Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3
ThePinkDuck
Сезон 2

A Storm Is Coming

Епизод 1 - In My Time of Dying
Дата на излъчване : 28.09.2006
Трейлър
В резултат от катастрофата, отцелелите Уинчестър момчета се озовават в болницата. Единият е дебнат от близо от самата Смърт, другият търси спасение, а третият намира решението правейки огромна саможертва.

Eпизод 2 - Everybody Loves a Clown
Дата на излъчване: 05.10.2006
Трейлър
Сам и Дийн чуват съобщение, оставено на мобилния телефон на Джон, от жена на име Елън и решават да я издирят. Момчетата са шокирани когато разбират, че Елън е съдържателка на бар край шосе който служи за сборно място на ловци като самите тях. Междувременно, на карнавал в малък град един клоун убеждава деца да го пускат в домовете си, за да може по този начин да убие родителите им.

Eпизод 3 - Bloodlust
Дата на излъчване: 12.10.2006
Трейлър
Сам и Дийн се запознават с Гордън, ловец като тях който системно избива вампири и малък град, Дийн веднага се съюзява с по-възрастния човек. Сам обаче среща водача на вампирите и открива, че те са миролюбиви и се хранят с кръв от добитък. Това откритието му показва, че не всички свръхестествени същества са зли и принуждава Дийн да избере на чия страна ще застане - на тази на Сам или на Гордън.

Eпизод 4 - Afterlife / Children Shouldn't Play With Dead Things
Дата на излъчване: 19.10.2006
Трейлър
Дийн и Сам помагат на Нийл Ливайн, съкрушен колежанин който губи момичето на мечтите си в автомобилна катастрофа след болезнената й раздяла с приятелят й. Решен да си върне любовта, Нийл използва черна магия за да я върне от мъртвите. За жалост нещата се объркват когато тя се връща като разярен и отмъстителен дух. Това принуждава братята да я спат преди да убие приятеля си и момичето с което й е изневерил.

Епизод 5 - Simon Said
Дата на излъчване: 26.11.2006г
Трейлър
Виденията на Сам довеждат момчетата при Анди, още един "избран". Дийн става жертва на способностите на Анди и по този начин позволява на Сам, който не може да бъде засегнат, да чуе най-страшните страхове на брат си. Осъзнавайки нещата които е чул, Сам моли Дийн да ги остави с Анди те да спасят Трейси, станала жертва на брата близнак на Анди. Уебър има много по-голям контрол над способностите си за разлика от Сам и Анди, способности които обричат Дийн на смърт. Сам разбира, че преди 22 год. и това семейство е било посетено от Демона, което го кара да се запита дали в даден момент няма и самият той да стане зъл.

Епизод 6 - No Exit
Дата на излъчване: 02.11.2006
Трейлър
Разследвайки бруталните убийствата на млади руси жени в жилищна сграда, Сам и Дийн разбират, че демона виновен за тях, всъщност е призрака на първият сериен убиец в Америка, Х. Х. Холмс. Междувременно пренебрегвайки предупрежденията на майка си, Джо решава да последва братята Уинчестър докато "ловуват" и се озовава хваната от призракът който решава, че трябва жива да я изгори.

Епизод 7 - The Usual Suspects
Дата на излъчване: 09.11.2006
Трейлър
Сам и Дийн разследват убиствата на адвокат и съпръгата му, които твърдят, че са видели призрак пред исмърта си. След като местните детективи, обаче, разкриват миналото на братята, те ги арестуват по обвинение в двойно убийство преди да успеят да разкрият призракът. Когато, обаче, призракът започва да се появява на единият детектив, тя започва да се пита дали историите на братята не са верни и дали тя не е следващата жертва.

Епизод 8 - Cross Road Blues
Дата на излъчване: 16.11.2006
Трейлър
Когато двама изключително проспериращи професионалисти умират твърдейки, че са били преследвани от адски кучета, Сам и Дийн разследват местния бар. Откриват, че той е бил построен върху земя където демон прави сделки с хората като за да изпълни мечтите им им взима душите. Дийн призовава демонът за да го прогони, но е ужасен когато той му разкрива болезнената истина за смъртта на Джон. Демонът изкушава Дийн като му предлага нещото което той желае най-силно от всичко - баща си.

