Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво не знаеш за Чад Майкъл Мъри?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Summer
Какво не знаеш за Чад Майкъл Мъри?

IPB Image

Това е оригиналното му рождено име.
Едно от значенията на Чад (chad) е "раздразнение, яд".
Майка му напусна семейството, когато той е само на 10. Чад има четирима братя и една сестра. Казва, че постъпката на майка му му е помогнала да се въплати по-лесно в образа на Лукас Скот.
Заради инцидент по време на футболен мач попада в болница. Там една медицинска сестра, която работа и като манекенка, го окуражава да започне кариера на модел.
Моделства известно време за гиганти като Tommy Hilfiger и Gucci.
1993 г. е дебютът му на малък екран. Най-големият му успех досега е участието в любимия на милиони тийнейджъри One Tree Hill.
Трябвало е да играе Райън от "КВарталът на богатите", но късметът му спира само до Лукас Скот от One Tree Hill.
Ако не беше станал актьор, щеше да отиде да учи за футболист или ветеринар.

Любим фешънаксесоар му е конопена верижка за врата, подарък от баща му.
Претърпял е пластична операция на носа заради счупването му при опит да влезе в заведение за бързо хранене.
Висок е 183 см.
Любимата му книга е "Спасителят н ръжта".
Любимият му филм е "Боен клуб"
Обича да слуша ретромузика - Франк Синатра, Джеймс Браун и др.
Идеалът му за жена е умно момиче и красиво, но с невинно излъчване. Тя трябва да умее даго изслушва и да и пука за него.
Все още си води дневник.
Казва, че писането го вдъхновява.
Има пет кучета.

На 16 април 2005-а се жени за колежката си София Буш. На 26 септември същата година двамата обявяват раздялата си.
София признава, че тяхната раздяла дълбоко я е наранила и я е унизила.
По време на брака му се понасят слухове за връзка на Чад с Парис Хилтън.
Година след датата на свадбата му той вече излиза с друга колежка от сериала One Tree Hill - Кензи Далтън. Тя твърди, че излиза с него от декември 2005-а.
Когато Кензи става гадже на Чад, тя е само на 17. Връзката им става официална, когато момичето навършва 18.

Чад каза:
- "Обичам консервативни момичета. Харесвам ги с готини джинси и гуменки. Повечето момчета обичат да гледат жените без дрехи. Аз - напротив, харесвам и късите потничета. Разкриват плът, но с тях си оставаш консервативна."
- "Страхувам се от кукли. Като бях малък ходехме у баба ми. Тя имаше от онези порцеланови кукли, които са ужасяващи. Имат малки изрисувани лица...у-у!"
- "Мразех училището. Нямах никакви приятели, защото не пасвах на никого. Но пък ми допадаше самият учебен процес. Учителите ми позволяваха да бъда креативен."
- "Не обичам да съм сам. Страшно е да си сам. Винаги съм се страхувал да не бъда изоставен или да не им пука на хората наоколо за мен."
milen4eto
Уау направо супер. Мерси за всички неща които си написала, много са яки! 8.gif
DaniEl
- "Обичам консервативни момичета. Харесвам ги с готини джинси и гуменки. Повечето момчета обичат да гледат жените без дрехи. Аз - напротив, харесвам и късите потничета. Разкриват плът, но с тях си оставаш консервативна."

И аз така biggrin2.gif
Страхувам се от кукли. Като бях малък ходехме у баба ми. Тя имаше от онези порцеланови кукли, които са ужасяващи. Имат малки изрисувани лица...у-у!"

18.gif Да му имам страховете 18.gif
"Мразех училището. Нямах никакви приятели, защото не пасвах на никого. Но пък ми допадаше самият учебен процес. Учителите ми позволяваха да бъда креативен."

Оф то и аз не се вписвам никъде ама се налага smile.gif
- "Не обичам да съм сам. Страшно е да си сам. Винаги съм се страхувал да не бъда изоставен или да не им пука на хората наоколо за мен."

