Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Страшни и брутални филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2
FrAgMaKeR
Кажете някой интересен филм в тази насока 15.gif
redmadman
Ichi the Killer е доста брутален но залага повече на кървищата от колкото на замисъл и не е от филмите които предпочитам dry.gif
LOOPY
QUOTE(redmadman @ Jul 1 2005, 02:12 PM)
Ichi the Killer е доста брутален но залага повече на кървищата от колкото на замисъл и не е от филмите  които предпочитам  dry.gif
*

Във японските филми винаги има замисъл, но понякога е доста труден за разбиране smile.gif wacko.gif И аз ти препоръчвам Ichi the killer, ако не си го гледал. Можеш да видиш и Suicide Circle, първата сцена на филма е една от най-бруталните, които съм гледал shocking.gif . Иначе във филма става въпрос за един самоубийствен кръг (които не са рядкост в Япония) dry.gif Абе въобще вси японски трилъри, които хванеш има брутални сцени. А начинът им на снимане е уникален, все пак там се подвизават най-добрите оператори в света smile.gif
vIkToRsHeFa
Да наистина които и от японските хванеш все ще намериш по нещо подобно...
Особенно старите им филми за самораи, нинжи и т.н.
Режат си пръсти обезглавяват се абе просто нямам думи... 14.gif
Иначе подобен е "азуми"
FrAgMaKeR
Японците са си доста брутални това се знае greenchainsaw.gif
но лично аз предпочитам филми, които те плашат не с черва и кървища, чудовища и тем подобни, а просто те държат в голямо напрежение без да показват (или само малко) подобни гадории.. Например в някой филм някое малко дете, което гледа към камерата със странен поглед може да те ужаси много повече от колкото няколко одрязани ръце и крака.. или още по-добрите филми просто не погазват нищо, те те карат да си го представиш, а човешката фантазия е много по силна от всички визуални ефекти, които могат да се добавят в някой филм schrikken_pc.gif
FrAgMaKeR
Cannibal Holocaust (1980) - това е исключително брутален филм, в който има актове на канибализъм, брутални изнасилвания, убииства на животни и хора, както и много натуралистични сцени.. Това, което е най-страшното в този филм е, че е по истински случай, част от кадрите са автентични sick1.gif Все пак актьорите са живи, защото в по-голямата си част този филм е игрален, но има и документални сцени, в които наистина всичко е истинско sick1.gif
LOOPY
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 13 2005, 07:59 PM)
Cannibal Holocaust (1980) - това е исключително брутален филм, в който има актове на канибализъм, брутални изнасилвания, убииства на животни и хора, както и много натуралистични сцени.. Това, което е най-страшното в този филм е, че е по истински случай, част от кадрите са автентични  sick1.gif Все пак актьорите са живи, защото в по-голямата си част този филм е игрален, но има и документални сцени, в които наистина всичко е истинско  sick1.gif
*

На мене въобще не ми харесва unsure.gif Не заради сцените... просто ми е безинтересен wacko.gif Респектиращ като жанр и макар по истински случай незадоволяващ зрителя с достатъчно емоции освен бруталните сцени.
Jonny
Този филм уби детското в мен с камък 20.gif
Деца, не гледайте този филм!!! Той е за изроди и умопобъркани 15.gif
VIDEV
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 13 2005, 08:59 PM)
Cannibal Holocaust (1980) - това е исключително брутален филм, в който има актове на канибализъм, брутални изнасилвания, убииства на животни и хора, както и много натуралистични сцени.. Това, което е най-страшното в този филм е, че е по истински случай, част от кадрите са автентични  sick1.gif Все пак актьорите са живи, защото в по-голямата си част този филм е игрален, но има и документални сцени, в които наистина всичко е истинско  sick1.gif
*

хааа това ми харесва biggrin2.gif аз съм гледал Ханибал Лектър мн е як филма.Все пак това ми е любимия жанр филми biggrin2.gif .Още тази вечер ще го гледам това филмче да видим колко е "опасно"
punk.gif

Та по темата за брутални филмчета можеш да гледаш

1)SAW(2004)
2)Final Destination (2000)
3)Final Destination (2003)
4)Wrong Turn (2003)
5)The Exorcist (1973)
6)The Exorcist(2004)
7)House of wax(2005)