Епизод 9 - Croatoan
Дата на излъчване: 07.12.2006
Трейлър
След като Сам получава видение как Дийн убива млад мъж който изглежда обсебен от демон, двамата се отправят към Орегон в търсене на отговори. Братята попадат в град зарзен със смъртоносен вирус, който подлудява хората и ги кара да убиват. Сам бива инфектиран от един от местните и се подготвя за съдбата която го очаква. Когато обаче вирусът не му се отразява и нищо не се случва, Дийн решава да разкрие пред него това, което Джон му прошепна на смъртният си одър.

Епизод 10 - Hunted
Дата на излъчване: 11.01.2007
Трейлър
След като Дийн казва на Сам какво му е казал баща им на смъртният си одър, Сам потегля към Индиана без Дийн. Докато е там, Сам се сблъсква с Ева, която му признава, че също има способности подобни на неговите. Ева споделя със Сам, че нарочно го е намерила, за да го предупреди за смъртната заплаха която виси над него. Когато Дийн открива, че Гордън(ловецът на вампири) е погнал Сам и иска да го убие, той тъгва да се надпреверва с времето в опит да спаси живота на брат си.

Епизод 11 - Playthings
Дата на излъчване: 18.01.2007
Трейлър
Сам и Дийн разследват загадъчната смърта на двама души в малка страноприемница в Кънектикът. Страноприемницата се управлява от млада самотна майка, чиято дъщеря си играе с въображаем приятел. Братята намират доказателства за вуу-дуу магии около страноприемницата, но скоро осъзнават, че въображаемият приятел на малкото момиченце, може би не е чак до там въображаем.

Епизод 12 - NightShifter
Дата на излъчване: 25.01.2007
Трейлър
Сам и Дийн разследват серия обири отличаващи се с интересен почерк - във всяка банка доверен служител обира банката след което се самоубива. Въпреки това аутопсията показва, че смъртта е настъпила няколко дни преди обирът, Сам и Дийн осъзават, че може би стар техен познайних отново се е завърал...

Eпизод 13 - Houses of the Holy
Дата на излъчване: 01.02.2007
Трейлър
Сам и Дийн разследват убийствата на няколко човека извършени от хора които твърдят, че са били посетени от ангел и изпълнявали божията воля. След като братята научават, че убитите всъщност са пстъпници, Сам започва да вярва в правотата на този ангел, Дийн обаче е твърдо убеден, че зад убийствата се крие демон - докато не става свидетел на нещо което самият той не може да обясни.

Eпизод 14 - Born Under a Bad Sign
Дата на излъчване: 08.02.2007
Трейлър
След като получава ужасено обаждане от Сам, който липсва повече от седмица, Дийн тръгва към него. Намира Сам целият облян с кръв, но не помнещ нищо от случилото се. С течение на разследването двамата с ужас откриват касета на която ясно се вижда как Сам хладнокръвно убива друг ловец. Това кара Сам да започне да вярва, че злото в него почва да надделява.

Епизод 15 - Tall Tales
Дата на излъчване: 15.02.2007
Трейлър
Сам и Дийн са принудени да извикат на помощ техният семеен приятел и също така ловец Боби. Братята са затруднени от случай на необясними и брутални случки в местният колеж. С пристигането си Боби заварва освен всичко друго и зародилата се между братята вражда.

Eпизод 16 - RoadKill
Дата на излъчване: 15.03.2007
Трейлър
Докато минават през изоставен път Сам и Дийн пред колата изскача окървавена жена на име Моли, която крещи за помощ от откаченият фермер който я преследва. В течение на разследването братята разкриват, че фермерът всъщност е разярен дух, решил, че Моли трябва да бъде следващата му жертва.

Епизод 17 - Heart
Дата на излъчване: 22.03.2007
Трейлър
След проведено разследване около смъртта на адвокат, който изглежда е убит от диво животно, братята разбират, че си имат работа с върколак. Сам мигновенно е привлечен от секретарката на убития и след като става ясно, че тя ще е следващата жертва, той доброволно предлага да прекара ноща у тях за да я пази. Докато Дийн е навън за да убие животнто бива изумен от разкритията си.

