опиша с думи...или всъщност мога - Това Трява да се Види!!!
CheerFuL-F
Доста е объркващ филма докато го схвана...но е интересен ако го схванеш де 10.gif
qwe123
ТОВА е филма!!!Невероятен е!Малко познат сюжет,добра игра,много добра режисура!Чак,когато видиш надписите,разбираш,че е свършил,или както писа една моя позтата в сайта си: "Това не е филм ,който ще чакате да свърши.Той ще свърши без да очаквате ,оставяйки долната ви челюст в малко по-ниска позиция от обикновеното.Ако това не ви е заинтригувало,не съм сигурна, че 2006 може да ви предложи нещо по-впечтатляващо ...поне не за сега."
ladysunshine
Отдавна се каня да го гледам филма главно заради Мат Деймън и Леонардо, но нещо все остава на заден план. В най-скоро време ще се хвана да го изгледам
Nasi
Не знам защо досега не съм коментирала в тази тема. Това е най-добрият филм, който съм гледала в последните години. Гледах го доста отдавна, но все още някой моментиси ги спомням все едно съм го гледала вчера. Актьорите са просто перфектни, не случайно филма беше номиниран в почти всички категории за оскарите.
vasinka_{P}
Така и не го гледха тоя филм, ама от коментарите тук разбирам че е хубав, ще го тегля и после ще кажа впечатленията си.
Gossip Girl
Забравила съм да коментирам тук. Гледах го, след като прочетох коментарите в темата и определено...се влюбих във филма. Наистина е един от най-добрите в последните няколко години. Актьорската игра е просто зашеметяваща. За пръв път ДиКаприо ме впечатлява толкова много. Джак Никълсън и Мат Деймън са страхотни актьори и във филма се справиха не по-зле от обичайно. Самия сюжет беше невероятен. Страшна игра на котка и мишка и накрая.....ОМГ! Не очаквах такова нещо.
tania
Мнооого, мнооого добра актьорска игра - това е първото, което ми идва на ума като чуя The Departed. Натъкваме се на един не познат до болка сюжет, изпълнен с много интрига и напрежение. Определено ми хареса.
divata_airis
Това е един от любимите ми филми, гледах го още преди да го номинират за Оскар...бях с една колежка и двете гледаме и не вярваме, че Лео можел да не играе женчовци...Ма целия филм е много силен, накрая това с кой кого изби леко ме стресира...ама Марк Уолбърг си остана пич до дупка....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.