Надявам се да не си ги гледал сичките,защото филмите са убииствено добри сичките аз много уважавам този жанр филми ако се сетиш и ти някой също така добър филм пиши......
vIkToRsHeFa
Брех де да знам не ми изглеждаше толкова страшен на пръв вид...
Hacko
Аз не съм по ужасите и страхотийте най-страшния филм който съм гледъл Alien Vs. Predator и после не можах да заспа blink.gif ,но като гледам за кви филми си пишете аз ако гледам някой от тях няма да спа никога вече спокойно biggrin2.gif
akashy
Як филм е "darkness falls",а също и "white noise" cool.gif tongue.gif rolleyes.gif
Ryukun
"Ju-On : The Grudge" и "Ju-On : The Grudge 2" бе верно, че са японски - японски са, ама вкарват яко параноя... В момента по кината се върти американизирана версия на първия филм и го превели "Гняв", макар по нашите сайтове да е преведен "Злоба", което звучи доста по-интригуващо. В този филм има изключително малко кръв, но за сметка на това психологическата атака е невероятна... аз като гледах 2-рия филм и 10 мин след това неадекватен седях smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Ryukun @ Aug 14 2005, 11:15 AM)
аз като гледах 2-рия филм и 10 мин след това неадекватен седях smile.gif
blink.gif ph34r.gif

азуми 1 и 2 също така и блеид (трилогията) 14.gif(особенно срещу номак shocking.gif )
Zilenia
доста касно но ти препорачвам Mind hunter или chronicle of the raven и двата филма много ми харесват
FrAgMaKeR
Можеби имаш впредвид "Mindhunters", за профайлърите, които са на учение на един остров. Добър е наистина, въпреки че е повече трилър от колкото ужас, но има и брутални сцени в него.. Мога да препоръчам също и "Seven" и "SAW", като яки трилари с брутални елементи.. 15.gif
danio
QUOTE(Ryukun @ Aug 14 2005, 10:15 AM)
"Ju-On : The Grudge" и "Ju-On : The Grudge 2" бе верно, че са японски - японски са, ама вкарват яко параноя... В момента по кината се върти американизирана версия на първия филм и го превели "Гняв", макар по нашите сайтове да е преведен "Злоба", което звучи доста по-интригуващо. В този филм има изключително малко кръв, но за сметка на това психологическата атака е невероятна... аз като гледах 2-рия филм и 10 мин след това неадекватен седях smile.gif
*

Сега ще излиза и the grudg 3.Аз като гледах 2част сам вечерта в тъмното направо се посрах.Честно ве казвам.
vIkToRsHeFa
shogun asasin -убиеца на шугуна...
Особено сцената в която онези девоичета научават стража как да се държи...
cTo9H
Препоръчвам на всички фенове на ужаса да гледат Cursed!
danio
Сега гледах Stir of Echoes (1999) много страшен ужас.Трябва задължително да го гледате.
FrAgMaKeR
QUOTE(danio @ Aug 18 2005, 12:44 AM)
Сега гледах Stir of Echoes (1999) много страшен ужас.Трябва задължително да го гледате.
*

Гледах го, хареса ми. Точно за това говорих, в един от първите си постове в тази тема, как онова момченце в началото, дето си говори.. просто да те побият тръпки от него.. а и първият път когато се появи Саманта на дивана, подскочих shocking.gif
Иначе в този филм се долавя силна прилика с The Ring, само че е излязъл преди него smile.gif