Епизод 18 - Hollywood Babylon
Дата на излъчване: 19.04.2007
Трейлър
Сам и Дийн се отправят към Холивуд, за да разследват смърта на актьор загинал на снимачната площадка на хорър филм. След като загиват още хора от екипа, братята разбират, че си имат работа с обладани декори.

Eпизод 19 - Folsom Prison Blues
Дата на излъчване: 26.04.2007
Трейлър
След като разбират, че призрак избива затворниците в Щатският Централен Затвор, Сам и Дийн решават, че най-лесният начин да се справят със ситуацията е като се оставят да бъдат заловени. След като, обаче, случаят им се поема от специалният агент на ФБР Хенриксън, измъкването от затвора се оказва по-трудно и от намирането на духът.

Епизод 20 - What is and What Should
Дата на излъчване: 03.05.2007
Трейлър
Докато песледва Джин, Дийн бива запратен в свят където майка му е жива, Сам учи право и е сгоден за Джесика, а той самия живее съвсем нормален живот с приятелката си. Обаче, след като започва да вижда едно странно момиче и разбира, че всчки хора които е спасил са загинали, той трябва да реши дали да остане в този прекрасен и безопасен свят където всички които обича са живи или да се върне към ловуването.

Епизод 21 - All Hell Breaks Loose (Part 1)
Дата на излъчване: 10.05.2007
Трейлър
Сам бива отвлечен от Жълтоокия и се озовава в изоставен призрачен град заедно с други деца със специални способности. Те разбират, че Демонът ги е събрал заедно, за да сложи край и начало на играта си: отворена война срещу човешката раса. С цел да укоражи Сам да се бие, Демонът му показва какво всъщност се е случило с родителите му. Дийн обединява сили с Боби в опит да спре Сам преди началото на играта, но пристига твърде късно.

Епизод 22 - All Hell Breaks Loose (Part 2)
Дата на излъчване: 17.05.2007
Трейлър
Дийн трябва да се оправя с изхода от битката между Сам и Джейк, като плаща нечувана цена за намесата си. Демонът и призраците му заплашват да надвият ловците, когато братята получават помощ от наочакван съюзник.
Nasi
Ауу вече СН си има промо снимки!!! Браво!!! Значи Дийн ще е най-зле от тримата. dry.gif wink.gif
Нямам търпение. Мерси много за темичката 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Мерси много за снимките. 4.gif
vivata123
дам...и аз мн благодаря!!бяха ми от полза... biggrin.gif biggrin.gif happy.gif
Nasi
ААУУУ нови снимки и за втори епизод!!!!! Браво!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Още малко и чакането ще свърши!! Коя ли е тази с тях!?
Ralna
Йеха супер сними, мерсииииии 4.gif Значи спойлерите са вярни 3.gif
ThePinkDuck
Обнових информацията за бъдещите епизоди. Ако не искате да знаете какво предстои не четете, но иначе... 15.gif
Ralna
(ThePinkDuck @ Sep 19 2006, 19:30) *

Обнових информацията за бъдещите епизоди. Ако не искате да знаете какво предстои не четете, но иначе... 15.gif

