Letavia
Nov 6 2006, 21:54
"Ако толкова искат да го съберат Дийн с някоя, да намерят някоя огнена мацка с червена коса, сини очи и хаплив език."
Мисля, че току-що описа Дийн в женски облик
Абе аз несъм червенокоса и не съм със сини очи, ама за него ще се боядисам и ще си сложа лещи
Тая Джо е неква проскубана патка, на нищо не мяза с тея конски зъби, криви крака, и глас кат на заклано пиле, немога да я трая, прилича за прегазена от тракрор невестулка, как я избараха един господ ги знае, ама като видиш майка й, къв мамут е и брат й кат некво изкопаемо е, разбираемо е и тя да е от същата порода (некъв мелез)
Напрво като прочетох, че семейство Адамс ще стават главни герои във филма, и че честичко ще ги виждаме, и направо ни се ще да повърна на монитора, гадна работа
Хах, за Дийн коя ли не би си сменила очите и косата. А тея тримцата. Много ми се искаше да ми харесат. За съжаление има дори демони в СН, който харесвам повече от тях. И дано не станат редовни както разпрая тоя човечец Крипке, защото ще го набия. И ако станат поне Джо да не се събира с Дийн. Това ще унищожи представата ми за любовта. Как можаха да я изберат такава. Има къде къде по-подходящи актриси. Е поне според мен де.
ThePinkDuck
Nov 7 2006, 00:02
Айде да спрете до тука с това коя и как трябва да изглежда за да е най-подходяща за Дийн. Джо е супер сладка мацка, знае си положението и това е. Започнахте пак да бъркате Дженсен с Дийн. Елън и Аш са страхотни персонажи, нови и супер свежи. Аз на Аш вече съм му фенка. Следващите коментари по тоя въпрос ще бъдат трити - не виждам какво общо имат със ставащото в сериала.
James towel keeper
Nov 10 2006, 21:25
Когато греша трябва да си призная, макарче серията не ми вдъхваше доверие беше интересна

вярно, че за една бройка да ми пречукат момчето, ама иначе доста се смях в тая серия, и на Сам му сече пипето, кофтито е, че сега ще са издирвани, ама и в това има очарование

хубавка серийка
П.П. Повече няма да чета резюмета
talito
Nov 11 2006, 16:32
Серийката беше супер. И Дийн и Сам бяха много забавни(особено ми хареса как и двамата взеха да пишат на листчетата и как Дийн прати на Сам отговора). Много се смях. Но самият дух незнам защо ми изкара акъла отвсякъде. Между другото се чудя едно нещо. Все още са обявени за издирване. Таааа се питам дали ще се наложи пак да попадат в такава ситуация като тази.
ОО епизодчето беше добро, но очаквах да е по-яко имам предвид не ме завладя така както някои други епизоди, но духа беше добре направен мацката беше супер може би тя ме изкефи най-мноу..а също и часта кадето Дийн реши че ще си признава и как говореше на камерата беше супер забавно оо миличкият ми винаги е бил забавничък, оо и мнои ме накефи тва с Молдър и Скъли хахах сладури!
(Bucky_ @ Nov 12 2006, 19:02)

ОО епизодчето беше добро, но очаквах да е по-яко имам предвид не ме завладя така както някои други епизоди, но духа беше добре направен мацката беше супер може би тя ме изкефи най-мноу..а също и часта кадето Дийн реши че ще си признава и как говореше на камерата беше супер забавно оо миличкият ми винаги е бил забавничък, оо и мнои ме накефи тва с Молдър и Скъли хахах сладури!
Аха тва с мълдър и Скъли беше много яко

И "признанието" го бяха изпипали, той миличкия си казваше истината, ама с "умна" усмивка дето беше изтипосал и нещата които говореше, беше толкова смешен, аз направо се заливах от смях,

а полицайте нали незнаят, че има такива същества си мислиха, че Дийнчо се бъзика с тях, и от това ставаше по-смешно

Ох как ще дочакам петък незнам, искам вече да идва новата серия
Alanna
Nov 13 2006, 16:00
ThePinkDuck
Nov 17 2006, 08:34
Сезон 2 Епизод 8 - CrossRoad Blues (арена)
Дано епизода се окаже толкова добър колкото очаквам, че да ни държи следващите 2 седмици. Както знаете на 23ти и на 30 ще повтарят епизоди 1 и 2 на 2ри сезон.
Alanna
Nov 17 2006, 13:24
е не не не неееееееееееее нееееееееееее !!!