Да се сещате за нещо друго плашещо от този род, за призраци, видения и такива работи?
danio
Ами оригиналния the ring e излязъл 1998год.И аз питам за подобен род филми.Fraqmaker може да си пуснеш оригиналния dark water ако не си го гледал.Друг подобен the grudg 1 и 2.Не се сещам за друг.
vIkToRsHeFa
Charmed но надали някои не го е гледал също така "асасел"
danio
Имаш придвид сериала charmed.Ако е сериала много е як.Гледах го като го даваха по D+ но беше само до втори сезон а те са 7засега.
Zlobil
Ако искаш психария- "Кубът на страха" е твоят филм. Брутални сцени- "Спасяването на редник Райън". Друг мой любим филм на ужасите е "Нещото", за съжаление не знам дали преводът на заглавието е коректен.
Freaky
Ако искаш брутален филм - ето ти : Freddy VS Jason . И за Freddy (кошмарите на Елм Стрийт) и за Jason (Петък 13ти) има много филми , но накрая са направили нещо брутално и с двата героя . Ще ти хареса филма много . 4.gif
danio
Гледайте филма Shutter много як ужас с призраци.Филма е от рода на the ring, the grudg и dark water.мисля даже по страшен и от тях.
FrAgMaKeR
Аз пък наскоро гледах "Cube", "Cube 2 - Hypercube" и "Cube Zero" и като цяло останах доволен. Идеята на поредицата е много интересна, затварят група различни хора е един куб или хиперкуб и чакат да видят дали някой ще излезе жив от там.. има си капани, сложни математико-физични загадки, и чат пат някой като изперка почва да избива останалите.. Интересното е как различните хора, реагират по различен начин в тази нестандартна ситуация..
danio
И аз съм ги гледал.Ся си търся някакъв як ужас ма трудно се намира.
MrAzE
Като цяло изгледах всичките Friday the 13th (10 филма); A Nightmare on Elm Street (7 филма);Hellraisor (8 фелма); Fredy vs. Jason и още кам 10-15 филма на ужасите само за два месеца. В момента имам "малко" проблеми със съня wacko.gif и стоенето сам или с някого на тъмно. blink.gif

Но обратно кам темата. Освен гореспоменатите филми препоръчвам The Ring; Dominion: Prequel to the Exorcist;Hide and Seek и Madhouse.
The Shaman
IPB Image Helter Skelter

Jeremy Davies се справя брилянтно в ролята си на Charles Manson в този филм ,базиран на истинската история за убийствата извършени от сектата му през 1969г.Заснет по бестселъра на Vincent Bugliosi, Helter Skelter , филма проследява реалистично събитията около седемте брутални убийства преди 35 години. Първата жертва е бременната актриса Sharon Tate, съпруга на режисьора Roman Polanski, последвана от останалите й приятели в къщата.Оттук нататък продължава кървавата драма, в която е замесен самият Charles Manson. Helter Skelter е един нов поглед върху живота на Manson, опитвайки се да изясни причините за едно от най-потресаващите събития на века, извършено от него и последователите му.

------------------------------------------------------------

IPB Image Wrong Turn

Сред филмите за канибали, Wrong Turn наистина се откроява със своита добра визия и солидното количество насилие.Група студенти решават да минат по черен път за да спестят време от дългото пътуване, но това ще се превърне в най-големия им кошмар.В дивите планини те попадат на обезобразено семейство канибали,които от поколения се наслаждават на човешкото месо.Един независим филм, които наистина лъха на разложение.

-------------------------------------------------------------

IPB Image Infection

Infection e поредният психо-хорър от страната на изгряващото слънце, който въпреки объркания си сюжет, заслужава специално внимание. Действието на филма се развива в болница, къде се разпространява непозната на медицината зараза. Тя не действа по стандартен начин, като ефекта от нея е шизофрения и тотално разлагане на плътта. В стремежа си да открият причинителя на тази лудост, докторите един по един започват да се самонараняват, докато в един момент всичко достига до тотална истерия и паника. История за духове,напрегнат трилър и много зелени субстанции, всичко това в Infection.

---------------------------------------------------------------

IPB Image 2LDK

2LDK е част от така наречения „Duel Project” , създаден от продуцента Shinya Kawai. Той е направил следното предложение на двама талантливи японски режисьори – да създадат пълнометражини филми , в който главните герои да са само двама, и които трябва в продължение на една седмица да проведат някъкъв двубой помежду си. В резулта на това се появяват Aragami ( който МИСТ вече представи) и 2LDK. За разлика от Aragami, чието действието се развива в феодална Япония, 2LDK ни пренася в наши дни, където две актриси се борят за една и съща роля. В стремежа си да докажат, коя е по-добрата, двете започват ожесточен психологически и физически двубой, който се превръща в борба на живот и смърт.