Ей златно си ти слънце, мееееееееерсииииииииииии
James towel keeper
Аааа мила - МЕРСИИИИ!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Супер, много ти благодаря!!!!!!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif 10.gif worthy.gif worthy.gif Страхотна си!!!!
Torrie
И аз мноог благодаря, много яко инфо, от много време чаках, вече нямам търпение за 1 епизод
ThePinkDuck
Прибавих няколко промо снимки към епизод 4 - Afterlife и към епизод 5 - Simon Said. Признавам го Дийн, Русокоска определено е много сладка. Ще бъде интересно! 4.gif
ThePinkDuck
Сезон 2 Епизод 1
lemmy
Хуху вече го дръпнах и довечера ще си го гледам уу нямам търпение! biggrin2.gif
ThePinkDuck
Е ся ако ми кажете, че това беше честно!? cry.gif Не, не мога да го преживея тоя край! 19.gif Ама чакай да карам подред. Ама то какво ли друго толкова стана? Това определено беше най-силния пилотен епизод от изминалата садмица.
Реално представете си колко е могъщ тоя демон, че успя да надвие Смърта? И Тя дори показа, че го познава и се страхува от него. Макар, че той каза, че няма да го направи лично... Иначе разговора на Демона (въпреки, че той се нарече Дявол) и Джон ме накара да се замисля над някои неща. Значи Демона каза, че Дийн не е кой знае каква заплаха, а пък Сам още по-малко. Което по мое мнение означава, че Сам играе за грешния отбор, а не, че е слаб противник. Демона може би искаше смърта на Джон повече дори и от револвера, защото Джон по някакъв начин пази Сам? Или пък знае нещо което може да попречи на Демона и неговия план?
Ох не. Не стига, че му даде пистолета пък и го застреля с него. Или не беше същия? Все едно, важен е крайния резултат, който никак не ми харесва. Тоя актьор само го убиват, ама дали умря...кво се чудя естествено. Сега въпроса е какво точно каза Джон на Дийн.
Незнам, но определено мога да кажа,че след всички супер слаби пилотни епизоди които изгледах до момента този беше върха. Дори и другите да не бяха слаби пак си е върха.
FrAgMaKeR
Наистина много силен пилотен епизод. Върха беше, вече знаем, че този демон е изключително силен, знаем че искаше смърта на Джон повече от револвера - единственото нещо, което можеше да го убие, единствената сериозна заплаха за него, защо? Защо събира тези деца, каква е причината? Под събира не казвам непременно убива, защото не се знае дали ги убива или просто ги взима при себеси, където и да е това. Дали Сам не е негово дете, дали тези деца, не са демони или нещо подобно.. много въпроси, до края на сезона трябва да си отговорим поне на някои от тях, но тогава ще изкочат нови. wacko.gif Ще видим какво ще става от тук на татък. worthy.gif
HooRiyA
~Наистина страшно силен пилотен епизод!Просто останах без думи... Имаше толкова силни моменти... ТО цялото си беше със силни моменти... Нямам търпение за 2ри епизод... Дали Джон наистина умира... huh.gif
Loshka
Страхотен епизод!!! cry.gif Много ми е мъчно за Джон, а и не стана ясно защо Демонът толкова иска Сам. И какво каза Джак на Дийн преди да умре? Нямам търпение да излезе следващия...
Ice^Ice^Baby
О много искам да стигнна до тези серии но още гледам от `1 сезон....Нямам време sad.gif
Alanna
Този епизод ме разби.. уау.. 3.gif 3.gif 3.gif Джон според мен няма да умре не не не..не мога да го приема. А и какво каза той на Дийн.. Възможно ли е да е казал нещото за Сам.. ама като се замисля май не, защото 2 секунди не стигат, това ми се струва мн по важно, за да го прошепнеш в ухото на някой за секунди.Така значи нашия демон иска смъртта на Джон повече от всичко останало, а дали Смъртта трябва да го вземе.. след номера който й извъртяха... може пък тя да го остави въпреки сигнала тъъъъъъът накрая ...оХ и аз не знам ..хмм ще се побъркам вече ... мразя да чакам 14.gif
ThePinkDuck
Аз се замисих над нещо друго. За кой Сам пази този последен куршум? Тоест, помните ли в началото на серията какво каза Демона на Сам. Беше убеден, че няма да го застреля, защото пазел този куршум за някой друг. Доубеждавам се, че нещо не е наред около страната на която играе Сам. Замислих се за нещо друго - целия 1ви сезон момчетата гонеха Демона, а изведнъж се оказва, че Джон може да го призове. Демона изпитваше голям респект към Джон, явно са "приятели" отдавна. Нещо е по-ненаред от обикновено и само нови въпроси си задавам.
Alanna
2 eпизод в Арена
ThePinkDuck
В днешния 3ти епизод на сериала като гост актриса ще видим Амбър Бенсън в ролята на един от вампирите. Предполагам повечето от вас ще я разпознаят като първата приятелка на Уилоу от сериала "Бъфи убийцата на вампири". Хм явно филми на такава тематика я привличат. mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Леле, направо ме застреля с тая новина.. smile.gif