Защо ме мъчат!!!
Епизода беше страхотен както винаги, по едно време и аз започнах да се замислям над избора на Дийн. Много го тормози напоследък тази вина.. тъпия демон ..леле исках да скоча в монитора...
![7hit[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/7hit[1].gif)
какви ги разправяше тая
Но това на края, беше нещо като промо за следващия епизод, нали? Направо ме изправи на нокти, ще си умра 2 седмици от любопитство !!Много са гадни !!!
Ice^Ice^Baby
Nov 21 2006, 09:35
Има ли някъде сериите от 2 сезон ама не на торентмерси предварително
talito
Nov 22 2006, 16:39
Серията беше страхотна както винаги. Представям си колко му е трудно на Дийн. А на Сам вероятно също много му е тежко, защото вижда как Дийн направо се самоунищожава. А самата история за тези Кучета, направоо....ме отвя. А стареца, който не искаше Дийн и Сам да му помагат ми хареса. Мисля, че това, което каза е много хубаво. Че човек трябва да си понася последствията. Пък интересно е, че като каза, че е уморен се замислих, че Дийн също е и то си и пролича. Интересно ми е обаче защо тези другите демони бяха с червени очи. Само на Главния ли са му жълти? Екзорсизъма беше страхотен. Още в края на миналия сезон исках да има отново и се зарадвах, че отново има. А сцената накрая беше просто страхотна. Да не говорим за промото на новият епизод.

И сега какво. Две седмици. И работата със Сам и другите като него явно ще се доразвие. А това със зомбитата, че и цял град на всичко отгоре е доста интересно като идея(нищо, че ми напомня на Заразно Зло). Работата става дебела. И най-сетне Дийн ще каже на Сам за тази тайна, която просто ме мъчи от началото на сезона. Дано не се окаже нещо близко до ума. Ммм незнам. Ще видим. И отново....серията беше трепач.
Оле ще се гръмна, в IMDb Пише, че 9-ти епизод излиза на 23.11 и аз цял дн го чакам и се ядосвам, и чак сега видях, горе в първия пост, че излиза на 7.12 направо ми иде да убия някой, що така са го направили

макарче ако само това ще им е почивка, и после ще си се излъчат до края на сезона без прекъсвания, тогава е супер
Ice^Ice^Baby
Nov 28 2006, 22:41
Някой няма ли да качи някоя серийка в дата
А следващият 10-сети епизод кога е?
ThePinkDuck
Dec 18 2006, 21:53
(sulu @ Dec 18 2006, 20:07)

На 11.01.2007. То горе в първият пост си пише.
(ThePinkDuck @ Dec 18 2006, 21:53)

(sulu @ Dec 18 2006, 20:07)

На 11.01.2007. То горе в първият пост си пише.
Епък нали трябваше да е на 4-ти, вече ми писна, искам да гледам новите серий, мило, тая дата сигурна ли е?
ThePinkDuck
Jan 5 2007, 21:59
(Ralna @ Jan 5 2007, 18:19)

Епък нали трябваше да е на 4-ти, вече ми писна, искам да гледам новите серий, мило, тая дата сигурна ли е?
Слънце, никога не е трябвало да бъде на 4ти. Вслушай се по-добре във промото което съм пуснала. Там казват кога е.
(ThePinkDuck @ Jan 5 2007, 21:59)

(Ralna @ Jan 5 2007, 18:19)

Слънце, никога не е трябвало да бъде на 4ти. Вслушай се по-добре във промото което съм пуснала. Там казват кога е.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Аз все забравям да чета тука мило, и все ходя в бъгнати сайт на IMDB и там така пишеше.
Много як епизод както винаги!Гледайте го няма да съжалявате!Най-после и ние да разберем каква е тази тайна около Сам!Бедничкият Дийн егати семейството му се е паднало!
Някой знае ли как се казва песента от 12-ти сепизод,която започва в 39 минута(когато от ФБР намират съблечените си агенти в тоалетната)

Ще ви бъда много благодарна!
Alanna
Jan 27 2007, 17:08
Styx - Renegade е песничката!
Коментара на Дийн накрая описва цялата картинка... отново жесток епизод!!
QUOTE(Alanna @ Jan 27 2007, 17:08)

Styx - Renegade е песничката!
Коментара на Дийн накрая описва цялата картинка... отново жесток епизод!!