-------------------------------------------------------------------

IPB Image Creep

Франка Потенте – звездата от немския хит „Run,Lola,Run” сега се впуска в убийстена надпревара с времето, но този път я очаква нещо много по-страшно в тунелите на лондонското метро. Там тя случайно заспива на една от спирките, на път за своята мечтана среща с кино звезда.Когато се събужда , тя разбира че е напълно сама в оромната подземна система. Опитвайки се да се добере до външния свят тя попада на ужсяващо същество - плод на генетични експерименти. В борбата за оцеляване започва кървава касапница, която ще ракрие истинската същност на това полу-човешко създание с неутолима жажда за кръв.

-------------------------------------------------------------------

IPB Image Shutter

Поредният качествен хорър филм, представен в МИСТ е Хонг-Конгския “Shutter”.Тън е млад фотограф, който живее заедно с приятелката си Джейн. Увлечени от фотографията, двамата често работят заедно. След проявяването на поредния филм, Джейн и Тън откриват загадъчни сенки в снимките си. Докато двамата правят собствено разследване по случая, наяве излизат други снимки със сходни свръхестествени елементи. Същият феномен скоро сполита и най-добрите приятели на Тън и Джейн открива, че нейният интимен приятел не е споделил всичко, което знае. Една ужасяваща тайна от миналото се оказва в основата на тази черна и изпълнена с ужаси мистерия.

---------------------------------------------------------------------

IPB Image Survive Style 5+

Японците отново ни поднасят един изключително нестандартен филм, към който не бива да имате никакви очаквания. Най-малкото защото SURVIE STYLE 5+ е толкова непредсказуем и различен, колкото е и заглавието му. Oпределян като японски хибрид между Pulp Fiction,Trainspotting и Big Lebowski, в дори участва самия Вини Джоунс. Филмът е истинска въргележка от уникално интересни случки и герои – нещо като мини-филми, свързани от идея, която малцина ще проумеят. Филмът обаче е много забавен и може да бъде гледан само с цел развлечение.

------------------------------------------------------------------------

IPB ImageThe Descent

The Descent е може би един от най-интригуващите хорър филми тази година и определено заслужава да се нареди сред най-доброто в този жанр.Смесица от приключение, хорър, мистерия и много лек привкус на драма, лентата е заснета от британеца Neil Marshall (“Dog Soldiers”). Група от шест приятелки решават да се спуснат дълбоко под земята, в дива пещера с множество опасни тунели. Най-страшното започва, когато те се оказват без изход, след като един от тези тунели се срутва. Опитващи се да оцелеят в този лабиринт, те попадат на невероятно хищни същества, с изключително изострени сетива и не секваща нужда от свежа плът. Абсолютно стряскащ и непредсказуем, този филм ще ви държи на нокти до самия си край. Задължителен !

-----------------------------------------

IPB ImageShallow ground

Гол тийнейджър, облян в кръв се появява внезапно в затънтена шерифска станция, една година след неразгаданото брутално убийство на местно момиче. Шерифът Джек Шепърд, който изпитва вина за това, че не е спасил момичето, се опитва да разгадае самоличността на кървавия вестител и да открие други възможни жертви. Той обаче едва ли предполага, че ще се сблъска с неописуем ужас, който излиза извън рамките на нормалното. Преди изгрев всички живи хора ще платят високата цена, за това, което са причинили на мъртвите.

----------------------------------------

IPB ImageFrom Beijing with Love

Stephen Chow, една от най-емблематичните фигури в азиатското кино, е звездата в тази пародия на известните филми за Джеймс Бонд. Chow, този път се е вживял в ролята на некадърно подобие на агент 007, имащ мисията да открие изчезнал череп на динозавър. Случайно открит от тайните служби, от които той е бил отхвърлен заради ниския си коефициент на интелигентност, тъпия агент се впуска в преследване на злодея отговорен за кражбата. На негова страна е и страдаща от прекалена сантименталност млада агентка, чиято задача е подмолно и тайно да го ликвидира.
K1llerAngel
jason h
Bellatrix
"Път без изход",доколкото знам е излезнал 2003 година и го гледах по HBO.Филмчето много ми хареса,особено и саундтрака му,май беше на Мерилин Менсън,така и не успях да открия името на песновката.Опитвах се да се сетя за името на филма на английски,но...неуспешно wink.gif Просто ми се е изтрило от паметта 16.gif