Че то кой обича да е сам?А специално неговия случаи ме съмнява Ако го беше страх да не го изоставят и да остане сам нямаше да изневери на София dry.gif
Lolipop
Кензи Далтън,не участва в серияла,нали?(нещо да не съм изпуснала)
DaniEl
А участва ,но аз не съм е виждал Сигурно е някоя от мажоретките Просто има многооооооо малка роля smile.gif
CheerFuL-F
10x за инфото
ALeX4e7y^
Мерси,мерси много worthy.gif
angie_baby_bs
мерси , супер е интервюто smile.gif

Summer
Цитат(Lolipop @ Oct 15 2006, 17:17) *
Кензи Далтън,не участва в серияла,нали?(нещо да не съм изпуснала)

Участва като мажоретка. Даже има реплика в началото на трети сезон, когато правят снимки за черновата с момчетата тя е тази, която снима момчетата и казва на Маут да се махне.
SeMiNi
Мерси за старанието... :] 10x
[!]Angel`Of`Death[!]
Кофти че играе толкова роли с токова emoticon1 (55).gif със София,ще са женене и ще и изневерява с......... момиче което има точно една реплиака и то не в пресъсвивто на Чад........ 2thin[1].gif Голяма химия ще е било между тях tongue.gif
zareto
уоооооооооооооооооу мн. гот. Открих мн. общи черти с Чад . Просто сме един за друг 4part[1].gif
ladysunshine
Браво че си се постарала, наистина е много интересно инфото. Сега разбирам, че със София не са изкарали и година като съпруг и съпруга. А най ме впечатли това за страха му от куклите smile.gif
mimetyyy
Хахахахха, голям е сладур tongue.gif . Жалко че не са заедно със София sad.gif 10х за инфото wink.gif
Катeто
чувала съм много хора да ги е страх от разл неща,обаче от порцеланови кукли 18.gif е и все пак си остава слаур blush.gif
Mr. Winchester
Миси за статийката
veseto_2402
Много е готина статийкатаа smile.gif 4.gif
t0ni
emoticon1 (12).gif emoticon1 (11).gif 10х
FintiFlushka
Доста неща който са и така в Отх :0 тоо при всички е така съчетали са истинския им живот във филма smile.gif
ZuZka yeah
Доста яка статийка. 4.gif
Bodyguard
Някъде бях чел , че като се е контузил е трябвало да му скъсят някои черва е и това е спряло растежа му (каквото и да яде и колкото и да тренира неможе да наддаде на килограми, нито на височина). Според мен има нещо вярно huh.gif
vesko_oth_fen
Цитат
Година след датата на свадбата му той вече излиза с друга колежка от сериала One Tree Hill - Кензи Далтън.

Коя е Кензи Дълтън confused.gif biggrin.gif
mimi_k5
Тя е новата приятелка на Чад.Има и темичка специално за тях двамцата(в сериала мисля че играеше мажоретка някаква)
Ето тук:Тукк
mak3-l0ve
Не знаех, че е претърпял операция. Но явно пластичния хирург доста добре си е свършил работата biggrin.gif .. не знаех, че се е стигало до хирургическа намеса, а едно от любимите ми неща в Чад беше точно сладкото носле rolleyes.gif wub.gif

"Идеалът му за жена е умно момиче и красиво, но с невинно излъчване. Тя трябва да умее да го изслушва и да и пука за него." ~ имаше такава и си пропиля шанса като пълен глупак dry.gif
miss innocent
Наистина нослето му беше много сладко и го правеше още по 4аровен blush.gif
traiana
Мерси,че си побликувала статийката! smile.gif
lori9bonboni
Много готина статийка....но сега разбирам защо е избрал One Tree Hill пред O.C.... 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
pupiiiii
Благодаря,че си се потрудила,но мисля че имаш една-единствена грешка в това,което си писала.София и Чад са били заедно 2 години,не една. blush.gif Прочетох го в Уикипедията [font="Arial"][/font]rolleyes.gif
naley_
Е,супер smile.gif
Това за куклите го бях чела някъде,но за счупения нос не знаех biggrin.gif
Поздравявам го,че е избрал ОТХ пред О.С. просто нямаше да има такъв успех без него ОТХ както и той нямаше да стане толко известен smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.