Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тапети, аватари, снимки, банери
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
ThePinkDuck
Ето тук е мястото за всякакво творчество свързано с Gilmore girls и невероятният актьорски състав. Ако намерите или сътворите нещо интересно и ви се прииска да го споделите - заповядайте, това е темата!
Аз започвам с малко тапети

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB ImageIPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
ThePinkDuck
Ето и малко аватари

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
ThePinkDuck
Айде от мен да мине още малко тапетчета и няколко аватара!

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
ludoto_mimi
Супер са, а на аватарите умрях от смях. Феновете на Люк/Лорелай са си казали мнението - Free to throw up на аватара, където Лор и Крис се целуват. 18.gif 18.gif
Menna
Браво за темата! 4.gif Подбрала си страхотни неща. happy.gif

IPB Image
Туй чудо го е правила моя милост и съм щастлива,че е сред присъстващите неща. bigarmhug.gif

Ето и още няколко скромни първи опити. happy.gif
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Леко си проличава addict-та ми към Бледел 18.gif
Nasi
Благодаря и за темичката и за невероятните творения. Страхотни са всички. 4.gif 4.gif 4.gif

Даре поздрави...много добри първи опити. 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Даре, ти не си сложила най-хубавия.
OTH_fenka
Браво за темичката супер е. 4.gif Тъкмо си мислех че е време да си сменя подписа и аватара и сега имам идеалната възможност. О да не забравя имам и нов десктоп 3.gif
Gossip Girl
Хмм хайде и аз да допринеса :
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
ludoto_mimi
ХАхахаа, много са хубави, наистина. А физиономията на Емили - наистина е Priceless. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ThePinkDuck
Ето няколко интересни нещица

Хммм, колкото и да е красив, 1вия blend ме натъжава. sad.gif

П.П. Credit: TheDragonflyInn и WBNXCW
DaniEl
Не съм гледал сериала ,но с удоволствие ще помогна smile.gif

Момичето на този аватар е страхотно 3.gif
Ами това беше от мен biggrin.gif
Nasi
Благодаря за всички невероятни творения. И аз реших да направя нещо. Първото е от снощи. а второто го правих преди да тръгна днес и за малко не закъснях 18.gif

Menna
Чудни неща сте постнали. 3.gif
Насе,великолепни са банерите,особено първия. bigarmhug.gif

Преди малко си играх с фотошоп(повече от месец не бях го пускала) и направих няколко аватара,но ще пусна само 2-3(другите не са за пред хора) 15.gif

Nasi
4.gif Супер Даре, браво...невероятни са, но искам и останалите. 4.gif 4.gif

Ето и от мен още:

DaniEl
Ау страшни неща сте направили smile.gif Аз немога да правя такива затова потърсих готови smile.gif

DaniEl
DaniEl
Без да ставам нахален smile.gif
Menna
Насе,банерите са великолепни. emoticon1 (11).gif

DaniEl,не е лошо да погледнеш Правилата на форума.Остава още 15 поредни поста да сложиш. dry.gif
DaniEl
(Menna @ Oct 30 2006, 21:11) *

DaniEl,не е лошо да погледнеш Правилата на форума.Остава още 15 поредни поста да сложиш. dry.gif [/b]

Извинете за постовете Аз мислих да ги сложа като един пост ,но нестава прекалено много са Ако не ви харесват истрийте ги
fenka_lucas_i_brooke
Страшен филм мерси за аватарите и тапетите!Да знаете че ще убия Еми-Патето задето ми каза за този филм сега не спирам да го гледам!
Menna

18.gif 18.gif 18.gif
Nasi
Лор и Ем 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Мишел....искам картинка с бебето на Суки под леглото 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
Хахаха, Мишел рулира. 18.gif Още малко и ще чуя музиката, на която танцува. 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цял ден се ровя по нета за Wallpaper-и на Gilmore Girls и най-накрая си намерих достатъчно 10.gif и за да не правя дълги коментари и да качвам хиляди снимки направих рар и го качих в нета,та ето и адреса

Gilmore Girls Wallpapers
SeMiNi
Menna-много сладки аватарчета,Nasi твоите банери също мн ми харесват.Ето и аватари които намерих...
IPB ImageIPB ImageIPB Image
SeMiNi
Ето и още малко:
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Menna
Малко Гилморски прегръдки: biggrin2.gif

И още нещо,просто защото..... 18.gif
ludoto_mimi
Това е Гилморска прегръдка!
[attachment=495:gilmore_hug.gif]
Gossip Girl
Ето малко и от мен:

-Този много ме кефи

SeMiNi
Ето малко мои аватари на Алексис rolleyes.gif

Menna
Това ми е любимата и фотосесия. rolleyes.gif
Много са добри! 13.gif
SeMiNi
Мерси..послe ще пусна и още blush.gif
SeMiNi

nadezhda_had

SeMiNi
Ето още малко от мен:

SportsFenka
Има много готини неща!
ladysunshine
Малко мои неща:

brooke_scott
Ето малко авчета на Алексис от мен 10.gif

и банерче на Рори и Дийн wub.gif

brooke_scott
пак Алексис xD

~RoRyYy~
Хей,сладурковци,най-накрая да надвия мързела и да кача нещичко.Не е кой знае какво,но... rolleyes.gif "Леко" си проличава адикта ми към Алексис Бледел:

Ето един и на другата ми любимка:

И един общ:

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.