Сетих се-Dead end,така се казваше филма.
vieni_qui
The Exorcist (1973) и The Exorcism of Emily Rose 4.gif Не са страшни, а брутални и ти влияят на присиката доста blush.gif
Крадец на рози
не знам дали казаха ама филма saw 1 i saw 2 са яки ама щом искаш нещо страшно влез ей тука wink.gif
chelsea
Аз пък предлагам стар филм - "Стигмата"-1999г, но влияне на психиката, тежък филм така да се каже shocking.gif
dobrin
але хора кви са тия филми,гледаите ''ТО'' МА СТИВАН КИНГ И ТИГАВА ГОВОРЕТЕ
ThePinkDuck
Последно гледах Hostel ! Мога да кажа че си личи че Eli Roth се е ползвал от влиянието на Куентин Тарантино! В смисъл че е доста кървав филма , а има и доста страшни моменти! Ако сте фенове на тоя жанр няма да е лошо да хвърлите един поглед! mrgreen[1].gif
А иначе "То" си е класика , ама книгата е светлинни години пред филма!
pool^babygirl
Така сега и аз да предложа малко страхотии, понеже и аз съм запалено по тоя жанр.
Кървища, гнусотии, гадни:
-Cabin fever (Хижна треска или нещо такова) - група млади хора отиват в една хижа и вземат, че се инфектират с някаква смъртоносна треска...но преди да умрат кръвясват страшно и това с дни
-28 days later (28 дни по-късно)- ужасно гадно е има супер много кръв през цячото време
-Land of dead (Земята на мъртвите)- разправя се за някакви зомбита дет е имало инфекция и са се зярязили хората
-Darkness (Тъмнина) - въздейства доста на психиката, но е и доста брутален...
Ужаси, които ти въздействат на психиката:
-Amityville horror - мога да кажа, че който го е озвучавал тоя филм си е свършил много добре работата
-Long time dead (Във видеотеките го превеждат като Зло от отвъдното) - някви след купон решават, че ще викат духове и единия взема, че има видения и си изкарва акъла, маха си ръката от една чаша на спиритическата дъска и духа (джин) взема, че почва да ги избива
-Hide and seek (Криеница) - това по-скоро е психо-трилър ама е много въздействащ
-House of 9 (не му знам точния превод, но предполагам, че е буквален или нещо от рода на Къща за девет/има/) - заключват някви в къща и трябва да се изтребят докато остане само един, който уж да го пуснат на свобода, но ...нататък ако гледате ще разберете
Такива, които не мога да ги определя:
-Градск легенди - не съм го гледала ама ми изглеждаше обещаващ, общо взето май е от типа гнусни филми...видях една сцена дето от главата на някаква и излизаха много брутално буболечки
-Dead meat (буквално- Мъртво месо) - не съм го гледала не мога да кажа, ама заглавието ми звучи добре...по-скоро ще е от типа "кървави филми"
-School night massacre ( Ей тук по добре да не се мъча да превеждам, че може да се изцепя ако го преведа буквално) - този също не съм го гледала, но явно става дума за някви ученици, които ще имат много "забавно" изживяване през нащта в училището им
-Infection (Инфекция) - по-горе го имаше- гнусен кървав китайски ужас, който се отказах да го гледам
-Starshi tropers 1 и 2 (Звездни рейнджъри) - Войници специално обучени изтребват не какви да е буболечки а такива, които имат доста внушителни размери,а и са доста. Единицата е по добра. Филма от време на време си пада малко кървав, но в повечето време е стряскащ
-The cave (Пещерата) - някви се затикват в няква пещера и там взема, че има някво гадно създание, не съм го гледала целия, защото онова същество изглеждаше ужасно wink.gif
-Masters of horror (Господари на ужаса) - първата сирийка не е нищо особено, ама втората е мнооого кървава, края е ужасно гаден, има още серийка от поредицатаа, но тях не съм ги гледала
-Scream 1, 2 и 3 (Писък) - този не е толкова страшен, някав с маска убива там хората
айде стига толкова за сега smile.gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(chelsea @ Dec 30 2005, 06:07 PM) *

Аз пък предлагам стар филм - "Стигмата"-1999г, но влияне на психиката, тежък филм така да се каже shocking.gif

