Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Първата Вълна (1998)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
3pacalypse Now

Някой Спомня Ли си сериала? Даваха го по Нова ТВ.Искажете мнението си за него?
ЕТО И ИСТОРИЯТА НАКРАТКО: Бившия мошеник Кейт Фостър Открива факта че извънземните са сред нас под формата на гинетични клонинги на хора тяхната цел е да унищожи популацията на земята.За да Определят човешкия потенциал на човечеството да отвърне те събират информация от 117 потенциални субекта.Разбирайки за един от тестовете извънземните нагласят нещата така че Фостър да е отговорен за смъртта на жена си.Преследван от полицията и от мистериозен правителствен агент Фостър намира четиристишието на Нострадамус в което се разказва за 3 вълни които ще унищожат планетата освен ако благословен човек не ги спре .Обединен заедно със Кибер-Журналист Фостър открива все повече доказателства свързани пряко с четиристишието на Нострадамус надявайки се че ще открие нещо което ще попречи на извънземните планове да успеят.В ГЛАВНИТЕ РОЛИ УЧАСТВАТ:Sebastian Spence,Rob LaBelle,Roger.R.Cross,Traci Lords: 4.gif 4.gif
3pacalypse Now
Всичко зависи от вас! biggrin2.gif
kasis
Сериалчето беше хубаво smile.gif ,но доста серии не съм гледал.Заслужава си да се качи. smile.gif
steliancho
много приятно сериалче
Modjo
олеее тоя филм преди години ми беше любимия сериал smile.gif
nicky811121
Това ми е любимия сериал, иска ли питане biggrin2.gif
Имаш предвид и третия сезон, нали?
FrAgMaKeR
Анкетата е малко безмислена.. по добре щеше да е въпрос, харесва ли ви.. или подобен. Дайте един хубав линк и нека колективният даунлоад да почне. Пък после разбирасе ще се качи където трябва. wink.gif
3pacalypse Now
QUOTE(FrAgMaKeR @ Aug 29 2006, 18:03) *

Анкетата е малко безмислена.. по добре щеше да е въпрос, харесва ли ви.. или подобен. Дайте един хубав линк и нека колективният даунлоад да почне. Пък после разбирасе ще се качи където трябва. wink.gif

сега ще потърся а иначе има ли навити хора да ми помагат в истеглянето на сериите?
solenka
Този сериал е Жесток! 4.gif Супер много ми харесва. По принцип си падам по филми за извънземни, като прибавим и връзката с Нострадамус. 3.gif
За съжаление няма да мога да помагам със свалянето на сериите, защото в най - скоро време заминавам за София. sad.gif Иначе много бих желала да го има в локалния. 3.gif
Nasi
Страхотна идея 4.gif worthy.gif ...това ми е един от любимите сериали, само че накрая малко му загубих нишката. С радост ще си го припомня.
3pacalypse Now
Значи свалихме 1 и 3 сезон сега остана съвсем още малко от 2ри сезон но имаме голям проблем никъде няма субтитри за сериала (даже и английски) има субтитри само за 1 и 2 епизод от 1 сезон!ако някой прояви желание да се хванем да ги преведем ЕКСТРА! само че дали ще има мераклии незнам понеже 66 серии хич не са малко biggrin2.gif
spown
(3pacalypse Now @ Aug 31 2006, 01:19) *

Значи свалихме 1 и 3 сезон сега остана съвсем още малко от 2ри сезон но имаме голям проблем никъде няма субтитри за сериала (даже и английски) има субтитри само за 1 и 2 епизод от 1 сезон!ако някой прояви желание да се хванем да ги преведем ЕКСТРА! само че дали ще има мераклии незнам понеже 66 серии хич не са малко biggrin2.gif

Аз съм навит,ще превеждам.Отваряите отделна трема за преводи и да почвамеsmile.gifНо първо качи сериала в нашия си тракер зада го дръпнаsmile.gif И ако намерим англйиски субтитри ще се захвана,но ще става бавноsmile.gifИмам доста работа но за тва сериалче ще отделя малко свободно време biggrin.gif
3pacalypse Now
(spown @ Sep 12 2006, 11:21) *

(3pacalypse Now @ Aug 31 2006, 01:19) *

Аз съм навит,ще превеждам.Отваряите отделна трема за преводи и да почвамеsmile.gifНо първо качи сериала в нашия си тракер зада го дръпнаsmile.gif И ако намерим англйиски субтитри ще се захвана,но ще става бавноsmile.gifИмам доста работа но за тва сериалче ще отделя малко свободно време biggrin.gif

качих 3 и 4 епизод на 1ви сезон в тракера ако има навити за субтитри да ми пишат на ЛС за да не спамим в темата mad.gif

От 1 до 4 епизод са качени в унгареца!!!! biggrin2.gif 3.gif
VanIcHka
Оо не пропусках и серия на този сериал biggrin2.gif , много ми харесваше
3pacalypse Now
Мое мързеливо величество все започва да прави субтитри и така и не ги правя biggrin.gif Щях за този сериал да правя и за Светкавицата за всички серии , но само за първите 2 на светкавицата явно имах мерак smile.gif Някой ден дано пак нямам какво друго д аправя и да спретна едни субс smile.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Mar 11 2007, 01:20) *
Мое мързеливо величество все започва да прави субтитри и така и не ги правя biggrin.gif Щях за този сериал да правя и за Светкавицата за всички серии , но само за първите 2 на светкавицата явно имах мерак smile.gif Някой ден дано пак нямам какво друго д аправя и да спретна едни субс smile.gif

С моите скромни познания мисля че мога да ти помогна smile.gif
3pacalypse Now
Ами само казваш кога и започваме !!! smile.gif Но първо ще трябв ада си намерим английски субтитри иначе ще падне голямо мъчения с тайминга smile.gif
Gossip Girl
Хах. Съвсем го бях забравила smile.gif Много го харесвах ..едно време smile.gif
naleyforevar
много е готин филма затова гласувах с "ДА"!!! 4.gif 4.gif 4.gif
3pacalypse Now
Ти хубаво гласуваш с да , но локала вече го няма :Д
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.