Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break - Сезон 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Devil^Rose^^
Дискусии за II сезон на Prison Break
Малко объркахме темите затова нека тук да обсъждаме II сезон smile.gif

Prison Break season 2 episode 2 promo

Devil_Wish
Промото е яко и съм сигурна, че вторият сезон ще е още по-заинтигуващ и заплетен от първият. Започна адски яко 15.gif да видим как ще завърши.
stanislava
Мерси супер много за промото!!!! 3.gif Нямам търпение до 2-ия епизод !!!!!
pesho93
Ей,хора,кво стана ще го дават ли сериала по Нова ? blink.gif
Nasi
QUOTE(pesho93 @ Aug 28 2006, 18:07) *

Има специална тема по въпроса:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=9662
pesho93
QUOTE(Nasi @ Aug 28 2006, 22:50) *

QUOTE(pesho93 @ Aug 28 2006, 18:07) *

Има специална тема по въпроса:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=9662

Ок благодаря biggrin2.gif
BledPoet
4.gif Даммм и 2-то епизодче, си го биваше. Доста, ще им е напечено на всичи 4.gif
brooke*
туко що се прибрах от море и вече свалям! 4.gif
нямам търпение да ги изгледам и двата епизода! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Prison Break Trailer 02х03
stanislava
Леле,момиче,обичам те!!!! wub.gif
Мерси супер много за промото 4.gif 4.gif 4.gif
3.gif 3.gif 3.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
april^^
Лудницаа! punk.gif Много ме разнообразява това щъкане извън пределите на Фокс Ривър.С нетърпение очаквам 3-тата серийка да видим какво ще стане с горкият Линк sad.gif
brooke*
велик филм...просто останах без думи.нямам търпение да дойде и следващата серия,и следващата,и следващата.... biggrin2.gif
stanislava
Много ми е интересно коя е жената,при която Майкъл завежда Линкълн(тази от промото на новия епизод),а също и какво ще стане със Сукре...
Офффф,вече не мога да чакам третия епизод wacko.gif
Estell
Може да греша ама ми се стори, че тази жена беше съпругата му. Онази танцьорка, която му донесе кредитната карта в затвора.
stanislava
Наистина ли?Толкова пъти го изгледах промото и не мога да се сетя,а то и за много малко време я дават и....Слава Богу,че поне ти си наблюдателна 4.gif
Estell
Ами тя трябва да е, защото Майкъл няма да отиде някъде, където не е сигурен в човека.
BledPoet
Дамм тя е заинтригувахте ме и специално и паузирах на мутрата rolleyes.gif 16.gif mrgreen[1].gif
Хейли
А и аз гледах днеска вторият епизод той каточили повече ми хареса от първия жалко че не успяха да измъкнат ел джей ...искам следващияят убит да е Т-Бег дано да е той.А Линкън ся дано да се оправи тоя Белег имам чуството че ся ще ги преследва сигорно се надява че като хване някой от тях ще си получи отново място ама да видим...
stanislava
Според мен пък ще тръгне след тях заради наградата,защото вече едва ли има шанс да си върне работата в затвора.
А за ТиБег...честно казано много се надявам да не го убият-страшно ми е интересен като герой mrgreen[1].gif
Devil_Wish
Мен пък изобщо не ми хареса 2=ри епизод, можеше и повече. Да се надяваме, че 3-ти няма да е същия.

П.П. Тези промота, мн подвеждат!
Nasi
QUOTE(Devil_Wish @ Aug 31 2006, 21:48) *

Мен пък изобщо не ми хареса 2=ри епизод, можеше и повече. Да се надяваме, че 3-ти няма да е същия.

П.П. Тези промота, мн подвеждат!

Съгласна съм! И на мен не ми хареса втори, но може би това е нещо като преходен епизод...мисля си, че сега всички ще се съберат в Юта и там вече ще стане интересно.