Благодаря много! А за епизода-беше доста напрегнат и вече връщане назад няма-нито Дийн може да да започне нов живот току-така,без да го хванат от полицията,нито Сам може да се върне в университетът.Става все по-интересно!
Както винаги готин епизод,но разбира се най-ми хареса Дийн,който ясно показа,че каквото и да става ще е до брат си.
ThePinkDuck
Feb 10 2007, 21:25
Айде и аз да кажа нещо, че отдавна не съм коментирала. Почвам по-отдалече.
Епзиод 9
Хмм ето, че не всички деца на Демона са мъртви. Ама то едва ли реално някой е мислел, че Той има само 2. Сам премина теста успешно, а интересно дали и другите Избрани са били подлагани на тестове. Дали Сам е един от многото или с нещо е по-спешъл. Чудничко, "голямата тайна" нито беше толкова голяма, ното кой знае каква тайна. Дийн трябва да убие Сам, НО само ако не може да го спаси преди това. И интересно какво ли стана с докторката...не, че е важно ама детето на Демона нали каза, че живи не са останали.
Епизод 10
А така! Горди събра 2+2 и получи Сам! Колко ли време ще им отнеме и на другите ловци да се сблъскат с някой такъв бъбрив демон? Дали Ева уби годеника си или Демона е свършил тая работа и после сия е прибрал? Тя дали изобщо си стигна до вкъщи?
Епизод 12
Не ни стига един шифтър, па ся и втори. Бая напрежение за един епизод. Дийн вече е официално издирван не само за няколко брутални убийства, но и за банков обир! Работата на момчетата става все по-трудна - единия го издирва полицията, другия го гони дарк сайда. Както се изрази Дийн "We`re so screwed", аз напълно го подкрепям!
Епизод 13
Божията воля? Дали? Ако вярваш в злото, то няма как поне малко да не вярваш и в доброто. Чудя се, дали ако се бяха задържали в града по-дълго време, "Ангела" нямаше да се яви на Дийн и да му възложи да убие Сам? И все пак серията даде някаква надежда за Сам. Дори Дийн повярва.
Епизод 14
Цял сезон чакам тоя епизод и чакането си заслужаваше. За пореден път се убедих, че избора ми на Сам, за любим герой е правилен. Няма такова удоволствие да го гледаш гадняр просто. Той хубаво Дийн беше бесен оня път и трепеше вампири наред, ама тоя си беше самото зло. Е като изключим факта, че не беше свъщност себе си, всичко му беше ОК. Значи, собственото дете на Демона има зъб на братята. Това не влиза ли в разрез с плановете на тати Демон? Каквото и да става Дийн не би могъл да убие Сам, но за обратното не съм сигурна, независимо Сам обсебен ли е или не. Думите на Демона, който беше обсебил Сам, само накараха Дийн още по-отчаяно да се вкопчи в идеята, че може да спаси Сам. Дали може наистина? Ако някога опре до това, дали Дийн ще е способен да натисне спусъка? Както той каза - "Предпочитам да умра", но предполагам, че и тогава ще ожвее, за да "съжалява за решението си".
Като огледаме уравнението до момента, получаваме резултат с много неизвестни, както винаги. Дийн е преследван от полицията и от Детето на демона което търси разплата. Сам го преследват необясними чувства и самата Дарк Сайд, а вече и полицията, защото бил съучастник на брат си. И двамата ги грози опасност Ловците да разберат,че Сам е виновен за смърта на ловеца от 14ти епизод.
Войната ще започне още края на този сезон. Остава ни да разберем освен Сам и Демона кои още ще участват в нея...и на чия страна ще е Сам.
Става все по-весело.
Сцените когато съпоставяха спомените на Сам,със спомените на Дийн,може би бяха наи-смешните моменти не само от 2-ри сезон,но и като цяло от целия сериал.
Най-ми е интересно дали Сам ще премине на "тъмната страна" и ако това се случи как ще реагира Дийн.Но като цяло съм напълно сигурна,че Сам ще си остане добричък,защото иначе вместо да глеаме двама готини братя да се борят срещузлото,ще сме принудени да гледаме как се бият един срещу друг,а мен тва не ме устройва!
Следващият епиздо е чак след месец?!? Ебати ужаса...
Letavia
Feb 26 2007, 20:20
Серията беше много забавна. Е сега няма никакво съмнение как Дийн вижда Сам и обратното. Милия Сам и горкия Дийн. Какво им се струпа на главате на тези сладури. А пък може ли такова нещо - следващата серия е на 15.03, а 17 епизод май ще е чак на 12.04. Те ако я карат така с по една серия на месец ще има да си чакаме края на сезона, който се очертава да е доста интересен и да ни поразкрие туй-онуй за това каква всъщност е съдбата на Сам.
А някой случайно да знае нещичко, може дори слух да е, дали ще има 3 сезон

Стискам палци да има такъв.
ThePinkDuck
Mar 23 2007, 18:31
Епизод 17 - Heart (арена)
Осемнадесети епизод ще е чак на 19ти Април. Принципно седемнадесети епизод трябваше на е на 11ти Април, но мисля, че така е по добре.
fenka_lucas_i_brooke
Mar 24 2007, 22:55
Така вчера разбрех, защо Клоуните са ужасни. Не издържах сезона да свърши и вчера изгледах един епизод, почвам ги.
ganiy79
Mar 27 2007, 08:09
17 Много добър епизод, но тъжен. Горкият Сам така както са го подкарали май няма да му е много трудно да мине от `лошата страна`.
Сега ще има да си чакаме...

А последния епизод леко ме издразни-Сам пак е голямата жертва и след една нощ с няква така се влюби,че ред сълзи,ред сополи.Но както и да е.С нетърпение очаквам "All hell brеak loosе 1 и 2".
И така тоя сезно не го изчаках и изгледах сериите до момента. Дано да има 3-ти сезон, не се и съмнявам, аз дадох своя глас в гласуването, но се оказа без резултат.
Страхотен е този втори сезон. Само мога да си представя какъв ще е The Season Finale. Джон го чаках всеки епизод, дано скоро се появи. Историята с преминаването на Сам към Dark Side ми харесва, много емоционално и за двамата братя.
19 април да идва по-скоро.
girl_from_hell
Apr 21 2007, 22:12
Devil^Rose^^
Apr 27 2007, 20:20

Вечните планове и т.н. както и преследнването накрая и напрежението че всеки момент ще ги хванат... приликата с Prison Break беше поразителна. Иначе сестрата беше на ниво