Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: SmallVille взеха награда!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Визирайки останалите сериали и повърхностните сценарии, които може да се видят във всеки един филм (вече), най-накрая "Академията по телевизионни изкуства и науки" реши да пусне фъндък (извинявам се за дисфемизма - lol) и на SmallVillе. Което според мое скромно мнение, трябваше да стане доста, .. доста отдавна.

Не знам с какво толкова "Lost", или "Prison Break", превъзходжат сериал като "SmallVille", - (вероятно парите под масата), но си беше чиста гавра със сериала. Имайки предвид И оповавайки се на фактите, че в момента SmallVille е един от най-гледаните сериали ВЪВ Америка, хората пак си знаят същото.

Но стига празни приказки. Ето какво гласи новината:

SmallVille взеха "Ейми"

Академията по телевзионни изкуства и науки даде награда на "SmallVille, 2006" награда "Ammy - Ейми", отличавайки сериала като най-добър за тази година в телевизията.

SmallVille получиха "Ейми", за впечатляващите звукови ефекти за премиерата на 5 сезон, епизод #01 "Arrival - Пристигането."

Пожелавам на екипа на SmallVille още много такива награди.

"Доколкото знам, SmallVille е номинирам за най-добър сериал за годината. Искрено им пожелавам да го спечелят, защото не само че имат възможността, но и го заслужават напълно."
sydney
супер !!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif дано в бъдеще получават още награди защото го заслужават rolleyes.gif rolleyes.gif
The_DeMoN_
Цитат(sydney @ Aug 22 2006, 17:22) *
супер !!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif дано в бъдеще получават още награди защото го заслужават rolleyes.gif rolleyes.gif

Мн. добар сериал гледах първия сезон,първия епизод и мога само да кажа че със го изгледал за 4 дена и 6-те сезона луд сам еййййййййй worthy.gif worthy.gif worthy.gif пред този сериал бих се радвал мн ако участва някой българин пак се надявам че ако има кастинг в бг ще сам шърви там голяма лудница еи само да излезе 7-ми сезон пак ще има откачане wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
free_soul
Всяка награда, която нашият любим сериал "вземе" е напълно заслужена. Жалко, че става така както Емо казва. Винаги късно се сещат за Смолвил...
MaLkIq_MuKi
Много хубава новина 4.gif И аз им пожелавам още много награди да вземат, защото наистина го заслужават... Все така 4.gif
toho
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Sep 18 2007, 20:41) *
Много хубава новина 4.gif И аз им пожелавам още много награди да вземат, защото наистина го заслужават... Все така 4.gif

Надявам се се усети, че тази тема е от една година. smile.gif
smallville_f
Мдаа, вижда се, че е старичка 18.gif Ама нищо! Живи и здрави! Догодина пак 18.gif happy.gif
MaLkIq_MuKi
Ами аз въобще не съм я била видяла преди shocking.gif и не съм обърнала грам внимание от кога е blush.gif А по принцип гледам ама вчера не знам що така се е получило 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.