Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sims2
GGbit.info > Развлечение > Игри
Dudunkov
Как да направя сейф.

1.4. Темите и постовете трябва да са на кирилица! Ако нямате кирилица можете да ползвате кирилизаторите. (от Fixer)
pipelota
Долу в ляво има бутон Options. Като цъкнеш на него има една дискетка - от там се сейфва. Но така или иначе, когато излизаш от играта и те пита дали да запазиш - просто кликаш на Yes. wink.gif
milen4eto
Аз съм много зарибена по тая игричка. А вие?
Имам ги всичките експенжъни и сега даже чакам новия...sims 2 pets
Където може семейството да гледа домашни любимци.
Bloody_Tears
олеееееееее,кога ще излезе знаеш лиconfused.gifconfused.gif?
обожавам я тази игра!страхотна е!!!:)
Крадец на рози
Не ви ли тежи на компютрите , много ми е тежка на мен .
Bloody_Tears
еми да,бати само ми казва да я изтрия ама аз я трия и след няколко дни пак я инсталирам.ами кво да ме прави човека... smile.gif smile.gif smile.gif
много я обичам тая игра,кфо да прая smile.gif
ThePinkDuck
Не знам за вас ама на мене не ми тежи. Върви си перфектно и не тормози компа. Иначе The Sims 2 Pets ще излезе някъде края на Октомври, ама точна дата още не е известна. За мене това е най-великата игра на света. Аз по цяла вечер си я играя, имам всички експанжъни и над 10 ГБ допълнително сваляни екстри. Вече играя с 5то поколение симове, първите ми отдавна умряха от старост. Най се кефя на Nightlife, ама предполагам, че Pets ще ми стане любима. Ами това мога да споделя. Велика игра. mrgreen[1].gif
moonshade
Хора, подкарахте ли Sims 2 pets? Кажете как е , че докато се опитвам да реша проблема не ми останаха нокти за гризане 19.gif
Haley_James_Scott
От къде мога да си я сваля SIMS 2 unsure.gif Моля кажете Аз съм голяма sad.gif фенка на играта , ама нз от къде да си сваля sad.gif
ogata
Цитат(Haley_James_Scott @ Feb 4 2007, 12:23) *
От къде мога да си я сваля SIMS 2 unsure.gif Моля кажете Аз съм голяма sad.gif фенка на играта , ама нз от къде да си сваля sad.gif

Това е темата в която се търсят игри .
А Това е линк към самата игра.
Haley_James_Scott
ogata 10x happy.gif Играта е страхотна (макар , че съм играла само Sims 1)
ogata
Пак заповядай wink.gif
lyubenski
Излезе нова версия в арената и хубавато при нея, че е оптимизирана за игра на лаптоп, т.е. има по нормални изисквания. Сега е свалям и може да е по разиграя. Да си призная първите част ме размаваха, но вторите ми идват доста тежки и не съм ги ровил. Дано тази да върви по-добре wink.gif
kitti
ЗАПИШЕТЕ СЕ В НОВИЯ КОНКУРС

Sims2BG Top Model

Линк за записване
Fixer
Леле майко....... и тва не бях видял конкурс за Симс 13.gif ае да взема и аз да са запиша smile.gif
qwe123
Хах,конкурс biggrin.gif Искам и аз да се запиша,ама го нямам тоя Симс sad.gif и до май няма да го имам sad.gif
girl_from_hell
Цитат(lyubenski @ Feb 10 2007, 12:00) *
Излезе нова версия в арената и хубавато при нея, че е оптимизирана за игра на лаптоп, т.е. има по нормални изисквания. Сега е свалям и може да е по разиграя. Да си призная първите част ме размаваха, но вторите ми идват доста тежки и не съм ги ровил. Дано тази да върви по-добре wink.gif

хм сега виждам че имало таква версия другата малко товареше лаптопа ми а сега ще дръпнем тази да видиме smile.gif
Peyton___
Хораа лесно ли се инсталира?
Понеже ще ми я дадът след няколко дни и нз нищо
а адски мн изкам да играя
ОБОЖАВАМ Я -първата вече ми омръзна и сега с нетърпение да ми я дадът втората mrgreen[1].gif
pipelota
Цитат(Peyton___ @ Jul 25 2007, 17:59) *
Хораа лесно ли се инсталира?
Понеже ще ми я дадът след няколко дни и нз нищо
а адски мн изкам да играя
ОБОЖАВАМ Я -първата вече ми омръзна и сега с нетърпение да ми я дадът втората mrgreen[1].gif

Не е трудна за инсталация, но има много пачове и експанжъни, освен това трябва да внимаваш кое след кое да инсталираш и ако слагаш пач след основната игра, да имаш оригиналното .ехе, понеже прави проблеми понякога.
Приятна игра!
Peyton___
Мерси мн мацка,ще видим как да се справя и ако имам въпроси ще те питам (ест ако може)...
`BruKas`
Страхотна игра!!!
pipelota
Цитат(Peyton___ @ Jul 26 2007, 13:29) *
Мерси мн мацка,ще видим как да се справя и ако имам въпроси ще те питам (ест ако може)...

Питай естествено - нали затова е форума wink.gif
hackera777
Трябва ми спешна медицинска помощ и то буквално! Симчетата ми имат акне или някакви пъпки там! Какво да правя?
`BruKas`
ами като цъкнеш на някое огледало нали можеш да сменяш грима и прическата.Там като натиснеш на грима има един руж иили квото е там и като натиснеш на човека да е с него пъпките изчеезват.. при мен се получава smile.gif
nel4eto__
Тая игра я убожавам.Сега играя тва новото Teen Style Stuf и ще ви кажа ,че е върха happy.gif
ThePinkDuck
Цитат(nel4eto__ @ Feb 4 2008, 00:47) *
Тая игра я убожавам.Сега играя тва новото Teen Style Stuf и ще ви кажа ,че е върха happy.gif

Е то е само стъфф експанжън. Нищо особенно. Наистина якото е това което идва на 26ти Февруари - Freetime. Това си е експанжън с нови геймплей опции. mrgreen[1].gif Много ми се ще да видя и друия нов стъфф експанжън - Kitchen And Bath!!! Макар, че нещата на Maxis не могат да се сравняват с фен гадорийките.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.