Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя от двете Лорелай харесвате повече?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
AnGeLchetO
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Избирайте 4.gif
ThePinkDuck
Нямаше да е лошо да направиш анкета ама карай.

И така аз лично харесвам повече Лорелай. Вечната и усмивка и добро настроение направо ме убиват. Героинята е страшно емоционална и има отговор за всичко. Словосъчетанията и сравненията които прави просто нямат равни. Винаги се опитва да оправя нещата и понякога ме дразни, че все когато не трябва отстъпва за да може другите да са добре. Рори е едно прекрасно допълнение към разноцветната й личност и аз много обичам и нея. И все пак - Лор. mrgreen[1].gif
AnGeLchetO
Ами уж направих, ама нещо съм объркала - модовете да сложат, ако толкова ви трябва.
ludoto_mimi
Хм... защо само двете Лорелай? Аз може да искам да гласувам за третата. 18.gif 18.gif

Тя изобщо не им отстъпва на реплики и понякога така побърква Емили, че почвам да я съжалявам направо. biggrin2.gif rolleyes.gif
Nasi
И мен и двете ми харесват еднакво.

smile.gif
Menna
Аз май се водих върла фенка на щерката 18.gif но толкова ги обичам и двете,че напоследък се чудя коя повече. happy.gif Няма да гласувам....то всъщност и да искам няма как. biggrin2.gif

ПС:За протокола-на мен третата Лорелай ми беше много противна. dry.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Sep 26 2006, 17:38) *

Ама беше весело как разкарваше Емили наляво-надясно и като трябваше да вади всичките подаръци, които са получавали от нея. 18.gif 18.gif
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 26 2006, 17:50) *
Цитат(Menna @ Sep 26 2006, 17:38) *

Ама беше весело как разкарваше Емили наляво-надясно и като трябваше да вади всичките подаръци, които са получавали от нея. 18.gif 18.gif

Хихи епизода с погребението Емили беше 18.gif 18.gif 18.gif
DaniEl
И аз харесвам много и двете Но ще кажа Лорелай понеже характера й ми допада Тя е героя който успява да ме размее ,не че другите не са ми забавни ,но тя го определено ми повдига настроението Рори също ми харесва ,но тя е някак по-сдържана huh.gif Ще си спеста коментара за Емили dry.gif
JoyFul`Kid
(ThePinkDuck @ Aug 26 2006, 18:52) *

Нямаше да е лошо да направиш анкета ама карай.

И така аз лично харесвам повече Лорелай. Вечната и усмивка и добро настроение направо ме убиват. Героинята е страшно емоционална и има отговор за всичко. Словосъчетанията и сравненията които прави просто нямат равни. Винаги се опитва да оправя нещата и понякога ме дразни, че все когато не трябва отстъпва за да може другите да са добре. Рори е едно прекрасно допълнение към разноцветната й личност и аз много обичам и нея. И все пак - Лор. mrgreen[1].gif

Страхотна героиня, много ми харесва много е добра и аз съм за Лор wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Хаха аз съм нова!Обаче и двете са страшни сладурани всяко по отделно си е идентична за себе си и всяка умее да забавлява!НО съм съгласна напълно с мнението на Патето!!!
sulu
Определено Рори,защото понякого Лор се държи доста инфантилно.
hristin4e
ми на мен двете ми харесват еднакво, макар че клоня повече към Рори wink.gif
elli
аз определено съм за Лор вярно 4е е леко инфантилна но е къде къде по готина от рори, освен това рори се прави на възрастна и на много разбираща от живота което никак не ме кефи освен тва мисли 4е вс се върти около нея (сори ако съм обидила фенове но просто си казвам мнението smile.gif )
brooke_scott
ами малката, тя по принцип и като външност Алексис пове4е ми харесва smile.gif
divata_airis
На мен ми харесва повече Лорелай - тя пуска страшни бъзици и е супер готина. Толкова е енергична и забавна и просто е уникална, много ме кефи worthy.gif . Нз на какво се дължи, вероятоно на факта, че характера на героинята е по-близък до моя wacko.gif. Във всеки случай е страхотна blush.gif
Jordan
Появи се в живота ми едно розово същество. И започна да ми опява "Голмор гърлз, Гилмор Гърлз", "Гилмор това, Гилмор онова; така стана, онака стана...", как да не ти се прище на пук да го прогледаш. wacko.gif
Та сега вече не мога да се отлепя от него(хейт ю, Пинки). Определено от двете Лорелай е черешката на цялата луда торта. Винаги бръщолеви нещо, в което се оказва, че има адски много смисъл. Луда е колкото си иска(почти колкото Лудото Модераторче-Терминаторче dry.gif )
Menna
Ще се сетиш ти! biggrin2.gif
Колкото до темата, вече ми липсват и двете.
Jordan
А, аз ще се сетя. То човек може ли да ви хване темпото- гледате 100 сериала.
То да беше рекламата на Гилмор, добре щеше да е. Ама то всичко ми се рекламира. Ако зарежа ученето да знаете, че ще дам Пинк Дък под съд huh.gif
jivitu
Ами и на двете им се кафя еднакво,но...Рори ме радва мааалко повече wink.gif
kremitoo91
Определено повече ми допада Лоралай! Има страшно позитивен и забавен образ. Рори ми се струва някак наивна, а и нз... Просто Ларалай си е номер 1 wink.gif Но не мога да отрека факта, че и двете имат страхотен вкус за мъже tongue.gif
Walker_
Уф такива избори не са лесни. wacko.gif
Рори ми е по-близка до възраста, и донякъде по характер rolleyes.gif ,че и по предмети в у-ще biggrin2.gif 16.gif Обаче Лорелай ми харесва много повече, като държание и изобщо... biggrin2.gif
Двете заедно са невероятна компания! biggrin2.gif happy.gif
И двете са големи мацки! worthy.gif
Terezae4emik
Аммм...труден избор.И двете са уникални личности наистина.Но избирам Рори поради простата причина,че е на моята възраст и има сходни с моите проблеми и преживелици.Иначе и двете РуЛзЗз worthy.gif [font="Arial Black"][/font][color="#FF00FF"][/color]
music_girl
И двете са невероятни, но ако трябва да избера някоя това ще е Рори....:}
SportsFenka
НЗ може би Рори rolleyes.gif
Dжydж
Много труден въпрос. Не мисля, че харесвам някой повече от другата. Харесвам ги и двете. Те вървят в комплект. Взаимно се допълват. Тяхната връзка е прекалено силна, за да съществуват по отделно. А какви ги ръсят като почнат да плямпат. biggrin2.gif Страхотни са просто. Даже завиждам на тяхната връзка. Майка ти да бъде най - близкият ти човек. Да бъде най - добрата ти приятелка. Никакви тайни.. или почти никакви. biggrin.gif Не не, възхищавам им се и на двете! happy.gif wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.