Само да не вземат пак да я застрелят, че и Алисън (Уилоу) както в момента е с черна коса и е омъжена за Алексис Денисоф, да не дойде с мъжа си от Ню Йорк да ги одере живи наще демонични слеъри - Сам и Дийн. biggrin.gif
ThePinkDuck
(FrAgMaKeR @ Oct 12 2006, 21:00) *

Леле, направо ме застреля с тая новина.. smile.gif

Само да не вземат пак да я застрелят, че и Алисън (Уилоу) както в момента е с черна коса и е омъжена за Алексис Денисоф, да не дойде с мъжа си от Ню Йорк да ги одере живи наще демонични слеъри - Сам и Дийн. biggrin.gif

Хаха, съмнявам се! Героинята на Амбър трябва да е добро вампирче което папка само животинска кръв. Поне така пише в ревюто на епизода. Иначе ще е доста интересно в какво ли Уилоу би превърнала, с някоя от нейните магии, Сам и Дийн!? mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Сезон 2 Епизод 3 - Bloodlust (aрена)
Alanna
ааааа не тези младежи ме разбиват.. началото на епизода беше жестоко, на фона на любимата ми песен Back in Black ..готината кола ..Дийййййн и Сам, супер яко. worthy.gif Мацката от Бъффи .. също мн и се изкефих.. много бързо ми я убиха там. Та чакаме новото развитие има и добро в лошото... явно!!! 10.gif
ThePinkDuck
Серията беше жестока. От отдавна не се бях радвала така на глупостите на Дийн и Сам. В този епизод видяхме "тъмната" му страна и тя никак не беше хубава, ама той за тва си има Сам, че да го сваля на земята. (като споменах Сам не мога и да не отбележа, че косата на Джаред с всеки епизод става все по-ужасна)Вампирката беше много сладка. Момента с колата и AC/DC в началото беше жесток, напомни ми на 1ви сезон. Те "Back in black" много я обичат в тоя сериал.
Като цяло шоуто става все по-добро. Малко се притеснявах, че след толкова силен пилотен епизод може и да не удържат темпото, но бях много приятно опровергана. mrgreen[1].gif
Loshka
Много ми хареса серията! Дийн беше страхотен... wub.gif Особено в началните сцени с колата. Сам пък показа, че има голямо и много добро сърце tongue.gif Нищо, че трепят наред. Вампирката наистина беше много яка мадама. Фъфли много сладко. tongue.gif Искрено се надявах оня черния мухльо да го блъсне някой трактор, но ... Уви.
lemmy
аааа баси колата леле винаги съм си мечтала за такова нещо леле тва си е кола убиец майкоо блазе му на Дийнчо хаха иначе цялата серия цепи мрака хахаха великооо
ThePinkDuck
Сезон 2 Епизод 4 - Afterlife (арена)
Alanna
е не епизода ме разби... миличкия Дийн. 1crying[1].gif Ще става все по-яко и по-яко, съдейки по новото промо. peace1.gif 4.gif
sulu
Имам чувството,че тея сценаристите няма да се успокоят докато най-накрая не убият миличкият Дийн.То не бяха сърдечни проблеми,то не бяха коми/катастрофи пък сега и некъв със способности ще го обрича на смърт.цццццц 2.gif 9.gif А пък за Сам едно мога да кажа-малко ми е сълзлив,но откакто гледах пилотния епизод на 2-ри сезон,все си имам едно наум дали способностите(а и самият Сам) са толкова добри или може да се окаже че Сам е некъв демоничен ли и аз незнам какъв.Само да не опати накрая моят любимец Дийнчо
jonas
shocking.gif МАЛЕ ХОРА ВИДЕХТЕ ЛИ БЕ РУСОКОСКО РЕВНА 3.gif СОМО ЕДИН БРАТСКИ ХУГ ЛИПСВАШЕ И АЗ ЩЯХ СЕ РАЗРЕВА biggrin2.gif
ThePinkDuck
То хубаво серията беше тъжна. Докато Дийн убиваше зомбито накрая сякаш говореше на себе си.
Аз си мисля друго, ся като е в такава "черна дупка" как би помогнал на Сам ако се наложи. В смисъл, като гледам Сам ще го ловят "черни" мисли, както в първи сезон. Тогава Дийн беше до него да го спасява. А сега Сам се опитва да помогне, ама нещо не му е получава. Та почвам да се чудя дали няма да изпуснем нащо psychicче и Демона да ни го вземе.
Loshka
Съгласна съм със sulu. Почвам да си мисля, че сред екипа сценаристи има някой, на когото Дженсън е отмъкнал гаджето. 14.gif