Ооо,това ми е от любимите!А също серията за "Кубът",наистина е интересно поведението на всеки един.Скоро гледах и "Ловци на мисли"-еми много тъп ми се стори честно казано,само на едно единсвено място малко се стреснах,не намерих абсолютно никакъв смисъл,края беше много продължителен и ту един беше убит,ту не беше и ми се стори много измислено...А иначебих препоръчала "Присъствие на духа"-една бавачка и две малки деца,стара семейна къща и прочее...отдавна съм го гледала,но имам обри спомени smile.gif
Modjo
тука намерих доста материял във вашите постове ще съм зает няколко дена докъто ги пригледам а иначе препоръчвам the grudge 2та филма
FrAgMaKeR
QUOTE(MPower @ Feb 21 2006, 01:38 PM) *

тука намерих доста материял във вашите постове ще съм зает няколко дена докъто ги пригледам а иначе препоръчвам the grudge 2та филма

Японските версии или американската.. щото ми беше много неестествено да гледам Бъфи - убийцата на вампири и Макс - извънземният крал в такива роли, да бъдат притеснени от "някакви си" дръпнати призраци 19.gif
The Black Dragon
16.gif Как не съм я видял тая тема. На мен хоръра ми е любим жанр. Ето някои от най-любимите ми филми, които препоръчвам. Ако не сте ги гледали (или поне някои от тях) не се бавете!

А Nightmare On Elm Street (всички са яки но най-любими са ми 1,3,7)
Darkness
Darkness Falls
Final Destination 1,2,3
Freddy VS Jason
Friday The 13th (всички без 8-ма)
Halloween (без 3-та част, от която ми се повръща. Няма нищо общо с Майкъл Майерс)
House Of Wax
I Know What You Did Last Summer
I Still Know What You Did Last Summer
Joy Ride
Mindhunters
Rumpelstiltskin
Saw 1,2
Scream 1,2,3
Stigmata
The Amityville Horror
The Exorcist
Exorcist: The Beginning
The Fog
The Skeleton Key
The Texas Chainsaw Massacre
Twin Peaks
Twin Peaks: Fire Walk With Me
Venom
Wrong Turn

и др...
Faber
The Black Dragon, хубав списък с филми, но може би трябва да се поизключат това онова, за да бъде само хорор smile.gif
ACCEPT
може ли да ги пишем/пишете/ ина БГ за да се ориентираме по лесно за кой филм става въпрос
а ако се добавят и линкове ще е супер
тhe relic/реликвата/
тhe hills have eyes/не е излезнал но ще е супер/някой да го преведе око може
DarKMooN
Аз наскоро гледах филма The skeleton key много е зарибен аз не си падам много по ужасите но този ми хареса доста особено след като сам сам след 12 часа просто се насрах blush.gif
имаго в локала http://www.филми.япония/info.php?id=5293
Chakala
страшен филм ли?..наскоро гледах 13-я призрък(13 GHOST)...определено е здраво филмче...духове...
капани...кръв....напрежение...i т.н....

The Fog - мъглата
Тhe Skeleton Key - шперцат....незнам много са.. smile.gif....
DaniEl
За мен най-бруталния филм е The texas chainsaw massacre Просто разтарсващ филм,а забравих и Петък 13 да спомена той също е доста свеж biggrin.gif
kolev83
Cursed[/b]
Dark Water
Hostel

White Noise
Silent Hill

Stay Alive
The Hills Have Eyes

The Omen
The Descent
stefanopollis
Не съм гледал японски филми или не си спомням такива(ако не се броят филмите с нинджи които съм гледакл като дете - разбирай от 1991г. докъм някъде 1993г.).
Иначе от тази тема разбрах че японците правили страшно брутални филми, а аз си мислех че на французите никой не отстъпва.

Та значи единия филм е: Doberman има го в http://филми.япония:8081/Movies4/Dobermann.(1997)/

Филма е страшно готин три пъти му гледах края за да се накефя максимално на шоуто в дискотеката(разбирай - убийства отвсякъде).

Другия филм не си спомням как се изписваше, ама съм го гледал от локалния започваше с френското Le или Les - ама тва може да са някякви определителни или неопределителни членове във френския, иначе на български съм го виждал с три различни превода: "Изнасили ме" или "Обичай ме" или "Целувай ме". Във филма имаше една брутална сцена на изнасилване траеща окло 2 минути и нещо пред което и порно филмите от категорията - RAPE бледнеят. Иначе филма си е готин разказва се за проститутки които не слушат и техните сутеньори.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.