Промотата винаги целят да покажат обратното.
sulu
Аз пък никога не гледам промота,защото според мен не само развалят удоволствието от новия епизод,а и те подвеждатт много мазно.А за тва,че Майкъл ще отиде при фективната си съпруга се съмнявам,защото според мен това е първото място където ще го търсят,а и ако си спомняте тя като му занесе кредитната карта в затвора му каза че това е последното нещо което прави за него.А и мисля че Сара ще изиграе доста по-важна роля тоя сезон и даже си мисля че може да започне да бяга с нашия към края на сезона. bounce.gif
stanislava
Не мисля,че ще го търсят при "съпругата" му,защото нали агента(не се сещам за името му 16.gif )се ръководи от татуировките на Майкъл,където се разбра,че е и плана му за навън,а там нищо не се споменава за нея,така че...абе,съмнявам се,обаче в тоя филм всичко е възможно.А иначе на мене новата серийка много ми хареса и с нетърпение чакам следващата biggrin2.gif
brooke*
не си единствена....и аз нямам търпение.
иначе и на мен не ми хареса много,много 2ра серия,но ще видим по нататък кво ще става.
3pacalypse Now
Значи 100000% съм сигурен че няма Т-бег да умре на този етап замислете се той е най гадния от всички верно всички са били затворници но той е психо а акто добре знаете във всеки филм оставят по един психар или гадняр за финал за да може да има лош иначе всичко ще върви по вода макар че в сериала план да върви по вода никога не е ставал. biggrin2.gif добре знаем с колко зор едвам се измъкнаха :Д а иначе според мен ще ги хванат и нещата няма да свършат дотук със затвора все пак сериала се казва Призън Брейк едва ли действието ще се развива толкова далеч от него иначе съм сигорен е накрая таман ще ги вкарат оцелелите пак и ще оневинят Линкълн но Майкъл ще трябва да излежава присъда заради това че той няма оправдание за какво опита да обере банката макар и с благородна цел а иначе също ще излежава и присъда за това че е участвал в заговор за бягство нали на др престъпници но като на всдеки един филм ще има хепи енд и тама цяла америка ще го защити и ще го извадят smile.gif Иначе яд ме е че Вероника умря някак си мн се връзваше в картинката тя да бъде женската на Линкълн като избягат smile.gif Майкъл си има Сара все пак но до ся мн пъти са се сбъдвали мои предсказания :Д обичам да праа такиа хави да видим .... shocking.gif
stanislava
Дано си прав за ТиБег,много искам да остане до края biggrin2.gif
А за Вероника-вярно,че сега на Линкълн ще му е гадно,ама мене не ме кефеше.
Хейли
На мен пък Вероника ми харесваше все пак беше адвокатка и се опитваше да ги измъкне а ся нямат никакъв адвокат и Ник също умря.Аз си мисля че сега като всички се разделиха и накрая ще се срещнат в Юта и онова ченге ще разкрие планът на Майкъл и ще ги хванат там всичките...
ludoto_mimi
Гадно за Линкълн, че Вероника умря, обаче и мен не ме кефеше. Много беше глупава горката. 16.gif

Дано следващите серии са все така добри. happy.gif
BledPoet
4.gif Този епизод беше доста добър, позамаза малко предишните 2 епизода и сега виждам кой, ще смени Вероника, като женски персонаж (макар че, на мене лично Holly Valance, не ми допада много много rolleyes.gif )
ТинтириМинтири
Такаааа, изгледах го smile.gif
Ама сега едно нещо не ми дава мира, дали Ника заведе Белик при Майк или той я е проследил без тя да зне.Изключвам сам да се е досетил за планът да се направят на умрели.А, че дебелчо му каза за мангите в Юта, каза му и Белик сигурно ще изчака да ги заведе до парите и тогава да се разкрива...С две думи:Пустият му гъз Белик що не се гръмна овреме, ами сега проблеми ще създава 14.gif
Хейли
Аз си изтеглих епизод 3 но нямам субтитри никаде немога да намеря някой да има.....? huh.gif
mirka
Сигурно след ден два ще има субсsmile.gifКолкото до епизода не беше лош,ама искам да стане по-интересен филма.Ника го е завела,сигурно защото я изнудва с нещо,ама той Майкълчо е умен и ще се сети wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Хейли @ Sep 5 2006, 20:20) *

Аз си изтеглих епизод 3 но нямам субтитри никаде немога да намеря някой да има.....? huh.gif

Щом никаде не си намерила значи още няма! Все пак серията излезе снощи

Промо -Season2 Ep.4 - First Down

Online(youtube.com) Promo First Down

Превюто за 4 еп :
Bellick, now teamed up with Michael, Lincoln and Nika, sets out to find the money stolen by Westmoreland during the 1971 skyjacking.

Kellerman targets Sarah, who receives a long-awaited phone call. T-Bag gets a ride from an unsuspecting family. Abruzzi resumes the search for Fibonacci to settle the scores once and for all.