Сам поне засега си върви в правия път, ама ще има нужда от Дийн да го завръща, защото може наистина тези сили неговите да са зли. Видяхме какво стана с онова момченце - израснало в лоша среда и почнало да трепе със способностите си. Вероятно Самчу още не е отрепал никого, защото си има хубав голям брат, който да се грижи за него и да му хвърля по една гора бой, когато не слуша. biggrin.gif
ThePinkDuck
Сезон 2 Епизод 5 - Simon Said (torrentspy)
Alanna
s02e05 Simon Said - Aрена
ThePinkDuck
Уоу, определено тая серия ме уби. Какво разбрахме в крайна сметка - НИЩО! Е стана ясно, че не на всички майките са имали близка среща с Демона 6 месеца след раждането. Което изясни само факта, че вече няма как да се издирват Избраните. Започвам да се чудя все повече и повече какво прошепна на смъртния си одър Джон на Дийн. Предполагам, че е нещо в което трябва да замести самия него, нещото заради което Демона каза, че смърта на Джон е по-важна дори и от Револвера. И все пак явно не всички Избрани са лоши... ама Демона не беше идвал при Добрия Близнак, това дали значи че той не му трябва... Мисля, че толкова мислене ми стига за днеска. Утре мога да измисля и още нещо...кой знае. Вие какво мислите?
Loshka
Хубава серия... По свой странен и объркан начин. unsure.gif Естествено, както ТhePinkDuck обобщи, нищо като информация не дойде от нея. Щом не може по това да познаят Избраните, как точно ще ги познаят. И дали има някакво значение при кои точно демонът е отивал... Може би е отивал само при тези, които евентуално са щели да станат добри, защото майчината обич наистина вкарва в правия път. 10.gif И Дийн защо не си стои настрана от тези psychos, за една бройка да се самозастреля. Не знам... Трябваше да седна да разсъждавам след като се наспя, защото сега се получи много объркана цялата му пледоария...
ThePinkDuck
Сезон 2 Епизод 6 - No Exit (арена)
Ralna
Интересна беше серийката, тука таме страшничка, особено като Дийн си навираше ръката в ония отдушник много ме беше шубе да не го гепи онва чудо, ама както винаги наще победиха, обаче ме издразниха онея двете кикимори дето си го изкараха на момчетата за грешките на баща им 14.gif
От спойлерите епизод 7 нещо ми тъпее, ама виж 8-ми ще е много як, обещаващ е 4.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Nov 3 2006, 22:39) *

От спойлерите епизод 7 нещо ми тъпее

A защо ги четеш да те питам сега? 16.gif Аз като не ги чета ми е много добре. Даже и ревютата не чета, за да е изненада какво ще е следващото "нещо" за трепане. happy.gif
Серийката ми хареса, наистина беше маааалко страшничка. Ама само малко. По принцип Supernatural не е от най-страшните. Леко creepy от време на време. rolleyes.gif
Alanna
А не новия епизод е жесток... направо ме раазбиха Дийн и Джо.. как се джафкаха. 18.gif
Не знам просто.Този сериал с всеки следващ епизод все повече ме връзва. Жесток е!! worthy.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 3 2006, 22:51) *