Еп. 5 - Map 1213 First Aired: Monday September 18, 2006
^^HeLa^^
има субтитри в субтитри
Хейли
А гледах го вече и този епизод беше супер smile.gifМане оня гадния сега пак ще преследва Сара по този начин сигорнос и мисли че ще хване Майкъл..А това за колата беше мн гениално изммислено сега ще ги ислят за мърви ама онова ченге сигорно пак ще разкрие какво е станало..Не стига и това ченге ами сега и Белик с ония другия дано само да не успеят да ги хванат..Аз нещо немога да го сваля това промо постоянно ми дава "premium"
ludoto_mimi
Мерси за промото, Нинче. Какво ли ще стане с Белик и оня, нали накрая се блъснаха... или тва бяха Майкъл и Линкълн, че не видях... blush.gif
p0l43t0
Лелел,тия сценаристи са гениални 4.gif Браво,на мен ми харесват много новите епизоди,въпреки че в затвора си беше по-интересно happy.gif Жалко за Вероника наистина,ама все пак някой от добрите траа го гръмнат,явно са решили да е тя 10.gif
Промото е наситина заинтригуващо...дано на Майкъл и Линкълн нищо не им се случи,нали тоя смотамяк Белик ги блсъна нещо...поне това разбрах blush.gif А пък тоя Ти-Бег...горко му на онова девойче... wacko.gif
lyubenski
Смятам , че сериала не е загубил чара си и все още много ме радва ... някак си даже сега когато са навън ми е още по интересно, защото сериала вече има много повече неща да ни покаже в момента съдбата на повечето герои се раздели и всяка една е малко или много объркана и интересна , а аз предполагам че пътищата на всички ще се пресечат в Юта при парите , а съм 100% сигурен че няма да има вече влизане в затвора нищо че заглавието е такова не се хващайте за него сериала е вече извън затвора wink.gif
Devil_Wish
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 6 2006, 00:10) *

Какво ли ще стане с Белик и оня, нали накрая се блъснаха... или тва бяха Майкъл и Линкълн, че не видях... blush.gif

Т'ва бяха Майкъл и Линкълн,но всичко беше много добре инсцинирано, за да отклонят вниманието на полицията от себе си и така да имат време да стигнат до Юта. Епизода беше добър, пък и сега започва най-интересната и заплетене част happy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Devil_Wish @ Sep 7 2006, 19:02) *

Т'ва бяха Майкъл и Линкълн,но всичко беше много добре инсцинирано, за да отклонят вниманието на полицията от себе си и така да имат време да стигнат до Юта. Епизода беше добър, пък и сега започва най-интересната и заплетене част happy.gif

Говорех за промото, не за 3ти епизод.
stanislava
Мисля,че са Майкъл и Линкълн sad.gif ,защото като го изгледах за не знам кой път вече,дадох пауза на последния скан(как падат извън пътя) и се вижда сакото на Майкъл през стъклото на колата ohmy.gif
Estell
Дам те бяха. sad.gif Дано не пострадат много... Пък Белик... 19.gif
stanislava
Лелеее,новия епизод беше страхотен!!!!
Няма да го коментирам,че може някой да не го е гледал още,обаче.....абе,има много изненади 3.gif 4.gif
BledPoet
2 палеца за епизода 4.gif Жалко само за ....(няма да казвам, кой пукна, да не развалям кефа на хората, които чакат субтитри) happy.gif беше ми един от любимците ама ....
pesho93
Пич аз без да съм гледал епизода спокойно мога да кажа,че тоя който е пукнал е Абруци smile.gif
Devil^Rose^^
Ами няма какво повече да мълчим, епизода излезе и можеби повечето вече са го гледали, а тези които не са, би трябвало да знаят че в тази тема сега ще се коментира 10.gif

Новото промо - 02х05 "Map 1213"

18.gif " HEY PRETTY ! " 18.gif

погледа на Майкъл е убийствен, още малко и ще ревне 18.gif ... какво ли гледат huh.gif тия тримката заедно ще са интересни, да видим колко дълго ще са заедно.

Ми Абруци е аут ohmy.gif голяма грешка според мен 16.gif Решили са пак малко да разчистят каста и не си губят времето. Беше много готин с костюмчето и очилата rolleyes.gif поне да беше гръмнал оня Фибеначи, да не си иде валат
Жалко за Ника че стана така, едва ли ще я видим пак unsure.gif аз в началото наистина повярвах че ще ги предаде shocking.gif но НЕ Белик си го получи....в лицето 15.gif happy.gif
pesho93
This sanama bitch is still alive 18.gif
Хейли
И аз гледах преди малко 4 епизод а супер накрая беше малко заплетено за Ника и Белик мислих че наистина ще предаде Майкъл ама славабогу не го направи добрече Линкън е махнал палнителя на пистолета иначе ако ги беше предала ан полицията щеше да бъде мн зле.Ех гадно че убиха Абруци в този епизод много ми хареса жалко че си отиде.А Майкъл като разбра за Сара манеее беше супер и като и се обади ама оня Ланс нарочно е снея за да хване Линкън усещам че Майкъл ще потърси Сара и оня Ланс ще бъде там и ще се опита да хване Линкън а нямам търпение да ги видя Сара и Майкъл заедно smile.gif))
pesho93
И аз си мислех,че Ника ще ги издаде ама се радвам,че не ги предаде 4.gif
pesho93
Айде бе хорааааааааа къде се изгубихте гледахте ли епизода,а промото? Давайте стига сте спали!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.