(Ralna @ Nov 3 2006, 22:39) *

От спойлерите епизод 7 нещо ми тъпее

A защо ги четеш да те питам сега? 16.gif Аз като не ги чета ми е много добре. Даже и ревютата не чета, за да е изненада какво ще е следващото "нещо" за трепане. happy.gif
Серийката ми хареса, наистина беше маааалко страшничка. Ама само малко. По принцип Supernatural не е от най-страшните. Леко creepy от време на време. rolleyes.gif

Ми де да знам що ги чета, щото толкоз ми е акъла blush.gif ама аз иначе пак ще си го гледам, че дето е Дженсън не го изпускам 4.gif Вече непомня кога запоследно съм гледала серия със субтитри, толкова нямам търпение да гледам серията, че я тегля веднага като излезе, незнам ка ма хора дето чакат субтитрте за да гледат серията blink.gif , обожавам го тоя сериал, направо като си помисля, че ще имат почивка и пак няма да има серий ми иде да се гръмна sad.gif
Иначе тая Джо хубаво, че се сърди на наще и няма да се мъкни подир Дийн, че ревнува 9.gif blush.gif

(Alanna @ Nov 4 2006, 02:04) *

А не новия епизод е жесток... направо ме раазбиха Дийн и Джо.. как се джафкаха. 18.gif
Не знам просто.Този сериал с всеки следващ епизод все повече ме връзва. Жесток е!! worthy.gif

Мене много яко ме стегна още от първия епизод, само като видях Дженсън и вече бях загубена, 4.gif
talito
Е, не бих казала, че не разбирам за Дженсън. Аз заради него и започнах да го гледам СН. Дженсън още от Dark Angel ме радва. Чудя се как е възможно, да е толкова...абе толкова секси. И поне да нямаше и капка талант , обаче кучето със всеки епизод ме радва все повече и повече. Опа отплеснах се. Абе обичам СН и Дженсън! За жалост нещо имам проблеми с видеото от 6 епизод(след първите 11 минути прекъсва). Явно пак ще го тегля. Но ще си заслужи чакането.
sulu
Абе верно е,че седми епизод не звучи много интересно,но пък за сметка на това 8-ми много як ми се струва и с нетърпение ще чакам Дийн да бъде искушен 5angel[1].gif 15.gif Повече няма да казвам да не ме бият хората,които не искат да си развалят изненадата.
Ох медудругото много се ядосах на Джо,той Дийнчо не е виновен какви селянии е надробил баща му+ това как му се нахвърли като че ли и Сам не е син на Джон.Обаче аз все си мисля че накрая на сериала(дай боже след много,много години),Дийн ще се събере с тая Джо
ThePinkDuck
Ооооо тоя 6ти определено беше супер криипи. А относно Джо, то е логично да се нахвърли на него - всепак по него си пада. Лично аз чакам 7ми с нетърпение защото - никой не може да избяга от миналото...още по-малко пък Дийн. Ще ми е интересно да видя и Линда Блеър като пазител на реда. mrgreen[1].gif
Ralna
(sulu @ Nov 5 2006, 19:22) *

Обаче аз все си мисля че накрая на сериала(дай боже след много,много години),Дийн ще се събере с тая Джо

Ооооооооо господи, пу пу пепел ти на езика, как може да говориш така, ще ме уручасаш, как не те е срам, тва няма да стане, не го давам, аз още като почна филма едва не набих Насито и Дарето задето го загледаха и ти сега да ми кажеш, че оная чума Джо ще е с него, само през трупа ми и през разгневения ми дух тая патка Джо ще се събере с мойто момче, ЯСНО ! ! ! Да не съм чула пак такова нещо, че ще трепя наред
Loshka
Шок и ужас... Как може да говорите такива ужаси?! unsure.gif Тази проскубана кокошка ме дразни още от участието си във "Veronica Mars". Сега и тук свари да се натика. Ако толкова искат да го съберат Дийн с някоя, да намерят някоя огнена мацка с червена коса, сини очи и хаплив език. Аз така си я представям. Не русо селянче като Джо. 10.gif
talito
В интерес на истина и на мен ми се искаше да е някоя с червена коса и хаплив език. Очите нямат значение. Лошото е, че Джо по-скоро прилича на малко момиченце и по външност и по държание.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.